Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pitkä kuuma kesä - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 614 sanaa, 3831 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-26 08:10:22
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Uusi ficcini jota kirjoitin 'Tehtävä Sunassa' viimeisen osan kanssa. Jos haluatte jatkoa sitä tulee, muuten yritän keksiä jonkun toisenlaisen ficin. Sisältää KakaIrua, tässä osassa vielä melko vähän. Tätä ei ole bedattu, virheitä saattaa löytyä.

Arvostelu
5
Katsottu 1248 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
On pitkä kuuma kesä
ja mä aijon elää sen.
Pitkä kuuma kesä
Sen sain
se mullisti mun maailmain.


Vanha matkaradio soi pihanurmella rätisten huono kentän takia telttameren keskellä. Nuori, ruskea hiuksien mies katsoi hopeahiuksista vanhempaa miestä ja huokaisi. ’Miksi lähdin Kakashin mukaansa edes festarikiertueelle? Olisi minullakin parempaa tekemistä Konohassa.’ tämä mies ajatteli ja katsoi kun ihmiset ryntäilivät kuka minnekin.

Aamuyön raikas tuuli
merenrantaan käveltiin
purista mua lujaa, beibe
Pistä silmäs kii
Huuda tyttö tää maa sun on
se päästä päähän ajetaan
mä tahdon nähdä kaiken
ja jokaista rakastaa.


Kakashi katsoi Irukaa kysyvästi, joka vain pudisti päätään vastaukseksi ja nousi seisomaan. ”Käyn vessassa”, Iruka sanoi ja Kakashi nyökkäsi. Iruka lähti kävelemään kohti Bujamajoja, joiden ympärillä oli melkoinen tungos. Vessoja oli rivissä kymmenen ja kaikki olivat sinisiä. Hiukan aikaa odotettua Iruka pääsi vessaan josta oli luksus kaukana. Tämä oli Sunan musiikkifestreiden toinen päivä, ja vessat olivat jo melko täysiä ja joissakin vessoissa haisi vahvasti oksennukselle. Onneksi ei tässä. Iruka tullessa pois vessasta, joku hienosti vihertävä, kättään suun edessä pitävä mies juoksi vapautuneeseen vessaan ja Iruka ajatteli helpottuneena käyneensä siellä jo.

Iruka palasi hänen ja Kakashin teltan luo. Se oli kolmen hengen teltta ja se oli maastonvihreä. Erottui huonosti muiden räikeästä teltoista. ”Mitä jos alkaisin laittaa ruokaa?” Iruka kysyi retkituolilla istuvalta Kakashilta joka luki päivän lehteä. ”Mm.. Kuulostaa hyvältä. Mitä ajattelit laittaa ruuaksi?” Kakashi kysyi ja käänsi sivua. ”Ajattelin laittaa kanaa ja riisiä jos sopii”, Iruka vastasi ja alkoi etsiä trangiaa. ”Kanaa ja riisiä. Hyvää”, Kakashi sanoi, nakkasi lehden maahan ja venytteli. ”Missä meidän trangia on?” Iruka ihmetteli käännettyään teltan tuloksetta. Katsoitko myös kassistasi. ”Katsoi tietenkin”, Iruka tuhahti. ”No, en minä trangian lapsenvahti ole”, Kakashi sanoi, nousi ylös ja jatkoi ”annas kun minä katson vielä.” Tämä katosi telttaan ja pian tuli sieltä kädessään heilutellen pussia, jossa luki ’Trangia + sinoli (K: Polttonestettä, jos joku ei tiennyt. Sitä kaadetaan trangian polttimeen, heitetään tulitikku sekaan, sinoli syttyy ja vólaa)’. ”Mikäs se tämä on”, Kakashi kysyi ja heilutteli pussia Irukan nenän edessä. ”Anna se tänne”, Iruka sanoi närkästyneenä ja sieppasi pussin Kakashilta. ”Mistä löysit tämän?” ”Makuupussistasi”, Kakashi vastasi ja lysähti takasin tuolille. ”Makuupussistani? Kaiveletko useinkin toisten makuupusseja?” Iruka kysyi punastelen, mutta samalla närkästyneenä. ”En. Yleensä.”

”Kakashi. Ruoka on valmista”, Iruka sanoi ja nosti ruuan pois tulelta. Kakashi tuli teltasta mukana vesipullo, kaksi lautasta, kaksi haarukkaa ja kaksi mukia. Kakashi istahti Irukan viereen ja ojensi tälle lautasen ja haarukan. ”Hyvää, Iruka. Osaat sitten laittaa ruokaa”, Kakashi sanoi ja katsahti Iruka ja hymyili. Iruka punastui Kakashin hymyä ja ajatteli: ’Kakashin hymy on aika ihana… Hei, mitä mä ajattelen. Hän on mies ja minä olen mies ja jos ajattelen tuollaisia sehän tekee minusta..’ Mutta silloin Iruka punastui, painoi katseensa ruokaansa ja alkoi lappamaan sitä suuhunsa. Kakashi katsahti paloauton väristä Irukaa ja hymyili pienesti riisilleen.

------------------------------------
Laulu on Popedan Pitkä kuuma kesä.
Olisi kiva saada kommentteja.
Anteeksi tekstin lyhykäisyydestä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Fumiko - 2007-07-26 13:46:19
Pidin^^ juoni eteni aineskin omasta mielestäni mukavasti lyhyys kyllä häiritsi joten toivottavasti seuraava olisi pidempi:) minulta 4p.

Bestlizard - 2007-07-26 14:08:23
Tämä oli kyllä todella lyhyt ja olisit hyvin voinut jatkaa pidemmästikin. Itse tarina oli kuitenkin luettavaa muutamia pieniä kirjoitusvirheitä lukuunottamatta. Trangian ja sinolin käyttö herättivät minussa mukavia partiomuistoja. Oi niitä hyviä aikoja metässä säällä kuin säällä.. Tosin useammin vesisateella XD
Jatkoa vaan tulemaan, jotta emme jää ruokatauolle ikuisiksi ajoiksi ^^

ABeKoBe - 2007-07-31 14:52:52
mm.. jatkoa kiitos^^

Raw - 2010-07-12 13:41:24
Katsoitko myös kassistasi. ”Katsoi tietenkin”, Iruka tuhahti.
”- merkit puuttuvat Kakashin lauseesta, ja 'Katsoin'.
Tässä oli hyvä teema, mutta äidinkieli.. Noh. Tässä tarinassa puhuttiin paljon lyhyillä lauseilla, ja on siksi hankala määritellä oikeaa ratkaisua. Kuitenkin niitä olisi voinut pidentää ja vähentää. Suoraa huippukohtaa ei näkynyt, mutta se on ihan ok, sillä aihe oli niin erikoinen ja muuten hyvin kerrottu. Harmi ettei kerrottu onko tämä Ninjamaailmaa, ja mitkä ovat päähenkilöiden iät. Vessa-kohdan olisi voinut jättää välistä, mielestäni. Nelonen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste