Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hylätty, osa 5 - Yuno
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2518 sanaa, 15951 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-05 22:42:34
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

AU/OOC, SasuGaa, kiroilua, väkivaltaa, voimakasta seksuaalista materiaalia. Ei juonen kannalta niin tärkeä fic, heikkohermoisemmat lukijani voivat huoletta jättää tämän väliin :)

Arvostelu
9
Katsottu 1488 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Yes master, I'm happy. Tämän selvemmäksi en sitä saanut ^^'' Eli näillä näkymin toiseksi viimeinen osa tarinasta. Ei ole ensimmäinen yaoi-kohtaukseni, eikä varmasti viimeinenkään... ;D Yrittäkää nauttia kukin tavallanne, ja kommentoikaa, jos vain pystytte :) Jättäkää edes pisteenne?

"puhe"
'ajatus'
************************************************************
Sasuke hölmistyi punatukkaisen pojan oudohkosta vastauksesta.
”Masokisti?”, poika kuiskasi, saaden vastaukseksi toisen, hieman verenmakuisen, intohimoisen suudelman, joka kuitenkin loppui Sasuken mielestä aivan liian pian.
”Satuta lisää”, Gaara huokaisi anelevasti, alkaen asettua paremmin Sasuken alle.
’Tästä tulee hauskaa...’, tummaverikkö ajatteli, likaisen virneen kivutessa kasvoilleen.

Gaara liikkui vaivalloisesti tummatukkaisen pojan alla, hakien hyvää asentoa. Pojan hengitys oli lämmintä ja kiihkeää, ja Sasuken alkoi tulla kuuma jo entisestään tunkkaisessa huoneessa, niin kuuma, että hänen oli saatava hiestä ja sateesta kostea t-paitansa pois, ja pian. Punatukkainen huomasi Sasuken hädän, ja nousi ähkien ylös sen verran, että sai käsillään kiinni tummaverikön paidankauluksesta.
”Mitä vit...”
Sasuke ei edes ehtinyt ihmetellä, niin nopeasti Gaara oli repinyt tummanharmaan t-paidan siististi kahtia.
’Olipas se surkea paita’, Sasuke ajatteli, silmät ällistyksestä pyöreinä. Punapää hänen allaan alkoi liikuttaa käsiään pojan rintalihaksilta olkapäille, ja sieltä aina kylkiä pitkin vyötärölle, ja vielä senkin alle, kapeille lanteille, kohdaten Sasuken tähän asti ainoan epäkohdan - mustat, löysät denimfarkut. Ne piti saada pois.

Sasuke tunsi, kuinka nuo mustat farkut alkoivat kaikessa löysyydessäänkin jo kiristää etumuksen kohdalta, ja Gaarakin näytti huomaavan asian, sillä hän oli alkanut räpeltää auki pojan housujen vetoketjua.

”Ahh”, Sasuke huokaisi vapauduttuaan farkuistaan. Hänellä oli kuitenkin vielä yllään mustat bokserinsa, joista Gaara ei näyttänyt pitävän, eikä aikaakaan, kun tuo punatukkainen poika oli jo ähkien alkanut vetää housuja pois hampaillaan.
”Käytä nyt, saatana, käsiäs”, Sasuke ähki, selvästi tuskastuneena punapään hitaasta etenemisestä housujen poisottamisen saralla. Se jokin pojan haaroissa vaati päästä ulos, ja se vaati sitä heti.
”Älä keskeytä mua”, poika tiuskaisi ”tai saatat jäädä ilman tänä iltana”, punapää uhkaili, selvästi nauttien Sasuken kiusaamisesta.
”Tollainen valittaminen kiihottaa viel vähemmän ku alushousujen riisuminen käsillä”, Gaara lisäsi kiusoittelevimmalla mahdollisella äänensävyllä, virnuillen sadistisesti. Tummaverikön ei auttanut kuin jättää kireät bokserit yksin punapäisen toverinsa huoleksi.

Vihdoin viimein, monen tuskallisen hetken jälkeen, Sasuke huohotti punapään päällä täysin ilkialasti ja katsoi tätä silmiin.
”Sullahan kesti”, poika tuhahti kärsimättömästi.
”Se on niin iso, ettei meinannu saada niitä pois”, Gaara kiusasi, ja pystyi aistimaan, kuinka Sasuke kiihottui tämän tuhmista puheista.
Tummaverikkö virnisti. ”Joko nyt päästään asiaan?”
Seurasi lyhyt hiljaisuus, joka sai Sasuken entistä kärsimättömämmäksi. Mitä vielä?
Gaara virnisti huvittuneen ja likaisen sekaisesti.

”No? Mitä vielä? Mitä nyt? Mitä?”, tummaverikkö melkein huusi. Se kaikki tuska ja himo oli sietämätöntä, kun hän vielä näkikin sen täydellisen, valkean vartalon allaan.
Gaara päästi lyhyen, likaisen naurahduksen.
”Riisu mut.”

Sasuke katsoi toveriaan silmiin, katse täynnä ihmetystä, kunnes tajusi, että pojalla oli vielä alushousut jalassaan.
”Perkele”, poika huokaisi, ja liikutti toista kättään kohti punapään etumusta.
”A-aa”, Gaara keskeytti, ja otti kiinni Sasuken kädestä. Pojan turhautuneen kiihottunut katse tuntui kysyvän ”Mitä nyt taas?”.
”Kai sä vielä muistat, mitä mä sanoin kiihottavuudesta?”, poika sanoi maireasti, pitäen Sasukea väkivallattomasti otteessaan, ja nauttien joka hetkestä. Sasuke halusi häntä pahasti, ja hän tiesi sen. Pitäisihän poikaa nyt vähän kiusata, hän ei saanut luulla voivansa pomottaa kaikkia.

Sasuke katsoi punapäätä vihaisesti. Hänen teki suorastaan mieli vain vetäistä tämän bokserit nilkkoihin ja raiskata tämä, mutta hän päätti kuitenkin suoda tälle kiusaamisen nautinnon vielä hetkeksi.
’Odota vain, pikku paskiainen’, Sasuke ajatteli, ’kohta olet alasti, ja sitten oot kokonaan mun!’

Tummaverikkö laski päänsä Gaaran etumukselle, ja tarrasi hampaillaan pojan bokserinkauluksesta, alkaen nyhtää tummia housuja alaspäin.
’Hemmetti, tämähän on helpommin sanottu ku tehty...’, poika kirosi mielessään, mutta päätti pitää ylpeytensä ja saada tummat bokserit toisen nilkkoihin, hinnalla millä hyvänsä. Ja ilman käsiä.

Gaara katseli alas haaroissaan tummien boksereiden kanssa kamppailevaa Sasukea, ilmeessään sekoitus huvittuneisuutta ja sadistista nautintoa.
”Taisi kova poika kohdata voittajansa”, punapää kiusasi katsellessaan toverinsa surkeita yrityksiä saada alushousut pois käsiä käyttämättä.

Sasuke yritti olla välittämättä kumppaninsa kiusallisista kommenteista, muttei voinut estää itseään puremasta tätä arkaan paikkaan.
”Älä keskeytä, tai mä lopetan”, tummaverikkö kiusasi takaisin ja jatkoi jo puoliväliin yltänyttä suoritustaan, yrittäen olla katsomatta suoraan silmiensä vieressä sykkivää elintä.
’En taida olla ainut, joka on haluissaan’, Sasuke ajatteli ja virnisti likaisesti.

Pitkän kamppailun jälkeen Sasuke sai vihdoin riisuttua toverinsa siteitä vaille ilkialastomaksi, ja hän tiesi jo, mitä tekisi siteillä. Nopealla liikkeellä tummaverikkö otti paikkansa Gaaran päältä, ja katsoi tätä syvälle silmiin, katseessaan halua ja kostonhimoa.

”Sun vuoros kärsiä, beibi”, tummatukkainen nuorukainen huohotti, viitsimättä pyyhkiä tuskanhikeä otsaltaan.
”Vihdoin”, punapää huokaisi. Hän ei näköjään malttanut olla hetkeäkään kiusoittelematta toveriaan.

Äkkiarvaamatta Sasuke tarrasi punatukkaisen pojan rinnan ympäri kiedottuun siteeseen, ja vetäisi sen taitavasti auki. Gaara älähti kivusta, jonka oli jo melkein unohtanut kiusatessaan tummaverikköä.
”Kukas nyt on voittaja?”, tummaverikkö virnuili ilkeästi, ja repäisi auki toisenkin siteen, joka kulki punapään vasemmalta olkapäältä oikealle kyljelle. Punapää rääkäisi taas, tällä kertaa hieman kovemmin kuin äsken.
”Hyvä... Just noin”, punatukkainen poika huohotti, ennen kuin avasi suunsa uuteen tuskanhuutoon - Sasuke oli vetäissyt yhtä aikaa siteet molempien jalkojen ruhjeiden päältä.

Tummatukka alkoi hivuttautua alaspäin, ja liikkui aivan Gaaran jalkojen juureen, ja lähti sitten nousemaan ylöspäin, painautuen aivan vasten punapään jalkoja. Punatukkainen nuorukainen voihki Sasuken jyrätessä kaikkien mustelmien ja ruhjeiden päältä koko painollaan.

Noustuaan Gaaran jalkovälin kohdalle, Sasuke päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen ja nuolaisi houkuttelevasti tämän jäykkänä sykkivää erektiota alhaalta ylös asti, ja jatkoi kielensä liikuttelua aina pojan napaan asti, saaden tämän värähtämään mielihyvästä. Gaara ei ollut ainoa, joka osasi kiusoittelun jalon taidon.

Sasuke eteni yhtä tiukasti punatukkaiseen toveriinsa painautuneena aina tämän rinnalle asti, missä kieli astui taas kehiin. Tummatukka nuoli tiensä Gaaran kaulalle, ja alkoi purra ja imeä voimakkaasti, saaden punapään taasen voihkimaan. Hetken kuluttua pojan kaulaa koristi sinipunainen puremajälki, ja Sasuke saattoi jatkaa matkaansa tämän kaulaa ylöspäin, aina huulille asti.

Gaaran huulet olivat halkeilleet ja rohtuneet, ja alahuuli oli halki tappelun jäljiltä. Veri tosin oli hyytynyt eikä vuotanut enää. Ei, ennen kuin Sasuke saapui liukkaan kielensä ja terävien hampaidensa kanssa paikalle.

Ensin kiusaava nuolaisu, ikään kuin pyyntö päästä punatukkaisen pojan suuhun, tutkimaan se läpikotaisin. Gaara raotti huuliaan, ja Sasuke tulkitsi sen tieksi sisälle valkoisten, rosoisten hampaiden ja pehmeän kielen täyttämään suuhun. Alkoi hellä kamppailu, jonka aikana Sasuke käytti hampaitaan, ja näykki Gaaran kapeita huulia, kohdistaen kaiken tekemänsä alahuuleen, juuri siihen kohtaan, joka oli haljennut tappelussa. Eikä aikaakaan, kun tummaverikkö oli saanut huulen vuotamaan uudestaan lämmintä verta, joka valui suutelevan parin huulille ja sitä kautta kumpaisenkin suuhun. Gaaran kivuninahdukset peittyivät voimakkaaseen tulisuudelmaan, joka tuntui kestävän ikuisuuden.

Lopulta kummankin oli pakko haukata happea, ja Sasuke näki tilaisuuden hylätä nuo kutsuvat, veren punaamat huulet, ja istahtaa hajareisin kumppaninsa päälle. Gaara haukkoi henkeään, hämmästyneenä tummaverikön taidoista. Hehän olivat samanikäisiä, kuinka tuo poika pystyi kuitenkin olemaan niin hyvä? Sitä poika ei kuitenkaan ehtinyt kysyä, sillä hänen kätensä riuhtaistiin siinä samassa ylös ja sidottiin tiukasti kiinni toisiinsa sideharsolla. Sasuke keinutti lanteitaan edestakaisin, hieroen omaa erektiotaan Gaaran haaruksia vasten, saaden aikaan suurta nautintoa heissä molemmissa. Hän siirsi jalkansa taakseen ja alkoi liikkua alemmas.

Sasuke koukisti punapään polvet, ja sitoi tämän jalat yhteen nilkkojen kohdalta. Sen jälkeen tämä oikaisi pojan jalat eteen, ja siirtyi takaisin tämän päälle istumaan.
”Ootsä valmis?”, tummaverikkö kysyi, ja punapää nyökkäsi.

Sasuke puristi vasemman kätensä nyrkkiin, ja paiskasi sen yöpöydällä olevaa juomalasia vasten. Lasi särkyi palasiksi, ja tummatukkainen nuorukainen onnistui saamaan käsiinsä yhden, teräväreunaisen palan, joka viilsi saman tien haavan hänen käteensä.
”Sattuiko?”, Gaara kysyi, hieman huolestuneisuutta äänessään.
”Sehän täs on tarkotuskin”, tummaverikkö virnisti takaisin, liikuttaen veristä kättään pitkin allaan makaavan pojan vartaloa, pitäen lasinpalan toistaiseksi turvallisesti niin päin, ettei se viiltänyt kaunista, valkopunaista ihoa. Gaaran kiihottunut keho värähteli ja kiemurteli joka liikkeen vaikutuksesta, anellen lisää.
”Ahh... Sasuke... Satuta mua...”, poika huohotti, ja tummatukkainen nuorukainen teki työtä käskettyä. Hän käänsi lasinpalaa kädessään niin, että terävä reuna osoitti alaspäin, valmiina viiltämään täydellistä, valkeaa ihoa.

Ensimmäinen viilto. Lasinpala leikkasi olkapään seudulle muutaman millin syvyisen, noin vaaksanmittaisen viillon.
”Aaaaahhhh!”, Gaara äännähti kivusta, samalla nauttien kokonaisvaltaisesta kivun tunteesta, joka tuntui tuntuvan pojan koko kropassa. Sasuke katsoi kivun vääristämiä kasvoja ja kaunista, punaista verta, ja tuo näky kiihotti häntä viiltämään uudelleen, tällä kertaa vastakkaiseen kylkeen. Kipu Gaaran sisällä kasvoi, ja tuskanhuudot kantoivat varmasti koko kortteliin. Mutta tuo punatukkainen poika rakasti sitä tunnetta, puhumattakaan siitä, kun Sasuke otti hänet raa’asti ja verta vuodattaen valtaansa. Ranteista ja nilkoista toimintakyvyttömäksi sidottuna, poika ei voinut muuta kuin antautua tuolle tummalle sadismin ja nautinnon enkelille, joka oli kerran pelastanut hänen henkensä, mutta tuntui nyt lähes haluavan viedä sen.

Sasuke siirtyi alemmas. Hän teki yhteensä viisi viiltoa punatukkaisen vankinsa jalkoihin, ja nautti, kun lämmin veri tahrasi valkean ihon ja vaaleansiniset lakanat, jotka olivat jo alkaneet liikkua pois paikaltaan.

”Ah... Sasuke... Ota mut... Ota kovaa, satuta mua...”, Gaara aneli, kun jomottava tunne hänen haaroissaan kävi sietämättömäksi. Tuo tuskainen anelu oli hunajaa Sasuken korville, ja tämä koukisti pojan polvet.
”Taivutko?”, tummaverikkö kysyi, alkaen avata Gaaran reisiä. Se sattui. Punatukkainen nuorukainen tunsi repeävänsä.
”E-en!”, punapää kiirehti älähtämään. Sitä kipua hänkään ei sietäisi.

Sasuke pettyi hieman pojan vastaukseen, mutta suostui vielä liikkumaan alas ja repimään siteet Gaaran nilkoista, samalla purren niiden paikalle sinipunaisia jälkiä. Hän ei voinut vastustaa kiusausta tehdä vielä pienet viillot kumpaankin nilkkaan, ennen kuin tarttui niihin kiinni, ja avasi punatukkaisen pojan jalat levälleen, saaden tämän taas älähtämään pienesti.

”Valmiina?”, tummaverikkö huohotti, asettuen aivan Gaaran aukon kohdalle.
”Joo, joo, ota...”, punapää inisi kärsimättömänä.
Sasuke valmistautui jo työntymään toverinsa sisään, mutta päättikin vielä siirtyä ylöspäin ja tarrata tämän käsistä kiinni.
”Mitä vittua sä nyt säädät?”, Gaara ärähti, himostaan tuskastuneena.
”Ihan vaa varotoimenpiteeks”, Sasuke mumisi, samalla kun sitoi toverinsa ranteet sängynpäätyyn.
Gaara päästi tuskaisan huokauksen, ja yritti olla ajattelematta enää mitään kiihottavaa, mutta se vain vaikeutui hänen maatessaan sänkyyn sidottuna Sasuken alla. Poika sai pinnistellä, ettei olisi lauennut ennen aikojaan vain pelkän mielikuvituksensa tähden.

Miljoonalta vuodelta tuntuneen ajan jälkeen Gaara tunsi vihdoin Sasuken kovan erektion aukollaan, halukkaana ottaa punapäinen poika kokonaan omakseen. Punapää älähti, kun tämä työntyi ensimmäisen kerran hänen sisäänsä, päästäen raskaan, matalan voihkauksen.
”Oih, Sasuke... Sattuu...”, Gaara voihki, kiihottaen tummatukkaa entisestään. Työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi, ja joka kerta Sasuke pääsi hieman syvemmälle.
”Aahh... Jatka... Sasukee... Minä tulen...”, punapää huohotti sanoinkuvaamattoman mielihyvän vallassa.
”Gaara... Kärsi, huora!”, Sasuke huusi, ja hänen äänensävynsä antoi ilmi, ettei tämäkään ollut pitkän matkan päässä huipennuksesta.
”Koskee...”, punapää voihki, tietäen varsin hyvin, että Sasuke rakasti noita sanoja. Kiihottunut tummaverikkö nopeutti tahtiaan entisestään, kunnes Gaara ei enää kestänyt.
”Aahhh! Sasuke!”, tämä huusi, ja valkea neste purkautui punapään erektiosta suoraan tummaverikön vatsalle.
Sasukekaan ei enää pitkään pystynyt pidättelemään itseään, vaan laukesi melko pian toverinsa jälkeen, tämän nimeä huutaen, kaatuen heti perään hänen päälleen. Gaara älähti jälleen kerran kivusta.

”Ahh... Hyvää työtä, huora”, Sasuke huokaisi ja virnisti likaisesti punapäälle.
”Etpä sinäkään ollut hullumpi”, Gaara kehaisi, ”mutta päästäs mut nyt näistä köysistä. Mul on vielä yllätys sulle...”

************************************************************
Taas tällainen ihana jaaritteluepisodi, mutta tässä tapauksessa se ei teitä pervoja varmaan haittaa yhtään ;D
Ja seuraava osa on kaiketi tämän sarjan viimeinen, enkä usko, että kukaan teistä odotti sellaista loppua tälle sarjalle. Nyahaha, enpäs paljasta enempää! Wait for the next episode, lads (=wait a month ^^'' or two.) :) And now the comments! ;D


(Enkä kärsi pakkomielteestä puhua englantia joka #"¤"#¤ välissä.)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Suna-onna - 2007-08-06 09:07:19
Aivan mahtava!!!!
Mietitytti vaa et mite Gaara pysty raapimaan Sasukea kädet sängynpäätyyn sidottuna. En malta oottaa jatkoo.
4 pistettä

Yuno - 2007-08-06 10:50:38
^-- se kohta on nyt korjattu. Sanottakoon syyksi vaikka yliväsymys ^^''

fumajime - 2007-08-07 04:10:25
O_O omg yaoita! *hyppii innoissaan vanhusten sängyllä* mut mulla nousi niskavillat pystyyn noissa masokisti kohissa *eww* 5pojooo kumminki^^

Golliwogtional - 2007-08-08 15:39:24
Hmm... Mie luin tämän jo pari päivää sitten... Toistamiseen ku sie teit tätä uudelleen jotaki? Haaskaat aikaani! xD Ei ku tämän oli tosi hyvä, luin mielelläni uudemman kerran. ^^
I know, what Gaara says next!!! He says: "Sasuke, I have AIDS! And for some reason, I think that you got it too now..." En osaa englantia kirjottaa... ^^'
Neljä pistettä kuiteski. :D *Istuu ja kuuntelee musiikkia...*"I wanna be your dog..."*

jesu-chan - 2008-10-16 16:12:33
ainaki sä osaat kirjottaa yaoita, mut ois ehkä pitäny jättää tää osa lukematta ja tyytyy niihin edellisiin^^"

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste