Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Amazing Ninja Race Jakso 1: osa 2 - BugShino
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1656 sanaa, 10489 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-12-27 10:28:05
Kansio: Muu - muu

Sarja jatkuu... 1. jakson 2. osa! Lievä shounen-ai varoitus, lähinnä varmuuden vuoksi.

Arvostelu
9
Katsottu 2053 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Ensimmäisen jakson toinen osa. 2. jakson lisää luultavasti Spica. Kilpailu jatkuu ja tunnelma tiivistyy. Kuka putoaa, ketkä jatkavat? Okei, lopetan nyt turhat löpinät ja pääsette lukemaan.

Spican lisäys:
Tässä on shounen-ai varoitus, vaikkei mitään ihmeempää tapahdukkaan. Otan kirjoittajana täyden vastuu tuosta shounen-ai:sta, joten valitukset suoraan minulle.

Iruka tunsi olonsa hyvin epämukavaksi. Ensinnäkin siksi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, missä Kakashi oli, ja toiseksi hän pelkäsi jouninin saavan päähänsä yrittää jotain likaista.
”Minun on pakko löytää hänet nopeasti”, Iruka muistutti itselleen ja yritti keskittyä. Samassa joku törmäsi häneen. Joku valtava, jolla oli jokin suuri esine olallaan.
”Kisame!” Iruka tajusi kauhuissaan ja yritti livahtaa karkuun. Kisame oli kuitenkin nopeampi ja tarttui kovakouraisesti häntä olkapäistä. Huomattuaan, että Iruka oli selvästi liian pitkä, hän päästi irti ja jatkoi matkaansa.

Iruka huokaisi helpotuksesta liian aikaisin, sillä hetken päästä joku tarrasi häntä takapuolesta. Vaistomaisesti chuunin pamautti kourijaa kasvoihin. Ainakin hän toivoi osuneensa kasvoihin. Äänestä päätellen kyllä. Hetkinen! Tuo ääni oli liian tuttu. Ei kai vain? Iruka tunnusteli epäröiden kourijan päätä. Sojottava tukka ja maski...
”Voi itku”, Iruka kirosi mielessään. Hän oli lyönyt Kakashia! Nopeasti hän tarttui miehen käteen ja halasi tätä anteeksipyytävästi. Kakashi selvästi mökötti, koska ei vastannut.
”Ei kai hän tosiaan suuttunut? Mitäs alkoi kähmiä aivan yllättäen”, Iruka ajatteli, mutta halusi silti tehdä sovinnon mahdollisimman pian. Viimein hän kohottautui antamaan suukon miehen poskelle. Vaikutus oli välitön. Kakashi rentoutui ja yritti samantien kähmiä uudestaan Irukaa.
”Voi hyvä tavaton!” Iruka ähkäisi mielessään ja pohti, miksei vain ollut antanut Kakashin mököttää. Toivottavasti kukaan ei ollut näkemässä.


Samaan aikaan studiossa.

”Vihdoinkin! Olen odottanut tätä koko päivän!” Spica huusi innoissaan, katsoessaan monitorista kilpailijoiden ahdinkoa. Suurimmassa monitorissa näkyi juuri, kuinka Kakashi kähmi Irukaa.
”Voi taivas”, BugShino mutisi ja keskittyi seuraamaan muita kilpailijoita.
”Tuleehan tämä nauhalle?! Jos joku nyt tyrii, niin en vastaa seurauksista!” Spica olisi voinut olla vakuuttavakin, jos hänen nenänsä ei olisi vuotanut kuin seula. Samassa kuva katosi.
”Mitä?! Ei voi olla totta!! Mitä kuvalle tapahtui?!!!” tyttö huusi paniikissa ja konttasi lattialla, tarkistaen sähköjohtoja.
”Sammutin sen”, BugShino tokaisi.
”Mitä?! Miksi?” Spica hämmästyi.
”Kuolet muuten verenhukkaan. Sitä paitsi tuollainen intoilu on sairasta”, BugShino totesi.
”Tänne se kaukosäädin!” Spica huusi ja pian studiossa oli ydinsota meneillään.

Takaisin kilpailijoihin

Jiraya odotteli maalissa, miettien, josko kaikki kilpailijat olivat pudonneet sillalta. Pian sumusta ilmestyi kuitenkin kaksi hahmoa. Toisella oli kädet taskussa ja toinen piti käsiään puuskassa. Ilmiselvä joukkue nro. 5.
”Olette ensimmäisinä paikalla Neji ja Sasuke”, Jirya ilmoitti ja listasi heidät saapuneiksi. Sasuke hymähti ja Neji sulki Byakuganinsa. Ei siis ihme, että he olivat olleet niin nopeita.

Hetken päästä kaksi muuta hahmoa ilmestyivät. Sasuke mulkaisi toista tulijoista ja astui nokka ylpeästi pystyssä pois matolta.
”Itachi ja Kisame, tulitte toiseksi”, Jiraya listasi taas nimet listaltaan. Itachi hymähti ja mulkoili Sasukea, joka mulkoili takaisin. Kisame ärisi tappionsa johdosta ja murisi ylimielisesti hymyilevälle Nejille.
”Mokomakin kakara! Vain siksi, että hänellä on nuo kummalliset silmät.”

”A..an...anteeksi”, kuului heiveröinen ääni Itachin ja Kisamen takaa. Hinata silmäili miehiä hyvin arasti. Lee sen sijaan astui rohkeasti eteepäin ja huomautti:
”Voisitteko ystävällisesti väistää hiukan?”
Itachi ja Kisame astuivat sivuun. Jiraya listasi jälleen saapuneita.
”Olette kolmansia.”
”Kolmansia?! Eikö Gai-sensei ole vielä tullut?!” Lee innostui.

”Lee-kun, Neji-kun! Olitte täällä ennen minua! Kuinka ylpeä olenkaan oppilaistani!” Gai kailotti, ilmestyttyään paikalle. Kurenai näytti kärsineeltä, mutta hymyili hyvillään Hinatalle.
”Gai ja Kurenai tulivat neljäntenä”, Jiraya mutisi, samalla kun Gai ja Lee seisoivat yli-inhimillisessä auringonlaskussa. Neji katseli muualle ja mutisi jotain sellaista, ettei tuntenut noita hulluja.

”No, mutta täällähän on enemmänkin väkeä!” Tenten ilahtui. Shino ei vaivautunut sanomaan mitään, nyökkäsi vain Hinatalle ja Kurenaille tervehdykseksi. Molemmat olivat jotenkin vaivautuneita toistensa seurasta.
”Minä olen näköjään viimeinen tiimistämme”, Tenten huokaisi, huomattuaan Leen, Nejin ja Gai.
”Ei se mitään, Tenten-chan! Yritit parhaasi ja se riittää! Olen ylpeä kaikista oppilaistani!” Gai kailotti ja sai Tentenin liittymään Nejin seuraksi mutisemaan, ettei tuo ollut hänen senseinsä.

”Nyt näpit irti, Kakashi!” Irukan ääni kaikui läheltä. Pian hän ja Kakashi tulivat näkyviin sumusta. Iruka oli ilmeisen vaivautunut ja yritti pitää jonkinlaista väliä, lähentelevään jouniniin.
”Olette kuudensia”, Jiraya ilmoitti, mutta viesti näytti kaikuvan kuuroille korville. Kakashi oli alkanut kuiskia (ilmeisesti sopimattomuuksia) Irukan korvaan, joka oli nyt punainen, kuin ylikypsä tomaatti.
”Ah! Rakas arkkiviholliseni! Näyttää siltä, että voitin sinut jälleen!” Gai innostui, saamatta Kakashilta sen enempää huomiota, kuin Jirayakaan äsken.
”Julmaa! Et vaivaudu edes kuuntelemaan!” Gai aloitti, mutta Kurenai tukki nopeasti hänen suunsa otsasuojuksella.

”Vauhtia, Akamaru! Voitamme tuon ’ramen-syöpön’!” Kiba karjui. Shikamaru päästi jonkinlaisen huokauksen, jota tuskin kuuli. He ilmestyivät sumusta yhtä aikaa Naruton ja Choujin kanssa. Kaikki siirtyivät äkkiä sivuun, kun Kiba teki jonkinlaisen liu’un ja veti Shikamarua mukanaan. He liukuivat maaliin, vain hetkeä ennen Narutoa.
”Yahoo! Me voitimme, Akamaru!” Kiba hurrasi. Shikamaru näytti tuskaiselta ja pudisteli pölyä housuistaan.
”Olette sitten seitsemänsiä”, Jiraya naurahti. Kiban leuka loksahti ja hän silmäili muita joukkueita.
”Shino! Miten voit olla täällä ennen minua?!” Kiba karjui ja osoitti tiimikaveriaan.
”Hinata oli täällä jo ennen minua”, Shino tokaisi ja Kiban katse siirtyi Hinataan. Hänen leukansa loksahti jälleen, vielä enemmän kuin äsken. Sitten hän lysähti alistuneena maahan istumaan.

”Pois tieltä, ’koirapoika’!” Naruto huusi ja tunki Kiban paikalle. Jiraya silmäili heitä vakavana, saaden Naruton melkein parkumaan.
”Emme kai hävinneet?! Sano, ettemme pudonneet, pervo-erakko!” Naruto huusi.
”Vai pervo-erakko?! Sinulle minä olen Jiraya-sama!” Jiraya karjui.
”Ettekä te mitenkään voineet pudota, koska me olimme seitsemänsiä ja joukkueita oli yhdeksän”, Shikamaru tokaisi. Naruton ilme kirkastui.
”Sittenhän olemme vielä kisassa!”

Kaikki istuivat alas odottamaan viimeistä joukkuetta. Noin puolen tunnin kuluttua alkoi kuulua hirveää huutoa ja kiljumista. Sakura ja Ino selvästi tappelivat, taas.
”Sinun syysi, Ino-possu! Minähän sanoi, että se oli väärä suunta!” Sakura kiljui.
”Itse lähdit aivan vikasuuntaa!” Ino huusi takaisin.
”Sakura ja Ino!” Jiraya huusi. Tytöt vilkaisivat muita.
”Olette viimeisiä, joten putoatte kisasta. Ette selvästikkään pysty edes alkeelliseen yhteistyöhön”, Jiraya sanoi. Viimeisiksi sanoikseen tytöt haukkuivat toisiaan niin rumin sanoin, ettei sitä voitu näyttää televisiossa.

”Te muut voitte nauttia loistokkaasta majoituksesta ja muista eduista ennen seuraavaa kisaa. Tässä tarvikkeenne!” Jiraya hykerteli ja osoitti epämääräistä kasaa.
”Telttoja?! Joudummeko me yöpymään teltoissa?!” Naruto huusi. Jiraya nyökkäsi.
”Mitä loistokasta siinä on?!” Kiba ärisi.
”Ohjelman tuottaminen oli niin kallista, että kuluja oli pakko leikata”, Jiraya vastasi. Kaikki tuijottivat telttoja epäuskoisina.
”Meidän pitäisi olla kiitollisia viisaille päättäjille! He haluavat antaa meille mahdollisuuden nauttia raittiista ilmasta!” Gai iloitsi.
”Gai-sensei on niin viisas!” Lee hurrasi ja näytti peukaloaan senseilleen, joka vastasi samoin.
”Tästä tulee piiitkä kisa...” Kurenai huokaisi alistuneena.

Samaan aikaan studiossa

”Miten he ottivat sen telttamajoituksen?” Spica kysyi, tullessaan takaisin studioon.
”Aika hyvin. Yhtään ruumista ei tullut”, BugShino vastasi.
”Se olisikin ollut huonoa julkisuutta (ja maksanut kohtuuttomasti)”, Spica istui tuolilleen ja otti seuraavan jakson käsikirjoituksen.
”Ajattelit taas vain rahaa, eikö niin?” poika näytti lukeneen Spican ajatukset.
”Tietenkin. Teet sitä aina itsekin”, Spica vastasi ja lisäsi kuin ohimennen:
”Ensi jaksoon on muuten tehty pari muutosta.”
”Millaisia? Uskallakin sanoa, että ne ovat jotenkin kaksimielisiä”, BugShinon silmät kaventuivat epäilevästi.
”Vihjailetko, että olen kaksimielinen?” tyttö kysyi.
”En. Olet likainen perverssi. Näytä sitä käsikirjoitusta”, BugShino tokaisi ja otti paperin.
”Kiitos”, Spica hymyili hilpeästi ja lähti hakemaan lisää Coca Colaa.
”Ahaa. Olemme ensi jaksossa edelleen Sumukylässä. Eihän tässä ole oikeastaan mitään....muutoksia”, BugShinon lukeminen jäi kesken, kun hän ryntäsi ulos huoneesta huutaen kohtuullisen kovaan ääneen:
”HEMMETTI, SPICA!!!”

Siinä se. Toivottavasti jaksatte vielä lukea, sillä jatkoa tulee. Yritämme olla nopeita, ettei tarvitse turhaan odottaa. Kuten jo sanoin, seuraava jakso tulee varmaan Spicalta, joten älkää edelleenkään hämmästykö.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Deathwolf - 2006-12-27 11:17:38
mikä on yli-inhimillinen auringonlasku?? joop ihan hyvä oli, ei virheitä vaikka kuinka syynäilin.

Millie - 2006-12-27 14:40:59
Voi hyvä ihme. En jaksa antaa edes mitään järkevää kommenttia. Itse repeilin noissa studiokohtauksissa kuin hullu. Toivottavasti yhteistyönne on onnistunut vähän paremmin, kuin niissä kohdissa annetaan ymmärtää.

Nemo - 2006-12-27 18:36:58
BugShino on ahdas mielinen ^_^ miks muka ei sais kattoo ku kakashi kähmi irukaa? *tiiraile kaukoputkella juuri eräästä ikkunasta jossa sattuvat olmeen henkilöt jotka äsken mainitsi* oou jee... *nosebleed* muta mutta *pyyhkii veren hihaansa* 5 pojoa^^ onnea inolle ja sakuralle ja kureai parka ^w^

janjan - 2006-12-28 18:08:09
*reps* x'D Nää on siis aivan mahtavia!! :D Hehehee...5 pojoo ^__^

Afeni - 2006-12-28 19:28:17
Jäi vähän tuo Irukan käytös mietityttämään... Hän ei pidä siitä, että joku (mies) kähmii häntä, mutta sitten hän kuitenkin antaa Kakashille suukon poskelle. Hetero vai homo tässä? Ilmeisesti jälkimmäistä, vaikka ajatuksista saakin toisenlaisen käsityksen... mikä taas johtaa kysymykseen, miksi joku heteromies antaisi toiselle miehelle suukon saadakseen tämän leppymään :D

No juu, mutta veikkaan kuitenkin, että Iruka on tässä homo, vaikka asia hieman epäselvältä vaikuttaakin...

Nizku - 2006-12-29 18:35:53
Parhaita!! xD

Karkki - 2008-12-23 05:52:37
Spica ja Bugshino ovat niin best hahmoja: P

BuBBLe - 2009-01-10 19:24:57
Luv 'em! 5p
*****

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste