Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tehtävä Sunassa 3. osa - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1588 sanaa, 9952 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-12 17:38:11
Kansio: Muu - K13-K15

Taas tuli hieman lyhyempi osa. Laitoin tämän koska huomenna lähden coniin niin ehditte miettiä tätä ja alan vasta palattuani (sunnuntaina) kirjoittamaan 4. osaa. Nyt saatte kärsiä tästä.

Arvostelu
2
Katsottu 1192 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Shino, Kiba, Akamaru, Naruto, Shikamaru ja Neji saapuivat kagakazen toimistolle, jossa hän kuulemma antaisi sen hetkisen tilanneraportin. Toinen portinvartija neuvoi tien toimistoon ja palasi takaisin porteille.

Shikamarun johtama ryhmä suunnisti Gaaran toimistoon ja koputtivat isoon oveen jossa luki ’Kagekaze’. ”Sisään”, kuului sisältä ja Shikamaru avasi oven ja sisään astui Shikamaru ja Neji ja Shino, Kiba, Akamaru ja Naruto jäivät odottamaan ulos. ”Mitäköhän he puhuvat?” Kiba kysyi ja painoi korvansa oveen ja yritti salakuunnella puhetta. Shino vetäisi Kiban pois oven luota tämän hihasta. ”Shino mitä varten teit tuon?” Kiba kysyi mutta Shino laittoi etusormensa Kiban huulille ja suhisi ”Shyyh, Shikamaru kyllä kertoo mitä he puhuivat sisällä.” Kiba istui Shinon viereen lattialle ja katsoivat kun Naruto käveli hermostuksissaan ympyrää. ”Naruto lopeta tuo pyöriminen. Alan voida pahoin”, Kiba sanoi nojatessa Shinon olkapäähän. ”Hmph…”, Naruto vastasi ja istahti maahan.

Pian sisältä kuului poistumisen ääniä ja Shikamaru ja Neji astuivat ulos.
”No mitäs me seuraavaksi tehdään?” Kiba kysyi ja nousi ylös. ”No meidän kuulemma pitää odottaa majapaikassamme pyyntöä lähteä ninjojen, toisin sanoen Orochimarun ja hänen joukkojensa perään”, Shikamaru sanoi ja nosti oven edessä olleen reppunsa selkään. ”Eli meillä on varmistus siitä, että he ovat Orochimarun kätyreitä?” Naruto kysyi innoissaan. ”Kyllä. Ensimmäiset sairaalassa heränneet ninjat vahvistivat tuntomerkit ja ne sopivat vain Orochimarun kätyreihin”, Shikamaru sanoi.

Viiden hengen miesjoukko ja koira kävelivät kohti ränsistynyttä majataloa, jonka kyltistä pystyi juuri ja juuri lukemaan ’Granden majatalo’. ”Tuollako me yö vietetään?” Naruto kysyi ja katsoi ovea jokaoli jo nähnyt parhaat vuotensa. ”Niin, siellä me vietetään niin kauan kunnes Gaar… kagekaze siis antaa neuvot seuraavalle liikkeelle”, Shikamaru vastasi ja pyöräytti silmiään Naruton hienohelmamaisuudelle. ”Mennään jo sisälle”, Neji sanoi ja niin kaikki ahtautuivat sisälle majataloon. Majatalo näytti vähintään viime vuosisadan kokeneelta. Se oli vanha ja ränsistynyt joka kohdasta. Mutta siellä oli kuitenkin siistiä ja valoja oli joka nurkassa joka teki talosta hieman kodikkaamman.

”Päivää. Meille on varattu kolme huonetta nimellä ’Nara’”, Shikamaru sanoi ja kaivoi taskusta tupakan. ”Kolme huonetta nimellä ’Nara’. Pieni hetki. Aivan huoneet numerot 301, 302 ja 303 ovat teille ja”, päivystäjä aloitti ja haki avaimet avainkaapista ja jatkoi ”tuossa on avaimet. Toivottavasti viihdytte.” Shikamaru jakoi avaimet ja käski mennä nukkumaan koska heidät saatettaisiin yöllä herättää. Neji ja Shikamarun huone oli 301, Shino, Kiban ja Akamarun huone oli 302 ja Naruto nukkui yksin huoneessa 303.

Neji ja Shikamaru menivät huoneeseensa, joka heille oli määrätty koska siellä sai polttaa. Se oli hieman kodikkaampi kuin aula. Siellä oli kaksi sänkyä ja punanainen sohva jossa oli punainen pikkutyyny. Shikamaru nakkasi kassinsa sohvalle ja rojahti toiseen sänkyyn. Neji laittoi reppunsa Shikamarun kassin viereen ja lähti käymään vessassa. ”Neji? Onko siellä suihkua?” Shikamaru mutisi tyynyyn väsyneenä. ”On, ja kaksi pyyhettä”, Neji vastasi. ”Hyvä, menen suihkuun”, Shikamaru sanoi ja nousi ylös ja alkoi riisumaan. ”Neji, tuotko sen toisen pyyhkeen?” Shikamaru jatkoi ja nakkasi paidan kassinsa päälle. Neji haki pojalle toisen pyyhkeen ja saapuessa takasin huoneistoon hän tiesi punastuvansa korvia myöten. Shikamaru seisoi hänen edessään. Hänellä ei ollut paitaa ja oli juuri riisumassa housuja. Neji tunsi sydämen jättävän muutaman lyönnin välistä  ja hän kääntyi poispäin ja nakkasi pyyhkeen Shikamarulle. ”Kiitti Neji”, Shikamaru sanoi ja Neji kuuli tämän ottavan housut pois, laskostavan ne kassinsa päälle ja painuvan suihkuun. Pian alkoi kuulumaan suihkun ääni ja Neji vain istui sänkynsä laidalla. Nejin mieleen palasi väkisinkin kuva edessään olevasta pojasta ja jälleen hän tunsi punastuvansa. Hän alkoi itsekin riisua ja valmistautua nukkumaan. Hän meni jo makaamaan sänkyyn silmät kiinni ja esitti nukkuvaa. Pian suihkun äänet loppuivat ja Shikamaru tuli pois suihkusta seuranaan puhdas haju ja suihkun jälkeinen kosteus. ”Neji, nukutko sinä?” Shikamaru kysyi varovaisesti Nejin selän takaa. ”En”, Neji vastasi. Shikamaru alkoi laittamaan housuja jalkaansa. ”Hyvää yötä, Neji”, Shikamaru sanoi ja istahti sängylleen ja meni makaamaan siihen. Neji nousi sängystä, käveli Shikamarun sängyn viereen ja meni tämän viereen makaamaan. Shikamaru hätkähti kun tunsi jonkun laskutuvan viereensä. Neji kiersi kätensä Shikamarun ympärille ja vetäisi poikaa lähemmäksi. Shikamaru käänsi päänsä Nejiä kohti, joka näytti ikkunaverhojen läpi kajastavan valon läpi entistä komeammalta. Shikamaru nousi Nejin päälle käsiensä ja jalkojensa varassa ja laittoi huulensa Nejin huulille. Hetken päästä he irtautuivat suudelmasta ja hymyilivät toisilleen. Shikamaru laskeutui sängylle Nejin viereen ja Neji painoi päänsä Shikamarun rintakehälle joka silitteli Nejin hiuksia ja haistoi niiden ihanan tuoksun. Pian Neji ja Shikamaru olivat jo unessa.

Keskellä yötä Shikamarun ja Nejin huoneen ikkunasta kuului terävä nokan koputus. Shikamaru löntysti ikkunalle ja avasi verhot. Pimeys oli jo laskeutunut kaupunkiin. Kello oli varmaan puoli kahden pintaa yöllä. Shikamaru avasi ikkunan ja sisään lensi lintu, jonka koivessa oli Sunan vaakunalla varustettu metallikapseli. Lintu tipautti kapselin Shikamarun jalkoihin ja lähti liihottamaan pois. Shikamaru katsoi vähän aikaa unisena linnunperään ja noukki sen jälkeen kapselin maasta. Se sisälsi viestin kagekazelta. Viestissä luki:

Orochimarun neljä kätyriä  ja hän itse ovat saapunut Sunaan.
He ovat joka puolella kylään vievillä porteilla
joita on yhteensä viisi. Sunan kaikki eliittininjat ovat tehtävissään joten luotamme teihin.  

Kagekaze


Neji nousi ylös sängystä ja meni Shikamarun luokse joka tyrkkäsi viestin Nejin käteen ja alkoi pukeutumaan todella nopeasti. Nejin silmät kapenivat viiruiksi luettuaan viestin ja antoi viestin takasin Shikamarulle joka oli jo pukeutunut. Neji katsoi kun poika ryntäsi huoneesta ulos herättämään muut.

”Shino, Kiba herätys meille on tehtävä”, Shikamaru sanoi ja avasi valot ja lähti seuraavaan eli Naruton huoneeseen. Shino ja Kiba katsoivat toisiaan ja alkoivat pukeutua melkoisella nopeudella hiljaisuuden vallitessa.

”Naruto meille on tehtävä”, Shikamaru sanoi ja avatessaan oven ja avasi valot. ”Mm… Vielä viisi minuuttia..”, Naruto mumisi tyynyyn. ”Sasukekin on siellä varmasti. Sinulla on mahdollisuus palauttaa hänet Konohaan!” Shikamaru sanoi. Naruto pomppasi heti pystyyn ja alkoi ennätysvauhdikkaan pukeutumisen.

Pian kaikki olivat koossa majatalon ulko-oven edessä. Shikamaru sytytti tupakan palamaan. ”Shikamaru, mikä on meidän seuraava siirto”, Kiba kysyi nojatessaan ulko-oveen. ”Sunassa on viisi kylään vievää ja poismenoon tarkoitettua porttia. Niillä kaikilla on yksi Orochimarun kätyreistä ja yhdellä portilla on Orochimaru itse. Neji, käytä Byakugania ja katso millä portilla Orochimaru on”, Shikamaru sanoi. ”Byakugan”, Neji sanoi ja Byakugan aktivoitui. Nejin silmät liikkuivat ja pian hän sanoi: ”Pääportilla on Orochimaru ja länsiportilla on Sasuke ja muita en tunne”, Neji sanoi ja poisti Byakuganin käytöstä. ”Hyvä on. Neji, sinä otat Orochimarun koska olet jounin. Naruto ilmeisesti haluaa Sasuken. Minä menen itäportille. Shino, mene sinä eteläportille ja Kiba pohjoisportille”, Shikamaru lateli ja kaikki nyökkäsivät kuullessaan oman nimen. ”Olette ymmärtäneet? Hyvä. Asemiin!”, Shikamaru sanoi, heitti tupakan tumpin pois suusuta ja kaikki menivät millekin portille mikä heille oli määrätty.

Naruto saapui länsiportille. Hänen vatsa oli täynnä ympäriinsä liihottavista perhosista ja hänen teki mieli oksentaa jännityksestä. Portilla seisoi korppihiuksinen poika jonka ajattelua Naruto ei ollut voinut lopettaa viimeiseen viiteen vuoteen. Naruto seisahtui viiden metrin päähän Sasukesta joka nosti päänsä ja katsoi Narutoa hymyillen. Naruto puristi kätensä nyrkkiin ja huusi: ”Sasuke! Miksi lähdit kylästä ja jätit minut yksin?” ”Hmp.. Naruto et ole näiden vuosien aikana kasvanut pätkääkään”, Sasuke sanoi ja katsoi Narutoa suoraan silmiin. Sasuken silmissä välkkyi viha ja kateus jonka Orochimarun joukkoihini liittyminen oli varmasti aiheuttanut. Naruto aikoi palauttaa Sasukelle taas Sasuken lempeän puolen. Hän toisi Sasuken takaisin Konohaan millä keinolla tahansa. ”Sasuke. Jos pystyn voittamaan sinut taistelussa, sinä palaat minun kanssa Konohaan. Sopiiko?” Naruto sanoi varmuutta uhkuen. Jos Sasuke lupautuisi, Naruto panisi kaiken likoon että voittaisi Sasuken. ”Hyvä on. Katsotaan kuinka paljon olet kehittynyt näiden vuosien aikana, Naruto”, Sasuke sanoi ja otti kätensä pois puuskasta ja oli meni tappeluasentoon. ”Tappelu loppuu silloin kun toinen luovuttaa tai on taistelukyvytön”, Naruto sanoi ja kiristi otsapantansa solmua. ”Sopii”, Sasuke sanoi. ’Tämä ei ole enää harjoitus. Tämä on totista totta’, Naruto ajatteli ja ilmoitti: ”Tappelu alkaa…” ”NYT!” Sasuke huusi ja tappelu Naruto vastan Sasuke oli alkanut.

-----------------------------------
Hmm..Ei kovin hyvä osa mutta yritän tehdä ensi osasta paremman sekä pidemmän.

Kommentit (Lataa vanhempia)
izumoampkotetsu - 2007-07-13 01:56:27
kun tunsi jonkun laskutuvan viereensä.
pois puuskasta ja oli meni tappeluasentoon.
Nuo virheet huomasin.
Tää oli mukavan pitkä osa ^^ ja toimintaakin on luvassa.
Voisitko joskus valottaa hieman Nejin ajatuksia? Se on ainut minkä keksin parannettavaksi =)

Suna-onna - 2007-07-16 15:50:57
jätit jännään kohtaan joten koitappa kirjottaa lisää. löysin pari virhettä
3 pistettä

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste