Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri taka-ajo ||Luku kaksi - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 690 sanaa, 4175 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-05 18:35:22
Kansio: Muu - K13-K15

Suuri taka-ajo alkaa!
Osa 3. Lähettäkää nitä kommentteja niin tiedämme mitä mieltä olette ficistä.

Arvostelu
3
Katsottu 1075 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kun kiisin mäkeä alas kuulin takaani huudon. "Hei Kabuto kato, Sasuke kiitää mäkeä alas noilla ostoskärryillä", Oron ääni huudahti ja osoitti minua.
Siinä sitä nyt olin...Orochimaru ja Kabuto olivat aivan perässäni, ja olin niin lähellä päästä Konahaan. Siinä samassa menetin kärryjen hallinnan ja kaaduin ojaan.
Silloin Kabuto ja Orochimaru tulivat kärryn luo mutta minä tietenkin olin lähtenyt livokkaan. Suuri taka-ajo oli alkamaisillaan!!
Kuulin hädintuskin kuinka Orochimaru kirosi ja syytti Kabutoa, joka oli hidastellut Oron rattaiden kanssa. Tiesin vain sen etten nähnyt heitä viimeisen kerran...

”Kabuto nyt kyllä jätät ne sateenvarjot tänne! Ne hidastavat vain matkaa!” Oro huusi Kabutolle joka rullaluisteli sateenvarjot repusta roikkuen.
”En mä voi, Orochimaru-sama, niillä on liikaa tunnearvo!” Kabuto märisi.
”Voi Hellsing sun kanssa, Kabuto!” Oro ärisi ja veti peittoa ylemmäs.
’Hyvähän sen on valittaa kun se ei joudu ajaan’ , Kabuto ajattteli.

Sillä välin yritin etsiä piilopaikkaa ja ihmettelin, miten Orochimaru ja Kabuto olivat päässeet jäljilleni.
Kun olin tullut pari kilometriä huomasin edessäni kohoavan kyltin:

Esso huoltoasema Konoha
24h
Kahvila Ravintola Tupakkapiha
Tervetuloa 2 km


Päätin pysähtyä siellä vaikken uskonut sieltäkään löytyvän sen enempää laatua kuin Lidlistäkään. Ostin huoltoasemalta lisää kahvia, maitoa, sokeria ja uusia suodattimia. Leiriydyin muutaman kilometrin päähän vuoristoon. Yöllä tuuli hyvin paljon. Juuri kun nukahdin lähti teltta taivaalle, koska olin unohtanut sitoa sen kiinni. Päätin majoittua huolta-aseman epämukavaan majoitukseen, koska ei ollut muutakaan. Yöllä en saanut nukuttua, koska seinien läpi kuulunut vanhusten kiroilu jatkui läpi pitkän ja äänekkään yön.
Aamulla olin juuri lähdössä kunnes huomasin Oro-papan ja  Kabuton. Kuulin kuinka he kysyivät aulanvastaanotosta: ”Oletteko majoittaneet tänne mustahiuksisen noin 167 senttimetriä pitkän nuorukaisen? Hänet nähdessään tunnistaa kyllä sellaisen emon. Lisäksi hän juo hyvin paljon kahvia.”
Kirolin ääneen ja ryntäsin ovesta ulos. Kuulin kun Kabuto ja Orochimaru huusivat: ” Hei tuolla se menee! Tule takaisin senkin pikku p***ap***e!” Kuulin tuulen ujeltavan korvissani kun kiisin seuraavaan kaupunkiin. En voinut jäädä Konohaan, koska Kabuto ja Oro olivat perässäni. Minun täytyi jotenkin saada karistettua ne pois kannoilta. Mutta miten?

”Kabuto nyt jätät ne sateenvarjot tänne!” Oro huusi vihaisena kun
Kabuto raahsi Yu-Gi-Oh! GX, Keisarin uudet kuviot, Nalle Puh, Nasu, Muumi, Pokémon, Digimon, Loréal, Nivea ja Radio Novan
sateenvarjoja. Oro hyppäsi Kabuton reppuselkään ja sanoi:
”Se oli sun syytä että törmättii siihen Lapin Kullan rekkaan ja rattaat meni p***aksi.”
”No sinä mun silmät peitit kun rattaista löyty marsu ja kiljuit kuin mikäkin neiti”, Kabuto vastasi itkua pidätellen, koska oli joutunut jättämään hyödyttömät sateenvarjot huoltoasemalle.

Illalla saavuin Sand villagen rajalle ja päätin majoittautua siihen. Sieltä löysin luolan johon päätin majoittautua. Siellä minä keitin kahvit ja join niin paljon etten saanut unta. Kömmin silti makuupussiin ja kuuntelin ulkona alkavaa kaatosadetta ja mietin missäköhän Kabuto ja Orochimaru olivat. Vähän ajan päästä nukahdin ED energiajuomapullo kädessäni.

Kabutoa ja Oroa ketutti, sillä olivat jättäneet teltan kotia ja sitä, että olivat jättäneet samoten sateenvarjot Essolle.
”Ja muka hyödyttömiä, pah!” Kabuto mumisi ja käänsi kylkeä kovalla kivellä ja vähän väliä sai tuntea sateen kasvoillaan. Samaan aikaan Oro nukkui käppyrässä kuola valuen ja pehmo Kimimaroa rutistaen.

-----------------------------------------------------------------------
Osa kolme.
Lähettäkää kommentteja niin tiedetään luetaanko tätä ficciä.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste