Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pikku Kinastelua II - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 6 - Pituus: 1398 sanaa, 9323 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-03-18 11:46:29 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Juoni villiintyi käsissäni ja lähti kulkemaan omaa rataansa. Voi Sasuke parkaa... Ei parituksia. Jos ei ole lukenut ensimmäistä, saattaa pysyä kärryillä, mutta suosittelen sen lukemista ensin. Huumoria, huumoria. Älkää ottako vakavasti! ^^

Tarinan osat

Arvostelu
6
Katsottu 1602 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
3. LUKU

Naruto oli vaativa opettaja, mutta myös rento. Sasuken ponnistellessa Naruto naureskeli tämän virheille ja heitteli kommentteja ja ohjeita mitä pitäisi korjata. Lopulta Sasuke hallitsi jutsun, tosin sillä seurauksella, että Narutolla oli vatsakramppi kaiken nauramisen jälkeen.

"Ja nyt mennään kokeilemaan toimivatko valeasut kylässä!" Naruto sanoi Sasukelle, joka oli sanaton.

"Onko pakko..?" Sasuke ei todellakaan halunnut näyttää tätä hahmoa muille..

" Ja muuten, me tarvitsemme valeasuillemme nimet. Sinä olet Yuki ja minä Yumi ja me olemme sisaruksia. Tunnemme Naruton ja Sasuken, mutta asumme Hiekkakylässä. Tässä otsapanta. Olemme täällä lomailemassa ja meillä on asunto keskustassa. Selvä?" Naruto ohjeisti, "Hei, minun nimeni on Yumi. Mikä sinun nimesi on? Muista hymyillä!"

"Minun nimeni on Yuki. Hauska tutustua!" Sasuke vastasi hieman vastahakoisesti.

" Ja nyt mennään hakemaan tarvittavat tavarat ja muutetaan! Käydään ensin meillä ja sitten mennään teille. Ja muuten älä ota paljon vaatteita. Meille on varattu joitakin vaatteita, rahaa ja ruokaa..", Naruto selitti samalla virnistellen, mikä teki puheesta hieman normaalia epäselvempää. ''Tytöt'' lähtivät kohti kylää.

4. LUKU

Sakura oli matkalla Sasuken talolle. Hän oli saanut Tsunadelta iltapäivän vapaaksi ja oli päättänyt käydä katsomassa sattuisiko Sasuke olemaan kotona. Ja mistä tietää vaikka tämä suostuisi lähtemään vaikka kävelylle.

Sasuke ei ollut kotona, mutta Sakura meni silti sisään. Asunto oli siisti ja tumma, pääväreinä tummansininen, musta ja ruskea. Sakura huomasi yhdellä pöydällä tietokoneen, joka oli päällä. Sakura katsoi ympärilleen ja huomatessaan, ettei lähettyvillä ollut muita, hän meni koneelle. Hän uskoi löytävänsä sieltä jotain, mitä käyttää hyväkseen.
Omat tiedostot, ei mitään;
Videoleikkeet ei mitään;
Sivuhistoria, MITÄ?!?
Sakura törmäsi sivustoille, jolle Sasuke oli eksynyt aikaisemmin. (Ja uskon teidän jo aikaisemman perusteella tietävän suunnilleen mitä tarkoitan).

<N. 100 metriä Sasuken talolta>

"Muistat sitten pitää roolistasi kiinni, vaikka sitten oltaisiinkin sisällä, Yuki." Yumi kuiskutteli toiselle tytölle.

" Joo, joo... Ymmärretty. Olen Yuki Hiekkakylästä. Tulin Konohaan lomailemaan sisareni Yumin kanssa Olen harjoitellut kunain käyttöä, koska se on mielestäni söpö. Lempiruokani on okonomiyaki ja lempivärini punainen. Veriryhmäni on AB ja horoskooppini vesimies. Emme tunne kylästä kuin Uzumakin ja Uchihan, jotka ovat lähteneet Kakashin käskystä harjoittelumatkalle. Käyn Uchihalla, koska lainaan häneltä joitakin tavaroita ja minulla on siihen allekirjoitettu lupa. Menikö oikein? Ja asiasta tietävät Kakashi, Tsunade ja sinä?" Sasuke toisti pirteällä äänellä. Ittai! Kone taisi jäädä auki!!! Täytyy sulkea se nopeasti, ennen kuin Naruto huomaa! Hän ajatteli hätäisesti heidän kääntyessä Sasuken pihaan. Sasuke huomasi ulko-oven olevan auki ja hän ei sitä auki ollut jättänyt.

"Yumi, Sasuke taitaa olla aika huolimaton. Lähteä nyt harjoitusmatkalle ja jättää ovi auki.." Sasuke yritti viestiä Narutolle, ettei kaikki ollut nyt oikein kunnossa.
Naruto ihmetteli. Miksi Sasuke sanoisi noin? Ja sitä paitsi, Sasuke on niin huolellinen, ettei jättäisi oveaan auki saatikka lukitsematta. Ahaa! Sitä se siis oli! Joku on tuolla!

"Ole huoletta Yuki. Unohtaminen on inhimillistä. Jopa Sasukelle." Naruto vastasi iskien silmäänsä toiselle ymmärryksen merkiksi.

Äkkiä piiloon, etteivät nuo huomaa minua! Mitähän ne oikein ovat täältä hakemassa? Keitä he oikein ovat? Puhuvat Sasuke-kunistakin kuin vanhasta ystävästä tai poikaystävästä! Poikaystävästä! Ei, ei se saanut olla totta! Mutta tyttöjä on kaksi... Kummatkin kauniita ja hoikkia, kuin malleja. Aargh! Sakuran päässä risteili useita ajatuksia vain muutamassa sekunnissa. Sakura oli piiloutunut sohvapöydän alle, kun oli huomannut joidenkin tulevan kohti taloa. Nyt hän kuunteli tyttöjen keskustelua sieltä käsin.

"Yuki, koeta pitää pientä kiirettä. Meidän pitää olla asunnolla jo tunnin päästä. EI me voida myöhästyä heti ekana päivänä. Me vaikutettais ihan sairaan epäkohteliailta. Tutustuttaisiinpa mahdollisimman moniis, nyt kun kerran täällä ollaan. Myydänköhän täällä jossain okonomiyakia?Sääli muuten, että Naruton ja Sasuken piti lähtee harjotusmatkalle, ois ollu niin mukava nähä niitä taas..." Yumi pulisi lähes lakkaamatta Yukin vastaillessa lyhyesti.
Kun Sasuke oli vihdoin saanut tavitsemansa kerättyä (ja tietokoneen suljettua ^^) he lähtivät talosta rupatelle keskenään. Kukaan ei siis olisi voinut näiden käytöksen perusteella heitä tunnistaa. Ennen kuin pojat (tai tytöt, miten vain) kääntyivät pihasta pois keskustaan johtavalle tielle, Sakura vilkaisi heitä. Kaksi Hiekkakyläläistä nuorta. Tumma ja vaalea. Kummatkin pitkiä ja hoikkia. Sakura listasi tuntomerkit. Yumi ja Yuki tulisivat tuntemaan hänet...

5. LUKU

"Huh, huh... Olipa siinä urakka, mutta saimmepa kaiken paikoilleen, vai mitä? Eikö voitaisi mennä jo syömään?? Minulla on nälkä...", Naruto nurisi Sasukelle heidän laittaessa viimeisiä tavaroita paikoilleen. Asunto näytti jo kahden tytön asuttamalta. Siinä oli keittiö, makuuhuone kahdella sängyllä, olohuone ja suihku. Kaikki huoneet erilaisilla pastellisävyillä.

Yleisilme oli siisti ja pirteä, juuri sellainen missä kumpikaan ei kauaa olisi vapaaehtoisesti ollut. Mutta sille ei nyt voinut mitään. Heillä oli tehtävä, eikä siitä noin vain livahdeta.
Kumpikin tytöistä (puhuttelen heitä nyt näin) oli vaihtanut asusteensa sopivampaan. Kummallakin oli hame, joka ylettyi hieman polven alapuolelle. Yukilla oli punainen ja Yumilla vihreä.

"Lähdetään nyt sitten sinne syömään. Ei tuota kestä Erkkikään..." Yuki huikkasi ovelta, " Ja sitä paitsi, meidän pitää käydä Tsunaden luona vielä tänään!".

Tyttöjen astuessa ovesta ulos he näkivät Sakuran tulevan heitä kohti hymy kasvoillaan.

"Hei! Minä olen Haruno Sakura! Te olette varmaan Yumi ja Yuki? Sasuke kertoi teidän tulevan mahdollisesti tänään ja pyysi opastamaan teitä tarvittaessa!" Sakura sanoi reippaasti.
Se oli siis Sakura! Aamulla Sasuken asunnolla ollut oli Sakura! Molemmat ajattelivat ja vilkaisivat toisiaan. Kumpikin oli huomannut saman.

"Kiitos huomaavaisuudesta, Haruno-kun. Tämä on erittäin mukava yllätys. Me jo luulimme, että Sasuke ja Naruto ovat lähteneet meitä karkuun!" Sasuke vastasi Sakuralle.

" Kutsukaa minua vain Sakuraksi. Olette menossa syömään? Saanko suositella teille yhtä paikkaa?" ja vastausta odottamatta hän lähti kuljettamaan heitä kohti lähintä ruokapaikkaa.

~*~

"Huuh... Sepä oli ristikuulustelu! Mutta kaikki taisi mennä oikein? Nyt Tsunaden luo!" Yumi höpötti melkein itsekseen heidän kulkiessaan Hokagen ovea kohti. Heidät kutsuttiin sisään samantien.

"Hyvää päivää Yumi ja Yuki. En odottanut teitä aivan näin pian, mutta hyvä kun tulitte jo.
Gaara saapuu aivan pian ja liittyy seuraamme. Hän tulee kulkemaan teidän kanssanne aina välillä. Konohasta oppaiksi saatte Shikamarun ja Nejin (sorry, nakitin Nejin). Älkää pilailko heidän kustannuksellaan. Ah, Gaara tule sisään!" Hokage sanoi.

Gaara astui huoneeseen ja silmäsi ympärilleen. Hänen silmänsä laajenivat hetkeksi tyttöjen kohdalla ja kulmat kurtistuivat, kuin hän kaivelisi muistiaan. Sitten tämä loi kysyvän katseen Hokageen.

"Teidän on paras näyttää hänelle.", Tsunade huokaisi.

"Jaa näissä vaatteissa?!" Yumi kiljahti. Gaara kohotti kulmiaan ja näytti selvästi kiinnostuneelta.

"Tottele Hokagea!" Yuki komensi toista. Samalla kuului possahtava ääni ja tyttöjen paikalle ilmestyi Naruto ja Sasuke hieman kummallisessa vaatetukssa. Gaaran silmät levisivät.

"Näin asia on. Voitte muuttaa takaisin. Gaara, pyydämme sinulta palvelusta. Sinun täytyy ottaa heidät huomaasi ja vahtia, että he oppivat tarvittavat Hiekkakylän tavat." Tsunade sanoi Gaaralle, joka nyökkäsi erittäin hämmentyneen näköisenä.

"Et saa kertoa asiasta kenellekään. Vain tässä huoneessa olevat tietävät asian oikean laidan."
"Yo!" kuului samassa ikkunalta, kun Kakashi päätti ilmaantua paikalle, "Yumi, Yuki, näytättepä hyvältä tänään.", tosin tämän seurauksena Kakashi sai väistää muutamaa kunaita tyttöjen suunnalta.

”Ja nyt, kun kaikki on selvää, esittelen teidät oppaillenne. Gaara, en usko sinun tarvitsevan opasta, joten saat mennä jo.”, Tsunade antoi määräykset, ” Neji! Shikamaru! Tulkaa sisään!”.

Ovesta astui sisään kaksi nuorukaista, joista toinen sanoi: ”Mikä on tehtävämme?”.

”Noh, ei teidän tarvitse olla noin asiallisia. Te toimitte oppaina näille tytöille, joten pitäkää heistä hyvää huolta. Ja pitäkää itsenne kurissa, sillä he osaavat kyllä puolustautua. He eivät varmaan pahastuisi pienestä ottelusta harjoittelukentillä. Pyytäkää joitakin muita mukaanne.”, Tsunade hymyili Nejille ja Shikamarulle, jotka eivät olleet osanneet odottaa aivan tälläistä tehtävää…

Kommentit (Lataa vanhempia)
Jaoizwei - 2007-03-18 19:13:25
^^ Awesome! Ihuna! Wonderfull! Mahtava! Sori ^^´ Siis tarina oli ihana. 5p!

Oni-Chan - 2007-03-19 05:18:38
samaa mieltä muiden kaa! Ne kunait tuli varmaan Sasuken luota. Välillä menin kyllä sekaisin kuka oli kuka! *kuka muuten on KUKA!*

Yuno - 2007-03-20 15:14:44
huippua ^^ hyvin kirjoitettu ja hauska ^^ vähä menin välillä sekaisin (muussa kuin henkilöissä ^^'') mutta se johtunee siitä että on olo hieman väsynyt x__x jatkoajatkoa, 5p =^^=

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste