Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Muutosten Tuulia - Aish1
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1764 sanaa, 10567 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-02 11:48:58
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Kolmas luku olisi tässä. Lukekaa ja kommentoikaa, jookosta.

Tässä luvussa ei ole niinkään Shounen-aita, mutta sitä tullaan näkemään tulevaisuudessa.

Arvostelkaa tietty myös.

Arvostelu

Katsottu 1396 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sakura, Sasuke ja Naruto olivat Uchihan talon takapihalla. Naruto makasi nurmikolla, kun Sasuke ja Sakura istuivat.

" Sasuke-kun...miten sinulla on mennyt?" Sakura kysyi ja päätti hiljaisuuden mikä heidän välillä oli ollut. Sasuke vaihtoi vähän asentoa. "Ihan normaalisti.Doben tavattua täällä ei todellakaan tule aika tylsäksi...", hän vastasi.

Naruto virnisti. 'Revi siitä tyttö!' hän ajatteli. "...mutta oli minulla ikävä sinua. Se hiljensi tunnelmia", Sasuke lisäsi vielä. Sakura hymyili, kun taas Naruton virne hävisi.

" No...mitäs me voimme tehdä...?" tyttö kysyi. Sasuke kohautti olkapäitään. "Mitä sinä haluat tehdä?" hän kysyi.

Naruto katsoi ystäväänsä kummasti. "Teme...milloin sä olet alkanut välittää muiden mielipiteistä?" hän kysyi. Sasuke tuijotti häntä hetken. "Dobe...", hän virnisti blondin ilmeelle, joka oli muuttunut kysyvästä ärtyneeksi. "TEME!" Naruto huusi ja hyökkäsi Sasuken kimppuun.

Sakura nauroi, kun nämä kaksi kierivät maassa ja huutelivat toisilleen. "Teme...ota sanasi takaisin!" Naruto huusi. "Dobe, pois mun päältä!" Sasuke komensi.

Sasuke sai Naruton maahan lopulta ja piti hänet siinä. Sakura tuli heidän viereen. "Lopettakaa nyt se tappelu. Minne me voisimme mennä?" tyttö kysyi.

Molemmat pojat nousivat ylös. "Mennään kiertelemään Konohaan", Sasuke ehdotti. Sakura suostui. He lähtivät kävelemään etupihalle.

Naruto nousi ja katsoi näiden kahden  perään. "Mä tulen mukaan!" hän huusi ja juoksi nämä kiinni.

Sakura olisi ehkä halunnut väittää vastaan, mutta Sasuke ei näyttänyt pahastuvan jos Naruto tulisi mukaan, joten ei hänkään viitsinyt panna pahakseen.

Naruto huomasi tytön vähän pettyneen ilmeen ja mielessään blondi tanssi. 'Pitää vain varmistaa, että he ovat kahden niin vähän kuin mahdollista', hän ajatteli.





He menivät ensin syömään Chidoriin, vaikka Naruto olikin halunnut Ichirakuun vähän enemmän. Sasuke kuitenkin oli vakuuttanut Blondin, että hänelle teki hyvää syödä jotain muutakin.

Sakura ajatteli myös pitävänsä tavallisesta ruuasta enemmän, kuin ramenista. Joten he menivät Chidoriin.


Sakura valitsi pöydän ikkunan vierestä. Hän ja Sasuke istuivat toiselle puolelle, kun Naruto heitä vastapäätä. Tarjoilija tuli ja otti heidän tilaukset, vaikka siinä kului odotettua kauemmin, kun Naruto alkoi kapinoida sitä vastaan, että Chidorissa ei ollut ramenia, mutta hän lopulta sai ranskalaiset.

Sakura sai pirtelönsä. Sasuke ei näyttänyt olevan nälkäinen, koska hän ei tilannut mitään muuta, kuin limun.

"Sasuke-kun...maista tätä pirtelöä...", Sakura ehdotti yllättäen. Sasuke pudisti päätään. "Sinä tiedät, että en syö tuota", hän muistutti. Sakura virnisti. "Maista nyt...", hän vaati.

Sasuke pyöritti silmiään ja avasi limsansa. "Ei kiitos", hän sanoi vielä. Naruto olisi halunnut hyppiä katossa asti, kun hän katsoi näitä kahta. "Sasuke-teme...sun pitäisi kyllä syödä jotain. Sä oot muutenkin noin heikko", Blondi kiusasi.

"Sanoo blondi, joka hävisi mulle meidän takapihalla", Sasuke kiusasi takaisin. Naruto nyrpisti naamaansa. "Suu kiinni Teme", hän sanoi.

Sakura lusikoi pirtelöään samalla, kun kuunteli näitä kahta. "Tappeletteko te koko ajan...?" hän kysyi. "Joo", molemmat pojat vastasivat. Sakura nauroi pienesti. "Siltä näyttää", tyttö kertoi.

Sasuke ja Naruto vaihtoivat katseita, ennen kuin jatkoivat syömistä ja juomista. Sakura otti lusikallisen suuhunsa ja katsoi ulos ikkunasta. Ilta alkoi lähestyä ja aurinko jo vähän laskea.

"Menen hakemaan lisää limua", Sasuke sanoi ja nousi pöydästä. Naruto ja Sakura nyökkäsivät molemmat, kun poika lähti.

Hiljaisuus laskeutui näiden kahden välille. Naruto ajatteli hyvää tilaisuutta heittää pirtelö Sakuran naamalle, mutta syrjäytti sen ajatuksen, jos Sasuke tulisi takaisin liian nopeasti.

Sakura tutkaili blondia. Jotenkin hän oli huomannut alusta alkaen, että Naruto ei kovin paljoa pitänyt hänestä. Blondi näytti koko ajan haluavan viedä Sasuken huomion Sakurasta. Tyttö olisi ollut sokea, jos ei olisi ollut huomannut myös sitä, miten Naruto tuijotti Sasukea vähän väliä, esimerkiksi nyt.

Naruto ei huomannut tytön katsetta, koska hänen katse oli liian kiinnittynyt Sasukeen, joka oli hakemassa limua itselleen.
"Miksi hän on niin tärkeä sinulle?" Naruto kääntyi. "Hä...?" Hän kysyi Sakuralta, joka katsoi häntä tietävästi.

"Sasuke-kun...miksi sinä välität hänestä niin paljon?" Tyttö toisti kysymyksensä. "Ei se sinulle kuulu...", Naruto sanoi hiljaa ja otti ranskalaisen suuhunsa.

Sakura virnisti. "Sinä pidät hänestä...vai mitä?" hän kysyi ovelana. Sasuke oli kertonut hänelle, että Narutoa oli kiva kiusata ja näytti siltä, että poika oli ollut oikeassa.

Naruto kalpeni. "Mi...mistä hitosta sinä puhut?" hän kysyi. Sakura naurahti. "Sokeakin sen huomaisi", hän sanoi. Blondi kalpeni yhä enemmän. " Sitten sinä olet...tupla sokea tai jotain. En minä pidä temestä", hän selitti. 'Minähän käyttäydyn kuin ihastunut lukio tyttö', blondi kirosi mielessään.

Sakura otti lusikallisen taas suuhunsa. "Miten vain, blondi", hän virnisti ja katsoi taas ulos ikkunasta.

Tyttö huomasi kyllä kateuden mikä kuohusi hänen sisällä. Hän tiesi, että hän itsekin piti pojasta ehkä vähäisen. Hän oli pitänyt jo 8 vuotiaasta asti. Sasuke oli ollut ainut poika kenet hän tunsi ja tietty tyttö ihastuu, jos on liikaa sellaisen pojan seurassa, kuin Sasuke on.

Mutta nyt Sasuke oli kasvanut isoksi. Hän oli vielä komeampi, kuin koskaan ennen. Hänen katse sai Sakuran säpsähtämään aina, kun heidän katse kohtasi. Tyttö tiesi olevansa ihastunut vieläkin.

Naruto huomasi tytön haikailevan katseen. 'Mikäs sille tuli?', hän ajatteli. Sasuke tuli silloin takaisin. Molemmat pöydässä olevat katsoivat häneen yllättäen hyvin outo ilme kasvoillaan.

"Mikä teillä on?" Sasuke kysyi ja istui takaisin  Sakuran viereen. "Ei mikään...", Molemmat vastasivat. Sasuke huokaisi ja aukaisi uuden limunsa. "Mihin me menemme tämän jälkeen Sasuke-kun?" Sakura kysyi.

" Mennään vaikka kauppoihin. Saat ostaa jotain muistoja täältä", Sasuke sanoi.





Kun he olivat syöneet loppuun, he lähtivät Chidorista. Sakura löysi heti vaatekaupan ja veti pojat sisälle. Monien tyttöjen katseet kiinnittyivät kahteen poikaan kaupan sisällä.

Narutolle tuli taas epämukava olo ja hän siirtyi Sasuken taakse. He molemmat lähtivät kulkemaan Sakuran perään. Tyttö oli jo löytänyt hameen, jonka halusi ostaa.

"Sasuke-teme...Miksi me ei ootettu ulkona. Nuo tytöt haluavat syödä mut", Naruto mutisi. Sasuke katsoi blondiin takanaan. "Mennään vaan", hän sanoi.


pojat poistuivat kaupasta monien tyttöjen pettymykseksi. Naruto katsoi Sasukeen, joka tarkkaili ohi kulkijoita. Sasuke huomaisi Naruton katseen. "Sinä tuijotat minua nykyään aika usein, mikä on?" Hän kysyi.

Naruto virnisti ja lähti tulemaan lähemmäs. Kivi kuitenkin tuli tielle. Blondi kompastui ja kaatui Sasuke syliin. "Dobe...", Sasuke mutisi, kun hän nosti blondin pystyyn.

"Teme!" Naruto huusi ja kaatoi heidät maahan. "No niin kumpi nyt voitti", Blondi mutisi, kun hän katsoi alas Sasukeen. Sasuke katsoi poispäin. "Nouse pois jo...", hän käski.

Naruto ei kuitenkaan noussut. "Miksi...?" hän kysyi. Sasuke katsoi häntä oudosti. "Dobe, joku vielä luulee...", hän hiljeni. Naruto huomasi punan kalpeilla poskilla ja virnisti.

"Oi...pikku Sasu-chan punastui", Naruto kiusasi. Sasuke punastui yhä enemmän. "Turpa kiinni ja pois mun päältä!" hän huusi.

Naruto nousi ja auttoi Sasuken ylös.



Sakura tuli silloin ulos. Hänellä oli yksi täysi ostoskassi kädessä. "Sasuke-kun, mennäänkö kohta jo takaisin teille?" tyttö kysyi.

Sasuke nyökkäsi. He kolme lähtivät kävelemään kohti Uchihan kartanoa. Naruton koti tuli matkalla vastaan.

Blondi katsoi sitä, kuin isointa luonnon roskaa. "Mä kai...Nähdään huomenna Sasuke-teme", Hän heilutti samalla, kun juoksi talonsa ovelle.

Sakura katsoi taloa. Se oli todella rapistunut, mutta Narutolle se näytti kelpaavan. "Mennäänkö?" Sasuke herätti tytön ajatuksista. Sakura hymyili ja nyökkäsi.

He jatkoivat matkaa.




Naruto katsoi heitä kotinsa pölyisestä ikkunasta ja toivoi, että olisi kysynyt Sasukelta olisiko hän voinut jäädä heille yöksi. Hänen suunnitelma ei toiminut jos hän nukkuisi omassa kotonaan.

Naruto katsoi huoneeseensa ja laahusti roskien ja pölyn läpi sängylleen. Patja oli kulunut, mutta kyllä siinä kelpasi nukkua. Hän lysähti siihen ja nukahti melkein heti.

"Hyviä unia Sasuke-teme", blondi mutisi ja halasi hänen tyynyä, toivoen sen olevan joku muu, mutta ei se ollut, mutta hänen unissa se voisi olla.












Seuraavassa luvussa: Sasuke, Naruto ja Sakura menevät rannalle. Mitä siitä seuraa?


Minä itse ajattelen tätä vähän huonompana lukuna, kuin kahta muuta ensimmäistä, mutta kyllä mä tästä pidän.
Arvostelkaa ja kommentoikaa ja ei haittaa jos olette samaa mieltä kuin mä, että tämä on vähän huonompi, kuin edelliset.







Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste