Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Complicated, extraluku - Jadeile
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 10 - Pituus: 1430 sanaa, 8997 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-11-10 19:54:50 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Poisjätetty Sakura-kohtaus Complicatedin viimeisestä osasta. Neji/Sakura.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1659 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sakura ja Tenten istuivat Ichiraku Ramenissa. He puhelivat iloisesti keskenään lähinnä päivän tapahtumista, eli Sasuken syntymäpäivistä. Ne olivat olleet oikein mukavat ainakin heidän mielestään. Paljon hauskempaa kuin mitä olisi ollut treenata, mikä ei sen puoleen kovinkaan paljoa vaatinut.

Kesken juttunsa Sakura näki, kuinka Naruto astui sisään kyseiseen ravintolaan, mieli selvästi maassa. Pinkkipäistä tyttöä kiinnosti erittäin paljon, että mikä oli saanut pojan tuollaiselle tuulelle, joten hän viittoi Tenteniä olemaan hiljaa. Nutturapäinen brunette katsoi Sakuraa kummastuneena, jolloin hän viittoili Naruton suuntaan. Tenten sai nopeasti juonesta kiinni ja nyökkäsi. Tytöt kuuntelivat salaa Naruton ja Teuchin keskustelua.

"Rakkaushuolia vain, en löydä erästä henkilöä mistään", Sakura kuuli Naruton sanovan. Se herätti hänen uteliaisuutensa. Narutollako rakkaushuolia? Sellaisia, jotka eivät liittyneet Sakuraan? Pinkkipäisen tytön oli vaikea olla hihittämättä jännityksestä. Sitten Naruto kuitenkin keskittyi syömään rameniaan ja heidän salakuuntelunsa oli turhaa. Sakura kuitenkin tahtoi jäädä vielä kuuntelemaan, kenties Naruto vielä paljastaisi jotain. Niinpä tytöt jäivät vielä istuskelemaan paikoilleen. Tenten tosin näytti jo tympääntyneeltä.

Kohta Naruto oli syönyt ja lähdössä pois, jolloin Teuchi nojautui vielä hänen puoleensa. Sakura nojautui enemmän siihen suuntaan, missä nuo olivat. Hän höristi korviaan ja kuulikin pian Teuchin sanovan jotain hiljaisella äänellä.

"Onnea matkaa Naruto. Hinata kävi täällä hetki sitten ja..." loppulause oli niin hiljainen, ettei Sakura kuullut. Hinatan Teuchi kuitenkin mainitsi. Oliko Naruto vihdoin älynnyt, mitä Hinata tunsi häntä kohtaan? Hyuugaako hän etsikin? Sakuran kasvoille levisi virne.

Naruton poistuttua Sakura odotti pienen hetken antaakseen hiukan etumatkaa, hyvästeli Tentenin ja lähti varjostamaan poikaa. Tämän hän tahtoi ehdottomasti nähdä! Sitten hän olisi ensimmäinen, joka tiesi! Hän voisi kertoa Inolle, joka varmasti puhkuisi kateudesta, koska ei itse ollut saanut omin silmin todistaa tätä legendaarista tilannetta! Sakura oli niin vahingoniloinen.

---

Sakura ei tainnutkaan olla ainoa, joka ei tiennyt, minne he olivat menossa, ainakin Naruton hortoilusta päätellen. Jos juttu ei olisi ollut niin mehevä, niin Sakura olisi jo saattanut luovuttaa ja lähteä takaisin Tentenin luokse. Hän kuitenkin päätti, että Naruto oli vain jännittynyt tai jotain ja siksi hieman eksyksissä. Kohta Naruto jo havahtuikin ja kääntyi melkein kokonaan ympäri. Sakuran ninjarefleksit olivat todellakin tarpeen hänen syöksyessä äkkiä piiloon, jottei Naruto näkisi häntä. Hän jätti pojalle pienen etumatkan ja lähti sitten uudestaan perään. No niin, nyt päästäisiin asiaan!

Pian he olivat lähellä siltaa, jossa tiimi 7 yleensä kokoontui. Hinataa ei näkynyt missään, mutta Sasuke-kun sen sijaan oli siellä. Hän näytti maalaavan taulua. Voi, Sasuke-kun osaa kaikkea! Sakura tunsi pienen punan nousevan poskilleen ja Sisäinen Sakura riemuitsi. Sakura oli myös utelias maalauksen suhteen, olisi mukava nähdä taulu lähempää. Narutokin oli selvästi utelias, sillä hiipi Sasuken selän taakse kurkkimaan. Sakura sen sijaan tukahdutti uteliaisuutensa ja jäi jonkin matkan päähän odottamaan, hän ei nimittäin saisi paljastua, muuten hän ei saisi nähdä oliko se Hinata, josta Naruto oli kiinnostunut. Sitä paitsi nyt hän sai vakoilla Sasukea samalla.

”Sasuke, ei millään pahalla, mutta tuo on kyllä rumin taulu, minkä olen ikinä nähnyt”, Sakura kuuli Naruton möläyttävän. Kuinka se kehtasi, shannaroo! Koska taulu oli Sasuken maalaama, niin ei se voinut olla ainakaan niin huono! Toisaalta, Narutolla nyt ei ollut mitään makua minkään suhteen. Paitsi naiskauneuden päälle hän kyllä ymmärsi, olihan hän juossut Sakuran perässä jo jonkin aikaa. Tosin olihan Leekin häntä piirittänyt aluksi, mutta sitten paljastunut homoksi, joten ehkä siihen ei kannattanut luottaa. Sakura tuhahti ivallisesti. Samalla hän huomasi missanneensa puolet keskustelusta ja palasi äkkiä takaisin vakoilun pariin.

"...Sasuke, en aio enää epäröidä, minä rakastan sinua", Sakura kuuli yhtäkkiä Naruton sanovan. Siis mitä?! Naruto olikin homo ja rakasti Sasukea! Ei voi olla totta! No, pääasia, että Sasuke...

"Naruto...", kuului Sasuken ääni ja sen jälkeen poika kietoi kätensä Naruton vyötäisille. Eeeeiiiiii! Mutta ei Sasuke saanut olla...! Sakurahan...! Miten he voisivat...? Tämä ei voinut olla totta!

"Eeeeiiiii! Sasuke-kun!" Sakura kirkaisi ja juoksi poikia kohti kyyneleet silmissä. Miten näin saattoi käydä? Hänen sydämensä oli totaalisen murtunut. Sasuke oli ainoa, jota kohtaan hän oli ikinä tuntenut näin, ja nyt tämä rakastikin Narutoa! Ei näin saanut olla! Sakura rakasti Sasukea, vain Sasukea, ei tämä saanut olla homo!

Yhtäkkiä Sakura tunsi käsissään voimakkaan tärähdyksen. Hän avasi silmänsä vain huomatakseen, että oli tönäissyt sekä Naruton, että Sasuken jokeen. Sakura oli erittäin järkyttynyt. Ei hän niin ollut aikonut tehdä! Hän vain...

"Naruto, miksi teit tämän Sasukelle? Mikset vain antanut hänen olla?" hän kuuli jonkun huutavan. Ääni kuulosti epäilyttävästi hänen omaltaan. Hän nosti kätensä suunsa eteen järkyttyneenä ja kääntyi sitten pois. Hän oli nyt pilannut kaiken! Sen lisäksi, että Sasuke oli homo, nyt tämä varmasti vielä vihaisi häntä! Sakura lähti juoksemaan ja tunsi jonkin tömähtävän hänen olkapäätään vasten ja kaatuvan. Hän ei tiennyt, eikä välittänyt mikä se oli. Piti vain päästä äkkiä pois.

-----

Tenten katsoi hämmentyneenä, kuinka Sakura juoksi Ichiraku Ramenin ovesta ulos Naruton perään. Mitä häneltä oli mennyt ohi? Tenten katsoi ympärilleen ja näki Ayamen kävelevän häntä kohti. Tyttö saapui hänen luokseen ja ojensi laskun. Pöllämystyneenä Tenten kaivoi kukkaronsa esiin ja maksoi sekä omansa, että Sakuran ramenit. Juuri kun Ayame oli poistumassa takaisin tiskin taakse, hetken mielijohteesta Tenten päätti kysäistä häneltä, että mistä Naruto ja Teuchi olivat puhuneet.

"En kuunnellut niin tarkasti, mutta isä kehotti Narutoa menemään sillalle tavatakseen jonkun siellä. Taisi mainita Sasuken", tyttö kertoi hymyillen ja poistui sitten rahat kädessään. Se riitti Tentenille. Hän tiesi erään, joka varmasti tahtoisi tietää Sakuran sijainnin...

-----

"Ai, hän on menossa sillalle? Naruton perässä? Mitä on tekeillä Tenten?" Neji kyseli hiukan hämmentyneenä huohottavan bruneten tullessa kertomaan hänelle suuria uutisia.

"En ole varma, mutta mene nyt ihmeessä sinne. Luulen, että Sakura kaipaisi pian jotakuta lohduttamaan häntä", Tenten sanoi hymyillen surullisesti. Hän arvasi jo mistä oli kyse. Häntä suretti Sakuran puolesta, mutta toisaalta tämä saattoi olla eduksi Nejille. Hyuuga nyökkäsi mietteliäs ilme kasvoillaan ja lähti sitten kiiruhtamaan kohti siltaa. Tenten virnisti itsekseen.

-----

Neji ei ollut ymmärtänyt Tenteniä nyt ihan täysin, mutta se ei haitannut. Tytön puheiden mukaan Sakura tarvitsi häntä, ja se riitti syyksi pitää kiirettä. Hän hyppi kattoja pitkin oikaistakseen ja se selvästi kannatti, hän nimittäin näki, kuinka Sakura juoksi sillan suunnalta kohti puistoa, kyyneleet valtoimenaan valuen. Mitähän oli mahtanut tapahtua? Nejin sydäntä kirpaisi nähdä Sakura noin järkyttyneenä. Hän loikkasi alas katolta ja lähti hieman hitaampaa tahtia kohti puistoa. Hän oli varma, että Sakura jäisi sinne istumaan jonnekin. Kaikki Konohassa tuntuivat tekevän niin jos jokin meni pieleen. Neji päätti, että Sakuran olisi parempi antaa olla hetken aikaa yksin, sitten Ritari Neji voisi ilmaantua paikalle. Hitto, hän oppi Leeltä huonoja tapoja, tuo nimittäin ei voinut olla peräisin keneltäkään muulta!

Neji astui puistoon ja aktivoi byakuganin. Hetkessä Sakuran nyyhkyttävä hahmo olikin selvästi hänen näköpiirissään. Äänettömästi hän käveli itkevän tytön luokse. Tämä oli niin surkeana, Tenten oli tosiaan tiennyt. Neji kaivoi taskustaan puhtaan nenäliinan ja käveli Sakuran luokse. Hän laski kätensä tytön pehmeälle olkapäälle, jolloin tämä käänsi kauniit vihreät silmänsä Nejiin päin. Näky sai pojan sydämen kirkumaan myötätuskasta ja se varmasti näkyi hänen kasvoillaan. Hän ojensi nenäliinan tytölle, joka otti sen vastaan. Hetken mielijohteessa Neji istuutui tytön viereen ja kietoi kätensä hänen sirojen hartioidensa ympärille.

"Kyllä se siitä, Sakura..."

~~~~~

A/N: Noin, tätä en saanut tungettua itse ficciin, koska se olisi pilannut yllätyksen, jonka Sakuran ilmestymisen oli tarkoitus tuottaa. Mutta se ansaitsi tulla kirjoitetuksi, joten tässä se on.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2006-11-11 12:00:24
...*ei keksi rakentavaa kommenttia* 5p.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste