Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tehtävä Sunassa 5. osa - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1296 sanaa, 7748 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-25 15:55:24
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Viimeinen osa, sori että kesti viisikymmentä vuotta;>
ShikaNejiä, ShinoKibaa ja SasuNarua olkaa hyvä:>

Arvostelu
2
Katsottu 1202 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Keskellä metsää noin 17-vuotias nuori mies juoksi. Hänellä oli repaleiset vaatteet ja poskissa tällä oli punaiset viirut. Tuon pojan nimi oli Inuzuka Kiba ja hän kuului Inuzukan klaaniin. Kiba juoksi hätäisen näköisenä poispäin kauempaa kuuluvista äänistä.
”Helvetin helvetti”, Kiba kirosi hiljaa ja piti kättään verta vuotavan kylkensä päällä.

*End of flashback*

Hän oli varma, että äänet ja haju joka metsässä leijui, kuului Orochimarulle. ’Mutta jos Orochimaru on metsässä, niin eikö Neji päihittänytkään häntä?’ Kiba mietti ja päätti lopulta mennä pääportin kautta joka varmasti olisi auki. Tämän astuessa kylän porteista sisään, hän haistoi vahvan veren hajun. Veren haju kuului Nejille. Kiba haistoi sen heti. Hänen piti pitää nenästään kiinni ettei pökertyisi. Haju oli erityisen voimakas. Hän eteni nopeasti eteläportille missä Shinon pitäisi olla tappelemassa. Kiban silmät levisivät järkytyksestä. Veren haju oli todella voimakas. Ja veri kuului Shinolle, joka makasi selällään, jalat ja kädet mikä missäkin, veri noron valuen suupielestään tämän rinnuksille. Shino nojasi muuriin puoli-istuvasti. Kiba juoksi hädissään tämän luo ja kokeili hengittikö tämä. Kiba huokaisi helpotuksesta kun tunsi hengityksen kämmen selällään. Hän yritti nostaa Shinoa syliinsä, muttei kyljen haavaltaan ja verenhukaltaan pystynyt edes nousemaan Shino käsivarsillaan. Kiba laskeutui polvilleen maahan ja älähti kun haava yhtäkkiä vihlaisi kipeästi. ’Mitä minä voin tehdä? Jos liikun pyörryn todennäköisesti. Ainoa mihin voisin turvautua on…Akamaru…tietenkin!’ Kiba ajatteli ja vihelsi. Hän odotti hetken ja pian valkoinen, iso koira juoksi verta vuotavan kaksikon luo. ”Akamaru, en ole elämäni kunnossa mutta Shinon henki on tällä hetkellä meidän nopeutemme käsissä. Sinun täytyy viedä Shino sairaalaan. Tule sen jälkeen minun luo, en taida pystyä kävelemään itse sairaalaan”, Kiba sanoi ja nousi vaivoin seisomaan. Hän sitoi Shinon takilla tämän Akamaruun kiinni ja Akamaru singahti matkaan Kiban jäädessä nojaamaan muuriin ja hengittämään raskaasti.

Sasuken ja Naruton tappelu oli jo kovassa käynnissä. Sasuke vaikutti olevan johdossa. Molemmat olivat jo kova tekoa, eikä kumpikaan ajatellutkaan luovuttavansa. Taistelu oli jo kestänyt liian kauan Naruton ja Sasuken kunnon kannalta. Molemmilla pyöri vain yksi asia mielessä: ’Milloin hänestä on tullut noin vahva?’ ”Kagebunshin no jutsu!” Naruto huudahti ja Naruton täydellinen varjokloonikopio ilmestyi Naruton viereen. ”Oodama Rasengan!” Naruto huusi. Sasuke keräsi myös chakraa käteensä ja huudahti: ”Chidori!” He syöksyivät toisiaan kohti ja kun Rasengan ja Chidori koskettivat toisiaan, syntyi valtava valoilmiö, jonka siviili olisi voinut luulla jonkun avaruuden kappaleen osuneen järveen. Hetken he molemmat näyttivät olevan liian tasaväkisiä, kun yhtäkkiä Sasuken Chidori antoi periksi ja Naruto sekä Oodama Rasengan pääsivät osumaan Sasukeen. Sasuke paiskautui suoraan muuriin ja Naruto laskeutui alas ja meni Sasuken luo, joka oli tajuton. ”Sasuke… Minä… Voitin Sasuken?” Naruto takelteli ja alkoi läpsimään Sasuke poskille. ”Sasuke herää…SASUKE!” Naruto huusi ja huomasi Sasuken heräävän. ”Mmm… Naruto.. Voitit minut. Onnea”, Sasuke sanoi ja painoi päänsä Naruton pehmeään syliin. Naruto tuoksui hyvälle, niin narutomaiselle. Sasuke oli niin kovasti kaivannut sitä tuoksua. Naruto punastui Sasuken tempauksesta, muttei yrittänytkään työntää pojan päätä pois sylistään. ”Sasuke? Siitä meidän vedonlyönnistä tai mikä onkaan.. Aiotko palata kanssani Konohaan? En voi pakottaa sinua mutta…”, Naruto aloitti, mutta ei ehtinyt lopettaa ennen kuin Sasuke oli ja suudellut Narutoa. Naruto vastasi kiitollisena suudelmaan. Hän oli kiitollinen, koska oli pelännyt Sasuken halveksuvan häntä edelleen näiden kaikkien viiden vuoden jälkeen. Sasuke ei kuitenkaan halveksinut. Naruto oli niin onnellinen että olisi voinut tanssia vaaleanpunaisessa minihameessa balettia koko Konohan edessä punastumatta kertaakaan. Kunhan hänellä oli oma Sasukensa. Kun he viimein irtautuivat, Sasuke nosti Naruton syliinsä. ”Sasuke mitä sinä luulet tekeväsi?” Naruto älähti kun tunsi jalkojensa nousevan maanpinnalta. Naruto kääri kätensä Sasuken kaulan ympärille, jotta ei tippuisi. ”Vien sinut tietenkin sairaalaan, hupsu”, Sasuke sanoi käheällä äänellä. ”Ei minua mikään vaivaa!” Naruto huusi ja yritti rimpuilla Sasuken käsistä pois. ”Niin mutta siellä on todennäköisesti muut teidän ryhmästänne. Shikamaru, Neji, Kiba, Shino sekä sinä. Vai mitä?” Sasuke sanoi ja tiukensi otettaan Narutosta. ”A-aivan”, Naruto änkytti ja lopetti rimpuilemisen ja nojasi Sasuken rintaan Sasuken lähtiessä kulkemaan sairaalalle.

”Shikamaru, mitä sinä täällä teet?” Kiba kysyi kun Shikamaru saapui Akamarun kanssa portille. ”Haen sinua tietenkin”, Shikamaru sanoi ja auttoi Kiban pystyyn. ”Entäs Shino?” Kiba kysyi huolissaan. ”Sairaalassa jo hoidossa, samoin kuin Neji”, Shikamaru sanoi ja varoi vasenta olkapäätään. ”Mitä? Nejikin sairaalassa? Eikö hän voittanutkaan Orochimarua?” Kiba kysyi ja nousi ylös. ”Löysin hänet pääportilta veren keskeltä. Lääkärit eivät sanoneet mitään hänen voinnistaan ennen lähtöäni, joten en sen paremmin Shinostakaan tiedä”, Shikamaru totesi. Kaksi poikaa lähtivät kulkemaan omituisen näköisenä nousevaan aurinkoon, toisen pojan ottaessa tukea toisesta ja ison koiran kävelevän heidän vierellään.

Shikamaru, Kiba ja Akamaru saapuivat sairaalaan, jonka aulassa, molempien hämmästykseksi, istui Sasuke ja Naruto. ”Naruto, mitä sinä täällä teet ja vielä Sasuken kanssa?” Shikamaru kysyi ja auttoi Kiban Naruton viereen penkille. ”Sasuke tulee meidän kanssa Konohaan!” Naruto huudahti ja halasi Sasukea. ”Ahaa, te olette siis pari?” Kiba kysyi Narutolta ja vinkkasi tälle. ”Ää… Mm.. Entä sinä ja Shino”, Naruto kysyi punastellen. ”Kyllä, olemme virallisesti pari, myönnän sen”, Kiba sanoi ja virnisti Narutolle, joka virnisti takaisin tuttua Naruto hymyään, tosin hiukan aremmin kuin yleensä.

Sairaanhoitaja saapui paikalle ja vei Kiban käytävän perällä sijaitsevaan huoneeseen tikattavaksi. Kun Kiba tuli takaisin, hän istui pyörätuolissa ja sanoi: ”Joudun jäämään tänne vähäksi aikaa. He kertoivat myös etteivät Shino, eikä Neji ole hengenvaarassa, mutta joutuvat jäämään tänne.” ”Käyn kysymässä, voiko heidän luonaan vierailla”, Shikamaru sanoi ja lähti kulkemaan kohti neuvontaa.
Shikamaru palasi Naruton, Sasuken ja Kiban luokse. ”No?” Kiba kysyi. ”Voi”, Shikamaru sanoi ja lähti lampsimaan kohti huonetta jossa Neji majaili.

Ovelta kuului koputus. ”Sisään”, Neji sanoi ja katsoi kun Shikamaru astui huoneeseen ja sulki oven perässään. ”Neji, miten voit?” Shikamaru kysyi ja istui Nejin sängyn reunalle. ”Hyvin, kiitos”, Neji sanoi ja nojasi taaksepäin sängyssään. Shikamaru nousi seisomaan ja kuiskasi Nejin korvaan niin hiljaa, ettei joku, joka olisi seissyt heidän takanaan, olisi kuullut mitään. ”Rakastan sinua, Huuyga Neji.” Neji tunsi punastuvansa ja samalla ihanaa lämpöä mahansa pohjalla. ”Minäkin sinua, Nara Shikamaru.” Shikamaru suuteli Nejiä, joka vastasi suudelmaan.
Yksi tehtävä oli muuttanut kuuden ihmisen elämän parempaan suuntaan.

THE END

Kommentit (Lataa vanhempia)
izumoampkotetsu - 2007-07-25 16:15:47
osa tuntui lyhyelta, silla sen luki niin nopeasti kun jannitti loppua.
Hieman jai hamaamaan tuo tilanne, etta Oro voitti ja paasi kylaan, mut sit akkia vaan katosi...
virheit en huomannu.

Suna-onna - 2007-07-25 23:09:01
voih loppu oli ihana mut olis voinu olla viel pitempiki.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste