Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Elämää Konohan yläasteella-Extra - ABeKoBe
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1857 sanaa, 11243 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-20 15:04:32
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Päätin sitten kirjoittaa yhden osan lisää, anteekis vain^^" Lukekaa kiitos.. tämä kertoo Sassen ja Narskan yhteisestä päivästä<3 kommenttia!

Arvostelu
8
Katsottu 1413 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Repliikki”
’Ajatus’
**Takauma**

                                       Elämää Konohan yläasteella-Extra

Minä päätin tehdä vielä yhden osan, kun en keksinyt uutta aihetta…^^”
Toivottavasti luette tämän ja kommentoitte<3
-----------

Aurinko nousi vuorten takaa valaistakseen Konohan lämpimillä säteillään. Nuori blondi käveli vihellellen katua pitkin, kädessään kori täynnä mitä herkullisimpia piiraita ja leivonnaisia. Suuntana pojalla oli erään mustahiuksisen nuorukaisen asunto.

Sasuke tuhisi sängyssään Naruton kääntäessä avainta lukossa.
”Huhuu! Onko täällä ketään?” blondi huhuili oviaukosta ja virnisti, kun vastausta ei kuulunut.
’Loistavaa’, hän ajatteli ja lähti harppomaan vaatekappaleiden yli kohti makuuhuonetta.

Naruto löysi Sasuken makaamassa sängyssään kyljellään, peitto puoliksi lattialla. Sasuke mutisi jotain unissaan ja laittoi peukalon suuhunsa. Naruto virnisti näylle ja hiippaili lähemmäs sänkyä varoen herättämästä toista.
’Awww.. Osaa se sitten olla niin söpö’, blondi poika ajatteli ja hipaisi mietteliäänä hiuksen Sasuken otsalta. Tämä hätkähti hiukan, mutta jatkoi silti uniaan imeskellen sormeaan.
’Mitähän unta tuokin näkee?’ Naruto mietti ja muutama ryppy ilmestyi hänen otsalleen.

Pitkän hiljaisuuden(jätetään pois Sasuken epämääräinen mutina) jälkeen Naruton silmät pyöristyivät.
’Ei kai hän vain uneksi..?’ blondi kumartui niin, että hänen korvansa oli Sasuken huulten kohdalla. Huulten välistä kuului epämääräisiä huokauksia ja lauseita.

Naruto terävöitti kuuloaan hiukan(kaivamalla korvaansa) ja kuunteli sitten uudelleen. Nyt hän pystyi erottamaan jo lauseen.
”Naruto… Vielä vähän… Älä lopeta.. Ah…” Naruto ponkaisi seisomaan sellaisella vauhdilla, että pöytälamppu oli lentää nurin pelkästä ilmavirrasta. Blondi lähti juoksemaan keittiöön.

Hetken päästä hän palasi kädessään lasi vettä. Juuri kun hän oli kaatamassa sitä Sasuken päälle, hänen katseensa liimautui nurkassa olevaan ämpäriin. Pirullinen ilme kasvoillaan hän otti ämpärin ja lähti hyräillen takaisin keittiöön.

Puuskuttaen Naruto palasi makuuhuoneeseen sylissään täysi vesiämpäri.
”Tästä saat senkin irstas peukalonimijä…” hän mutisi itsekseen ja käveli sängyn viereen virnistys naamallaan.

Sasuke nukkui pahaa-aavistamattomana sängyssään Naruton kallistaessa ämpäriä hitaasti.
”Uaaaaaaaahhhh!!! Kylmä, kylmä, kylmäääää!!!” Sasuke huusi kuin palosireeni veden kaatuessa hänen päälleen.

Kädet tiukasti ympärillään Sasuke käänsi päätään niin, että näki syyllisen nauravan ovensuussa pidellen vatsaansa.
”Hahahahahaha! Olisitpa nähnyt *tyrskähdys* ilmeesi!” Naruto ulvoi kuin viimeistä päivää. Sasuke tuijotti poikaa murhaavasti ja nousi seisomaan.
”Tiesitkö muuten, että *hihitystä* sinä imet peukaloa nukkuessasi? *aivotonta räkätystä*” Naruto kysyi nauraen kuin mielipuoli. Sasuke punastui ja lähti kävelemään kohti Narutoa. Tämä ulvoi edelleen ja nojasi nyt ovenkarmeihin.

Päästyään hihittävän poikaystävänsä luo, Sasuke otti tämän käsistä kiinni ja painoi ne seinään. Ennekuin Naruto ehti estää mitenkään, Sasuke oli kumartunut suutelemaan tätä intohimoisesti.
”Sasukeee… Minulla on asiaa..” Naruto mutisi.
”Eikö enää nauratakaan?” Toinen pojista kysyi ja virnisti. Naruto otti kasvoilleen söpöimmän ilmeensä ja katsoi Sasukea isoin, sinisin silmin.
’Awww<3<3 Kuolen verenhukkaan jos hän ei lopeta tuota töllöttämistä’, Sasuken nenästä alkoi tippua hiljalleen verta.
Naruto jatkoi töllöttämistään, kunnes Sasuke ei enää kestänyt vaan paiskautui taaksepäin nenän vuotaessa verta hirvittävällä voimalla.

Naruto virnisti ja lähti kävelemään kohti nenäänsä pitelevää Sasukea.
”Taas minun pitää siivota…” tämä mutisi ja nousi vaivalloisesti ylös lähtien ulos huoneesta.
”Minne sinä nyt?” Naruto huusi toisen perään, saaden aikaan sen, että Sasuken pää ilmestyi ovensuuhun virnistys kasvoillaan.
”Suihkuun. Tuletko mukaan?” hän sanoi vihjailevasti ja sai Naruton punastumaan.
”En. Tiedät varsin hyvin, että siellä menisi puoleenpäivään asti jos minä tulen mukaan”, blondi mutisi nolona haroen hiuksiaan.

Sasuke näytti hiukan pettyneeltä.
”Tulisit nyt pesemään selkäni”, hän yritti ja sai likaisen sukan naamalleen.
”Eikö se jo riitä, että uneksit minusta ties mitä?” Naruto huusi naama punaisena. Sasuke iski tälle silmää ja heitti lentosuukon ennekuin katosi ovesta. Hänen peräänsä kuului pamahdus. Naruto oli heittänyt herätyskelon päin seinää.
”Miten ihana luonne. Mistä hän muuten tiesi mistä uneksin?’ Sasuke ajatteli ja huokaisi ääneen.

Naruto kävi puhtaat lakanat ja vaihtoi ne märkien tilalle odotellessaan poikaystäväänsä suihkusta.
”Muka pesemään selkä… Olisin joutunut kuuraamaan vähän muita paikkoja…” blondi mutisi itsekseen oikoessaan päiväpeitettä.

Vihdoin Sasuke ilmestyi pyyhe ympärillään ovelle ja katsoi, kuinka Naruto kuurasi lattialta veritahroja.
”Awww, näytät syötävältä”, Naruto hätkähti tuntiessaan kädet lantiollaan. Sasuke näykki hänen korvaansa.
”Sasukeee… Nyt lopetat!” blondi murisi, kun kädet liukuivat hänen housunkaulukselleen.
”Miksi?” Sasuke siirtyi suutelemaan Naruton kaulaa ja sai toisen huokaisemaan hiljaa.
”Minulla on asiaa”, blondi sanoi ja rimpuili irti pojan otteesta. Sasuke huokaisi ja odotti.
”Meidän pitää lähteä ulos”, Naruto sanoi suoraan ja sai poikaystävältään kysyvän katseen.
”Minä valmistin meille eväät, joten mennään”, blondi sanoi innoissaan ja veti Sasuken mukanaan ovelle. Tämä pyristeli ja Naruto otti korinsa oven vierestä.
”Odota nyt hetki kultaseni! Minun pitää pukea päälleni!” Sasuke huusi ja Naruto kääntyi katsomaan toista ja huomasi vasta sitten, että tällä oli vain pyyhe päällään.

Vartin päästä pojat pääsivät lähtemään. Sasuke oli laittanut päälleen punaisen teepaidan jossa luki ”Näytänkö siltä, että minua kiinnostaa?”, jaloissaan hänellä oli mustat farkut. Naruto hyppeli tavalliseen tapaansa kadulla korin heiluessa tämän kädessä.
”Sinuna varoisin sen korin kanssa. Siitähän tippuu kaikki jos hypit noin”, Sasuke huomautti blondille, joka pysähtyi kuin seinään. Äkkiä hän otti korin käteensä ja katsoi sen sisälle. Hetken tutkailtuaan Naruton huulilta pääsi helpottunut huokaisu, kaikki oli tallella.

Blondi päätti olla ottamatta enää riskejä, joten hän otti Sasukea kädestä ja jatkoi matkaansa rauhallisesti. Sasuke vilkaisi Narutoa. Miten iloinen poika olikaan. Hymy ylsi melkein korvasta korvaan.
’Minun Narutoni’, Sasuken sisälle levisi lämmin tunne, hän rakasti tuota tunnetta. Tunnetta, että hän tiesi Naruton olevan hänen.

Naruto katsoi vierellään kulkevaa poikaa, tämä vastasi katseeseen ja molempien suut sulivat lämpimään hymyyn. He olivat olleet yhdessä jo melkein puoli vuotta. Molemmat rakastivat ja kunnioittivat toisiaan. Toisinsanoin, he olivat täydellinen pari.

Pojat olivat saapuneet määränpäähänsä. Pieni vuori oli oiva retkeilypaikka, kaunis järvimaisema aukeni Sasuken ja Naruton edessä.
”Miten kaunista..” blondi huokaisi ja asetti viltin ruohon peittämälle kalliolle. Sasuke tyytyi hymähtämään hyväksyvästi samalla, kun kattoi ruokia viltille.

Pian molemmat pojat istuivat viltillä syöden Naruton laittamia ruokia.
”Mmm.. Teitkö sinä nämä oikeasti alusta loppuun aivan itse?” Sasuke kysyi syöden muffinssia. Naruto nyökkäsi tyytyväisenä.
”Hyvä jos maistuu”, hän sanoi ja haukkaisi palan omasta kermaleivoksestaan. Sasuke tyrskähti ja Naruto punastui.
”Mitä?” blondi kysyi ja tuijotti punastellen toista. Sasuke pyöritti päätään.
”Ei kun, sinulla on tuossa kermavaahtoa”, hän sanoi kumartuen nuolaisemaan Naruton nenänpäätä. Blondi punastui entistä enemmän, kun Sasuke siirtyi näykkimään hänen korvaansa.
”Sasukeee, ei siellä ole kermavaahtoa..” Naruto mutisi nolona ja yritti työntää toisen pois. Sasukella ei tosin ollut aikomustakaan lopettaa. Blondi vääntelehti ja mutisi jotain ”yli-innokkaista poikaystävistä”. Sasuke hymähti ja siirtyi suutelemaan pojan kaulaa kietoen kätensä Naruton ympärille. Tämä huokaisi ja alistui Sasuken käsittelylle.

Pian molemmat pojat kierivät maassa suudellen toisiaan intohimoisesti. Äkkiä Sasuke tunsi jotain pistävää housuissaan ja hän hyppäsi ylös jättäen Naruton maahan. Tämä katsoi hyppivää poikaystäväänsä ihmeissään ja alkoi napittaa teepaitansa nappeja.
”Mikä sinulle tuli?” blondi huusi ja Sasuke kääntyi katsomaan häntä.
”Kusiaisia! Minun housuissani!” tämä huusi vedet silmissä ja riisui farkkujaan vauhdilla. Naruto ei voinut olla nauramatta ja sai siitä hyvästä Sasukelta murhaavan katseen.
”Anteeksi *hihitys* sinä olet niin *hihitys* huvittava”, blondi sanoi vedet silmissä ja räkättäen puheensa päälle.

Sasuke hyppi alas rinnettä kohti rantaa ja Naruto seurasi perässä nauraen hyväntuulisesti.

Vihdoinkin Sasuke sai muurahaiset pois pöksyistään ja nousi vedestä pukien päällensä märkiä vaatteitaan.
”Olisithan sinä voinut heittää ensin vaatteet ja hypätä vasta sitten veteen”, Naruto huomautti ja Sasuke mulkaisi tätä pahasti, jolloin blondin silmäkulmiin tuli kyyneliä.
”Oletko sinä vihainen minulle?” Naruto kysyi ja otti kasvoilleen taas ”minä olen söpö, minulle ei saa olla vihainen”-ilmeen. Sasuke huokaisi ja otti pojan syliinsä.
”Sinä olet märkä”, blondi mutisi, mutta ei pyristellyt vapaaksi toisen otteesta.
”Ja sinä olet lämmin”, Sasuke kuiskasi pää Naruton hiuksiin painettuna. Blondi punastui ja painautui syvemmälle poikaystävänsä syliin.
”Rakastan sinua”, hän kuiskaisi ja sulki silmänsä hengittäen sisäänsä rakkaansa tuoksua.
”Ja minä sinua”, Sasuke kuiskasi takaisin. Poikien takana aurinko painui vuorten taa, mutta kumpikaan ei halunnut irrottautua. He seisoivat siinä toisiinsa nojaten, mikään ei voisi heitä erottaa.


Ja siirappia tursuaa kaikkialta… ^^” Niin se vain on, että kaikki tarinani päättyvät onnellisestiTT_TT Ihan tulee tippa linssiin *snif*  No joo, kommenttia kiitos^^ En heitä karkkia kun tuossa lopussa oli ihan tarpeeksi makeaa…                          

Kommentit (Lataa vanhempia)
Aish1 - 2007-07-20 15:22:43
*Halaa Sasukepehmolelua*  Tämä oli niin suloinen, että en muuta voi sanoa. *halaa lujempaa* Tämä tarina oli vain liian söpö...ja hauska myös, sai nauraakin taas pitkästä aikaa :D <3<3<3
5 pojoo minulta, ei voi muuta sanoa <3<3<3
(ja kiitos kommentista :) )

Fuyu - 2007-07-20 19:36:53
samaa mieltä lisää sasunarua!!! <3<3<3 Jag älskar =) tai jotain sinne päin =P

Oni-Chan - 2007-07-21 15:57:16
'Awww<3<3 Kuolen verenhukkaan jos hän ei lopeta tuota töllöttämistä’, Sasuken nenästä alkoi tippua hiljalleen verta.
Naruto jatkoi töllöttämistään, kunnes Sasuke ei enää kestänyt vaan paiskautui taaksepäin nenän vuotaessa verta hirvittävällä voimalla.' *tirskuu*

GO KUSIAISET!!!! PELASTIVAT NARU-CHANIN!!<3 *saa Sasukelta mulkaisun* Mitä?? 5p!!
YRITÄ KEKSIÄ JOKU TOINEN FICCI!! JA PIAN!!!

fumajime - 2007-07-24 05:28:25
*REPSREPS* Uskomatonta! X'D Sasukea kiusataan iha urakalla xD
Sori kun en ole kommentoinut aiemmin, meiltä oli nettiyhteys poikki miltein viikon! *kauhukauhua*
5pojoo!

Hime-Chan - 2010-08-06 09:33:15
kusiaisia!!!! jeeeeeee!!!! :DD warmaan tuntuu aika kamalalta.....joo viis pojjooo <3<3<3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste