Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Polku (4) - Suna-onna
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1140 sanaa, 7025 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-03 14:48:46
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Sisältää yaoita. Paritus OroSasu. (k18) luultavasti

Arvostelu
1
Katsottu 1184 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"puhe"

********************************************************

**RAVINTOLASSA**

Kello oli kymmenen ja ravintola oli juuri sulkenut ovensa tunniksi, jotta sisällä voisi tehdä tarpeelliset muutokset illan ohjelmaa varten.
Naruto istui tuolilla miettimässä kulunutta päivää, se oli ollut kiireinen sen jälkeen kun Kato oli selittänyt hänelle mitä hänen tulisi tehdä töissä.

**takauma**

Naruto käveli Katon taakse, kun oli saanut tavaransa vietyä pieneen takahuoneeseen. "No mitä mun tarttis ny tehä?" Naruto kysyi Katon takana jolloin tämä pyörähti säikähtäneen näköisenä ympäri. "NARUTO ÄLÄ HIIVI TOISTEN SELKIEN TAAKSE SÄIKYTTELEMÄÄN!!! OLIN KUOLLA!!!" Huusi Kato naama punaisena. Naruto vain virnisteli Katon ilmeelle eikä ollut moksiskaan tämän huudoista. Kato taas oli punastunut entisestään, koska hänen huutonsa oli saanut kaikkien työntekiöiden päät kääntymään heitä kohti. "Köh köh" kuului kun blondi selvitteli kurkkuaan saaden vihdoinkin Katon huomion kiinnittymään itseensä. "Niin ne tehtävät," sanoi Kato viimein normaalin värisenä. "Saat tehdä normaaleja tarjoilian tehtäviä nyt päivän sitten saat seurata muita illan ja yön niin kauan kuin jaksat niin kirjoitamme huomenna sopimuksen, silloin myös sinä tiedät mitä suostut tehdä ja mitä et." Sen jälkeen Kato osoitti yhtä työntekijöistään ja pyysi tätä avustamaan pojan työn alkuun ja lähti sitten toimistoonsa.

**nykyisyys**

Naruto oli koko päivän miettinyt mitä sellaista tässä työpaikassa olisi mitä hän ei välttämättä suostuisi tekemään. Mutta nyt hän alkoi jo ymmärtää mihin paikan omistaja oli sanoillaan tähdännyt ja se liittyi ravintolan nimeen joka oli Kameleontti. Blondi heräsi mietteistään kuullessaan jonkun huutavan hänen nimeään. "Naruto!" Huutaja oli Narutoa koko päivän ohjannut tyttö jonka nimi oli Kira. Kukaan ei tiennyt tytöstä oikeastaan mitään edes sukunimeä. Ainoa poikkeus oli Kato, joka oli työtä tytölle joskus tarjonnut, mutta tämä ei tulisi paljastamaan tytöstä mitään ilman tämän suostumusta. tytöllä oli korpinmustat hiukset jotka ylsivät vyötärölle jopa nyt kun ne oli letitetty, hänellä oli hunajan värinen iho joka kieli vieraasta syntyperästä ja klassiset kasvon piirteet joiden hätkähdyttävin kohta oli purppuran väriset silmät. Kira oli laiha ja kaikin puolin kaunis ja jokainen työntekiöistä oli tietonen siitä. Naruto hätkähti kun tunsi jonkun koskettavan olkapäätään. " Lopeta toi tuijottaminen ja tule auttamaan."  Naruto katsoi virnistäen puhujaa ja sanoi, "No tottahan toki ku noin kauniisti pyysit." Puhuja oli Hotori johon Naruto oli aiemmin päivällä tutustunut, vitsikäs poika jolla oli vaaleanvihreät olkapäille ulottuvat hiukset ja ruskeat silmät. Hotori naurahti ja läimäisi Narutoa selkään ennen kuin he menivät auttamaan muita lavan laittamisessa. Illalla tulisi olemaan kiireistä ja kaikki olisi saatava valmiiksi ennen kun paikka voitaisiin avata seuraaville asiakkaille, jotka tulisivat ravintolaan eri syistä kuin päivällä. Illasta oli tulossa vilkas ja portsarille olisi takulla hommia koko yöksi.

**OROCHIMARUN LUOLASSA**

Sasuke oli todella väsynyt ja yritti saada Orochimarua irroittamaan otteensa, asiaa ei todellakaan edistänyt tämän mielihyvä tuottavat suudelmat kaulalla ja ympäri Sasuken ruumista liikkuvat kädet. Lopulta väsynyt nuorukainen ei jaksanut enää vastustella vaan huokaisi vanhemmalle miehelle, "ahh älä vain lopeta."  Se riittii vahvistukseksi Orochimarulle joka nosti Sasuken syliinsä ja kantoi tätä kohti lähintä huonetta.
Hän laski sasuken sängylle ja suuteli tätä, Sasuke vastasi innokkaasti suudelmaan. Sasuken kädet liikkuivat Orochimarun lihaksikkaalla selällä hierovasti ja vanhempi mies hivutti omat kätensä nuoremman paidan alle yhä suudellen toista. Orochimarun kädet nostivat paidan pois Sasuken päältä jonka jälkeen hän tarttui tämän käsiin ja lukitsi ne tämän yläpuolelle siirtyen huulilta alemmas ensin leualle ja siitä sitten kaulalle. Hän nuolasi Sasukea kaulasta ja näykkäsi sitten korvan nipukkaa saaden nuoremman huokaisemaan nautinnosta. Hymyillen vanhempi mies siirtyi alemmas ja löysi nännin, jonka ympärille sulki kostean suunsa. Nyt Sasuke jo rimpuili nautinnosta. Orochimaru päästi Sasuken kädet irti samalla kun hivuttautui alaspäin Sasuken vatsalla. Sasuke sai jotenkin revittyä Orochin kaavun pois tämän päältä samalla kun toinen nyki hänen housujaan alas.
Nyt he tuojoittivat toisiaan silmiin, molempien silmät kiiluivat himosta. Orochi nousi polvilleen ja tarttui Sasukea hiuksista työntäen tämän pään kohti tempovaa erektiotaan. Sasuke upotti kuuliaisesti toisen elimen suuhunsa ja alkoi hyväilemään sitä koko suunsa mitalla samalla kun Orochi liikkui hänen suussaan. Orochi alkoi liikkua nopeammin ja hänen hengityksensä kiihtyi mutta juuri ennen kuin olisi lauennut hän kokosi itsensä ja vetäytyi pois. Nyt hän vuorostaan painoi Sasuken selälleen sängylle ja alkoi hyväillä tämän jo kovaksi paisunutta elintä. Sasuke huokaili ja hänen hengityksensä kiihtyi kiihtymistään, mutta Orochi lopetti yhtä nopeasti kuin oli aloittanutkin. Orochi katsio Sasukea ja kysyi kysymyksen johon tämä vastasi nyökkäämällä. Orochi kurotti kohti yöpöydän laatikkoa josta hän kaivoi pienen purkin jonka sisältöä hän kaivoi samalla kun Sasuke tarrautui kiinni lakanaan. Vanhempi mies upotti ensin yhden sormen Sasuken sisälle. Sasuke hengähti kun tunsi Orochin sormen uppoavan itseensä alkuun se tuntui epämukavalta mutta kun se osui oikeaan paikkaan Sasuke henkäisi vielä lujempaa, mutta tällä kertaa nautinnosta. Nyt sormia oli kaksi Sasuken sisällä ja se Tuntui vielä paremmalta. Toinen liikutteli vielä hetken sormiaan nuoremman sisällä ennen kuin veti ne pois, mutta ennen kuin nuorempi ehti ilmaista pettymystään hän tunsi jo toisen elimen aukkonsa suulla. Orochi lähti hitaasti upottamaan elintään toisen sisälle. Hänen oli vaikea hillitä itseään, niin hyvältä tuntui toinen hänen ympärillään. Hän upotti itensä pohjaan asti jolloin pääsi mielihyvän parahdus molempien suusta, hän alkoi liikkua edes takaisin ja hyväili samalla nuoremman pakottavaa erektiota. Hänen tahtinsa kiihtyi kiihtymistään kunnes he molemmat laukesivat. Orochimaru vetäytyi Sasukesta ja siirtyi tämän virelle sitten he molemmat nukahtivat.

********************************************************
Eka yaoi ficci jonka oon kirjottanu toivottavasti se oli luettavaa.
Odotan kommentteja ja oon valmis ottamaan vastaan sekä negatiiviset että positiiviset palautteet. pyydän myös ilmoittamaan kirjotus virheistä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Aish1 - 2007-08-03 15:03:25
Mitäs tästä voisi sanoa...joitakin kirjoitusvirheitä löytyi:

"Orochimarun oli vaikea hilitä itseään" ja sitten olisi voinut tulla pilkku, mutta sinä päätät :)
"Ennen kuin nuorempi ehti ilmaista pettymustään" ja taas olisi sopinut pilkku, mutta edelleen tämä on sinun tekstisi ja sinä päätät.
En löytänyt/etsinyt enempää... ;)
Ja sitten vielä suosittelisin laittamaan kappalejaot, helpottaisi lukemista. Mutta luettavaa tekstiä on ja 4 pistettä annan. Odotan jatkoa (^^) (Ekaksi Yaoiksi todella hyvä :D)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste