Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kesä vailla vertaa - Tobitus
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1503 sanaa, 9297 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-05-26 14:56:56
Kansio: Muu - K13-K15

Eka fanficci. ^^ Kirjotin tätä ElfOfPainin kanssa aika kauan... No, lukekaa ja nauttikaa. Ja kommentoikaa. ^^

Arvostelu
2
Katsottu 1060 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli kesäkuun ensimmäisiä päiviä. Juuri niitä päiviä, kun eri-ikäiset oppilaat pääsisivät kesälomalle. Niin myös Iruka. Iruka oli 16-vuotias poika, ja oli päässyt juuri lomille. Hän aloittaisi uuden kuolunsa syyskuussa.
Iruka oli menettänyt vanhempansa nuorempana, joten hän asui nyt nuorten asuntolassa. Hänellä oli oma kämppä, jossa hän sai olla aina rauhassa. Hän viettikin usein aikaansa neljän seinän sisällä, mutta nyt kun oli kesä, hän piti enemmän ulkona olemisesta.
Oli kaunis kesäpäivä. Aurinko lämmitti Irukan vartaloa samalla kun hän loikoili kallioilla. Hän oli päättänyt tulla meren rannalle, olihan sää niin kuuma. Merellä kun tuuli aina juuri sopivan vilpoisasti. Iruka katseli kallioiden lähellä olevaa uimarantaa. Siellä näytti olevan suuri joukko nuoria poistamassa talviturkkiaan. Joukolla näytti olevan todella hauskaa. Iruka päätti ottaa pienet nokoset, joten hän otti laukustaan kirjan ja laittoi sen silmilleen.
Iruka oli juuri saamassa unen päästä kiinni, kun jokin iskeytyi suoraan hänen vatsalleen ja pomppasi pois.
"Mfitä helv...?" Iruka tuhahti, ja nousi ylös ottaen kirjan pois silmiltään.
Sama joukko nuoria juoksi hänen luokseen.

"Anteeksi kamalasti!", sanoi ensimmäisenä Irukan luokse ehtinyt pinkkihiuksinen, vähän Irukaa nuorempi tyttö. "Meidän ei ollut tarkoitus osua sinuun. Niinhän, Naruto?", tyttö sanoi osoittaen viimeiset sanansa taakseen saapuneelle blondille. Blondi virnisti vaivaantuneen näköisenä, toinen käsi niskan taakse taitettuna.
"Eihän sinuun sattunut?", kysyi Narutoksi kutsutun blondin takaa ilmestynyt hopeahiuksinen poika, jolla oli puolet kasvoista peittävä maski, joka peitti myös vasemman silmän.
   Jokin Irukan sisällä hypähti hieman. Hän ei sanonut mitään, tuijotti vaan hopeahiusta häkeltyneenä.
   "Mikäs sille nyt tuli?", ihmetteli ruskeahiuksinen poika jolla oli kasvoissaan violetteja raitoja. Hopeahiuksinen heilutti kättään Irukan kasvojen edessä: "Hei, haloo! Oletko OK?", hän kysyi huolestuneena.
   Iruka säpsähti ja punastui sitten tajuttuaan että oli tuijottanut toista kuin vajaaälyinen. "Juu...olen minä", Iruka sopersi nolona ja tuijotti maahan. "No hyvä", raitanaamainen huokaisi.
   "Hei, mennään jo jatkamaan peliä!",  valitti Naruto, joka oli jo ehtinyt käydä hakemassa hieman kauemmaksi vierineen rantapallon. Joukosta kuului hyväksyvää muminaa, ja jotkut lähtivät kävelemään takaisin rantaveteen.
"Haluatko tulla mukaan?", hopeahiuksinen poika kysyi yhä maassa istuvalta Irukalta ja ojensi kätensä auttaakseen tämän pystyyn. "Olen muuten Kakashi." "Iruka", Iruka sanoi ja tarttui Kakashin käteen.
   Kakashi kertoi Irukalle "ryhmän" muiden jäsenten nimet. "Tuo pinkkihiuksinen on Sakura, tuhrunaama on Kankuro, ja nuo ovat hänen sisaruksensa, Gaara ja Temari. Ja nuo muut ovat Izumo, Kotetsu, Kurenai, Asuma, Sasuke, Naruto, Gai, Lee, ja Mizuki.", Kakashi esitteli osoittaen vuoroin jokaista. Sen jälkeen Iruka ja Kakashi liittyivät muiden seuraan pelaamaan rantapalloa rantavedessä.
  
"Tule nyt, Iruka! Ei se niin kylmää voi olla!", huusi Gai-niminen poika, jolla oli kaamea pottakampaus ja hurjan paksut kulmakarvat.
"Mutta kun...!", Iruka väitti vastaan. Hän hytisi vesirajan edessä, eikä uskaltanut tulla veteen.
"Et pääse noin vain pälkähästä! Tulkaa, hinataan hänet veteen!", sanoi Kotetsu kutsuen muut mukaan vetämään Irukaa veteen.
Iruka alkoi vähitellen tottua veteen, ja onnistui jo päästä niin syvälle, että vesi ulottui hieman hänen vatsasta ylöspäin.
    "Iruka, ota koppi!", Mizuki huusi ja syötti pallon Irukalle. Pallo lensi kuitenkin hieman kauemmas, ja Iruka heittäytyi veteen saadakseen pallon kiinni ennen muita. "Hahaha! Nyt olen ihan märkä...", Iruka sanoi noustessaan vedestä.
Kaikki tuijotivat Irukaa. Tämän hiuslenkki oli auennut tämän hypätessä veteen, ja nyt Irukan hiukset roikkuivat avoimina tämän olkapäillä. Tämä oli niin hätkähdyttävän söpö näkymä, kaikki vain tuijottivat Irukaa. Irukan etsiessään hiuslenkkiään Mizuki puheli Kakashille; "Vau, hän näyttää aika namulta hiukset auki, eikö?" "Niin...", Kakashi vastasi. Hän tuijotti Irukaa lumoutuneena. Tämä oli niin... Niin...
"Öh, voisitteko auttaa minua etsimään hiuslenkkiäni? En löydä sitä mistään.", Iruka kysyi muilta. Sakura, Temari, Kurenai, Asuma, Izumo ja Kotetsu sanoivat menevänsä hakemaan läheisestä kioskista heille jäätelöt, joten kaikki muut rannalle jäänet päättivät auttaa Irukaa tämän hiuslenkin etsinnässä.
   "Iruka, tuota, missä muistit hävittäneesi hiuslenkkisi?", Sasuke kysyi Irukalta. "Öö, se taisi olla lähellä tuota liukumäkeä...", Iruka sanoi, ja osoitti vanhaa liukumäkeä, mikä oli melko matalassa vedessä. " Hei tyypit! Kannattaa etsiä läheltä tätä liukumäkeä!" Sasuke sanoi muille. Pian liukumäen ympärillä oli pieni lauma yhtä pientä hiuslenkkiä etsivää poikaa.
   "Hei, Hei! Onko tämä se hiuslenkki, jota me etsitään?", Lee kysyi Irukalta nostettuaan vedestä harmaan hiuslenkin. "Oho! Joo, kyllä se tämä on! Kiitos!", Iruka sanoi ja otti hiuslenkkinsä.
"Hm, tuota, jos sinulle sopii, niin minä voisin solmia hiuksesi?", Kakashi kysyi Irukalta. Iruka punastui, mutta myöntyi silti. Mizuki mökötti, ja päätti lähteä katsomaan, mikä jäätelöä ostamassa tyyppejä oikein viivytti. Hän ei kuitenkaan ehtinyt kahlata vedessä kahtakaan askelta, kun huomasi, että viimeksi mainitut tyypit juoksivat heitä kohti jäätelöt mukanaan.
   "Arvatkaapa mitä! Täällä pidetään huomenna oikein kunnon pippalot! Nimittäin jokavuotinen, Kesän aloitus-juhla! Tänne tulee pieniä markkina-alueita, ja turistejakin varmasti! Tanssitkin pidetään, ja vaikka mitä!", Asuma sanoi samalla kun ojensi kaikille jäätelöjä.
" Jes! Tämä porukka tulee sinne kyllä varmasti!", Naruto hihkaisi, muiden nyökätessä innoissaan, paitsi Iruka. Muut katsoivat häntä. "Äh, en minä oikei tiedä...", Iruka soperteli. "Mutta tietysti sinäkin tulet! Et voi missään tapauksessa missata tätä tilaisuutta!", Gai sanoi ja näytti Irukalle peukkuaan. Muutkin nyökkäsivät. Lopulta Iruka suostui.
   "Älä huolehdi, minä voin taata, ettei sinulle satu mitään.", Kakashi sanoi Irukalle. "Ki-kiitos..", Iruka punastui, mutta tunsi pienen lämmön kipinän sisällään. Hän tiesi, että voisi luottaa Kakashiin.

"Ei saamari!", Iruka jupisi ja tonki samalla vaatekaappiaan. Oli jo bileilta ja kello oli jo puoli 8. Iruka oli luvannut saapuvansa paikalle seitsemältä. Hän oli pähkäillyt jo yli tunnin mitä laittaisi päälleen ja levittänyt kaikki vaatteensa ympäri pientä huonettaan. Kaikkialla lojui paitoja ja shortseja, joita Iruka oli repinyt ulos kaapistaan. Kaikesta huolimatta hän ei ollut vieläkään löytänyt päälepantavaa.
   Lannistuneena Iruka lysähti istumaan seinää vasten. 'Ehkä on parempi etten sittenkään mene sinne bileisiin...', Iruka ajatteli. Silloin joku koputti hänen oveensa. Iruka nousi lattialta, käveli hieman masentuneena ovelle ja avasi sen. "Mitä v*ttua sinä täällä rymyät!?", huusi Irukan viereisessä huoneessa asuva tyttö, jonka nimeä Iruka ei ollut vielä selvittänyt. "Voisitko yrittää olla edes hieman hiljen...", tyttö jatkoi huutamistaan mutta huomasi sitten ympäri kämppää levitetyt vaatteet. "Ouh", tyttö ynähti Irukalle, joka näytti hieman häkeltyneeltä yllättävästä vierailijasta.
"Valintavaikeuksia vai?" Iruka-joka alkoi pikkuhiljaa tajuta mitä oli tapahtunut- nyökkäsi tytölle. "Voinko auttaa?", tyttö kysyi hieman anteeksipyytävän kuuloisesti. "Juu...", sanoi Iruka ja päästi tytön kunnolla sisälle. "Se olisi ystävällistä."

"Hmm... Ei tämä... nämä ei ainakaan... tuo ei sovi sinulle...", tyttö puheli itsekseen samalla kun selasi Irukan vaatteita. Iruka istui sängyllään nojaten käsiinsä. "Hei, nämä voisivat olla juuri sopivat!", tyttö sanoi ja veti Irukan eteen hupparin ja farkku-shortsit. "No, kaipa minä sitten laitan nämä... Kiitos!", Iruka sanoi. Tyttö hymyili. "No, ilo on minun puolellani. Muuten, nimeni on Haku. Ja näin ohimennen sanoen, olen poika.", Haku sanoi. Irukan silmät laajenivat. Hän oli tosissaan luullut Hakua tytöksi!
"Öh... Ahaa.", Iruka mutisi. Haku hymyili taas, ja ilmoitti lähtevänsä. Oven kolahdettua kiinni Iruka jäi vielä hetkeksi mietteisiinsä, kunnes päätti vaihtaa nopeasti vaatteensa. Sitten hän nappasi oven viereisestä lipastosta avaimet ja kännykän, ja lähti ulos.


Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2007-05-26 16:18:10
JES! tosi ihana!!<3<3<3 kirjotathan pian jatkoo??! Tahtoo tietää mitä bileissä tapahtuu... Ei mitään kehittävää kommenttiaxP

Spica - 2007-05-28 10:47:20
Hyvä alku ficille, mielenkiinto heräsi heti. Juoni tuntuu toimivan ja kappaleenjako on kunnossa. Noiden vuorosanojen kohdalla olisi kyllä voinut aloittaa uudelta riviltä, tahtovat nyt sekoittua muun tekstin kanssa :)

Ooh, Mizuki taisi heti jäädä kakkoseksi. Voin jo kuvitella miltä Kakashi joutuukaan suojelemaan Irukaa. Tuskin Mizuki vain nielee ylpeytensä ja antaa delfiinimme olla. Eli jatkoa odotan.

Hen-chan - 2007-06-03 16:35:45
O.O Jatkoaa! *laulaa* aivan mieletön :D selvää tekstiä minulle joka kirjoittaa hirveän pitkiä kappaleita ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste