Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pitkä kuuma kesä|osa 3 - AnsQ
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 885 sanaa, 5233 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-07-30 17:16:55
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ja viimeinen osa. Edelleen KakaIru ja ficci on betattu. Seuraava ficci tulee sisältämään NaruHinaa.

Arvostelu
4
Katsottu 1380 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Ai helvetti. Pää on kipeä”, Kakashi sanoi herätessään seuraavana aamuna. Hän laittoi kämmenselkänsä otsalleen ja pysyi makuullaan koska pelkäsi oksentavansa jos nousisi.
’Ei olisi pitänyt juoda eilen niin paljon’, Kakashi ajatteli. Yhtäkkiä hän tajusi, että jotain painavaa makasi rintakehällään. Kakashi nosti päänsä juuri ja juuri nähdäkseen ruskean hiuspehkon. Kakashi hymyili ja laittoi kätensä Irukan pään päälle ja silitti tämän sileitä, ruskeita hiuksia.

Iruka heräsi kun joku silitti tämän hiuksia. Hän avasi silmät pienesti ja tunsi päänsä alla olevan jotain kovaa. Se oli rintakehä. Hän ei olisi tahtonut avata silmiä, vaan pysyä ikuisesti siinä, tämän lähellä. ’Hei, hetkinen. Kenen rintakehä tämä on?’ Iruka ajatteli kun aivot alkoivat raksuttaa. Iruka nousi istumaan ja tajusi että rintakehä oli…
”KAKASHIN!” Iruka huusi ja Kakashi hätkähti istualleen Irukan katsoessa vierestä pää punaisena.
”A-anteeksi, Kakashi”, tämä sanoi ja painoi päänsä kohti teltan lattiaa ja muuttui yhä vain punaisemmaksi. Kakashi hymyili nuoremman miehen punastelulle ja sanoi:
”Ei se mitään, minähän silitin sinun hiuksiasi. Täällä on aika lämmin jo. Paljonkohan kello on?” Iruka tuijotti ensin Kakashia hämmentyneenä, mutta tajusi sitten Kakashin esittäneen kysymyksen ja vilkaisi kelloa.
”Se on vartin yli puolenpäivän. Eikö sinulla ole krapulaa, kun eilen tuli juotua enemmän kuin muutama siideri?” Iruka vastasi. Kakashi tajusi vasta silloin kuinka kipeä tämän pää olikaan ja vajosi takaisin makuupussin pohjalle.
”On”, Kakashi sanoi. Iruka huokaisi, nousi seisomaan ja sanoi:
”Keitän kahvia, haluatko?”
”Joo, mutta vain yhden kupin.”

Päivä alkoi jo kääntymään illan puolelle ja Irukaa väsytti vietävästi. Hän oli ollut hereillä vasta kuutisen tuntia ja oli juonut lähes koko ajan kahvia. Silti hän oli väsynyt. Kakashi kömpi teltasta ulos. Tämä oli nukkunut koko päivän teltassa ja juonut vain aamulla kupin kahvia.
”Ja miksi minä lähdin sinun kanssa festareille jos toinen makaa puoli päivää teltan pohjalla krapulassa?” Iruka naurahti ja haukotteli sen perään. ”Ole hiljaa, Iruka kiltti”, Kakashi sanoi ja hieroi ohimoitaan.
”Onko vieläkin paha olo?”
”Ei, mutta pää on kipeä.” Iruka nakkasi Kakashille Buranaa ja juomapulloaan. Kakashi otti yhden Buranan ja katsoi pulloa.
”Vettä”, Iruka sanoi ja nousi laittamaan radion päälle (K: Radiopakkomielle x3). Kakashi nakkasi Buranan kurkkuunsa jo otti aimo kulauksen vettä sen päälle.
”Aiotko mennä tämän illan keikoille?” Kakashi kysyi ja heitti juomapullon ja Buranan Irukalle.
”En, ei siellä taida mitään kummoisia artisteja olla, enkä ole festarifiiliksillä”, Iruka vastasi ja tunki Buranan laukkuunsa.
”Jos sinä et mene niin en mene minäkään”, Kakashi sanoi melko lapsekkaasti. Iruka naurahti ja Kakashi katsoi tätä oudosti. Lopulta Iruka remahti nauramaan kuin viimeistä päivää naurunkyyneleet silmänurkissaan.
”Hei, mikä on noin hauskaa, Iruka?” Kakashi kysyi närkästyneenä.
"Ei… Siis… Kun olet niin lapsellinen”, Iruka hohotti ja pyyhki kyyneliä silmäkulmastaan. Enempää Iruka ei ehtinyt sano kun Kakashi oli kaatanut tämän maahan ja istunut tämän reisien päälle.
”Kakashi, mitä sinä….?” Iruka aloitti, mutta tunsi toisen huulet omillaan. Kakashin huulet tuntuivat oikeilta Irukan huulilla ja siksi vastasi suudelmaan. Hetken päästä Kakashi nosti päätään ja huulet irtosivat Irukan hieman pettyneistä huulista. Iruka katsoi Kakashia ja näki tämän ensimmäistä kertaa ilman maskiaan. Puna levisi Irukan poskille. Kakashi oli melko komea. Tämän kasvonpiirteet olivat täydelliset. Iruka nosti kätensä päällään makaavan miehen kasvoille ja silitti niitä todistaakseen itselleen että ne olivat todelliset. Kyllä, Kakashin kasvot olivat todelliset. Iruka nosti itseään käsiensä varassa ylöspäin niin että hänen omat ja Kakashin huulet koskettivat taas toisiaan. Kakashi vastasi suudelmaan. Iruka ja Kakashi irtautuivat pian toisistaan ja kuin yhteisestä sopimuksesta menivät Kakashin isoon makuupussiin ja käpertyivät sinne. Iruka kääntyi Kakashiin päin ja Kakashi kiersi kätensä Irukan ympärille ja painoi tämän lähelle omaa kehoaan. Iruka painautui lähelle Kakashia.
”Minä rakastan sinua, olen aina rakastanut sinua, Iruka”, Kakashi sanoi halatessaan Irukaa kovempaa. Iruka punastui ja vastasi:
”Minäkin sinua, Kakashi.”

Radio soi edelleen pihamaalla unohdettuna. Se soitti laulua, jota eivät Kakashi eikä Iruka kumpikaan kuulleet.

I think I'm in love
Boy I think that I'm in love with you
I've been doin silly things when it comes to you
In love, boy I think that I'm in love with you
I've been tellin all my friends what I feel for you

_____________________________________________

Biisi on Jessica Simpsonin Im think I'm love with you

Kommentit (Lataa vanhempia)
Suna-onna - 2007-07-30 21:05:26
Tää oli sulonen ja tätä oli kiva lukee. 3 pistettä.

Bestlizard - 2007-07-31 05:35:54
Suloinen loppu eikä muuta voi sanoa ^u^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste