Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tehtävä Sunassa 2. osa - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2104 sanaa, 12659 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-11 09:29:40
Kansio: Muu - K13-K15

Toinen osa. Ja jälleen minä olen ollut itseni beta joten kirjoitusvirheitä löytyy. Nyt tämä on hieman pitempi. Anteeksi en vain saa enempää asiaa ja mielestäni kohtaan oli hyvä lopettaa.

Arvostelu
2
Katsottu 1126 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto tuntui olevan täydessä vauhdissa. Hän meni kaikkien edessä eikä suostunut tauoilla juomaan mitään, vain hoputtamaan muita. Ilta alkoi jo hämärtyä ja Shikamaru huomasi että alkaa olla jo aika pysähtyä yöksi. ”Hoi! Naruto nyt pysähdytään tähän yöksi lepäämään ja aamulla jatketaan matkaa!” Shikamaru huusi tuulen ujelluksen yli Narutolle. ”Miksi? Ei minua väsytä yhtään!” Naruto huusi. ”Joopa joo, kukakohan mahtaa ekana simahtaa kuin saunalyhty?” Shino kuiskasi Kiballe, joka naurahti. Shino värähti. Tämän mielestä Kiban nauru oli ihaninta maailmassa ja iltahämärässä hänen silmänsä kilisisivät niin kauniisti. Ja hänen huulensa olivat niin kutsuvat että tekisi mieli… Shino heräsi ajatuksistaan. ’Mitä minä oikein ajattelen?’ Shino mietti ja ravisti päästään kuvitelmat hänestä ja Kibasta pusikossa.

Kun he viimein pysähtyivät (oikeastaan saivat Naruton pysähtymään) Shikamaru sanoi: ”Nyt pitäisi miettiä ketkä lähtevät etsimään puita, niin että niitä riittää koko yöksi ja ketkä jäävät leiriin laittamaan ruokaan ja pystyttämään teltat.”
”Minä, Kiba ja Akamaru voimme mennä etsimään puita”, Shino ilmoitti.
”Hyvä on. Eli minä, Neji ja Naruto jäämme pystyttämään telttoja ja laittamaan ruokaa”, Shikamaru sanoi ja laski reppunsa alas. ”Ja nyt kaikki
tekemään hommiansa!”

Shino ja Kiba kävelivät hiljaisuuden vallitessa tietä pitkin etsien sopivia puita tulen tekoa varten. Akamaru kantoi suussa jo kiitettävää kasaa puita ja molemmilla, sekä Shinolla ja Kiballa, oli muutama puu mukana. Ensimmäisen kerran sinä puunhaku aikana Kiba avasi suunsa. ”Shino?”
”Mm.. Mitä?” Shino kysyi. ”Miksi olit tänään kahdesti myöhässä? Yleensä olet ajan tasalla”, Kiba sanoi ja poimi maasta kepakon. Shino punastui ja kääntyi muka poimimaan risua jonka oli nähnyt. ”Hmm… Miten aloittaisin? Noh.. Mielessäni pyöri vaan yksi henkilö jonka ajattelua en voi lopettaa. Minä vaan jään joka välissä miettimään häntä ja unohdan kaiken ympärillä olevan.” ”Aa.. Kuka tämä onnenpekka on? Hinata? Olen aina tiennyt että teillä on jotain yhteistä”, Kiba sanoi ja tökkäisi Shinoa leikkisästi kylkeen. ”Ei, hän ei ole Hinata. Hän seisoo juuri nyt minun vieressä”, Shino vastasi ja mietti, miksi hän kertoo tätä Kiballe ja häneen iski pakokauhu ja paniikki. ’Olenko ihan tärähtänyt kun kerron tämän näin avoimesti?’ ”Häh? Ketä tarkoitat? Ei täällä ole muita kuin Akamaru ja m..”, Kiba aloitti, mutta Shino keskeytti hänet painamalla huulensa Kiban huulille. Shinosta se tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta sillä hetkellä. Kiba älähti yllättyneesti Shinon teolle mutta vastasi jostain käsittämättömästä syystä suudelmaan. Shinon huulet maistuivat hyvälle. Kiba kiersi kätensä ötökkäpojan selän ympärille ja Shino toisen pojan lanteille vetäen tätä tiiviimpään suudelmaan. Muutaman hetken päästä Kiba ja Shino irtautuivat vastahakoisesti toisistaan vetääkseen henkeä. He soivat pienet hymyt toisilleen ja lähtivät kävelemään kohti leiriä käsi kädessä Akamarun haukkuen iloisesti samalla kun juoksi Shino ja Kiban ympärillä.

”Shikamaruu… Missä Shino ja Kiba viipyy? En jaksa odottaa enää että saisin keitettyä vettä Rameniani varten”, Naruto valitti Shikamarulle joka pystytti telttaa hänelle ja Nejille. ”Mistä minä tiedän? Toivottavasti heille ei ole sattunut mitään”, Shikamaru sanoi ja huokaisi Naruton kärsimättömyydelle. ”Minä tarkistan”, Neji sanoi ja survaisi teltan narut Naruton käteen. ”Byakugan”, Neji sanoi ja Byakugan aktivoitui. ”Näkyykö mitään, Neji?” Naruto tuskaili. ”Kyllä kaksi hahmoa näkyy ja koira kahdensadan metrin päässä”, Neji sanoi rauhallisesti ja aktivoi Byakuganin pois käytöstä. Shikamaru ihmetteli, miten Neji voi olla rauhallinen kun toinen huutaa vieressä.

Kohta metsästä rämpikin kaksi hahmoa ja koira. Kaikilla heillä oi aimo kasat keppejä kannettavana tulen tekoa varten. ”Tulittehan viimeinkin!” Naruto hihkaisi ja kävi hakemassa Kibalta keppikasan ja alkoi sytyttää tulta. Kiba otti Akamarulta kepit ja vei ne Shinon keppien kanssa samaan kasaan tulevan nuotion viereen ja alkoi katselemaan Naruton tulenteko yrityksiä. ”Äh.. Anna ne tikut tänne tai ollaan vielä ensi viikolla tässä sytyttämässä tulta”, Kiba sanoi ja nappasi tikut Narutolta. Shino katsoi hymyillen kun Kiba sytytti tulta samalla Naruto rähjätessä Kiballe että hänkin osaa sytyttää nuotion. Shino ajatteli mitä metsässä oli tapahtunut ja punastui. Shikamaru huomasi Shinon punastelut mutta ei sanonut mitään.

Shikamaru nimittäin oli keskittynyt miettimän erästä toista poikaa. Tuota vähäpuheista poikaa, jolla oli pitkät ruskeat, melkein mustat hiukset, harmaat niin kauniit silmät ja niin ihanat ja kutsuvat huulet.. ’Olenko tulossa hulluksi kun ajattelen toisista pojista tuollaista?’ Shikamaru mietti ja karisti kuvitelmansa Nejistä ja hänestä.

Viimein kun kaikki olivat syöneet ruokansa oli aika painua nukkumaan telttaan jotta seuraavana aamuna olisi virkeänä uuteen päivään. ”No niin herätys on kello kuusi ja seitsemältä viimeistään pitäisi olla jo menossa”, Shikamaru sanoi ja jatkoi ”ja nyt menette kaikki nukkumaan.” Shino ja Kiba menivät yhteen telttaan ja Akamaru nukkui ulkona. Neji ja Shikamaru menivät toiseen telttaan ja Naruto nukkui yksi viimeisessä teltassa, koska kukaan ei halunnut nukkua Naruton kanssa, sillä hän puhui, kuorsasi ja pyöri unissaan.

Shino ja Kiba kömpivät omiin makuupusseihinsa teltassaan. Vähän aikaa kului ja molemmat aistivat toistensa olevan hereillä. ”Shino, et taida nukkua?” Kiba kysyi varovasti ja kääntyi Shinoon päin. Shino pudisteli päätään. ”Aa.. Okei. Onko sinulla kylmä? Täällä nimittäin on aika viileää ja mun makuupussin vetskari taitaa olla rikki sillä en saa sitä kiinni ylös asti”, Kiba sanoi ja nousi istumaan ja alkoi tappelemaan vetoketjun kanssa. ”Ja nyt aloit sitä korjata kun sinulla olisi ollut aikaa korjata sitä ruuan jälkeen, kun kiusasit Narutoa”, Shino hymähti. ”Siis kun se oli niin hyvä tilaisuus kiusata kun Naruto punasteli joka kerta kun mainitsin Sasuken. Se taitaa olla pihkassa siihen”, koirapoika sanoi kieli keskellä suuta ja yritti vetää vetoketjua ylös kunnes se lähti kokonaan irti. ”Helkkari”, Kiba kirosi ja heitti vetoketjun rikki menneen osan reppuunsa ja lysähti maahan. Shinoa kävi toista poikaa sääliksi. ”Tule tänne minun viereen”, hän sanoi toiselle pojalle ja avasi makuupussin vetoketjun ja taputti tyhjää paikkaa vieressään. Kiba punastellen siirtyi Shinon viereen nukkumaan ja veti vetoketjun kiinni. Shinon ja Kiban kasvot olivat ihan lähekkäin. Kiba huomasi miten komea Shino olikaan läheltä katsottuna. Hänellä oli mustat hiukset ja ihanat huulet. Kiba otti Shinon lasit pois ötökkäpojan päästä jotta näkisi miltä tämän silmät näyttävät. Kiban henki meinasi salpaantua. Shinon silmät olivat niin kauniit. Miksi hän piilotteli noin kauniita silmiä? ”Silmäsi ovat niin kauniit, Shino”, Kiba kuiskasi ja painoi huulensa toistamiseen sinä iltana Shinon huulille. Shino vastasi suudelmaan ja niin he nukahtivat sylikkäin samaan makuupussiin.

Mutta Shino ja Kiba eivät olleet ainoat sinä iltana hereillä olevat. Shikamaru kuuli viereisestä teltasta Naruton kovan kuorsausäänen ja murahti hiljaa. ”Sanoitko jotain, Shikamaru?” Neji kysyi eikä kuulostanut pätkääkään väsyneeltä. ”Äh.. En”, Shikamaru sanoi ja kääntyi katsomaan Nejiä. Neji näytti komealta kun tämän hiukset olivat auki ja osaksi roikkuivat silmillä. Nejin silmät kiilsivät niin kauniisti ja tämän huulet näyttivät niin kutsuvilta, pehmeiltä ja niin ihanilta. Shikamaru, itsekin yllättyneenä kurkotti Nejin päin ja painoi huulensa Nejin huulille.  Shikamaru ei tiennyt miksi mutta jostain syystä Neji vastasi suudelmaan. Shikamaru nousi Nejin päälle jatkaen edelleen suutelemista.. Shikamaru liikkui pois makuupussistaan ja liukui Nejin päälle tämän makuupussiin. Viimein irtauduttuaan suudelmasta, Shikamaru henkäisi ja sanoi: ”Neji anteeksi, en tiedä mikä minuun meni ja..” Neji kuitenkin laittoi etusormensa Shikamarun huulille hiljentääkseen pojan ja painoi uudestaan huulensa Shikamarun huulille joka vastasi suudelmaan. Pian he nukahtivat, Neji alempana ja Shikamaru Nejin päällä.

Seuraavana aamuna, Naruton herätessä hän tajusi eilisen nuotion tuhkalta kuuluvan ääniä. Ihmisten puhetta… Oliko se Shikamaru.. Ei se kyllä Shikamarulta kuulostanut. Se oli joku mies… Ja jonkun naisen ääni. Naruto höristi korviaan. ”Miksei me jo ravata telttaan ja hyökätä?” naisen ääni kysyi. ”Ei voida.. Liian riskillistä. Parempi että he ovat varmasti yhdessä kasassa, ahtaalla kuin rotat”, mies sanoi ja potkaisi kiveä. Sitten kuului jotain kuiskutusta, josta Naruto ei saanut selvää ja sitten askeleet lähtivät loittonemaan poispäin leiristä.

Naruto odotti vielä hetken ennen kuin ryntäsi teltasta ulos suoraan Shikamarun ja Nejin telttaan. ”Shikamaru! Joitakin tyyppejä kävi täällä! Oli ainakin mies ja nainen ja…MITÄ TE TEETTE SAMASSA MAKUUPUSSISSA PÄÄLLEKKÄIN?!?” Naruto huusi hysteerisesti ja katsoi kun Neji ja Shikamaru heräilivät unisena ja katsoivat ensin Narutoa ja sitten toisiaan ja punastuivat syvästi. ”Anteeksi.. Menen tästä.. Moikka!” Naruto sanoi ja poistui teltasta nopeasti… ’Käyn katsomassa, jospa Shino ja Kiba nukkuisivat vielä’, Naruto ajatteli ja suunnisti heidän telttaansa. Naruto työnsi päänsä teltan oviaukosta sisään ja sanoi: ”Kiba, Shino nukutteko vielä? Mulla ois tosi tärkeää asiaa ja Neji ja Shikamaru on jo hereillä ja.. MITÄ TE MYÖS OLETTE SAMASSA MAKUUPUSSISSA?!? Koko porukka on ihan sekaisin”, Naruto kiljui ja poistui nopeasti teltasta.

Yhtäkkiä hän muisti erään mustahiuksisen pojan, joka oli lähtenyt Konohasta viisi vuotta sitten ja jättänyt Naruton yksin Konohaan. Hän niin kovasti kaipasi Sasukea. Naruto kaipasi tämän niin tumman ruskeita silmiä jotka muistuttivat jo mustia, korpin mustia hiuksia ja täyteläisen pehmeitä huulia. Hän oli viiden vuoden aikana ehtinyt miettiä Sasukea niin paljon ja oppinut rakastamaan häntä. Naruto oli päättänyt hankkia Sasuken takasin Konohaan. Keinolla millä hyvänsä.

Naruton ajatukset kuitenkin keskeytyivät kun Shino, Kiba, Akamaru, Shikamaru ja Neji asettuivat nuotion ympärille teltoistaan. Shikamarulla oli suussaan tupakka ja toisessa kädessä hänellä oli sytkäri, joka oli ollut alunperin Asuman. Shikamaru sytytti tupakan palamaan ja laittoi sytkärin taskuun. ”Mitä asiaa sulla oli, kun piti tulla telttaan kiljumaan?” Shikamaru kysyi ja puhalsi savua ulos. ”No täällä kävi kaksi tyyppiä, varmasti ninjoja. Toinen oli nainen ja toinen oli mies ja ne puhu meidän kimppuun käymisestä ja sitten se toinen sanoi että pitäisi odottaa että oltaisiin yhdessä eikä eri teltoissa. Ja sitten ne lähti. Eli meidän perässä on varmasti ne Sunaan hyökänneet ninjat”, Naruto selitti ja heitti tuleen yhden puun. ”Ne ovat varmasti samaa porukkaa. En usko että niitä olisi vain kaksi”, Kiba sanoi ja haukotteli. ”No, laitetaan nyt aamiaista ja puretaan leiri”, Shikamaru sanoi ja heitti tupakantumpin pois suusta tallasi sen maahan.

Tunnin päästä leiri oli purettu. Shino meni nuotion luo ja kaatoi hiekkaa tulen päälle tukahduttaakseen sen. Niin matka alkoi jälleen kohti Sunaa. Normaalisti matka kestäisi kolme päivää mutta heidän olisi pakko puolittaa matka puoleen joten he eivät paljon pysähdelleet. Kaikki olivat syventyneet omiin ajatuksiinsa.

Auringon asennosta pystyi päättelemään että kello oli noin kolmen, kun he vihdoin näkivät Sunan kylän. He saapuivat porteille ja Shikamaru sanoi portinvartiojoille: ”Olemme Sunaan lähetetyt Konohan ninjat.” Portinvartija nyökkäsi ja sanoi: ”Olemme odottaneet teitä. Seuratkaa minua, vien teidät kagekaze-saman luo.” Shikamaru, Neji, Naruto, Shino, Kiba ja Akamaru lähtivät seuraamaan toista portinvartijaa kohti kagekazen toimistoa.

----------------------------------
En sitten millään keksi parempaa otsikkoa.
Kommenttia?

Kommentit (Lataa vanhempia)
Suna-onna - 2007-07-11 11:43:59
Ja tarina vaan paranee, voi Narutoa ku se on yksin.
Yks virhe pisti silmään "Naruto nukkui yksi viimeisessä teltassa,"
Jään odottamaan seuraavaa

izumoampkotetsu - 2007-07-11 14:05:57
pidin täst ainakin yhtä paljon kuin edellisestä, näin tarinan edetessä tää selvästi vaan paranee.
ShikaNejiä haluaisin viel hieman lisää. Jatkoa <3

Oni-Chan - 2007-07-12 07:11:29
Toi Naruton nukkuminen kuulostaa ihan multa.... =.=" *puhuu ja pyörii unissaan* Jatkoa, hei, MIKSI MINÄ EDELLEEN LUEN TUON OTSIKON 'SAUNA'??!! *hakkaa päätä pöytään*

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste