Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri taka-ajo ||Luku yksi - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 892 sanaa, 5761 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-04 07:42:30
Kansio: Muu - K13-K15

No niin nyt Suuri taka-ajo on alkamaisillaan. Tarina alkaa mennä outojen juttujen puolelle joten älkää ihmetelkö. Tämä on vaan huomoristinen tarina eikä kannata ottaa henkilökohtaisesti. Jatkoa tulee kyllä.:D

Arvostelu
3
Katsottu 977 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kabuto rymisteli huoneeseen kantaen Stockmanin ja K- kaupan kassia."Vihdoinkin saavuit, Kabuto. Minä tarvitsen aamukahvit, jotta päivä lähtee käyntiin!!" Orochimaru huudahti ja kaapasi Kabuton kantamat kassit ja aloitti kahvinkeittimen asennuksen.
Saatuaan aamukahvit eteensä, Orochimaru kertoi Kabutolle, että Sasuke oli yön aikana lähtenyt Konohaan ja vienyt mukanaan kahvinkeittimen.
"Mitä me sitten teemme?" Kabuto ihmetteli juodessaan kahvia. "No lähdemme tietenkin perään, typerys!" Oro huudahti niin että kahvia läikkyi lattialle.

Kävelin metsässä kädessään kompassi ja toisessa kädessä minulla oli Enirosta hankittu lähialueen kartta.
Saapuessani ABC huoltoasemalle päätin, että joisi siellä kahvit ja kysyisi neuvoa.
"Mitä saisi olla?" ylimeikatun näköinen tarjoilijanainen kysyi. "Otan yhden kahvin sokerilla ja maidolla, kiitos." vastasin ja aloin kaivella taskujaan etsien lompakkoani. "Kiitos, tulee pian." tarjoilija vastasi ja kääntyi hakemaan kahvia.
Istuiduin rauhallisesti pehmeälle nahkapenkille pöydän ääreen odottamaan kahvia ja katselemaan muiden ihmisten menoa ja tuloa. Väkeä oli paljon ja koko huoltoasema oli täynnä vanhuksia, itkeviä lapsia ja stressaantuneen näköisiä liikemiehiä ja naisia.
Päätin kysyä neuvoja eräältä vanhukselta. Vanhus ei kuitenkaan suostunut neuvomaan ilmaiseksi vaan vaati rahallista maksua. Minä taas ei pitänyt ajatuksesta maksaa tiedosta ja käytin Katon, Goukakyuu no jutsua ja kysyin neuvoja uudestaan hyypiöltä. "Lähde tästä talosta vasemmalle kävelemään pitkin Sound villagen rajaa.Kävele sitä suoraan kunnes näet syrjäisen Prisman ja silloin käänny oikealle", mies selitti. "Saisiko olla vielä kahvia mukaan?" hän jatkoi.
"Joo laitetaan kahvia", vastasin ja nostin repun selkään.
Sasuke lähti kulkemaan Sound Villagen rajaa pitkin.

"Kabuto per***e! Älä pakkaa noin paljon tavaraa ei niitä sukkia noin montaa paria kaivata!" huusi Oro.
"Miten muuten meinaat löytää Sasuken kaikkien ihmisten ja paikkojen joukosta?" Kabuto kysyi ja katsahti Orochimarua.
"Helppoa. Asensin häneen lähettimen, joka näyttää missä Sasuke liikkuu milloinkin", Oro vastasi ja heitti Kabutoa viidellä ylimääräisellä sukkaparilla päähän joita tämä oli yrittänyt laittaa mestarinsa kassiin.
"Missäs tämä ruutu sitten on?" Kabuto kysyi väistäessään vaaleanpunaista sukkaparia.
"Kuka puhui jostain ruudusta, Kabuto?" Orochimaru kysyi nakatessaan tälle puhtaat Nalle Puh kalsarit.
Kabuto örisi ja laittoi nolona kalsarit reppuunsa.
"Kyllä se sinulle Kabuto kohtaa selviää", Oro huusi heittäen Kabuton Mikki-kalsarit tälle.
"Kabuto hei, nyt lähetään!" Orochimaru huusi ulko-ovelta. "Mutta kun en osaa päättää otanko tämän Disneyn sateenvarjon vaiko Yu-Gi-Oh! GX - kuvioisen sateenvarjon.Mitä itse sanot?" Kabuto mietti.
"Raato vieköön nyt alas sieltä,ja jätä ne sateenvarjos sinne! GPS - paikannin näyttää että Sasuke on jo 451,7 kilometrin päässä täältä! Meillä alkaa olla pikkasen kiire!" Oro huusi ovelta kärsimättömänä. "Eikä edes sada!" Oro lisäsi kun Kabuto raahasi kymmentä sateenvarjoa ovesta ulos.
Kabuto starttasi Orochimarun rattaat käyntiin jalkajarrusta ja lähti kuljettamaan Oroa vauvanrattaissa ja itse käyttäen rullaluistimia.

Olin jo kaukana Sound villagen rajoilta. Olin ostanut syrjäisestä Prismasta vessaharjan, jolla suunittelin heittää Narutoa Konahassa. Aurinko oli laskenut mailleen ajat sitten ja ajattelin mennä nukkumaan, kun muistin, että oli unohtanut pakata telttan.Niinpä jatkoin matkaa koko yön halki Puolen Hehtaarin metsän.
Aamulla päädyin Mist villageen. Ensimmäinen ajatukseni
mikä oli mielessäni oli ”Osta  teltta, mene nukkumaan”.
Kun kiersin kylän läpi etsien kauppaa josta voisin ostaa teltan huomasin, että ainut kauppa mitä sieltä löytyi oli Lidl.Tajusin heti että tuollaisesta kaupasta on laatutavaraa tuhraa toivoakkaan, mutta koska koko paikassa ei ollut muutakaan kauppaa huokaisin ja astui sisään.
Sisällä järkyttyin todella pahasti.
Huomasin Orochimarun ja Kabuton ostamassa kissanruokaa.

Orochimaru ja Kabuto tutkivat kissanruuan hintoja.
"Hei Orochimaru miksi me etitään kissanruokaa?" Kabuto ihmetteli katsoessaan kissanmintun hintaa."No sillä me, rakas Kabuto, houkutellaan Sasuke esiin", Oro sanoi silmäilessään toiveikaana kahvin hintaa, mutta harmikseen muisti jättäneensä kahvinkeittimen kotiin.
"Pitääkö Sasuke jostain kissanruuasta tai ylipäätänsä kissoista?" Kabuto ihmetteli.
"Mistä minä sen tietäisin", Orochimaru vastasi ja nappasi yhden kissanruoka pötkön ja marssi kassalle Kabuto perässään.

Kysyin vastaantulevalta Hakulta, voisiko tämä käydä ostamassa minulle teltan.
Haku suostui jos saisi kahden euron maksun.Annoin telttarahat plus kaksi euroisen ja jäin odottelemaan Lidlin pihalle ja samalla keittämään kahvia.
Haku palasi kaupasta mukanaan teltta. Tuhahadin ja sanoin: "Et sitten huonompaa löytänyt?" Otin ostoskärryn ja lähdin ajamaan valtavaa alamäkeä kohti Konahaa.

---------------------------------------------------------------------
Tämä tarina menee yhä vain pelottavammaksi:D
Jättäkää niitä kommentteja että tiedetään mitä parantaa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
fumajime - 2007-06-05 13:35:53
O_O aika raju x'D jatka ihmeessä ^^ nää lidlit on kyl aika kehnoja paikkoja, oon sassen kaa samaa mieltä xD ei täs mitää hämminkiä ole. vähä kirjoitusvirheitä, mut en oo pilkun runkkaaja joten ehdottomasti 5 pojoo xD

Yakushi-Kabuto - 2009-10-31 11:01:19
repesin täydellisesti tosa alussaki. #Stockmannin ja K-kaupan kassia" EIIII! X'DDD
Ja sit tosa nalle puh ja mikki hiiri -kalsarit kohas XD
Muutenki oli hauska XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste