Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pikku Kinastelua III - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 6 - Pituus: 1234 sanaa, 8412 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-04-12 14:23:39 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Jatkoa edeltäjäänsä. Humour. Saa nauraa. Jos aikoo pysyä kärryillä, suosittelen aikaisempien osien lukua. Hyviä ruokailuhetkiä!

Tarinan osat

Arvostelu
7
Katsottu 1663 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
No niin, hyvät naiset ja herrat. Saanko esitellä, vihdosta viimein, jatkoa pikku kinastelulle! Jatkamme melkein siitä mihin jäätiin. Harjoituskentiltä.

Kiittäkää jatkosta mp3-soitintani, ah niin uskollista vehjettä, sisartani, joka käski minun lukemisen sijasta kirjoittaman tätä ja tietysti minua, jonka kiero mieli kehitteli kaiken.

Mutta en tietenkään ota kaikkea kiitosta itselleni. Ilman lukijoita en olisi todellakaan jatkanut tätä pientä väkerrystä, jota Pikku Kinasteluksi kutsun. Kommentoijat kunniaan, eikä unohdeta kärkkäitä arvostelijoita!

Ja betaahan minulla ei vieläkään ole, ettäs kärsikäät.

Kiitos ja kumarrus aikaisemmista kommenteistanne ja mielenkiinnostanne. Toivottavasti saan kiinnitettyä mielenne tälläkin
kertaa yhtä hyvin. *kumartaa*.

YUKI on Sasuke ja YUMI on Narre, ihan vain muistutukseksi.
------------------------------------------------------------------------------

PIKKU KINASTELUA III


Nelikko, tai itse asiassa viisikko (Neji ja Shikamaru olivat raahanneet edelleen huomaamattoman järkyttyneen Gaaran mukaansa henkiseksi tueksi.) oli saapunut harjoituskenttien laidalle. Tsunaden kehotuksen mukaisesti opaskaksikko oli päättänyt ainakin näyttää tytöille kentät ja mikäli mahdollista, käyttää osan ajasta treenaten. Ehkäpä Hiekkakylän tytöistä olisi edes jonkin verran vastusta.

- Nämä ovat Konohan harjoittelukentät. Oletteko taistelleet paljon? Ja mikäli olette, saako tiedustella, mitä te oikein osaatte? Ei millään pahalla, mutta tämän kylän tytöistä ei ole oikein vastusta... Neji kertoili samalla koettaen kalastella tietoja tytöistä. Sasuke ja Naruto kuitenkin huomasivat tämän ja ottivat huomioon omat taitonsa, vasta opitut ja entiset, kertoessaan itsestään.

-Minä suosin tulta ja aseita, kunait ovat niin verrattoman söpöjä. Yumi taasen käyttää melkein mitä huvittaa, hän on kuitenkin aika nopea. Eikö leikkimielinen taistelu kertoisi sanoja enemmän. Konoha vastaan Hiekkakylä,jos Gaara-kun vain tukee meitä? Sasuke räpäytti silmiään nätisti katsoen vuorotellen kumpaankin oppaaseen. Sasuke oli harjoitellut iskutaitoja edellisenä iltana peilin edessä. (oh! I wish I could have seen that! *eyes sparkling*)

Shikamaru raapi päätään mietteliäästi ja tuhahti sitten: -Tuskin tuosta mitään haittaakaan on... Pelkään vain, että te loukkaannutte. Vaivalloista... Neji?

-Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mikä ettei, mutta en aio pidätellä vain koska olette tyttöjä, toinen poika vastasi.

-Hyvä, vähempään emme olisi tyytyneetkään, Yumi virnisti ja käveli Yukin kanssa kauemmas.

He asettuivat selät vastakkain, toinen jalka ylhäällä niin, että heidän jalkapohjansa olivat vastakkain. Se takasi nopean alkuvauhdin ja sitä paitsi, he näyttivät seksikkäiltä.
Kuin samasta suusta tytöt kysyivät: -Valmiina? kuulostaen hyvin ilkikurisilta JA haastavilta.

Nejiltä ja Shikamarulta oli loksahtanut suu auki. Nämä kokosivat itsensä nopeasti kasaan ja nyökkäsivät. Vaikka tytöt olivat nättejä... ei... nätti oli liian laimea sana. Seksikkäitä? Heidän mielensä ei saanut lipsua taistelusta. Pian rauhoituttuaan kumpainenkin nyökkäsi ja tytöt ponkaisivat erilleen. He onnistuivat lähdössä niin hyvin, että he pystyivät pitämään alkuvauhdin hyvin yllä vielä toisella ja kolmannella hyökkäyksellä.

Neji ja Shikamaru olivat hämmästyneitä. Tytöt eivät todellakaan olleet mitään aloittelijoita, päinvastoin, jo heidän nopeutensa oli uskomaton. Pojat eivät pystyneet seuraamaan tarkasti missä Yumi ja Yuki menivät. Ei heitä kuitenkaan vielä oltu päihitetty. Nejin silmät ja Shikamarun varjojutsut eivät olleet vielä käytössä.

Gaara katseli Sasuken ja Naruton taistelua. He olivat oppineet perusasiat nopeasti ja he olivat saaneet siirtyä taistelutekniikoihin. Pojat hallitsivat jo helpompia hiekkajutsuja ja Sasukelle hän oli opettanut pari hiekkakyläläistä tulijutsua. Narutoa hän oli harjoittanut nopeudessa, ilmeisesti poika oli opettanut samat asiat ystävälleen, sillä heidän nopeutensa vastasivat toisiaan. Naruto tosin pääsisi vielä hieman nopeampaa..

-Yumi, astetta nopeampaa! Gaara huusi ohjeen Narutolle, joka nyökkäsi ja lisäsi nopeuttaan.

Vauhdinlisäys sai oppaat jälleen hämmästymään. Kuinkakohan lujaa tytöt oikein pääsivät? No, tuskin Yumin ja Yukin stamina kestäisi enää kauaa tuolla vauhdilla. Nejin ja Shikamarun ajatukset menivät lähes samaa rataa. Gaara teki sivussa käsimerkkejä ja esti jälleen yhtä shurikenia osumasta tyttöihin. Toinen tytöistä nyökkäsi nopeasti kiitokseksi, sitä kumpi niin oli tehnyt, ei Gaarakaan osannut sanoa. Sasuke ja Naruto liikkuivat jo niin nopeasti, ettei heistä erottanut kumpi oli kumpi.

Naruto pysähtyi hetkeksi, heitti kunain ja vaihtoi suuntaa. Sasuke meni noin viisikymmentä metriä kauempana ja mukaili toisen liikkeitä ja hyökkäyksiä. Kun molemmat, Neji ja Shikamaru kääntyivät Naruton kunain yllättämänä, Naruto ja Sasuke hyökkäsivät takaa ja nappasivat oppaansa tiukasti kiinni.

- Äh, te voititte, Shikamaru myönsi vastahakoisesti, kun tytöt päästivät irti.

- Mutta! Ette pääse tästä näin vähällä. Koska voititte, tulee meidän tarjota teille lounas. Myös sinulle Gaara! Neji jatkoi ja hieroi kipeytynyttä päätään etusormillaan.

- Kiitos, Neji ja Shikamaru, hyväksymme mielellämme tarjouksenne. Ehkä voisitte kutsua muitakin paikalle, jotta leidimme pääsevät tutustumaan kylän muuhun nuorisoon, Gaara ehdotti pientä kostoa ajatellen. Mutta hän pettyi hieman, kun Sasuke ja Naruto kiljaisivat yhtä aikaa. Toinen kääntyi ja kiitti nätisti niiaten ja tiedusteli moneltako ja missä heidän pitäisi olla osallistuakseen illanviettoon.

- Voimme tulla hakemaan teidät asunnoltanne kuuden aikaan. Olen varma että Sakura tai Ino järjestävät mielellään asunnossaan illanistujaiset, Neji tuumi ja katsoi kysyvästi tyttöihin: - Missä te muuten asutte?

Naruto kertoi heille osoitteensa ja sanoi heidän olevan valmiita kuudelta. Lopuksi he kummatkin hymyilivät oppailleen ja kiittivät päivästä. Gaara parka joutui vielä saattamaan ”neitokaiset” kotiin ja oli hieman ärtynyt vierellään käveleviin ”tyttöihin”, jotka kaiken lisäksi pitivät tämän käsistä kiinni, kuin varmistaen, ettei punatukkainen poika karkaa.

Kun pojat vihdoin pääsivät sisälle, he huokaisivat, palasivat ennalleen ja kaatuivat sohvalle. Tosin täysin tietoisina edelleen yllään olevista hameista. Hetken levähdettyään Naruto raahautui lipastolle ja kaivoi sen ylimmästä laatikosta kaulakorut. Helmen kokoiset pallot, joiden sisällä näytti kiemurtelevan suuri määrä chakraa roikkuivat toinen hopeisessa ja toinen kultaisessa nyörissä. Naruto ojensi Sasukelle sinisen chakrahelmen hopeisessa ketjussaan ja piti itsellään punaisen kultaisessa ketjussa.

- Mitä nämä ovat? Tai siis… Näin että syötit chakraasi siihen sinun koruusi, mutta entä tämä? Sasuke kysyi hieman ihmeissään.

Naruto oli liian väsynyt ilkeilläkseen tummalle pojalle ja vastasi hieman venyttelevin sanoin tälle:
- Se on tavallaan chakravarasto. Minä laitoin itse itselleni, koska minulla on oman chakrani lisäksi myös kyuubi-chakraa. Sinun korussasi on Tsunaden chakraa. Nämä auttavat meitä pitämään muotomme esimerkiksi kun nukumme. Siltä varalta että juhlissa menee pitkään ja nukahdamme nämä takaavat henkilöllisyytemme. Huo-oh… Väsyttää, Naruto nukahti kesken selityksensä ja hyvästä syystä. Sasuke päätti itsekin käydä levolle. He kerkiäisivät ottaa kolmen tunnin unet, ennen kuin heidän tarvitsisi valmistautua illanviettoon.

Toisella puolen kylää Sakura ja Ino suostuivat yhteistuumin järjestämään illanvieton. Neji ja Shikamaru hajaantuivat etsimään henkilöitä joita kutsua viettämään aikaa illaksi. Syöttinä he käyttivät kahta hiekkakyläläistä tyttöä, joista toinen oli huomaamattomasti oli ottanut kuvan.
------------------------------------------------------------------------------

Jatkuu ensi numerossa. Keitä kaikkia juhliin kutsutaankaan? Ja mitä kaikkea siellä tulee tapahtumaan? Se selviää Pikku Kinastelun ensi osassa! (Se oli siis mainospuhe, mitään ei kyllä ole vielä kirjoitettu… ^^’)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2007-04-13 11:12:25
Sasuke... kikattaa ja...iskee silmää... niiaa...!!? WTF!!? outoo mut ens kerralla tee jotain noloo sille! *ke ke ke* ja pistä Naruto pinteeseen tai kaapatuks! näin ne naiset toimii! 4p!

Hen-chan - 2007-04-14 06:59:47
jään odottamaan jatkoa...^^ hyvää tekstiä

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste