Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tehtävä Sunassa 4. osa - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1430 sanaa, 8409 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-17 20:07:33
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Beta löydetty;). Tässä osassa on aika vähän shounen-aita. Eli hieman ShikaNejiä. Olkaa hyvät.

Arvostelu
2
Katsottu 1283 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Neji saapui portille josta he olivat Sunaan tulleet. Orochimaru seisoi nojaten porttiin kädet taskussa päällään se normaali Orochimarun asuste. Neji sydän jyskytti rinnassa ja häntä hermostutti tapella sanninnia vastaan. Hän tunsi Jiraiyan, pervon sanninin joka kirjoitti ’Icha Icha Paradise’ kirjoja ja Tsunaden joka oli Hokage. Mutta Orochimaru oli eri luokkaa. Hän oli pettänyt Konohan. Orochimaru nosti päänsä ja katsoi suoraan Nejin silmin ja hymähti: ”Huuygan klaanilainen oletan.” ”Kyllä”, Neji vastasi ja väisti parhaakseen kunain joka viilsi Nejin poskeen haavan. ”Byakugan”, Neji huudahti ja Byakugan aktivoitui. ”Aaa… Byakugan. Huuygan Kekkei Genkai. Olen aina halunnutkin tutustua siihen hieman paremmin”, Orochimaru sanoi ja väisti Nejin iskun helposti. Orochimarun lähestyessä Nejiä tämän huusi: ”Hakke Rokujuuyon shou!” Neji iski chakran ulostuloaukkoihin ja tukki ne. ’Kaksi, neljä, kahdeksan, kuusitoista, kolmekymmentäkaksi ja kuusikymmentäneljä’ Neji mutsi ja lopetti jutsunsa ja hyppäsi poispäin Orochimarusta ja katsoi tämän reaktiota. Hän nousi seisomaan ja pyyhkäisi hihaansa kasvonsa. ”Voimallinen isku, Huuyga. Mutta se ei teho minuun niin hyvin kuin luulet. Seneijashu!” Orochimaru huusi ja Nejin kimppuun hyökkäsi käärmeitä jotka tulivat Orochimarun hihoista. Ne kiertyivät Nejin ruumiin ympärille estämästä tätä liikkumasta ja yksi toisensa jälkeen purivat Nejiä. Neji tunsi, kun pienet hampaat irtaantuivat tämän kehosta ja päästivät irti kiemurrelleen takaisin Orochimarun luokse. Neji tunsi myrkyn virtaavan suonissaan ja lopulta tämä kaatui maahan ja menetti tajuntansa.

Samaan aikaan Shino saapui eteläportille jossa odotti jo yksi Orochimarun kätyreistä. Shino astui viisi metriä eteenpäin niin että hänen ja Orochimarun kätyrin väliin jäi kymmenen metriä. ”Olet Aburame. Vai mitä?”, tämä sanoi ja avasi kätensä puuskasta. ”Aivan oikein”, Shino vastasi ja heitti shurinkenilla Orochimarun kätyriä. Tämä väisti liikkeen ja huusi: ”Etkö parempaan pysty, Aburame?” Shino tuhahti, muttei vastannut kysymykseen vaan keskittyi väistämään ilmaa halkovia shurinkeneja Mushi Kabe no Jutsulla. Ötökät menivät Shinon ja Shurinkeni sateen väliin suojellen Shinoa aseilta. Shino nousi ylös ja iski hyönteisillään kohti vastustajaansa ja tämä kaatui maahan. Shino katsoi kun tämä nousi ylös ja oli niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tämä teki muutaman käsisinetin ja pian miekka iski Shinoa selkään. Shino taipui iskun voimasta eteenpäin ja vetäisi henkeä. Hän tipahti maahan polvilleen ja jälleen uusi isku iski, tällä kertaa mahaan niin että Shino kaatui kyljelleen maahan. Hän nousi polvilleen ja katsoi juuri ylös kun Orochimarun kätyri tuli tämän luokse, nosti Shinon rinnuksista niin että Shinon jalat osuivat juuri ja juuri maahan ja paiskasi tämän kohti porttia. Shinon pää osui tiileen ja hänen silmissään suomeni.

Shikamarun saapuessa saapui itäportille, siellä ei ollut ketään. Hän terävöitti aistinsa ja yritti tunnustella onko missään lähistöllä vihollista. Liian myöhään joku hyppäsi Shikamarun selän takaa tämän päälle ja nosti kunain Shikamarun kurkulle. Tämä tunsi kylmän kunain kaulallaan mutta piti hermonsa kasassa. ”Mitä sinä hyödyt vaikka tapat minut?” Shikamaru kysyi ja yritti voittaa aikaa jotta voisi miettiä seuraavan siirtonsa. ”Mitä se sinulle kuuluu, penska”, tämä vastasi ja oli valmiina iskemään Shikamarua kaulaan. Shikamaru oli kuitenkin nopeampi ja veti oman kunainsa esiin, pysäytti toisen kunain ja hyppäsi tämän otteesta. Shikamaru teki käsisinetin ja huusi: ”Kage kubi Shibari no jutsu!” Shikamarun varjo venyi kohti uhriaan, mutta ei onnistunut. Ennen kuin Shikamaru ehti tajuta asiaa räjähdys sinetti heitettiin suoraan tämän eteen ja se räjähti. Shikamaru hyppäsi maahan ja suojasi takaraivonsa käsillä. Hän tunsi kiven kappaleiden sinkoilevan ympäriinsä ja muutaman osuvan ruumiiseensa. Shikamaru nosti päätään nähden kunain viuhahtavan ohitsensa ja osuvan suoraan vasempaan olkaan. Shikamaru älähti kivusta ja nosti kätensä olalleen ja katsoi hyökkääjäänsä joka pyöritti kunaita etusormellaan, otti siitä kiinni ja lähti kävelemään polvillaan, maassa istuvaa poikaa. Shikamaru ei ehtinyt reagoida mitenkään ennen kuin hänet revittiin rinnuksista ylös ja hänen kurkullaan oli jälleen kunai. ”Ystävä hyvä, varjotekniikkasi eivät auta sinua”, ja nosti kunain ylös ja oli valmiina iskemään Shikamaru kurkkuun. Tällä kertaa Kage kubi Shibari no jutsu toimi ja vastustajan ja Shikamarun varjot yhdistyivät. Shikamaru hyppäsi kauemmas vastustajastaan ja varjoa apunaan käyttäen katkaisi tämän niskat. Kuului ilkeä ’Naps!’ ja Shikamaru oli katkaissut tämän kaulan. Poika käveli elottoman ruumin luo ja kokeili kaulasta pulssia ja totesi: ”Hän on kuollut.” Sen jälkeen Shikamaru repäisi kunain irti olkapäästään ja lähti juoksemaan kohti pääporttia ajatellen ettei Orochimaru olisi varmastikaan noin helppo voittaa.

Kiban saapui pohjoisportille. Hän tajusi ettei portilla ollut kukaan ja portin ovi oli auki. Kiba astui portista ulos ja huomasi sen olevan jo metsän reunaa. Kiba ei ollutkaan koskaan käynyt tässä osassa Sunaa. Hän käveli hieman pitemmälle portista Akamarun jäädessä haistelemaan ilmaa. Yhtäkkiä Akamaru haukahti portilta ja Kiba juuri ja juuri ehti nähdä kun portin ovi loksahti kiinni ja Akamaru jäi kylän puolelle. Kiba huudahti ja meni portin luo. ”Akamaru, oletko kunnossa?” Kiba kysyi. Sisältä kuului haukuntaa. ”Hyvä että olet. Odota kylän puolella. Tämä portti on liian vankkaa tekoa, selviän yksinkin. Palaa etsimään Shikamaru, hän kyllä tajuaa”, Kiba sanoi ja lähti takaisin metsään päin. Pian hän haistoi ihmisen hajun. ’Varmasti yksi niistä’, Kiba ajatteli ja alkoi haistelemaan ilmaa saadakseen tietää missä päin uhka olisi. Hän käveli pitkin polkua joku johti suurelle metsäaukiolle. Sinne paistoi hieman aurinko ja puiden lehdet kiilsivät aamuauringossa. Kello oli korkeintaan kuusi. Kiba haistoi kaikkein voimakkainten sinä hetkenä sen saman hajun. Pian ilmaa viilsi shurinken jonka Kiba väisti kevyesti ja kääntyi sen tulosuuntaan päin. Ketään ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Kiba käänteli päätään. Yhtäkkiä hän haistoi saman hajun tällä kertaa suoraan takanaan ja ennen kuin Kiba ehti kääntää päätään taaksepäin joku viilsi syvän, pitkän haavan tämän kylkeen. Kiba älähti kivusta ja kaatui maahan polvilleen pitäen kättään haavan päällä. ”No, mikä koirapojalla on?” päälle kävijä kysyi ja nuolaisi kuntaita millä oli juuri viiltänyt Kibaa. ” ”Gijyuu Ninpou, Shikyaku no jutsu!” Kiba huusi, laskeutui maahan ja tunsi chakra alkoi virtaamaan. Hänen kyntensä kasvoivat, samoin kuin hampaat. Hän tunsi hajuaistinsa ja voimiensa parantuvan. Kiba hyppäsi kohti takka hyökkääjää ja raapaisi tätä kasvoihin pitkät, syvät viillot. Viillot yltyivät kaulalle asti ja kaulasta alkoi vuotaa vuolaasti verta. Pian hän kaatui maahan. Kiba purki jutsusna, asteli elottoman ruumin luo ja totesi tämän kuolleen. ”Ja vain D rankin jutsu”, Kiba mietti itsekseen ja älähti kun kylkeä pisti ikävästi ja lähti kohti kylää.

Shikamaru saapui pääportille, missä Neji makasi elottoman näköisenä. Shikamaru tunsi sydämensä pysähtyvän ja hän ryntäsi toisen pojan luo. Shikamaru nosti Nejin syliinsä ja ravisti poikaa. Tämä ei herännyt. Shikamaru kokeili pulssia ja kyyneleet alkoivat virrata pojan poskilla. Neji oli elossa. Ehkä nippa nappa, mutta elossa silti. Shikamaru nosti toisen pojan syliinsä ja lähti juoksemaan kohti Sunan sairaalaa, vähät välittäen Orochimarusta. Matkalla sairaalaan Shikamaru ajatteli kipeää kostoaan Orochimarulle, joka oli saattanut Nejin kuoleman porteille. Shikamaru ei ollut edes varma selviäisikö Neji, koska pulssi oli heikko. Piti vain toivoa parasta.

--------------------------------
Pian loppuu tämäkin ficci. Etsin siis betaa.
Kommenttia? Yritin tarkistaa ficiä mutta virheitä varmasti löytyy. Mutta eihän me pilkunviilata, vai mitä?

Kommentit (Lataa vanhempia)
amadare - 2007-07-17 20:15:28
mooi ;) en tuota ficciä jaksanut lukea (argh, laiska minä) mutta betan pestistä voisin olla kiinnostunut. (itseasiassa tarjouduin tänään kaverini betaksi, mutta se kuittaisi asian sanomalla "en tarvi betaa, ja jos tarvittisin niin ottaisin kenet tahansa muun paitsi sut" ;D)
jooh. luen tän aamulla, ja aiemmatkin osat siinä livussa ^^

amadare - 2007-07-17 20:16:59
ja muuten, olen käynyt 4 vuotta viita-akatemian sanataidekoulua ja yhä käyn. joten pitäisi olla kielioppi hallussa. kai.

Oni-Chan - 2007-07-18 07:14:53
Beta??? mikä/kuka se on???

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste