Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Isojen ihmisten maailmassa osa2 - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1136 sanaa, 6953 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-05-13 15:11:22
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Jatkoa tli aikasen nopeasti! Yay! Samaa rataa, kuin ennen eli KakaIrua. Jälleen kerran kommentit ovat nannaa.x3

Arvostelu
8
Katsottu 1487 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Minä…öh… Olisin mieluusti kämppiksesi ja muutan sieltä rotanloukosta”, Iruka sai viimein suustaan.  ”Hyvä. Nyt kun sait äänesi takaisin, niin voisit selvittää tuon mustatukan ja blondin riidan lopuista mehuista.” Iruka huokaisi. Näinhän se oli aina, kun he ottivat pipareita ja joivat mehua. Se soi hetken rauhan, mutta jotkut aina riitelivät milloin mistäkin: mehuista, pipareista, jopa ruohon väristä…

Päivä alkoi kaatua illan puolelle ja hiljalleen vanhemmat alkoivat hakea lapsiaan.
Kun kaikki olivat lähteneet jäi jäljelle vain Iruka ja Kakashi, joka ei urheasti jättänyt Irukaa yksin lapsien kanssa.

Kakashi oli aika ymmällään, kun toinen sai tavaransa siirrettyä yhdellä käväisyllä hänen kämpällään Kakashin (joka kantoi yli puolet tavaroista) kanssa. Ehkä se oli vain niin, kun ei ole vanhempia, niin ei ole turhaa rojuakaan nurkissa.

Koko illan, kun he olivat purkaneet Irukan tavarat, Iruka oli vain kiittänyt Kakashia uudestaan ja uudestaan, kunnes toisen sietokyky oli äärimmillään.
”Miten minä voin ikinä---” Iruka aloitti taas kerran, mutta Kakashi keskeytti hänet: ”Ihan tosi! Jos nyt vain lopetat ja valmistat minulle jotain syötävää, niin sinun ei tarvitse maksaa vuokraa puoleen vuoteen.”

Iruka hiljentyi kertaheitolla ja lähti lampsimaan keittiöön. Kakashi huokaisi helpotuksesta.

”Hei, Kakashi! Menen kauppaan, kun jääkaapissasi ei ole kuin energiajuomaa.”
Kakashi nyökkäsi, mutta huudahti sitten: ”Odota! Minäkin tulen.”

Jostain syystä Kakashi ei halunnut päästää toista minnekään yksin siihen aikaan. Kadulla oli ties mitä hulluja.

---

Kaupassa Iruka otti koriin kaikenlaista mihin Kakashi harvoin olisi edes vilkaissut (esim. vihannekset ja hedelmät). Ja mikä Kakashia eniten ihmetytti, oli miten Iruka aivan tyynesti ohitti virvoitusjuoma-osaston.

---

Kun he tulivat kotiin, Kakashi rojahti sohvalle ja Iruka hävisi keittiöön tekemään ruokaa. Kakashi raahautui sohvalta hitain askelin television luokse ja pisti sen päälle. Sieltä ei tosin tullut mitään hyvää. Lopulta Kakashi päätyi jättämään päälle huonon action-elokuvan ja alkoi ajatella päivää ja Irukaa, erityisesti Irukaa.

Kakashi kuitenkin heräsi mietteistään, kun Iruka heilutti kättään hänen nenänsä edessä.
”Vielä elossa? Hei! Pyyhi tuo irstas hymy naamaltasi. Menen suihkuun, kun kanassa kestää vielä yli puolituntia”, Iruka tokaisi toiselle ja meni sitten hakemaan pyyhkeen.
Kakashi jäi katsomaan toisen perään typertyneenä. Irstas hymy? Hänhän oli vain..

Ruoalla Kakashi (jonka Kakashi söi yksin omassa huoneessaan) yritti uskotella itselleen, ettei ollut ajatellut Irukaa sillä tavalla. Illallisen lopuksi hän olikin varma, ettei ollut ajatellut Irukaa vaan erästä kirjaansa (jonka sisällöstä ei puhuta).


Aamulla Irukalle selvisi, ettei toisella ollut eilen vain ”Huono tukka”-päivä, vaan toisella hopea tukka oli aina pystyssä. Kun toinen yritti tulla keittiöön boksereissa, Irukan murhaava katse sai toisen nopeasti kääntymään.

Kakashi avasi jääkaapin ja ojensi kätensä ottaakseen energiajuomaa, mutta Iruka työnsi kätensä eteen, ja sanoi, että se ei ollut aamupala. Kakashi nurisi, mutta kun hän söi Irukan laittaman aamupalan (jälleen kerran yksin), hän kiitti kaikkea mitä keksi mielessään, ettei ollut vain juonut sitä kofeiini-sokeri-myrkkyä.

Kun Kakashi oli syönyt, hän alkoi puurtaa läksyjen kanssa, sillä oli sunnuntai ja hän jätti läksyt aina viimetinkaan. Iruka, joka oli tehnyt läksyt jo perjantaina, katsoi vain kun toiselta paloi käämi matikassa. Kun Kakashi oli nyt-tuo-kirja-lentää-roskiin-pisteessä, Iruka meni rauhoittelemaan toista.
Hetken päästä Iruka oli saanut toisen rauhoitettua ja laskut alkoivat sujua. ”Näetkö? Eihän se ollutkaan niin vaikeaa, sinun piti vain keskittyä.” Iruka hymyili ja vanhempi poika tunsi sydämensä lyövän hetken nopeampaa.


---


Syksy läheni ja Kakashi alkoi saada paineita koulun takia. Hän oli yleensä illalla olohuoneessa olevalla työpöydällä, jossa tietokonekin oli, tekemässä läksyjä kynä ja aivot sauhuten. Irukallakin koulu oli mennyt asteen vaikeammaksi, mutta hän ei kuitenkaan repinyt hiuksia päästä, vaan teki läksynsä nopeasti ja meni sitten sohvan nurkkaan lukemaan jotain kirjaa.

Koulutyön takia Kakashi ei ollut uhrannut paljoa aikaa ajatellakseen Irukaa, mutta eräänä iltana, kun läksyä oli tullut hieman vähemmän ja hän oli saanut ne tehtyä Kakashi pisti television päälle ja meni sohvalle. Hän ei kuitenkaan katsonut Tvtä, vaan hänen katseensa oli Irukassa.
Iruka nosti katseensa kirjasta ja kysyi oliko toisella kaikki hyvin. Kakashi punastui hieman ja kysyi toiselta, mitä kirjaa tämä luki.
Iruka selosti, että kirja kertoi kahdesta nuoresta, tytöstä ja pojasta, jotka olivat vihanneet toisiaan pieninä. Poika oli nolannut tytön pahasti pienenä, jonka takia tyttöä kiusattiin pitkään. Kun he kasvoivat ja menivät lukioon, tyttö päätti kostaa pojalle, mutta kumminkin muutaman vastoinkäymisen jälkeen rakastuu tähän.

Kakashi ei kuitenkaan kuunnellut mitä toinen puhui vaan tuijotti vain. Toinen oli niin söpö ruskeilla silmillään.
”…Mutta lopussa paljastuu jotain, mikä saa tytön hylkäämään pojan lopullisesti.”
Kakashi havahtui ajatuksistaan. Tietenkin. Kirja kuulostikin liian sokeriselta.

”Menen kohta nukkumaan, eikä sinunkaan kannattaisi jäädä tänne kauaksi aikaa”, Iruka sanoi noustessaan sohvalta. Kakashi nyökkäsi ja mutisi jotain, mitä Iruka ei kuullut, sillä toinen käveli jo suihkua kohti.
Kakashi ei jaksanut katsoa televisiota, vaan sulki sen kun Iruka sulki oven.
Kakashi nousi verkaan ylös ja haukotteli. Ehkä hänen todella pitäisi käydä maaten.

Kun Iruka tuli suihkusta, hänen mieltään painoi vieläkin Kakashin outo käyttäytyminen. ’Hän näyttikin aika kalpealta, tai sitten se ehkä johtui vain valaistuksesta. Mutta jos kumminkin…’

Kakashi pyöri ja hyöri sängyssä, mutta uni ei tullut. Lopulta hän oli vain tyytynyt kuuntelemaan suihkusta kuuluvaa veden lotinaa. Kun se loppui, Kakashi arveli Irukankin menevän nukkumaan. Kakashi huokasi ja oli aloittamassa taas pyörimisen, kun kuuli askeleiden tulevan hänen huonettaan kohti. Puoliavonaisessa ovessa vilahti tumma varjo ja askeleet menivät taas Irukan huonetta kohti. Kakashi kuuli, kun ovi suljettiin.
Kakashi hymähti ja veti peiton päänsä yli. Iruka oli huolissaan…Hänestä…

Kommentit (Lataa vanhempia)
fumajime - 2007-05-13 15:42:51
kyaaa~! *jatkoahetipaikallailme* jooko? *wirn* ^^ iiiihana fiksi ja vain paremmaksi menee<3 5pojoo!

Hideto - 2007-05-16 10:12:57
Muutamia kirjoitusvirheitä ja välimerkittömiä kohtia huomasin, mutta muuten tämä oli erittäin hyvä ^^ Kaunis juonenkulku, yleisesti taitavasti muotoiltua tekstiä jne. :) Jossain välissä etenit nopeasti suhteutettuna rauhalliseen kirjakieleen. Jos ymmärrät mitä meinaan. Sopivan pituisia pätkiä, mielenkiinto pysyy yllä. Kaunista! ;3 Pidä huolta pilkkujen ja pisteiden sijainneista ja tarkista että kuvailet tarpeeksi selkeästi asioita, koska se sopii tähän kirjoitustyyliin, niin lopputulos pelaa täydellisesti :DD Kolme pojoa :)

izumoampkotetsu - 2007-05-22 12:01:56
<3 tosi ihanaa luettavaa <3 Virheitä en huomannut. Tyyli joka kertoo kakashin näkökulman on hyvä valinta tähän osaan

Raw - 2009-07-14 12:16:59
Awww~ Iruka on huolissaaaaan >3>
Olis kiva tietää milt niien asunto näyttäis.. Muth muth.. 5 pojoa ^.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste