Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
if you were gay - SaixPuppy
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1077 sanaa, 6587 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-04-28 20:00:00
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Paritus ois sasori x deidara ja ne on peruskoulun vikal luokal (ysillä siis) joitain kirosanoja ei mitään suurta tää eka on nyt vähän lyhyt mut jos inspis iskis vaik uudellee ^^

Arvostelu
3
Katsottu 1110 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kesäloma lähestyi loppuaan ja oli aika siirtyä takaisin koulunpenkeille harjoittamaan istumalihaksia. Joillainhan ne olivat jo valmiiksi hyvässä kunnossa kun taas toisilla ei.

"Deidara oletko edes hereillä?" kuului naisen ääni riuhtaistessaan peiton pojan päältä. Vaaleiden sekaisten pitkien hiusten alta näkyi puoliksi auki oleva silmä.
"Joku on taas valvonut vaikka kouluun pitäisi mennä." nainen jatkoi.
"Mutsi pliis. Mee pois ja anna mun nukkuu." Poika sulki silmänsä uudelleen metsästettyään peittonsa takaisin päälleen.

Vähän ajan päästä keittiöön kuitenkin laahusti puolialaston 16-vuotias poika hiukset edelleen sekaisin.
"Ei siihen nousemiseen kauaa mennytkään"
Deidara ei saanut kuin vaivaisen hymähdyksen aikaiseksi. Väsymys oli vielä liian suuri mihinkään puhumissuoritukseen. Olihan nukuttua yötä vain vajaat neljä tuntia takana.

Pojan onneksi mustat silmänaluset eivät näkyneet, ainakaan omasta mielestään. Aikaa ei kuitenkaan ollut silmien peilaamiseen jos aikoi ehtiä kouluunkin ilman, että aloittaisi myöhästelyn heti ensimäisenä päivänä. Tottuneesti hän otti huoneensa lattialta mustavalkoisen laukkunsa (ei siis käsilaukku vaan semmoi koulumalli mikä menee toiselt olkapäält) ja suunnisti ulos talosta.

Ulko-ovesta aurinkoon ilmestyivät matalat mustat pillifarkut joita koristi niittivyö ja punaiset Converse-merkkiset lyhyt vartiset kengät. Ylävartaloa peitti valkoinen ihoa myötäilevä leveäolkaiminen toppi. Vatsalihakset piirtyivät paidan pintaan eikä niitä voinut olla huomaamatta. Lämmin tuuli leikitteli osittain kiinni olevilla hiuksilla ja siirsi ne hetkellisesti pois toisen silmän edestä. Taskustaan poika kaivoi mustan mp3 :nsa ja selasi sieltä siedettävän biisin ennen kuin lähti kävelemään koululle päin.
'Kouluun? ei helvetti.' oli ainut lause joka pyöri päässä ennen kuin hän alkoi muodostamaan varoen kappaleen sanoja.
"What I have to do, to get inside of you, to get inside of you? cuz I love the way you move, when I'm inside of you.."


Musta Derbi kaarsi koulun pihaan siro poika kuskinaan. Lacosten valkoiset kengät pitivät mopon pystyssä sen ajan, että tämä sai kypärän päästään ennen kuin heitti toisen jalkansa satulan yli ja laittoi moponsa lukkoon. Punaruskeahiuksinen poika kääntyi ympäri ja lähti kävelemään kaveriporukkansa suuntaan tyttöjen ihailevien katseiden saattelemana.

Ruskeat silmät kiersivät tutun rakennuksen ulkoseiniä. Vaaleat farkut joiden lahkeet olivat käärityt keikkuivat laihoilla lanteilla. Mustan napakan t-paidan alta pilkisti ruskettunutta ihoa ja paidan läpikin huomasi, että oltiin kesäkunnossa.

"Sasori, mitä äijä?" kuului Deidaran ääni.
"Mitä mitä? ei oo totta Dei on tullu kouluu! ja viel ajoissa." Sasori sanoi virne naamallaan.
Nopealla liikkellä Deidara nappasi toisen pään kätensä ja kylkensä väliin ja toisen käden nyrkillä hinkkasi Sasorin päätä.
"Vittuileks sä mulle, hä?!"
"Aij aijaijaij..en en en!" lopulta pidempi poika päästi irti toisesta nauraen ja he lähtivät kävelemään huvittuneiden kavereidensa luokse. Pojat kuitenkin ehtivät vain puolimatkaan kun kellot soivat merkiksi siirtyä sisään.

Vaikka kesäloma oli vietetty yhdessä juttua riitti joka asiasta. Deidaralla oli edelleen laukku olallaan (se sama minkä naru menee olkapäält ja ite laukku on toisel puolel. tajusitte? :D ) ja painoi sitä käsillään jotta se olisi painavampi.
"Sasori?"
Poika käänsi päätään kysyjään päin.
"Korostaaks tää mun tissejä?" Deidara jatkoi. Hetken Sasori katsoi häntä vinoon, mutta repesi nauruun.
"Ei eroo Pamelas ja sussa"
"Nakertaax?" Deidara kysyi painostaen x-kirjainta lopussa. Sasori oli juuri vastaamassa, kun hänen takana oleva isompi poika törkkäisi häntä selkään ja hän lensi suoraan Deidaran syliin. Oli lähellä etteivät pojat kaatuneet ryminällä. Sasori nosti ensin katseensa Deidaraan, mutta punastumisen pelossa käänsi päänsä nopeasti pois ja irtautui toisesta.
"A-anteeksi ei ollut tarkoitus." änkytti tönäissyt poika.



***FLASHBACK***



"Dei?" pojan hymähdettyä merkiksi, että oli kuullut Sasori jatkoi.
"Onks sul mitää tilannetta, mistä et uskois löytäväs ittees ikin?"
"Huh, miten nii? totta kai on." lauseen lopussa poika kuitenkin vähensi ääntään. Hiljaisuus laski heidän välilleen molempien maatessa nurmikolla selällään katsoen tähtiä. Deidara nousi istumaan ja katsoi Sasoria. Pojan tuntiessaan tuijotuksen käänsi hän päänsä sinisten silmien suuntaan.
"Se sun tilantees mis et oo ikin ollu?" Sasori kysyi ilmeenkään värähtämättä. Deidara virnisti määrätietoisesti ja kumartui toisen kasvojen eteen kuiskaten hiljaa.
"Tämä." samassa Sasori tunsi, kuinka lämpimät huulet koskettivat hänen omiaan ja ihmetyksestä auennut suu tarjosi Deidaralle tilaisuuden käyttää kieltään.

Sasori tunsi kuinka toisen käsi hyväili hänen ylävartaloaan liukuen selän alle pakottaen nostamaan sen maasta irti kaarelle. Selviydyttyään ihmetyksestä Sasori vastasi suudelmaan.

"D-dei..tää ei taida olla kovin järkevää ulkona?"
"Aaa sä siis haluut enemmänki?"
Sasori tunsi punan nousevan poskilleen mutta ei halunut Deidaran huomaavan tätä joten päätti suudella toista ja samalla pyytää jos he voisivat siirtyä sisätiloihin.

Sasori makasi selällään sohvalla ilman paitaa ja tarkasteli lanteillaan istuvan Deidaran kasvoja. Varjot liikkuivat vaaleissa kasvoissa hänen kumartuessa lähemmäs. Sama lämmin tunne täytti molemmat kielten taistellessa teitään suusta toiseen. Sasori tunsi Deidaran hengityksen kaulallaan toisen edetessä alemmas pitkin hänen kaulaansa.



***END OF FLASHBACK***



Sasori mulkaisi häntä tönäissyttä poikaa ja kääntyi takaisin Deidaraan päin.
"Ei tosiaan ollu tarkotus tönästä sua." jatkoi tilanteen ns. aiheuttaja.
"Joo joo miten vaa." Sasori sanoi ja pyöräytti silmiään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
mayssi - 2007-04-29 08:02:29
Aah. :D Tämä on ihana. Paritus on oikein hyvä, eikä tässä ollut mitään kaaheita kirjoitusvirheitä ( paitsi yksi yhdyssanavirhe ja pilkut ovat jääneet lähes kokonaan pois). Tykkäsin tässä tuosta puhekielen käyttämisestä. :) Sopii rentoon tyyliin oikein hyvin. 5 pistettä. Jatkathan? (Joo, en ala valittamaan tuosta mp3:sesta :'D)

izumoampkotetsu - 2007-04-29 16:28:31
Virheitä en löytänyt.
Kuvailua on mukavan paljon varsinkin tuossa FLASHBACK:ssä. vähän lyhyen oloinen, mutta ei se haittaa, ens kerral sit pitempi? =)

Mielenkiintoinen paritus, kirjoita ehdottomasti lisää <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste