Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Polku - Suna-onna
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1013 sanaa, 6195 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-06-29 18:26:58
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Eka ficcini jonka jouduin lisäämään uudestaan koska se vahingossa poistu.
Sisältää hieman SasuNarua. Älkää olko liian tuomitsevaisia.
Toivon että pidätte

Arvostelu
4
Katsottu 1205 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

Okei täs se nyt on kaiken vaivan jälkeen. Pahoittelen sattunutta ongelmaa ja toivon että jaksatte arvostella tän uudestaan.
Mun omia kommentteja pitkin tarinaa suluissa. Tarinassa ei vielä käy ilmi mutta ninja taidot on hallussa niillä joilla se on sarjassakin.

**********************************************************

Kävelen katua pitkin. Yksin? Ei en yksin, mutta kuitenkin. Katu vilisee ihmisiä, no jos sitä voi edes vilinäksi kutsua. On nimittäin yö ja kuka nyt yöllä kadulla kulkisi? Yksin, pimeässä, kylmässä. En minäkään ennen kulkenut, mutta nyt kaikki on toisin. Olen yksin, niin yksin. Kaikki on mennyttä. Vaivun istumaan katukivetykselle ja mietin miten kaikki oli päättynyt. Miten olin päätynyt tähän.

        **TAKAUMA**

Koulu oli päättynyt ja kesäloma oli alkanut. Oppilaat juoksivat ulos ovesta, niin teki myös eräs yhdeksäsluokkalainen poika joka oli päättänyt yllättää tyttöystävänsä. Hinata oli päässyt koulusta jo pari tuntia sitten ja sinne suuntaan poika oli jo menossa, kun kuuli takaatansa huutoa. "Hei Naruto," Huutaja oli Shikamaru. "Minnes oot menossa?" "No ajattelin yllättää Hinatan ja pistäytyä siellä," vastasi Naruto, johon Shikamaru totesi "Harmi aattelin jos olisit tullu tänää bilettää ku kouluki loppu. "Jaa en nyt taida ehtiä," tokaisi Naruto hetken mietittyään. "Oon tänään Hinatan kanssa, mut toiste sitte okei?" "Blääh, sust on tullu tylsä sen jälkee ku aloit olee sen Hinatan kans," sanoi Shikamaru huokaisten ja käännähti jättäen Naruton jatkamaan matkaansa.

        **NYKYAIKA**

Siitä se kaikki alkoi. Miksi kaikkien naisten pitää olla niin julmia? Mitä hyvää ne on koskaan mulle tehny? Miksi Hinata petti mut ja vielä sen Shinon kanssa? No olinhan mä nähny sen tavan jolla se katto Hinataa, mutta en olisi uskonut Hinatan noin vain hyppäävän sen sänkyyn. Eihän se ollu suostunu tekee sitä ees mun kanssa. Mitä pahempaa voi nähdä, kuin oman rakkaansa pelehtimässä toisen kanssa. Näin Naruto ajattelee ja purskahtaa itkuun.

       **TOISAALLA**

"Hei ootteko kuullu siit Naruton ja Hinatan erosta?" (k.k juorut kulkee siis aika nopeest hih). Näin Sasuke kuuli kioskin kulmalla. "Joo siin oli jotain epäilyttävää," puhe jatkui Sasuken kuunnellessa huolestuneena (k.k ei ulkoisesti tietenkään reagoi mitenkää sehän on Sasuke). Kello oli jo kymmenen ja Sasuke oli nälissään tullut ostamaan kioskilta jotakin pientä purtavaa, mutta matkalla oli kuullut puhuttavan yllättävästä erosta. Ja nyt perille saavuttuaan hän halusi kuulla lisää tapahtuneesta, joten hän liittyi Kioskilla notkuvaan joukkoon, joka sattui Sasuken huonoksi onneksi olemaan hänen fani kerhonsa. Nyt Sasuke istui siis joukkiossa jota tavallisesti pyrki välttämään. (k.k siis joukkio koostuu enimmäkseen työistä, mutta poikiakin on mukana joukon johtajana toimii Orochimaru.) "Joo mä näin äsken Naruton tos parin korttelin pääs ei se ees huomannu ku moikkasin," eräs tyttö huomautti jatkaen keskustelua joka oli keskeytynyt Sasuken tullessa. "Joo mäki näin sen, se näytti aika kuolleelta," eräs joukon pojista heitti väliin saaden Sasuken täyden huomion. (k.k ei ne tietenkää sitä huomannu eihän Sasuke tunteitaan näytä). Sasuke nousi hitaati ja venytellen ylös ja sanoi "ei helvetti et voi olla köyhät aiheet mä häippään en jaksa jäädä puhumaan paskaa," ja lähti kävelemään. Kukaan ei onneksi pitänyt Sasuken lähtöä omituisena, koska poika oli niin arvaamaton luonteeltaan. Päästyään kulman taakse, pois muiden näkyviltä Sasuke lähti juoksemaan. Hän oli huolissaan Narutosta ja halusi löytää hänet niin nopeasti kuin vain mahdollista.

        **HETKEN KULUTTUA NARUTON LUONA**

Naruton silmät katsoivat tyhjää ja niistä oli jo aikoja sitten kyyneleet ehtyneet. Naruton kyyneleistä oli jäljellä vain niiden jättämät viirut ja pohjattoman surullinen ilme. Naruton silmä loistivat tyhjyyttä. Tyhjyyttä joka oli jäljellä. Tyhjyys kuvasti hyvin hänen olotilaansa hänen istuessaan katukivetyksellä. Naruto havahtui, kun tunsi jonkun tarttuvan häntä takaapäin. Mitä? Kuka? Joku kuristaa minut. Nuo olivat Naruton ajatukset käden kiristyessä hänen kaulallaan. No antaa mennä, en enää välitä .Naruto ajatteli rentoutuen kunnes kuuli tutun äänen. "Naruto mitä sinä teet?" Se oli Sasuke joka huohotti juostuaan ympäriinsä Narutoa etsimässä. "Olin niin huolissani," hän sanoi nostaen Naruton seisomaan. "Kuulin mitä tapahtui ja olen etsinyt sinua kaikkialta." Sasuke puhui niin nopeasti ettei Naruto saanut puheenvuoroa. Sasuke oli jo lähtenyt tauttamaan Narutoa kotiinsa, kun Naruto sai viimein puheenvuoron. "Hei minne sä oot viemässä mua? jätä mut rauhaan, mä haluun olla yksin. "Hei Naruto pieni en mä voi jättää sua yksin tällaisessa tilanteessa," totesi Sasuke Narutolle eikä Naruto jaksanut enää väittää vastaan vaan antoi Sasuken taluttaa hänet kotiinsa.

        **SASUKELLA**

Päästyään sisälle Sasuke ohjasi Naruton kauhtuneelle sohvalle. Naruto seurasi tahdottomasti perässä jolloin Sasuke työnsi hänet istumaan istahtaen samalla itsekkin hänen viereensä. Ei kulunut kuin hetki ennen kuin Naruton silmät sulkeutuivat ja hän valahti Sasuken syliin. Sasuke silitteli hetken Naruton kosteita hiuksia kunnes silmät alkoivat painua kiinni ja niin Sasuke nukahti Naruto sylissään.

Aamulla Sasuke löysi sylistään vain lapun jossa luki:
Kiitos kaikesta mun oli pakko lähteä kylästä nähään taas toivottavasti.
Kerro Orochimarulle terveisiä.
Rakkain terveisin Naruto

**********************************************************
Ilmoittakaa kirjoitusvirheistä jos vain viitsitte ja antakaa muutakin palautetta ja jatkan tahdostanne tarinaa. Kiitos jo etukäteen.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste