Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Yours 2 - SaixPuppy
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1245 sanaa, 7649 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-03-23 16:54:33
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

kesti "vähän" tän laitto mut täs ois sitte kakkonen. ja jatkuu narusasu/sasunaru.. Ei mikään maailman pisin mutta kuitenkin :D niin ja kannattaa lukea se eka osa et pääsee perille tästä ei se pakollinen oo ollenkaa^^ eiköhä täs ollu tarpeeks selitystä :DDD

Arvostelu
2
Katsottu 1215 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Heräsin pääni kohoillen varovasti Naruton rintakehän päällä. Hän oli kietonut kätensä ympärilleni ja tuhisi nyt osittain allani. Oloni oli pitkästä aikaa hyvä ja lämmin. Annoin katseeni kiertää Naruton huoneessa ilman kuitenki, että olisin nostanu tai edes siirtänyt päätäni. Kasvoilleni nousi vaimea hymy kun siirsin toisen käteni kasvojeni viereen. Naruton iho tuntui lämpimältä ja pehmeältä omaani vasten muistellessani iltaa ja yötä. Säpsähdin kuitenkin ajatuksistani kuullessani Naruton äänen.
  "Sasuke, oot sä hereillä?"
Vastaamatta toisen kysymykseen nousin istumaan käsieni varaan. Käänsin kuitenkin päätäni sen verran, että tummien hiussuortuvien takaa Naruto saattoi nähdä kasvoni.
  "Ai, ilmeisesti oot."

Vaalea poika nousi myös istumaan ja kiersi kätensä vatsani ympärille. Jokin vanha tunne heräsi minussa, jokin joka sai minut hymyilemään, jokin joka tuntui hyvältä. Välittäminen ja sen tunteminen. En uskonut tuntevani sitä enää koskaan, sillä ulkokuoreni oli kylmä ja sen taakse oli helppo piiloutua jos oli tarve. Luulin mitä tahansa, niin tällä hetkellä tunsin Naruton sormet vatsallani ja kädet kylkiäni vasten. Kumpa se hetki olisi ollut ikuinen. Mutta eihän mikään ole ikuista, eihän? Olihan minunkin elämästäni kadonnut joskus jotain tärkeää vieden mukanaan elämäni. Muistan hänen lupauksensa olla vierelläni aina, mutta missä hän nytkin on. Ajatuskin hänestä sai kylmätväreet kulkemaan pitkin selkääni ja kulmat rytistymään saaden ilmeeni vihaiseksi. Tällä kertaa viha ei saanut otetta, kiitos tuon blondin joka syleili minua. Nostin toisen käteni pyyhkäistäkseni hiuksiani kasvoiltani. Naruto kohotti katseensa silmiini ja kuulin hiljaisen sekä hieman epäröivän kuiskauksen takaatani.
  "S-sasuke...Luuletko, että tämä oli virhe?"
  "Huh? Ei tietenkään. Tai siis e-en mä kadu?"

Meni aikaa ennen kuin kumpikaan sanoi tai edes katsoi toista. Jokin tuntui tekevän ilmasta raskasta hengittää. Se oli kuin liian kosteaa, mutta toisaalta niin kuivaa, että kurkua kuivasi eikä tienyt miten päin olisi.
Aika mateli eteen päin ja hiljaisuus painosti edelleen poikia. Kunnes toinen heistä avasi suunsa.

  "Et kadu, hyvä sitte"
Heti tämän sanottuaan Naruto otti tiukan otteen toisesta. Sasuke ei ehtinyt tajuamaan Naruton sanoja ja pojan käsien tarrautuessa toisen ympärille hänen silmänsä revähtivät auki hämmästyksestä eikä liikahtaneet mihinkään tuntiessaan lämpimät huulet omillaan. Sasuke vastasi suudelmaan ja rentoutui. Hän tunsi miten Naruton kädet liikkuivat hänen vartalollaan kuin etsien jotain. Sasuke nosti kättään laskien sen toisen reidelle lähtien siitä kulkemaan hitaasti ylös päin. Naruto värähteli tunteesta ja ynähti pienesti. Tummahiuksisen kasvoille nousi pieni ilkikurinen hymy ja jatkoi nyt reilummin. Sasuke pysäytti kätensä vain kiusatakseen toista ja suuteli tämän kaulaa lähtien menemään alas päin. Alavatsan kohdalla Sasuke pysähtyi, lopetti ja katsoi Narutoa jonka ilmeestä pystyi päätellä paljon. Ei hän siihen aikonut jättää Naruton kiusaaminen kun tuntui kivalta, ainakin nyt.

Juuri kun Sasuke oli jatkamassa, kuului ikkunan takaa ääntä.
  "Naruto?! oot sä siellä?!"  
Naamat kalpeina ja silmät suurina molemmat ponkaisivat pystyyn. He eivät pystyneet tekemään mitään pelästykseltä. Joku oli etsimässä Narutoa ja nyt jopa ikkunan takana. Sasuke havahtui ensin koomasta.
  "Naruto, toi ääni, se kuulostaa liikaa Sakuralta. Mut mitä se tääl tekee? tai mitä sä oot tehny, et se ois tääl?"  Sasuke kuiskasi, jottei Sakuraksi todettu henkilö kuulisi.
  "En mitään !!" Naruto huusi.
  "Älä huuda, idiootti."  
Hetken hiljaisuuden kuluttua kuului hiljaiset pois päin menevät askeleet. Molemmat huokaisivat helpotuksesta kunnes, ovelta kuului ryskettä.
  "Narutooooo! tiiän et sä oot siellä! avaa ovi!"
Sasuke kehotti Narutoa pukemaan äkkiä päällensä ja menevän avaaman ennen kuin tyttö tulisi läpi ja he paljastuisivat. Sehän olisi Sakuralle täysi shokki.

  "Tulin vaa sanoo et tänää on vapaa, koska Kakashi-sensei on jossain muualla." Sanottuaan tämän tyttö käänsi selkänsä ja huikkasi samalla etsivänsä myös Sasukea. Naruto seisoi hetken hiljaa paikoillaan tuijottaen en-ymmärrä-mitä-tapahtuu ilmeellään. Hän kuitenkin havahtui nopeasti hereille ja laittoi oven kiinni varovasti, kuin kukaan ei saisi kuulla sitä. Vaaleat hiukset ilmestyivät huoneen ovelle jossa Sasuke oli edelleen ja vain housut jalkaansa puettuna. Naruto katseli tummahiuksista päästä varpaisiin ja takaisin päähän.
Tummien hiusten alta paljastui kalpeat kasvot ja Naruton mielestä mielettömän kauniit, vaikkakin mustat silmät. Tummat kulmat rajasivat silmiä ja antoivat Sasuken kasvoille juuri sen mitä ne tarvitsivatkin. Kaulan jälkeen näkyivät solisluut ja niistä alaspäin hyvin treenattu vartalo.
  'Täydellinen' Naruto ajatteli ja antoi pienen hymyn nousta kasvoilleen.


*** Takauma ***


Naruto istui Sasuken lanteilla ja piti käsillään tämän ranteista. Hän kumartui suutelemaan Sasuken kaulaa ja antoi vaaleiden hiustensa kutitella toisen kasvoja. Naruto päästi toisen käsistään irti ja liikutti sitä hitaasti alas päin hyväilemällä toisen, Naruton mielestä täydellistä vartola pitkin. Hän tunsi lihakset jotka olivat osittain jännittyneet tunteesta, jonka hän aiheutti Sasukelle. Naruto painoi paljasta vartaloaan lähemmäs toista ja nautti näystä, kun Sasuken poskille alkoi nousta puna. Hän käänsi toisen ympäri vatsalleen ja nosti hieman vartaloaan ylemmäs voidakseen suudella Sasuken kaulaa. Naruto siirsi tummia hiussuortuvia kaulalta ja niskalta pois. Hänen kätensä oli laskeutunut Sasuken lantiolle ja piti siitä tiukasti kiinni. Naruto otti kaksi sormeaan ja hyväili Sasukea. Ensin tämä tuntui Sasukesta kivuliaalta, mutta hyvä tunne täytti hänet nopeasti. Naruto laski päänsä Sasuken korvan lähelle ja kuiskasi viekkaalla äänellä.
  'Tiesin, että pitäisit siitä...Sasuke'
Tummat hiukset valuivat pojan silmille tämän liikauttaessa päätään ja rutistaessa samalla silmiään tiukasti kiinni. Naruto otti hitaasti sormensa pois, hymyili ja Sasuke sai tuntea kuinka Naruto valui häneen. Hän ei voinut olla enää hiljaa, kaikki äänet oli pidetty kurkussa, mutta nyt ei pystynyt hän antoi itsensä jopa huutaa..


***Takauma loppuu***


  "Naruto?" Sasuke kysyi kulmaansa hiukan nostaen.
Naruto ei näyttänyt kuulevan toisen sanoja, hän oli aivan toisessa maailmassa.
  "Naruto, kuulet sä?" Sasuke kysyi uudelleen.
  "Ai hä? joo kuulen." Naruto vastasi nopeasti ja antoi hymyn palata kasvoilleen kertoessaan, että olisi vapaapäivä. Enää puuttui idea, miten viettää se.
  "Käyn himas, tuut sä mukaa? Haluun vaihtaa vaatteet, mut sitä enne meen suihkuu."
Sasuke ei edes odottanut vastausta, vaan noukki paitansa lattialta ja käveli suihkun suuntaan. Ovella hän pysähtyi kumminkin ja kysyi Narutolta.
  "No tuut sä?"
____________________________________________ **

No tämmöstä tällä kertaa voin jatkaa jos on halukkaita. ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste