Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sydäntä särkevää - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 879 sanaa, 5535 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-11-20 07:04:35
Kansio: Muu - K13-K15

juuh.. tämmöen taas. *kiroaa itsensä* Näitä vaan tulee. Kirjoitusvirheitä ja lyhyt! (luultavasti)

Arvostelu
7
Katsottu 1557 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke auttoi Tsunadea Hokage-huoneen siivoamisessa. Yksi työ mitä hän EI tekisi olisi siivoaminen. Mutta jos siitä kerran tietoja vastapalvelukseksi saisi niin totta kai.

Hän oli päättänyt saada tietoonsa miksi, siis miksi Naruto oli tätänykyä niin hiljainen ja surkeannäköinen.

"Hokage-sama?"

"Niin?" Tsunade vastasi. Hän auttoi Sasuke pöytää laatikkojen järjestelyissä. Papereita kun siellä oli tolkuttoman paljon.

"Saanko udella? Tiedättekö miksi Naruto on nykyään tuollainen?"

Tsunade käänsi katseensa tummahiuksiseen poikaan. "Ehkä tiedänkin. Miksi kysyt?"  

Samalla Sasuken käteen osui joku kovakantinen kansio, jonka päälle oli kirjoitettu 'Uzumaki Naruto, edesmenneen Neljännen poika.'

'Neljännen....poika??' Sasuke näytti hämmästyneeltä. Tsunade sieppasi kansion Sasukelta. "Olen pahoillani Sasuke, Naruto ei pitäisi siitä jos lukisit sen."  Totta, Naruto oli aina raivoissaan jos joku kaiveli hänen asioitaan. Todella raivoissaan.

Viimeksikin, kun Iruka oli vahingossa onnistunut löytämään kolme veristä keittiöveistä Naruton sängyn alta. Naruto oli pysynyt kodissaan kaksi kuukautta eikä ollut avannut oveaan kellekkään. Paitsi Tsunadelle.

"Naruto on siis Yondaimen poika. Tietääkö hän sen itse?" Tsunade katsoi kansiota. "Itse asiassa, en tiedä." Tsunade vilkaisi Sasukea ja sen jälkeen taas kansiota.

"Sasuke, sinun pitäisi tietää eräs asia Narutosta. Se on tärkeää." Sasukesta tuntui kuin jokin painava oli laskettu hänen kurkulleen. "Nimittäin, hän on sairas." Sasukesta tuntui kuin hän olisi voinut vaikka tapattaa Tsunaden, jos tämä ei nyt kertoisi mikä Narutoa vaivasi. (O-Chan: Soo soo, Sasuke.)

"Mikä...häntä vaivaa?" aivan kuin Sasuken ääni olisi kadonnut. Tsunade avasi kansion ja etsi erään tutun paperin käsiinsä ja näytti sitä Sasukelle. Sasuke tuijotti sitä silmät pöyreinä ja kauhistuneen näköisenä.

Paperissa luki pinellä tekstillä.

"Nimi.Uzumaki Naruto.
Arvo. Ei kerrottavissa.
Sukulaiset.Neljäs Hokage.
Sairaus.Syöpä."

SYÖPÄ! Sasuke oli aivan pyörällä päästään. "O-onko se mahdollista, että näin nuorillakin voi olla syöpä?" Tsunaden ilme muuttui synkäksi ja samalla surulliseksi. "Syöpä ei ollut ennalta arvattavissa, noin kuukausi sitten se saatiin tietoon."
"Kuoleeko Naruto? Eihän?"
Tsunade katsoi Sasukea surullisesti. "Ellei parannuskeinoa löydy, niin kyllä." Nuo sanat kaatoivat Sasuken maailman. Naruto voisi kuolla.

"No, nyt olet kyllä auttanut tarpeeksi. Voit lähteä."

------


Kylässä oli rauhallinen kesäpäivä. Aurinko paistoi, linnut lauloivat ja jostain päin kylää kuului naurua.

"Ihan oikeasti Lee, Kerro mitä tapahtui!" Naruto näytti innostuneelta Leen jutusta. Mikä se nyt sitten olikaan.
"No, ensin minä halasin häntä ja sitten pussasin häntä poskelle! Vai menikö se päin vastoin?"

Naruto kääntyi Nejin puoleen joka oli kuunnellut heidän keskusteluaan. "No mutta! Siinähän se meidän prinssi-Nejimme vain kuuntelee kun hänen rakkaansa sepittää heidän rakkaustarinaa!" Neji murahti ja punastui.

Nejilä oli päällään valkoinen t-paita ja siniset housut. Lee oli taas pukeutunut vihreään t-paitaan ja oransseihin shortseihin hän näytti aivan porkkanalta.

Naruto kääntyi taas Leehen. "Ootko muuten nähnyt Sasukee?" Lee pudisti päätään. "Taino, törmättiinhän me siihen, ja se sano menevänsä auttamaan Tsunadea siivoamisessa. Niitä papereita on kuulemma taas kertynyt laatikoihin."

Naruto nielaisi. Mitä jos Sasuke saisi tietää hänestä?

Narutolle tuli äkkiä jotenkin kuuma. Vaikka hänellä olikin taivaansininen  hiaton poolopaita ja mustat shortsit. Hän vilkaisi rannettaan ja sen siteitä.

"Naruto mikä sinun on?" Lee näytti huolestuneelta.

"Ei mikään, mutta nyt minun täytyy kyllä mennä."  Ja samalla hetkellä Naruto katosi.

-------


Samaan aikaan Sasuke oli saavuttanut Naruton asunnon. Häntä ihmetytti, että miten Naruto voi edes asua tuollaisessa pienessä asunnossa kuin tämä. Seinät olivat naarmuilla ja niissä oli halkeamia. Vertakin niissä näytti olevan.

Sasuke kuuli kuinka joku jouksi kohti taloa. Naruto.

'Nyt minä otan kyllä selville mitä sinä oikein ajattelit kun et kertonut minulle etkä kenellekkään muulle.' Samassa Sasuke katosi varjoihin.

Naruto kaiveli taskujaan. Avattujaan oven hän pujahti nopeasti sisään ja jäi huohottamaan sitä vasten.

"Hitto, tämä se tästä vielä puuttuikin! Sasuke on Tsunaden luona ja saa ennen aikojaan tietoonsa sairauteni ja muut höskät." Hän pystyo jo kuvittelemaan edessää vihaisen Sasuken joka halusi tietää miksi hän ei ollut kertonut.

Ilta laskeutui Konohaan....
-------------------------------------------------------------
Joojoo jatkoa tulee kyllä juu...Jos joku haluaa...
Any Comments??

Kommentit (Lataa vanhempia)
warson - 2006-11-20 11:48:38
Voi ei!! Jatkoa, anon polvillani! Tämä oli kiinnostava, kieliasua olisi voinut ravita vähän runsaammaksi. ;)

Millie - 2006-11-20 15:20:41
Mitä?? Se loppu kesken eikä jatkoa oo 100% varmuudella tulossa!!! *putoaa polvilleen ja alkaa märisemään* Tästä tulee 5 pojoa ja ISO pyyntö et jatkoa tulee ja vähän sassiin!!!

Jing-chan - 2008-12-13 17:41:28
AAAARRRGGH! kiitti vaan, justiin eilen olin hautajaisissa kun täti kuoli syöpään. -.-' joten siksipä varmaan jäin tähän koukkuun. O_o pari virhettä pongasin mutta nämä mua häiritti:

Lee oli taas pukeutunut vihreään t-paitaan ja oransseihin shortseihin hän näytti aivan porkkanalta. (kenties: Lee oli taas pukeutunut vihreään t-paitaan ja oransseihin shortseihin. Hän näytti ihan porkkanalta. TAI Lee oli taas pukeutunut vihreään t-paitaan ja oransseihin shortseihin ja hän näytti siksi aivan porkkanalta.)

Sasuke kuuli kuinka joku jouksi kohti taloa. Naruto. (jouksi = juoksi)

Hän pystyo jo kuvittelemaan edessää vihaisen (pystyo = pystyi?)

tässä tältä erää, meen lukeen jatkoa ja toivomaan että naru selviää syövästä. :D <3

jaa nii joo, viis pointsia pyörähti. x'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste