Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pikku Kinastelua - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 6 - Pituus: 1006 sanaa, 7062 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-03-06 15:12:42 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Tässä vaiheessa tämä on huumorin kannalta otettavaa tekstiä. Kukapa arvaa, mitä se Sasse oikeen löysi... Eka ficcini, minkä tänne laitan. Hyvää ruokahalua!

Tarinan osat

Arvostelu
10
Katsottu 2257 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
PIKKU KINASTELUA
****************

Ilta-aurinko laski Konohan kylän taa ja pieni tuulenvire heilutteli puiden oksia. Aurinko kurotteli vielä kylään valaistakseen vielä hetkeksi kuivat kadut, joilla tuuli puhalteli hiekkaa. Kaikkialla oli rauhallista, lukuun ottamatta pientä, tai no pientä ja pientä, harjoittelukenttää kylän laitamilla, sillä siellähän se sijaitsee. Siellä harjoittelee kaksi nuorta. Toinen vaalea ja sinisilmäinen, toinen tummahiuksinen ja tummasilmäinen. Naruto ja Sasuke toisin sanoen. Harmaahiuksinen sensei lukee kirjaansa, Icha Icha Paradicen ensimmäistä osaa tietenkin, täysin poissa tästä maailmasta (siis tietenkin siellä kirjansa uumenissa, mitä te oikein ajattelitte) ja tietämätön edessään käymässä olevasta tappelusta, jossa kumpikin yritti kauempaa katsellen tappaa toisen, läheltä se näytti vain typerältä pikku kinastelulta.

Tappelun aihe se vasta mielenkiintoinen on, tosin en tiedä tarkalleen minkä takia se ei pysynyt pelkkänä sanasotana, sillä sellaisena se todellakin alkoi. Sensei, Kakashi nimeltään, lupasi tarjota hyvin menneistä harjoituksista heille aterian, kunhan vain olisivat yhtä mieltä mitä he haluaisivat syödä ja missä he haluaisivat syödä. Naruto halusi ramenia, kun taas Sasuke halusi mielummin sushia. Siitä johtui tämä nujakointi.

"Ramen!!!" Naruto huusi.

"Ei takuulla, dobe. Tiesitkös, että kala kasvattaa järkeä. Siitä olisi sinullekin hyötyä.", Sasuke irvaili Narutolle, joka hyökkäsi Sasuken kimppuun kahta kauheammin, kädet kohti kurkkua, pyrkien mitä ilmeisimmin kuristamaan Sasuken. Kuten arvata saattaa, taistelu jatkui niin myöhään, että kaikki ruokapaikat olivat jo sulkeneet ovensa ja omistajat menneet onnellisina nukkumaan.

Kotiin tallustellessaan Naruto ajatteli tyhjää vatsaansa ja lukuisia taisteluita Uchihan kanssa. ”Sasuke on ääliö, eikä muuksi muutu.” Naruto päätti hiljaa mielessään, kun avasi kotioveaan. ”Aina haastamassa riitaa ja nimittelemässä minua.” Pakko saada ruokaa.

Sasuke puolestaan, myöskin kotiaan kohti tallustellen, mietti jatkuvia riitoja Naruton kanssa. Tosin Sasuken ajatukset, vaikkakin samaa asiaa ajatellen kuin Naruto, olivat järkevähköjä. Hän kyseli itseltään asioita, joilla ei ollut mitään tarvetta tulla ajatelluiksi. Kysymyksiä Narutolle, kysymyksiä muille ja kysymyksiä hänelle itselleen. ”Miksi Me olemme aina toistemme kurkuissa kiinni? Ei se Minun vikani ainakaan ole, minä vain puolustauduin blondin hyökkäyksiltä ja annoin takaisin sanoilla. Mutta miksi Minun oli aina pakko sanoa jotain? Ja miksi Naruto pamautti kahta innokkaammin takaisin.” No, ehkä siinä oli jotain syytä Sasukessakin… Vai mitä sanotte? Tehän sen paremmin tiedätte..

Kotiin päästyään Sasuke avasi tietokoneen ja laittoi hakukoneeseen sanaksi Uzumaki Naruto. Ihan vain huvin vuoksi vain, tietenkin. Sanalle löytyi monta vastaavuutta ja Sasuke päätti valita niistä arpomalla yhden, johon tutustuisi paremmin. Avatessaan linkin sivustoille Sasukea alkoi epäilyttää ja hän päätti lisätä hakuun myös oman nimensä, ehkä sieltä löytyisi selitys tappeluille. Tai ainakin Sasuke ajatteli niin. En minä! Englanninkielinen otsikko ei oikein auennut Sasukelle, joten hän ei voinut varautua mihinkään mikä sivuilla odotti. Sen takia voi varmaan sanoa, että Sasuke EI osannut odottaa mitään tälläistä. Sasuke oli aivan hämmentynyt, eikä voinut ymmärtää näkemäänsä, mutta tarkemmin ajatellen siinä kyllä oli JOTAIN järkeä. Aivan varmasti. (Älä, Sasuke! Älä ota niitä todesta! Kirjoittaja kirkuu.). Ja ensimäistä kertaa elämässään Uchiha Sasuke punastui, korviaan myöten.

~*~

Seuraavana aamuna Konohan sillalla, Team 7 normaalilla kokoontumispaikalla.

"Huomenta! Eikö Kakashi-sensei ole vieläkään tullut, Sasuke-teme?" Naruto huusi tullessaan sillalle. Sakura oli Tsunade opissa ja siksi ei tullut tapaamisiin sillalle

"Ei, dobe. Kyllä, hän oli täällä ja jätti ohjeet kirjekuoressa. Kerrankin vain 10 minuuttia myöhässä." Sasuke vastasi heilauttaen kirjettä: "Meidän pitää mennä harjoituskentälle ja harjoitella.... Tässä on kirje osoitettuna sinulle. Siellä kaiketi on kerrottu jutsut, joita meidän tulee harjoitella. En vain ymmärrä miksi ne on osoitettu sinulle." Sasuke pohti.

"Jaa a... Ehkä minun tulee opettaa sinua, teme." Naruto virnisteli.

"Unissasi ehkä... Tässä tämä kirje, avaa se."
Naruto sieppaa kirjeen Sasukelta, avaa sen ja alkaa nauramaan, lopulta päätyen maahan kierimään naurunpuuskissaan.

"Lopeta jo, dobe. Mitä siinä luki?" Sasuke hermostui blondiin.

"Minun pit... pitää opettaa sinulle.... Sexy no Jutsu!" Naruto vastasi naurunpuuskien lomassa.

"Siis, mikä?!" Sasuke huudahti pahinta peläten.

"Sitten näet." Naruto vastasi virnistellen ja lähti harppomaan kohti harjoituskenttää, Sasuke pian perästä seuraten ja pahinta peläten. Tai no, ei peläten, Sasuket näet eivät pelkää.

Kentälle päästessään Sasuke ei nähnyt kuin vaaleahiuksisen tytön, joka istui keskellä kenttää Sasukea katsellen. Sasuke ihmetteli mihin Naruto oli häipynyt ja päätti istua puun juurelle tätä odottamaan. Tyttö nousi ja lähti kävelemään kohti Sasukea. ”Voi ei, toivottavasti ei taas joku fanaatikko.” Sasuke ajatteli ja puuskahti itsekseen, hän ei todellakaan jaksanut yhtäkään sellaista tänään. Edellinen ilta oli ollut jo ihan tarpeeksi harmillinen, tänään ei todellakaan ollut Sasuken paras päivä.

"Sasuke-teme, miksi sinä tänne jäit. Minun piti opettaa sinulle se jutsu." Tyttö tuli nurisemaan Sasukelle.

"Naruto?" Sasuke kysyi, sillä kukaan muu ei uskaltanut käyttää hänestä tuota nimitystä. Kuului possahtava ääni ja Naruto seisoi tytön paikalla.

"Kuka sitten olisin ollut?" Naruto tuhahti, samalla virnistellen tyypilliseen Narutomaiseen tapaansa. Ilme näytti hyvin hullunkuriselta. Muilla ilme olisi näyttänyt halveksuvalta, ilkeältä tai muuten vain typerältä. Narutolle se sopi.

"Ja TUOKO on se jutsu, joka sinun pitää minulle opettaa." Sasuke kysyi hämmentyneenä.

"Jep. Se on oma keksintöni!" Naruto kertoi ylpeänä."Tule jo! Katsos käsimerkki on tämä ja sitten..." blondi alkoi opettaa innoissaan ja Sasukella oli vaikeuksia pitää pokkansa. (0_0 En voi uskoa, että todella kirjoitin sen!)

”Mikähän idea senseillä oikein oli, kun halusi Sasuken opettelevan jutsun, jonka NARUTO oli kehitellyt.” Sasuke ajatteli miettiessään itselleen hahmoa….
_________________________________________________________________

Jatkan, jos toivotaan. En jatka, jos ei toivota. Loogista, eikö? Sitä ei kannata kuitenkaan odottaa kovin pian, sillä jatko ei ole aivan vielä selvillä vesillä. On tuota ja tätä muuta kirjoitettavaa, joita en ole saanut koneelle ja olen saanut. Muita kirjoituksia löytyy muualta, loogista (Pidän siitä sanasta nyt, olen väsynyt).^O^ <ZZzzZZzZzzZzzzZ) Jokohan ois tarpeeksi pitkä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Yuno - 2007-03-07 12:07:41
vaikuttaa mielenkiintoiselta!
sujuvaa kerrontaa, ja huumoriakin löytyi ;D mutta vaivaamaan jäi
”Aina haastamassa riitaa ja nimittelemässä Narutoa.” tuohan oli Naruton oma ajatus, right? Minun mielestäni sana "minua" olisi sopinut tuon "Narutoa"-ilmauksen paikalle paremmin ;) mutta nyt lopetan löpinät ja jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa ;D jota tulee, tuleehan??

Oni-Chan - 2007-03-09 11:42:32
Jooo, oli se tarpeeksi pitkä. Jatkoo. *toivoo ettei tässä tarinassa olisi KakaSasua* <--- YÖK!!

Jaoizwei - 2007-03-18 19:14:56
^^ 5p

SabakuNoGaara - 2008-05-18 15:21:44
hahh... naruto on kirjustanut kirjeen kummiskin itte ;P 5p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste