Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tehtävä Sunassa 1. osa - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1126 sanaa, 6737 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-09 18:49:56
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Eli siis tässä on uusi ficcini ja elämäni toinen ficcisarja. Parituksina on SasuNaru, ShinoKiba ja ShikaNeji. Kommentia ja pisteitä. Halusin kokeilla miten paritus ficin kirjoitus minulta sujuu. Ei kovin pitkä mutta antakaa anteeksi.

Arvostelu
2
Katsottu 1226 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Keskellä metsää noin 17-vuotias nuori mies juoksi. Hänellä oli repaleiset vaatteet ja poskissa tällä oli punaiset viirut. Tuon pojan nimi oli Inuzuka Kiba ja hän kuului Inuzukan klaaniin. Kiba juoksi hätäisen näköisenä poispäin kauempaa kuuluvista äänistä.
”Helvetin helvetti”, Kiba kirosi hiljaa ja piti kättään verta vuotavan kylkensä päällä.

*flashback*

Kiba käveli aamuisia Konohan katuja iso koira nimeltä Akamaru kintereillään. Hän oli herännyt äsken kun Tsunadelta, Hokagelta, oli tullut aamuvarhain kiireellinen viesti jossa pyydettiin Kibaa käymään Hokagen luona. Kiba katseli kun Akamaru leikki perhosen kanssa ja naurahti kun Akamaru yritti leikkisästi saada perhosta kiinni mutta tosiasiassa Akamaru ei tekisi sille mitään, vaikka saisi sen kiinni. Kello ei ollut edes seitsemää aamulla joten hän ei uskonut törmäävänsä kehenkään. Siksi hän säpsähtikin kun kuuli takaansa tutun äänen.
”Kiba, tuletko harjoittelemaan minun kanssa Neji-niisan on käymässä Hokagen luona?”
kysyi Huuyga Hinata, Kiban tiimitoveri.
”Aa, Hinata. Kiitos mutta en voi. Hogake kutsui minut käymään”, Kiba vastasi heilutellen lappua missä Hokagen viesti luki.
”Aa.. joo.. Okei joku toinen kerta sitten”, Hinata vastasi ja soi Kiballe pienen hymyn.
Kiba virnisti ja lähti kulkemaan Akamarun kanssa kohti Hokagen toimistoa.
Kiba saapui Hokagen toimiston eteen ja koputti ovea. ”Sisään”, kuului huuto sisältä. Kiba astui huoneeseen sisään ja huomasi siellä olevan jo kaksi muuta poikaa. Toisella pojalla oli poninhäntä takaraivossa ja tupakka suussa vaikka Tsunade oli monesti pyytänyt ettei toimistossa poltettaisi. Pojan nimi oli Nara Shikamaru. Toinen poikataas seisoi kädet puuskassa Shikamarun vieressä. Hänellä oli harmaat silmät ja pitkä musta tukka. Hänen nimi oli Huuyga Neji, ikäluokkansa kovimpia ninjoja jo akatemiasta asti. Kiba astui huoneeseen ja sulki oven perässä katsoen kysyvästi Shikamarua, joka nyökkäsi kohti Tsunadea. Pöydän takana istuva blondi nainen yskäisi ja Kiba (&Akamaru), Neji ja Shikamaru hiljenivät ja katsoivat Tsunadea joka sanoi:
”Kuten olin ennen Kiban tuloa sanomassa, teille on varattuna viiden miehen tehtävä jonka selitän tarkemmin kun kaksi muutakin saapuvat.”
Kiba avasi suunsa: ”Keitä ne kaksi muuta on, Gondaime-sama?” ”He ovat…” Tsunade aloitti kunnes huoneeseen ovelta kuului koputus. ”Aa sieltä ne Matti myöhäsläiset taitavat tulla… Sisään”, Tsunade sanoi. Ovi avautui ja sisään astui kaksi poikaa. Toisella oli poskessa mustat viirut ja oranssit hiukset. Hänen nimi oli Uzumaki Naruto. Toisella taas oli mustat lasit ja mustat hiukset joita ei kylläkään nähnyt, kun hänellä oli aina huppu päässä. Tämän pojan nimi oli Aburame Shino. Anteeksi, että oltiin myöhässä, mutta matkalla tuli pari estettä ja…”, Naruto aloitti mutta Tsunade nosti kätensä hiljenemisen merkiksi ja Naruto sulki suunsa. ”Eli nyt kun kaikki ovat paikalla, kerron homman nimen. Olen päättänyt antaa teille viidelle tehtävän jonka voitte suorittaa vain te. Tehtävä on A-rankin tehtävä ja minä luotan teihin täysin.” Naruto tarkensi kuulonsa ja katsoi
Tsunadeen kultuaan ’A-rank’. ”Tehtävä on tullut Sunasta. Kuten tiedätte, Gaara on Kagekaze, ja tietääkseni hyvää pataa teidän kanssanne. Sunassa on ollut viime päivinä levottomuuksia.” Tsunade jatkoi. ”Minkälaisia levottomuuksia?” Neji kysyi kiinnostuneena. ”Olin juuri pääsemässä siihen. Eli siellä on joitakin siviilejä tapettu ja ninjoja on yritetty tappaa mutta ei ole vielä onnistuttu. Yleensä nämä ninjat ovat kuitenkin saaneet vakavia vammoja. Suna ei tiedä mitä tehdä ja koska Konoha ja Suna ovat läheisiä, Kagekaze on lähettänyt avun pyynnön Konohaan”, Tsunade sanoi. ”Kenen epäilet olevan tämän takana?” Shikamaru kysyi. ”Emme ole ihan varmoja, mutta uskomme sen olevan joku Sunan vihollinen. Mutta vahva epäilys on että sen takana on Orochimaru ja hänen ryhmänsä”, Tsunade vastasi. Naruto värähti kuullessaan Orochimarun nimen. Siellä hänen Sasukekin on. Sasuke. Naruto oli miettinyt miten saisi Sasuken takasin Konohaan siitä asti kun Sasuke oli lähtenyt viisi vuotta sitten Orochimarun luo. Naruto oli myös miettinyt tunteitaan Sasukea kohtaan ja tajunnut että Sasuke oli enemmän kuin paras kaveri. Hän halusi että Sasuke olisi enemmän kuin vain paras kaveri. Hän kaipasi Sasuke niin paljon. Hän olisi valmiina ottamaan tehtävän vastaan. Ehkä hän saisi Sasuken takaisin. ”Oletteko ymmärtäneet tehtävän?” Tsunade kysyi ja nousi ylös tuolista. ”Kyllä, Gondaime-sama!” kaikki sanoivat yhteen ääneen ja Naruto kaikkein kovimmalla äänellä. Kun kaikki olivat ulkona Hokagen toimistosta Shikamaru otti ohjaat käsiinsä. ”No niin, teillä on tunti aikaa pakata ja tapaamme sitten Konohan porteilla lähtövalmiina. Pakatkaa ainakin viiden päivän tavarat”, Shikamaru sanoi ja nyökkäsi muille ja lähti kävelemään poispäin muiden hajaantuessa omiin tahoihinsa.
Kiba lähti kohti kotia miettien Tsunaden sanoja. ’ Orochimaru.. Aina hän jotain keksii’. Hän heräsi ajatuksistaan kun Akamaru nuolaisi kevyesti Kiban kättä. ”Aivan Akamaru täytyy kiirehtiä pakkaamaan.” Kiba sanoi ja lähti juoksemaan kotiin päin Akamaru kintereillään.

Tunnin päästä kaikki olivat porteilla. Vain Shino puuttui. ”Missä helkkarissa se Shino luuraa?” Naruto kysyi kärsimättömänä. ”Mistä me sen tietäisimme, Naruto”, Shikamaru sanoi ja katsoi kun Naruto puri alahuultaan hermostuksissaan. Shikamaru oli suorastaan ihmeissään,  ettei Naruto ollut vielä juossut Shino luo ja huutanut miksei ollut vielä porteilla. ”Kyllähän pian tulee”, Kiba vakuutteli Narutoa.
”Siellähän se meidän Shino jo onkin”, Shikamaru sanoi. ”Shino nyt vähän nopeammin että olemme Sunassa vielä tämän viikon puolella!” Naruto hoputti. ”Olet ollut tänään jo kahdesti myöhässä, Shino”, Kiba sanoi ja tönäisi leikkisästi Shinoa kylkeen, joka tuhahti vastaukseksi. Tosiasiassa Shino oli vaan joka välissä jäänyt miettimään erästä ruskea hiuspehkoista koirapoikaa jolla oli punaiset viirut silmiensä alla. Shino punastui ajatukselle ja toivoi ettei kukaan huomaisi sitä. ”No niin nyt kohti Sunaa!” Shikamaru sanoi ja heitti tupakan tumpin maahan ja polkaisi sitä. Niin Konohan viisikko lähti portista ulos, juosten kohti Sunaa.

-------------------
Ensimmäinen osa..Ei kyllä kovin hyvä ficin nimi..:D
Kommenttia?

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2007-07-10 08:03:21
Ke keke.. ^^" *nolo* luin aluks et 'Tehtävä Saunassa'.. Olin et "HÄH!! ONKS NIIL SEMMONENKI!!?"

Suna-onna - 2007-07-10 14:07:38
vaikutti tosi hyvältä haluun lukee lisää.
Noi paritukset on mun mieleen. En ettiny virheitä enkä myöskää löytäy niit.

ABeKoBe - 2007-07-10 15:12:06
mä toivoisin tähän enemmän jaksotusta.. ei jaksa kunnolla lukee kun on näin "tiiviisti" tää teksti^^"

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste