Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri taka-ajo ||Luku kolme (Viimeinen) - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1156 sanaa, 7399 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-14 19:48:12
Kansio: Muu - K13-K15

Tuli aika lyhyt osa ja aika lyhyt ficcikin:PP
Kommentteja kiitos?:D

Arvostelu
2
Katsottu 900 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aamulla herättyäni pakkasin makuupussin ja alustan reppuun. Miten mikä ihmeen tahra makuualustalla oli. Tajusin sen olevan kahvia. Kun kaivelin reppua tarkastaakseni kaiken olevan siellä huomasin että suodatinpussit olivat todella lopussa. Muistin että pian olisin Sand villagessa, josta kaupasta voisin ostaa niitä. Samassa mieleeni muistui häiriintynyt hiekka-poju Gaara ja hänen oudot isosisarukset nukeilla leikkivä Kankuro ja
isoa viuhkaa asenaan käyttävä Temari. Naurahdin miettiessäni minkälaisia
ED ja Batteryn kuluttajia he olivat, sillä olin nähnyt heidät kerran kävelemässä Siwaan viemään palautukseen Batterytölkkejä ja ED –pulloja.

Hyvin (huonosti) nukutun yön jälkeen Kabuto ja Orochimaru heräsivät.
”Kabuto s*****a missä mun aamukahvi viipyy?” Oro huusi kun Kabuto asetteli suodatinpussi kahvikeittimeen jonka he oliva ostaneet Lidlistä.
”Voi kanan pissi sun kanssa, oota nyt hetki”, Kabuto vastasi aamuäreissään kun Orochimaru oli hakannut tämän selkää jostain löytämällään kaulimella niin että selkä oli entistä kipeämpi.

Käveltyäni jonkun aikaa pääsin Sand villagen porteilla.
Tullissa oli venäjää puhuvia täkäläisiä, joiden puheista ei saanut mitään selvää. Kävelin tullista kuitenkin sisään välittämättä vartijoista.
Marssin suoraa päätä kauppaan ostamaan lisää suodattimia.
Kun kävelin kaupasta hieman poispäin näin hiekkalaatikolla istuvan Gaaran ja hänen uuden kuorma-autonsa. Sillä hetkellä kuulin takanani huudon: ”Rukivierh! Kädet ylös!”
Portinvartijat olivat tulossa aseistettuna kaiken maailman haulikoilla ja hernepyssyillä. Heidän johtajansa sanoi ainoastaan suomeksi: ”Sinä ei olla maksanut tullimaksu, nyt sinä joutua selliosastolle!”
Samassa huomasin koko alueen olevan täynnä hiekkaa. Gaara peitti vartijat unihiekallaan ja pääsin pakenemaan kylästä suodattimet mukanani.

Kabuto ja Orochimaru kävivät Sand villagen portilla ja kysyivät: ”Onko sellanen mustahiuksinen emo-poika käyny täällä?”
”Jag heter en sommarstuga (nimeni on kesämökki)”, vastasivat portinvartijat
"Mitä se meinaa?" kysyi Kabuto Orochimarulta
”Mistä mää sen tietäisin?" Oro vastasi ja kohautti olkiaan.
"No häivytään sitten. Tuskin Sasuke-kun täällä on”, Kabuto sanoi ja otti Oron reppuselkään.

Olin enää neljän kilometrin päässä Konahasta. Kun katsoin taakseen, näin kauhukseni Kabuton ja Orochimarun aivan takanani.

”Kyllä kannatti laittaa sinut juoksemaan Cooperia!" huusi Oro
"Kyllä olisi sinun vuorosi välillä juosta" Kabuto marisi, koska hänen selkänsä alkoi olla kipeänä ensin sateenvarjojen ja sitten vielä Oron raahaamisesta.

Otin repustani juostessani sokeripaketin, ja viskasin sen suoraan Kabuton naamaan ja molemmat lensivät maahan.

"Prkl....! Nyt riittää tämä.. TEHDÄÄN SIITÄ SELVÄÄ KABUTO!” Oro karjui.
Orochimaru hyppäsi Kabuton selkään ja soitti samalla puhelun. "Haloo? Orochimaru täällä, se vakioasiakkaanne. Haluaisin tilata kuudenkymmenen metrin ja kilometrin pitkän seinän Konahan eteen, onnistuuko? No hyvä kuulemiin", Oro sammutti puhelimen ja heitti Kabuton Yu-Gi-Oh! GX sateenvarjolla Sasukea joka lensi puuhun. Puu taas tärähti ja Sasuke hautautui elävältä mätien omenien alle.
"Hei! Älä tuhoa sateenvarjo kokoelmaani!! Olen keräännyt sitä 2 -vuotiaasta asti, ja osa niistä on perintökalleuksia!” Kabuto änkytti Orolle, mutta turhaan.
"Niin kauan kun työskentelet minulle, et tarvitse mitään sateenvarjoa!" Oro selitti.
Kabuto jatkoi: ”Silloin kun olin 2-vuotias, niin..”
”Kabuto, nyt ei ole aikaa flashbackeille! Alahan mennä!” Oro huusi Kabuton lauseen keskelle.
”Mistä sä muuten repäisit noi sateenvarjot? Luulin että ne jäi Essolle?” Kabuto ihmetteli.
"Kuulehan Kabuto, mä jätin ne sun sateenvarjot Essolle. Mulla vaan sattu olemaan omatkin mukana, siksi en halunnut että otat niitä lisää", Oro-pappa selitti.

Kaivautessani omenien alta pois, näin Orochimarun ja Kabuton kinastellemassa jostain. Käytin tilaisuutani hyväksi ja lähdin juoksemaan kohti Konohan tuttuja portteja. Kun saavuin porttien luo kauhukseni huomasin niiden edessä kivimuurin jota en varmasti saisi varmastikkaan rikki ennemmin kuin Oro ja Kabuto saisivat
minut kiinni. Otin Repustani Lidlistä ostamani sähköporan. Olin valmiina tuhoamaan muurin, mutta silloin poran akku loppui heti (sellasia ne Lidlin tavarat on). Orochimaru ja Kabuto olivat aivan lähelläni kun rikoin porttia Chidorilla. Portti oli iskua vaille rikki kun Orochimaru tarrasi olkapäästäni kiinni.

"Sasuke! Anna kahvinkeittimeni takaisin, niin saatan antaa sinun elää!” Orochimaru uhkasi.

"Siis ei hel**e***! Onko tämä hullutus kestänyt päiviä vain siksi että otin mukaan kahvinkeittimesi!?!" huusin ja tunsin oloni turhautuneeksi ja kiukkuiseksi.

"Noniin Saske! Kahvinkeitin tänne ja kukaan ei kuole..ehkä" Orochimaru sanoi mutta kuiskasi viimeisen sanan niin hiljaa ettei sitä kuullut edes Sasuke joka seisoi Orochimarun edessä. ”Nimittäin tämä itikka kuolee..!!” Oro huusi ja läimäytti Yu-Gi-Oh! GX sateenvarjolla itikkaa joka oli Kabuton otsassa. Näin Oro teloi Kabuton tajuttomuuteen.

Palautin Orochimarun kahvinkeittimen Orolle ja käskin Oroa ja Kabutoa häipymään Konahasta. Orochimaru soitti (jälleen) puhelun...

"Haloo? Onko Mozilla yhtiössä? Haluaisin vaihtaa tämän surkean Internet Explorerin Mozilla Firefoxiin. Onnistuuko? Hyvä, kuulemiin." Ja niin Orochimaru ja Kabuto hävisivät kukkulan taakse Oron hakatessa tätä kahvinkeittimellä päähän ja lällättäellessään Sasukelle joka seisoi portilla.
Kun olin astumassa Konahaan huomasin koko Konohan kylän olevan portilla laulamassa.

”Ja elämä on helppoo silloin kun on joku josta pitää kii
ei tarvitse mennä nukkumaan itkeäkseen itsensä unelmiin
ja elämä on päivästä päivään vieraiden pilkkaa sinullekin
Päivästä päivään Levoton Emo tekee itsestään marttyyrin. ”



"Hei Sasuke! Palasit viimein Venykielipedosedän luota." Naruto huusi ihmisten ja ninjojen keskeltä.

"Suoraan sanottuna en mitään! Ne emopuvut kutittivat todella paljon ja vuoteet olivat täynnä torakoita, mutta eikös mennä juomaan kahvia sisälle ja pölisemään lisää siellä? " sanoin ja kuuntelin kun ihmiset huusivat jokainen nuotin vierestä ’laulua’.

"Itse asiassa se ei nyt ole mahdollista. Konahasta on kahvi loppunut!” Kakshi kertoi.

"Orochimaru-sama!!!Odottakaa minua, haluan takaisin puolellesi siellä sentään saa kahvia!!" huusin ja lähdin juoksemaan Kabuton ja Orochimarun perään.


Loppu~

--------------------------------------------------------------------------------
Siinä se nyt oli.
Laulu oli yhdellä sanalla muokattu Dingon Levoton Tuhkimo

Kommentit (Lataa vanhempia)
Turisti - 2007-08-23 19:07:54
Hah on tässäkin ollu ideat >8D XDD

Yakushi-Kabuto - 2009-11-11 09:49:05
EI HELE!! NAURAN TÄTÄ KOKO JUTTUU KIPPURAS TÄÄL X''DD
Paras oli viel see et se MNEI SINNE TAKAS koska Konohas ei ollu kahvii REPS* 5p!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste