Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Linnut heräävät aikaisin aamulla - RafaelinEnkeli
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 790 sanaa, 4950 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-23 13:45:03
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ensimmäinen ficcini ikinä. Joten älkää heittäkö niillä kivillänne kovaa, jooko? Tämä on oneshot, oikeastaan kertoo pelkästään siitä miten Iruka herää... Aluksi eräs tuttumme kertoo tekemisistään minä-sinä -muodossa, sen jälkeen palkataan kertoja kertomaan. xD Lyhytkin taitaa olla. Mutta lukekaa jos uskallatte ja kertokaa mitä mieltä olette, ja löysittekö virheitä. Kakairu.

Arvostelu
7
Katsottu 1294 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
     Katselen untasi. Pehmeät hiuksesi kiiltävät ikkunasta tulvivassa auringonvalossa. Pitkät silmäripsesi kaartuvat kauniisti ja huulesi ovat hieman raollaan. Rintakehäsi kohoilee hitaaseen tahtiin luoden ympärillesi levollisen tunnelman.
Oliivinruskea käsi heilahtaa sängyn laidan yli, jolloin nostan sen takaisin reitesi viereen. Nousen ylös tuolilta jonka olin eteesi asettanut katse edelleen kiinni sinussa.
'Umino Iruka, olet nukkuessasi uskomattoman suloinen.' Toisaalta tarpeeton mielipide, sillä olet hereillä ollessasikin uskomattoman suloinen.

Poistun huoneesta jättäen sinut unten maille, suunnaten askeleeni eteiseen. Puen nopeasti sandaalit jalkaani, samalla vilkuillen seinällä roikkuvaan digitaalikelloon. 05:17
Nappaan hyllyltä avaimet ja heitän takin päälleni.
'Ovi auki, jalkaa toisen eteen.' Juoksen portaat alas ja ryntään ulos raikkaaseen aamuilmaan.

--------------------------------------------------------------------------------

Aamulla noin kuuden maissa Kakashi oli palannut kävelyltään heidän yhteiseen asuntoonsa ja hortoillut kolmisen tuntia ympäri taloa, välillä lukien Icha Icha -kirjaansa, välillä puuhaillen jotain muuta, Irukan nukkuessa vielä. Kerran Kakashi jopa yritti keittää pikanuudeleita aamupalaksi. Hän kuitenkin luovutti tajutessaan, että todennäköisesti hänen onnistuisi vain sytyttää keittiö tuleen. Kyllästyttyään hiljaisuuteen ja mahan murinaan hopeahiuksinen mies hiippaili Irukan huoneeseen. Tietysti tämä oli edelleen unten mailla, olihan hän aamu-uninen.
'Hän nukkuu kuin pieni enkeli, mutta on parempi pitämään seuraa hereillä ollessaan', Kakashi tuumi.

Hetken päästä hän konttasi selällään nukkuvan poikaystävänsä ylle, nojautui tämän kasvoja kohti ja nuolaisi hitaasti hänen poskeaan. Ei minkäänlaista reaktiota. Mutta Kakashihan ei näin helpolla luovuttaisi! Hän kumartui uudestaan Irukan puoleen ja näykkäisi tätä alahuulesta. Aika kovaakin oikestaan. Kuului murahdus, mutta toinen ei vieläkään näyttänyt heräämisen merkkejä. Silloin Kakashi kävi koko painollaan makaamaan Irukan päälle, leuka melkein kiinni chuuninin leuassa, tarkkaillen tämän kasvoja.

'Hmm... Jokin painava on päälläni.' Sinä aamuna ne olivat Irukan ensimmäiset ajatukset. Hän avasi silmänsä ja näki virnistelevän jouninin makaavan päällään.
"Moi, kultsi", Kakashi sanoi hymyssä suin. Siinä samassa ruskeashiuksinen mies nosti äkisti päänsä tyynyltä yrittäen nousta, toisen ollessa tiellä.
"Heräsithän sinä", tämä nauroi. Kakashi alkoi jo ihmetellä miksei hänen poikaystävänsä sanonut mitään. Yht`äkkiä Iruka huusi: "Haa!" ja kierähti sängyltä alas. Tämän päällä ollut jounin jäikin nyt alimmaiseksi. Iruka piti toisen ranteet puristettuina lattiaa vasten ja alkoi rähjäämään tälle.

"Kakashi!" hän huusi. "Miksi helvetissä sinun piti tulla herättämään näin aikaisin lauantaina?! Tämä on melkeinpä ainoa päivä, jolloin saan olla rauhassa niiltä kersoilta, ja muutenkin..." Kukaan ei kuitenkaan saanut kuulla miten lause olisi jatkunut, sillä Kakashi kääntyi ja puolestaan kierähti Irukan päälle saaden etulyöntiaseman, paljon vahvempi kun oli. Alimmaiseksi jäänyt Iruka yritti uikuttaen työntää toista pois, tosin onnistumatta. Tällä kertaa Kakashi painoi Irukan ranteet tämän pään viereen lattiaa vasten.
"Kiinni jäit", hän kuiskasi Irukan korvaan ja suuteli häntä. Toinen vastasi suudelmaan ottaen kielen mukaan.

Hetken päästä heidän täytyi irtaantua vetämään happea.
"Gomen. Alkoi vaan tulla tylsä ilman sinua", Kakashi sanoi. "Ok. Ollaan sujut. Mutta nuku ensi kerralla vierelläni äläkä päälläni..." Iruka mutisi punastuen.
'Miten ihmeessä hän tekee tuon? Onnistuu näyttämään syötävän söpöltä...' Ääneen Kakashi sanoi: "Delfiinipoika."
Iruka punastui entisestään.
"Hei, enkä muuten ole!" hän huusi. Silloin Kakashi suuteli allaan makaavan miehen pehmeitä huulia. Chuunin yllättyi. Kakashi nousi hymyillen toisen päältä ja ojensi kätensä.
"Tule, mennään tekemään meille aamiaista", hän sanoi. Ujosti Iruka tarttui ojennettuun käteen. "Äläkä muuten vaihda tuota asua", Kakashi naurahti.

  'Hm? Mitä asua muka? Pyjaamaako hän meinaa?' Iruka katsahti alaspäin ja huomasi nukkuneensa pelkissä boksereissa. Tiukoissa sellaisissa.
Nyt hän tajusi mitä toinen oli sanonut. Sillä aikaa Kakashi oli tehnyt fiksusti ja hipsinyt ulos huoneesta. Kohta häntä osui selkään Irukan heittämä tyyny huudon saattelemana:
"Odota vain, senkin pervo!"


Kommentit (Lataa vanhempia)
izumoampkotetsu - 2007-07-23 14:46:17
Kylla Kakashi on sitten ihan <3
Hieman lyhyt tama kylla on, mut virheita en huomannut.
Alussa oli kuvailua todella mukavasti, mut olisin kaivannut sita loppuunkin.
jatkoa!!!!

Thyps - 2007-07-23 15:05:37
Luin johdannon, sen jälkeen pahimmat pelkoni toteutuivat.
En todellakaan lue mitään Kakashin ja Irukan yhteenliitäntää loppuun, anteeksi vain.

Mutta kielesi oli äärettömän hyvää ikäisellesi. :o Lauseissa oikea järjestys, pilkut paikoillaan, tyylin häivähdys yhden luvun mittaisessa lauseessa. Mahtavaa!

Annan 4 ihan pelkästään kielestäsi, olisi vielä joku ajatusmaailmoja murskaava näkökanta, eikä paritus, niin saisit kokonaisen viitosen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste