Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Fate, osa 1: Kosketus iholla. - Cresta
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1470 sanaa, 8734 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-01-18 20:44:15
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Ficin nimeä muutettu pikkasen!

Perustuu tositapahtumiin. <3 Anteeksi kun jätin edellisen ficin kesken. Voin kyllä joskus jatkaa sitä. Nyt oli vaan taas semmonen olo et on pakko angstia, muistella menneitä ja kirjotin tämän.<3 Jatkoa seuraa. Toivottavasti pidätte. ^^

Niin ja parituksena on siis NaruSaku ^^' Tein sen loppujen lopuksi niin :P </3


Tämän tilanteen voitte löytää seuraavasta tekstistä.<3

Arvostelu
5
Katsottu 1807 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Mun on nyt oikeastikkin pakko mennä!"
"Ei. Älä jätä mua! Mä tarvitsen sua!" Mutta sä katosit. Etkä enää koskaan halunnut palata.

Miten kaikki alkoi? Kaikki alkoi vahingossa. Niin ei pitänyt ikinä käydä.



Sakura jutteli Leen kanssa kahdestaan koulun pihalla. He pitivät toisiaan kädestä. He olivat alkaneet seurustella. Niin, tosiaan. Sakura oli päättänyt että hänen täytyisi saada joku vierelleen, joku jota halata, pitää kädestä..sanoa rakastan. Jokin silti esti heitä tekemästä enempää. Leen kanssa hän ei ollut siihen valmis. Sakura hermoili hieman.

Halusin vain tuntea jonkun toisen kosketuksen. Halusin rakastaa.

Pian saapuikin jo tuo toinen poika uskomaton virne kasvoillaan. Hänellä oli suloinen hymy. Sakura tunsi sisällään jotain. Outoa. Kun tuo poika tuli hänen ja Leen väliin, katosi Sakuran hermostuneisuus täysin. Hänestä tuli rauhallinen. Lee jäi hieman kummallisena katsomaan, mutta ei kuitenkaan sanonut mitään. Lee näki Sakuran katsekontaktin tuon vaaleahiuksisen pojan välillä, mikä sai tämän hieman mustasukkaiseksi.

"Niin.. Sakura mitä meinaat tehdä koulun jälkeen?" Lee kysyi rikkoen kummallisen hiljaisuuden.
"Häh? Aijoo. Tuota.. en tiedä teen varmaan läksyjä ja niin edellee, tuskin mitään ihmeellistä" Sakura vastasi lopulta.
"Öö joo mä taidan tästä lähteä" Sanoi vaaleahiuksinen poika nolostuen "Saatte te.. kyyhkyläiset olla rauhassa" Sakuraa jäi vaivaamaan nuo sanat. Kyyhkyläiset? Kuulosti jotenkin oudolta. Sakura ja Lee.. kyyhkyläisetkö? Ihan oikeasti? Seurustelenko minä tuon kanssa?! Sakura huusi mielessään.
"Na-Naruto?" Sakura änkytti pojan perään.
"Nii?"
"Siis.. tai no ei mitään. Moikka...." Sakura näki pojan kävelevän pois. Musta huppari ja maastokuvioiset tummat housut päällään poika katosi aamusumuun. Tosiaan, päivä oli vasta alkamassa.
"Mun on mentävä" Sakura sanoi hiljaa Leelle joka tuijotti Sakuraa pyöreillä silmillään.
"Selvä. No munkin pitää tästä mennä nyt. Nähdään myöhemmin" Lee sanoi ja halasi Sakuraa. Halaus. Kosketus iholla. Pian myös tyttö vaaleanpunaiset hiukset keveästi tuulessa heilahtaen katosi sumuun. Lee tuijotti tämän perään vielä hetken, kunnes painui lopulta tunnilleen.

Se päivä koulussa oli kummallinen. Ja pian huomasinkin että oli jo viimeinen tunti.

Koulupäivä oli lopuillaan. Pian Sakuran olikin jo riennettävä bussiin, ettei myöhästyisi. Hän näki jälleen Leen saapuvan tämän luokse. Hymyillen kuin naantalin aurinko. Tyttö huokaisi hiljaa mielessään. Miten hän jaksaa koko ajan hymyillä?
"Hei Sakura!" Lee sanoi ja otti tyttöä kädestä. Sakura tunsi itsensä hieman ahdistuneeksi ja veti kätensä pois pojan otteesta. Lee jäi hieman kummallisena tuijottamaan, mutta ei kiinnittänyt tytön eleeseen mitenkään erityistä huomiota.
"H-hei. Mä luulin että olit jo lähtenyt kotiin" Sakura mutisi.
"Ei, mä halusin halata sua vielä viimesen kerran ennen kun meen" Lee sanoi ja halasi Sakuraa. Halaus. Kosketus iholla. Sakura tunsi kylmien väreiden virtaavan.
"Mun on mentävä" Sakura sanoi ja päästi otteensa pojasta. Tyttö katosi muiden ihmisten sekaan. Lee jäi tuijottamaan vielä hetkeksi, kunnnes lähti kävelemään toiseen suuntaan kohti kotia.

Sakuran sisällä oli kummallinen tunne. Hän ei oikein itsekään tiennyt mitä olisi pitänyt ajatella.
Pian kuitenkin joku pysäytti hänen ajatuksensa. Sakura nosti katseensa ja näki vaaleahiuksisen pojan edessään.

"Mihinkäs on noin kiire?" Naruto sanoi virnistäen.
"Ööhh. Pysäkille. Bussi on varmana jo tullut"
"Sulla on vielä ainakin viis minuuttii aikaa hiihtää tuonne sadan metrin päähän, vaihtaisit pari sanaa, jooko?"
"No ei kai tässä nyt niin kiire olisi.." Sakura sanoi epäröiden. He jäivät joksikin aikaa puhumaan kaikkea joutavaa, mitä nyt mieleen tuli. Sakura tunsi hymyn kasvoillaan. Viimenkin.
"Voi ei" Sakura huokaisi pian. "Nyt tulee kiire. Bussi lähtee ihan pian!" Sakura sanoi hieman hätääntyneenä.
"Noh.. Et menis vielä"
"Mun on mentävä..." Sakura sanoi ja halasi Narutoa. Halaus. Kosketus iholla. "Nähdään taas" Sakura lähti juosten kohti pysäkkiä. Narutolla ei ollut minnekkään kiire, hän jäi vielä seisoskelemaan hetkeksi koulun pihaan.

Sakura mietti mielessään "Kumpa bussi ei olisi jo mennyt". Mutta pettymyksekseen Sakura näki pysäkin tyhjillään.
"Hitto!" Sakura huusi itselleen. "Miten mä nyt kotiin pääsen" Sakura lähti kävelemään takaisin koulun pihalle. Naruto huomasi Sakuran tulevan juuri kun oli itse lähdössä.
"Missasit bussin?" Naruto virnisti.
"Hiljaa. Sun vikas!" Sakura huusi ja tönäisi Narutoa käsivarteen.
"Aih! Anteeks ei mun ollu tarkotus.. sori" Poika änkytti ja alkoi näpertää hiuksiaan. Pienen hetken ajan oli hiljaista. Tuuli vihelsi hiljaa ja lehdet putoilivat puista. Syksyähän se vain oli. Ei ollut kylmä, ilma oli jopa lämmin.
"Suloista" Sakura sanoi yhtäkkiä.
"Hä?" Naruto havahtui. "Mikä?"
"Jätkä sukii hiuksiaan niin kuin olisit kovinkin ujo ja lämmin syystuuli puhaltaa. Suloista, sanon minä" Sakura sanoi ja pyyhkäisi itsekin hiuskiehkuran kasvoiltaan.
"Ite olet" Naruto päästi suustaan. Hymy levisi hänen kasvoilleen. Sakura oli ihmeissään.
"Siis mitä? No en ole" Tyttö punastui.
"Oletpas. Iha oikeesti, mä pidän susta" Naruton sanottua tuon Sakura punastui entisestään. Oli hänen vuoro möläyttää jotain.
"Haha. Hyvä vitsi. Et edes uskaltaisi pussata kun oon niin tämmönen.. ruma" Sakura nauroi ja irvisti pojalle hieman.
"Ai en vai??" Naruto kysyi ja laittoi toisen kätensä Sakuran kasvoille ja.. suuteli hellästi.

Se tunne. Se oli aivan ihana. Voisin elää sen uudelleen koska tahansa. Se oli niin ihanaa. Mutta se oli myös väärin. Pirullisen ihana hetki.

Sakura tunsi pojan huulet omiaan vasten. Se hetki oli ikuinen, hän ei olisi halunnut lopettaa. Se tuntui aivan uskomattomalta. Kunnes heräsi pian tuosta tunteesta ja huusi ajatuksissaan: Mitä sinä oikein teet?!
Sakura ei avannut silmiään vielä hetkeen. Hän ei halunnut katsoa oliko Naruto vielä hänen nenänsä edessä. Pian kuitenkin kuului lempeä ääni kysyvästi : "Tykkäsiksä?" Silloin Sakura avasi viimein silmänsä.

Hänen edessään seisoi yhä Naruto. Tyttö katsoi poikaa hieman pelokkaana, mutta myös helpottuneena. Hän oli täysin sekaisin. Hän suuteli juuri toista poikaa poikaystävänsä selän takana! Tää on kauheeta, katastrofi! Mitä mä oikein ajattelin?? Sakura mietti. Naruto tuijotti tyttöä yhä kysyvästi. Hymyillen. Hymyä. Myös Sakura hymyili. Hän ei oikein tiennyt mitä olisi pitänyt vastata. Hän vain nyökkäsi vaisusti. Silloin poika suuteli uudelleen. Pian suudelmien jälkeen Sakuran pelon tunne katosi. Vaikka hän tiesi tekevänsä väärin. Siltikään häntä ei enää kaduttanut. Mitä tapahtui tuolle pelokkaalle tytölle?

"Ty-tykkäsin.." Sakura vastasi viimein. Naruto hymyili leveästi.
"Ei ny seistä täs koko päivää, mennään johonki istumaan" Naruto sanoi ja pian he istuivatkin nurmikolla koivun alla. Sakura nojasi Narutoon, Naruto piti kättään Sakuran ympärillä. Tunnelma oli romanttinen. Se tuntui ikuisuudelta kaiken keskellä. Sakura oli onnellinen. Vaikka hän tunsikin olonsa väsyneeksi.
"Mä voisin nukahtaa tähän" Sakura kuiskasi hiljaa. "Kumpa tää hetki ei loppuis ikinä"
Naruto hymyili jälleen. Hetken oli jälleen hiljaista. Pian Naruto kuitenkin avasi suunsa ja kysyi suloisesti, ja hieman varoenkin: "Onko tää vähä väärin?" Sakura ei ajatellut Leetä sillä hetkellä lainkaan, hän ei halunnut. Hän kuiskasi takaisin: "No ei tää kyllä kovin oikeinkaan ole.." ja sulki silmänsä hitaasti.

Halaus. Kosketus iholla.

~~~~~~~~~~~~~~

<3

Jatkan tätä jos pidätte tästä ^_^

Kommentit (Lataa vanhempia)
SaNzU - 2007-01-19 12:20:13
no jatka! :D hmm..kyllä..kyllä  ei olla ollenkaan väärin.hihii..lee.kgeh!^^ tässä mä taas nään nämä sinun kirjottamisen lahjat! ihana tarina<3 kyllä mä nyt ne 5p. annan!! ;D :3

warson - 2007-01-19 17:09:21
Tämä oli aika hyvä tarina, tykkäsin kovasti. Naruto oli vähän omituinen, erilainen kuin tavallisesti. Tämä oli kaunis mutta olisin toivonut jotain vähän enemmän... Tarkoitan että näin lyhyeen tekstiin ei oikeastaan päässyt käsiksi. Se jäi vielä hieman etäiseksi, mutta jos jatkat niin ehkä on helpompi päästä mukaan vauhtiin. :) 4p. (sori että rikon täydellisen vitosen..)

warson - 2007-01-19 17:09:43
Mutta mitenkä tuo alku liittyi tähän? :o

Afeni - 2007-01-20 07:20:48
Minua hieman häiritsee, kun tässä esiintyy peräkkäin paljon pelkkiä päälauseita. Jotenkin teksti kuulostaa päässäni silloin tältä: "PäläpäläTÖKSpäläpäläTÖKSpäläpäläTÖKS" :D En sano tätä pahalla... minusta tuollainen tyyli vain on töksähtelevä. Saat tekstiisi enemmän eloa, jos suosit sivulauseitakin useammin... Tosin niin olet taas välillä tehnytkin x)

Tarinana tämä on ihan ok, vaikken välitä sen enempää Narutosta kuin Sakurastakaan. Tosin ne kaksi ansaitsevat toisensa, joten... :D

Jaoizwei - 2007-01-24 15:12:49
Ihana tarina tykkään sakunarusta mutta toi oli kyllä LOISTAVA

Blue_Hill-san - 2007-02-02 12:20:25
jees NaruSakua kerrankin, ja tarkoitan sitä...  Oikein mahtavaa tekstiä, vaikka tuosta "kolimodraamasta" tuli vähn "paha" olo... Iban Y-asiota.. "lähtee rypemään itsesäälissään" Mutta oiekin lupaavaa...  Taidanpa lukea sen seuraavinkin heti... ;) 4p.. Tuo mitä Afenikin sanoi, tuo sivulauseuden puuttuminen... ;)

Whaitti - 2008-04-05 12:51:58
ihana tarina ^^ pidin eriittäin paljon <3 5p

-SasukeUchiha- - 2010-09-29 11:28:58
suloista. paritus ei kyllä ollut mieleen, mut muuten oli todella söpöä... *Awwww*
4pojoa, kirjoitusvirheitä ei tainnu olla.^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste