Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tunnenko sinut? 5 - fumajime
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 4712 sanaa, 29134 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-09 06:37:02
Kansio: Muu - K13-K15

Ja jatkoa^^ Kukaan ei ole sitten betannut tätä ja itse olen surkea virheiden tarkistamisessa. kirjoitusvirheitä ilmenee mitä luultavimmin, mutta yritin parhaani mukaan poistaa niitä. ;__; *vollottaa nurkassa*
Kommenttia kiitos^^ *menee kellariin odottamaan pommia.*

Arvostelu
12
Katsottu 1695 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tunnenko sinut? 5

' = puhe
" = ajatus
* = takauma


Pätkä edellisestä.
----------
'..It...chi.' 'Mikä?' 'Uchiha Itachi!', Naruto huudahti nyt avoimesti itkien ja tärisi. Sasuken ilme oli hetken sekava, siitä saattoi erottaa hämmennystä, kauhua, vihaa ja surua, sekä jotain tulkitsematonta mistä ei voinut saada selkoa. 'Itachi!? Onko koulun opettajan, Itachin sukunimi Uchiha!?', Sasuke huusi ravistaen säikähtänyttä poikaa. '..O-On.' Sasuke päästi irti Narutosta ja asteli vihaisesti ovelle, pysähtyen kuitenkin hetkeksi. 'Tekikö hän sinulle jotain?' Blondi vinkaisi epäselvästi ja valui astiakaappia pitkin lattialle, kysyen hennolla äänellä. 'Onko hän sinun-?' 'On. Veljeni.', Tummahiuksinen keskeytti kylmästi ja katosi oven taa, jättäen blondin tuijottamaan lattiaa järkyttyneenä.
---------


Sasuke näppäili numeroa kännykkäänsä harppoessaan maantietä pitkin. "Miksi Itachin piti tulla töihin juuri tähän kouluun!? Se pedofiili on varmasti raiskannut jo puolet oppilaista! Muistaako hän Naruton? Kunhan pääsen häneen käsiksi..."
Kylmä ääni havahdutti tummahiuksisen tähän hetkeen. Linjan toisessa päässä kuului hetki yskintää, kunnes mies ilmoitti nimensä. 'Uchiha Itachi... Oliko asiaakin?' Sasuke mietti hetken ja tasasi hengitystään ennenkuin vastasi vähintään yhtä kylmästi. 'Hae minut valtatien varresta, minulla on kahdenkeskeistä asiaa.' Tämän sanottuaan Sasuke katkaisi puhelun. "Uskomatonta että joudumme kasvokkain vielä sen jälkeen mitä hän teki..."
Pitkähiuksisella miehellä kesti hetki tajuta, että hänen rakas pikkuveljensä oli juuri käskyyttänyt häntä taksin hommiin. Hitaasti tämä nousi mustalla verhoillulta nahkasohvaltaan ja tarttui pitkään mustaan takkiinsa. "Taisi tulla ikävä näin parin vuoden jälkeen." Itachi asteli verkkaisesti, mutta uhkaavan näköisenä hämärästi valaistuun eteiseen, josta hän nappasi mukaansa autonavaimet.


Viimeksi kun Sasuke oli tahtonut jutella, Itachi oli kimpaantunut tälle ja piessyt tämän henkihieveriin. Asia oli tietenkin koskenut heidän vanhempiaan, jotka Itachi oli murhannut kylmäverisesti Sasuken nähden. Silti hän oli vapaalla jalalla ja mälläsi vanhempien rahoja. Murhat hän oli lavastanut ryöstöksi. Tietenkin vankilan välttämisessä auttoivat myös Itachin suhteet alamaailmaan. Erästä rikasta huume porhoa oli huvittanut suuresti Itachin verinen suhtautuminen perheeseensä. Porho oli käskenyt pari alamaistaan tunnustamaan murhat ja nyt Itachi eli elämäänsä, kuin ei olisi mitään murhia koskaan tehnytkään. Sasuken Itachi oli hiljentänyt silloin pelkällä hyytävällä olemuksellaan. Olihan Sasuke myöhemmin kertonut totuuden poliiseille, mutta nämä eivät uskoneet häntä. Sanoivat vain että viha isoveljeä kohtaan ajoi hänet sanomaan niin. Viha, joka oli syttynyt kun Itachi ei ollut paikalla suojelemassa vanhempiaan murhailtana. Sasuke oli joutunut Itachin huostaan, joka oli jo silloin ollut täysi-ikäinen. Muutaman vuoden päästä Sasuke oli muuttanut omilleen ja vannonut paljastavansa Itachin. Huonoin tuloksin. Todisteita kun ei ollut ja linnassa istui jo kaksi miestä murhat tunnustaneina.


Sasuke seisoskeli bussipysäkillä ja yritti pitää itsensä peruslukemilla. Sydän tuppasi hakkaamaan niin lujaa, että tummahiuksinen pelkäsi sen kuuluvan Naruton kotiin asti. Naruto... Sasuke puristi kätensä nyrkkiin ja tunsi kynsien porautuvan lihaan. "Meninkin huutamaan sille... Se usuratonkachi kertoi minulle juuri ehkä varjelluimman salaisuutensa ja minä menen huutamaan sille! Koska itse järkytyin Itachista..." Sasuke tunsi olonsa entistä kurjemmaksi, kun mieleen hiipi kuva blondista tärisemässä astiakaappia vasten. 'Helvetti! Helvetin helvetin helvetti!' Tummahiuksinen lopetti manaamisen, kun näki mustan mersun kurvaavan pysäkille. "Itachi."
Mersu ajoi lähemmäs piinaavan hiljaa ja pysähtyi jarrut kirahtaen. Sasuke mietti hetken oliko sittenkään viisasta mennä kyytiin, mutta hänen oli sanottava asiansa veljelleen. Ovea avattaessa pojan kasvoille leuhahti pistävä tupakan haju, joka sai tämän yskäisemään kerran hiljaa. 'Vauhtia nyt, minulla ei ole koko päivää aikaa.', Itachi ärähti pahantuulisena, mutta hillitysti välinpitämättömällä äänensävyllä.
Sasuken silmät kapenivat hitusen tämän istuessa pelkääjän paikalle. Itachi oli muuttunut hieman viimenäkemältä. Kaikki miehessä oli mustaa ja uhkaavaa niinkuin ennenkin, mutta nyt kasvoista näki selvemmin tupakoinnin ja alkoholin jättämä jälki. Iho oli muuttunut posliinisen kalpeasta harmahtavan sävyiseksi, silmän aluset olivat tummentuneet ja silmät muuttuneet tummemman punaisiksi. Itachista saattoi nytkin haistaa viinan löyhkän tupakankatkun seasta.
'Taitaa olla putki päällä näin työviikollakin?', Sasuke kysäisi viileästi. 'Älä koettele onneasi...', Itachi sai vastattua käheästi yskänpuuskan seasta. 'Parempi olla muuten tärkeääkin asiaa...'


Sasuke oli hetken hiljaa ennenkuin aloitti. 'Muistatko, kun asuimme vielä täällä Konohassa ennen Soundiin muuttamista?' Itachi nyökkäsi hetken kuluttua ja katsahti pikkuveljeään sivusilmällä. Sasuke huomasi tämän ja keräsi hetken rohkeutta jatkaakseen. 'Naapurissamme asui juoppo pariskunta, joka oli ottanut huostaansa pojan raha-avustusten toivossa. Poika oli suunnilleen minun ikäiseni ja ystävystyimme jonkin ajan kuluttua. Hän oli aliravittu ja kaltoin kohdeltu. Suutuit minulle usein kun salakuljetin ruokaa hänelle...' 'Soititko minut paikalle vain muistellaksesi menneitä?', Itachi yskäisi turhautuneena ja sytytti uuden tupakan. 'En. Muistatko itse sattumoisin sen pojan nimen!?', Sasuke tiuskaisi ja mulkaisi veljeään raivoissaan. '... Uzumaki Naruto.'
'Eli sinä tiesit Naruton olevan se sama poika! Mitä olet tehnyt hänelle!?' '... Minä pedofiilina sinä minua pidät? Olen käyttäytynyt suhteellisen asiallisesti viime koulun jälkeen, enkä suinkaan raiskaile oppilaitani mielin määrin.', Itachi selitti hieman loukkaantuneena ja veti keuhkot täyteen tervaa. 'Miksi hän sitten itki ja sopersi sinun nimesi?', Sasuke sihisi vihaisesti yrittäen hillitä itseään. '...Onpa se poika herkkä. En edes riisunut häntä, kiusasin vain hieman.', Vanhempi veljeksistä päivitteli hieman ihmeissään tupakka huulien välissä. 'Mit-!? Herkkä!? Naruto on kokenut kovia jo pienestä lähtien ja sinä vielä ahdistelet kaiken lisäksi!! Pidä näppisi erossa hänestä tai vastaat siitä minulle!', Sasuke huusi nyt raivoissaan ja tuijotti veljeään kuin seinähullua.
Itachi huokaisi pienesti ja pysäytti auton. 'Minulle et huuda, etkä uhkaile helvetin nulikka. Olisi pitänyt tappaa sinutkin niin olisin säästynyt paljolta vaivalta. Pidin sinut aivan samasta syystä, kuin ne juopot Naruton. Rahasta. Ulos!', Itachin ääni ei ollut enää maltillinen, vaan käheä ja vihainen. Sasuke tujotti veljeään hetken ja nousi sitten autosta. 'Hyvästi nii-san.' Sasuke katseli hetken Mersun perään ja lähti sitten itsekkin liikkeelle pimenevään iltaan. "Tärkeintä että jättää Naruton rauhaan..."
---

(Seuraavana päivänä.)



Kiba nojasi koulun seinään sätkää käärien ja odotteli muiden ilmaantumista. 'Huomenta Kiba!', Naruto tervehti iloisesti ja jäi hänkin nojaamaan seinää vasten. 'Mites uuden pojan kanssa meni eilen? Mitä maata hän oikein on?', Kiba kyseli ja hymyili blondille. Kiba luotti aina Naruton taitoon nähdä todellinen minä ihmisissä. Aina kun kouluun tuli uusia oppilaita jotka Kiinnostivat Kibaa, hän pyysi Narutoa tutustumaan heihin ja ottamaan selvää heistä. Naruton ansiosta Nejikin oli löytänyt tiensä Kiban porukkaan.
'Umm.. Ihan kiva tyyppi. Vähän angsti ja koppava, mutta kovan muurin takana on jotain muuta. En tiedä vielä mitä, mutta eihän Roomaakaan päivässä rakennettu.', Naruto selitti hieman hätäisesti ja loi Kibaan hieman surullisen katseen. 'Sain selville, että hän on Itachin pikkuveli...'
Kiba oli ollut juuri sytyttämässä sätkäänsä ja pysähtyi niille sijoilleen järkyttyneenä. Brunetti havahtui vasta kun tulitikku poltti sormia. 'Ai helvetti! Pedofiili-sensein pikkuveli!?', Tämä rääkäisi ja kääntyi oitis Naruton puoleen. 'Minun olisi sittenkin pitänyt tulla mukaan! Tekikö hän mitään?', Kiba kyseli ja silmäili hädissään blondia ruhjeiden varalta. 'Ei! Kiba rauhoitu! Hän pelasti minut kaatuvalta kirjahyllyltä ja jäi itse alle..', Naruto kiirehti selittämään ja päätti olla kertomatta suukosta. Jos Kiba tietäisi siitä, tämä luultavasti tinttaisi Sasukea kuonoon heti kun näkisi tämän.
'Se että Itachi on millainen nyt onkaan ei tarkoita sitä, että Sasuke olisi samanlainen! Hän ei vaikuta sellaiselta tyypiltä. Hän luultavasti vihaa Itachia itsekkin, tai tarkoitan että hän ei ollut lainkaan iloinen kun kuuli veljestään.', Blondi kuiskasi viimeisen lauseen ja jätti kertomatta Sasuken raivoamisesta. Kiba voisi tehdä siitäkin vääriä johtopäätöksiä ja pitää Sasukea sekopäänä tai väkivaltaisena.


'Luuletko tosiaan niin..? Tähän asti et ole erehtynyt kenestäkään. Mitä jos nyt teet virheen ja se kostautuu? Oletko varma, että Sasukeen voi luottaa?' Naruto oli hetken hilja ja punnitsi mahdollisuuksia jo tapahtuneeseen. 'En tiedä miksi, mutta luotan Sasukeen yhtä paljon kuin sinuunkin.', Blondi vastasi viimein ja vilkaisi Kibaa vähän peloissaan tämän reaktiosta. Vanhempi poika mittaili nuorempansa vastausta hieman pahastuneena Sasuken vertauksesta häneen itseensä, mutta hymähti sitten ja pörrötti hämmästyneen blondin hiuksia. 'Luotan sinuun Naruto. Jos sanot, että nuorempi Uchiha on okei niin minä uskon sinua.'
Naruto hymyili leveästi Kiballe ja hyppäsi halaamaan tätä äkkiarvaamatta. 'Kiitos Kiba!' 'Okei okei! Mene halaamaan Shikamarua, se on tulossa tänne.', Kiba huudahti ja nauroi blondille. Naruto näytti kieltä ja juoksi halaamaan laiskasti kävelevää poikaa, joka oli kaatua blondin painosta ja näytti enemmän kuin yllättyneeltä. 'No mutta Naruto-chan! Mitä sinä riehut?' 'Täytyykö minulla olla syy sinun halaamiseesi?', Blondi nauroi ja siirtyi halaamaan Temaria, joka oli tullut poikaystävänsä mukana.


Kiba ja Shikamaru katselivat huvittuneina Naruton, Temarin ja nyt paikalle ilmaantuneen Tentenin ryhmähalia. Neji nauroi pidellen kylkeään ja juoksi karkuun blondia, joka ilmeisesti yritti hypätä tämän kaulaan. 'Naruto~! Tiedät ihan hyvin että olen paketissa ja mustelmilla!' 'Se ei estä minua halaamasta sinua! Pysähdy Neji~!'
'Mitä Naruto sanoi Uchihan klopista?', Shikamaru kysyi madaltaen ääntään ja katsahti Kibaan. 'Se on Itachin pikkuveli... Mutta Naruto luottaa siihen, joten niin luotan minäkin.', Kiba huokaisi hiljaa. 'Vai että Pikkuveli.. Aavistinkin jotain sellaista. Oletko täysin varma että voit luottaa siihen? Narutokin voi erehtyä.', Shikamaru varoitti harkiten. Kiba kuunteli hiljaa tyytyen nyökkäämään. 'Luotan Narutoon, mutta pidän Uchihaa silmällä...'


Sasuke käveli sisään koulun porteista ja huomasi Kiban silmäilevän häntä hieman epäilevästi, mutta sitten tämä viittoi liittymään seuraan. 'No Uchiha, miten esitelmä hoitui?', Kiba kysäisi ja käntyi seuraamaan Naruton puuhia. Sasuke asettui nojaamaan seinään ja nyökkäsi pienesti. 'Valmis.' Kiba hymähti vastaukseksi ja naurahti pienesti Naruton kaataessa Nejin nurin. 'Mitä mieltä olet Narutosta, kai te ehditte tutustua?' Sasuke ei ollut odottanut Kiban kysyvän mitään esitelmää tarkemmin ja mietti hetken mitä sanoisi. 'Tuntuu kuin olisin tuntenut hänet koko ikäni.' Muut eivät tosin tietäneet Sasuken tunteneen Naruton jo lapsesta lähtien ja korppi aikoi pitää sen vielä omana tietonan.
'Kaikki näyttävät lellivän Narutoa täällä?' Kiban hymyili pienesti nyökäten. 'Narutolla on tapana ystävystyä minne ikinä meneekin. Opettajatkin suosivat häntä ja Iruka-sensei eritoten.. Kaikki pitävät hänestä, eikä kukaan tahdo nähdä häntä onnettomana. Naruto on helmi ihmisten joukossa.' 'Vähänkuin koulun oma lemmikki.', Shikamaru lisäsi ja hymyili hänkin seuraten blondin menoa.


'Naru-chan! Kutita Nejiä niskasta!', Tenten yllytti Temarin kanssa. Naruto ja Neji pyörivät pitkin nurmea ja nauroivat toisilleen. Blondi onnistui hivuttamaan sormensa pitkähiuksisen pojan niskaan ja sai tämän kiljaisemaan tyttömäisesti. Tytöt repesivät totaalisesti ja ottivat toisistaan tukea henkeä haukkoen. 'Naruto! Älä koske niskaan! Minne tahansa muttei niskaan!', Neji vaikeroi ja onnistui selättämään blondin lukiten tämän kädet. 'En tiennytkään että äänesi voi nousta noin korkealle!', Blondi kiusoitteli ja näytti aidosti hämmästyneeltä. 'Itseppähän kerjäsit tätä.', Vanhempi poika virnisti pirullisesti ja alkoi kutitella blondia kyljistä vapaalla kädellään.
Sasuke tunsi pienen mustasukkaisuuden pistoksen katsellessaan tätä. Korpin silmissä välähti muisto hänestä itsestään ja blondista pojasta leikkimässä nurmikolla lapsina, saaden tämän hymyilemään itsekseen. '...Onko totta että Itachi on veljesi?' Sasuken sydän jätti lyönnin väliin ja kylmä hiki nousi otsalle. "He tietävät!? Naruto kertoi sen!?" Kiba tarkkaili Sasuken reaktiota ja oli mielissään jäisen ulkokuoren viimein haljettua. Sasuke oli kalvennut ja vaikutti hermostuneelta. 'On.' Kiban silmät kaventuivat ja tämä näytti hetken röyhkeältä susilauman johtajalta, joka sai pelkällä katseella lauman luimistelemaan. Shikamarukin oli muuttunut asteen kylmemmäksi, joka huokui kummastakin pojasta uhkaavana.
'Pidä mielessäsi Uchiha. Naruto luottaa sinuun, vaikka olet samaa lihaa ja verta Itachin kanssa. Hän uskoo että olet erillainen kuin veljesi. Sinun on parempi todistaa se minulle.', Kiba murisi hiljaa karhealla äänellä paljastaen kulmahampaansa kuin koira. Sasuke nyökkäsi hermostuneena ja yritti pakottaa itsensä rauhalliseksi. Kibassa oli siis huolettoman ja lojaalin ystävän piirteiden lisäksi uhkaava johtaja luonne.
'Annan sinulle tehtäväksi katsoa Naruton perään koulun ulkopuolella. Älä päästä Harua lähellekkään häntä tai revin pääsi irti.' Sasuke nyökkäsi jälleen nyt omana itsenään ja silmitti toisella puolella pihaa muuriin nojaavan kokomustaan pukeutuneen pojan. Haru silmäili röyhkeästi vuoroin Kibaa ja vuoroin Narutoa, joka ei huomannut että häntä tarkkailtiin. Haru sujautti kätensä taskuunsa ja veti esiin linkkarin, jolla peilasi auringon Kiban silmiin pirullisesti virnuillen.
Kiba katsahti Sasukeen ja nojautui sitten aivan lähelle tämän kasvoja. 'Luotan sinuun.', Brunetti kuiskasi totisena ja lähti Shikamaru kannoillaan.


Pari muuta poikaa lyöttäytyi Harun seuraan ja tämä lähti verkkaisesti astelemaan kohti Sasukea muut kannoillaan kuin henkivartijat. Sasuke mittaili tulijoita katseellaan ja suoristautui täyteen pituuteensa. Vasemman puoleisella pojalla oli hiirenharmaat hiukset, luihut silmät ja lommoposket. Hän oli pukeutunut kokomustaan kuten Harukin. Oikean puoleinen oli kuin kopio tästä, paitsi että tämän hiukset olivat mustat. Kummatkin näyttivät viruneen jossain kylmässä ja kolkossa paikassa koko ikänsä. Haru itse huokui pahuutta ja välinpitämättömyyttä kuten Itachi. Sasuke tunsi sykkeensä nousevan ja adrenaliinin virtaavan kehossaan, valmistaen häntä taistele-tai-pakene tilanteeseen.
Haru pysähtyi aivan lähelle Sasukea ja silmäili tätä kylmästi. '...Uchiha. Se rakki, Kiba lienee selventänyt tilanteen? Liity meihin, niin säästyt selkäsaunalta.', Haru puhui lähes kuiskaamalla ja tarttui Sasukea leuasta kääntäen tämän kasvoja tarkasteltavakseen. 'Noin nätin pojan täytyy olla myös hyvä tapelija... Sinnulle olisi käyttöä, vai mitä Akito?' Vasemman puoleinen poika virnisti pirullisesti ja nuolaisi huuliaan rivosti katsastaessaan Sasuken silmät viirussa. Haru tunsi Sasuken värähtävän inhosta ja iski Akitoa vapaalla kädellään irroittamatta katsettaan Sasukesta. '...Pyydä anteeksi Uchihalta käytöstäsi.', Haru tiuskaisi kylmästi kasvojaan pitelevälle pojalle. Akito vinkaisi kuin eläin ja kumarsi syvään Sasukelle. 'Anteeksi, Uchiha-kun.' 'Mitä sanot, Uchiha?' Sasuke läimäisi Harun käden irti kasvoistaan ja katsoi suoraan tummiin vihaa leiskuviin silmiin. 'En koskaan tule olemaan sinun puolellasi.' 'Sitten sinetöit oman kohtalosi.', Haru sähähti Sasukelle ja lähti Akito, sekä toinen poika kannoillaan.
---

Hayate-sensei asteli kiireisesti yskien koulun käytävillä ja törmäsi johonkin ennenkuin ehti väistää. 'A-Anteeksi ei ollut tar-! Genma-sensei?' 'Yo! Sinulla taitaa olla kiire? C-luokkaako menet kurittamaan?', Genma kyseli hyväntuulisena ja hymyili pureskellen pitkää tikkua tapansa mukaan. 'Niin minun pitäisi.', Hayate vastasi hieman punastellen ja yski hermostuneesti. 'Tulisitko ulos kanssani tänä iltana? Lupasin silloin kysyä ja pidän lupaukseni. Ajattelin kysyä Kakashia ja Irukaa mukaan niin menisimme tupla treffeille.' Hayate punastui hiusrajaa myöten ja yskähti teräsvästi. 'Kai minä voisin, hae minut illalla.' Sen sanottuaan Hayate riensi taltuttamaan tulipaloa, jonka muutama huligaani oli keksinyt sytyttää roskikseen.
"Mmm.. Genma, sinä olet onnekas paskiainen!", Tikkua pureskeleva mies ajatteli itsekseen ja raastoi katseensa siitä kohdasta, missä Hayaten takamus oli hetki sitten ollut.
Genma hoksasi Kakashin käytävän toisesta päästä ja kiirehti tämän luo. 'Yo, Kakashi. Minulla olisi tiedossa vähän illan vietettä, jos sinä ja Irukakin tulisitte mukaan. Menen Hayaten kanssa ulos ja ajattelin että porukalla olisi mukavampaa Hayatenkin kannalta.' Kakashi näytti miettivälta ja nyökkäsi sitten. 'Olisihan se mukavaa. Iruka ja Hayatehan ovat hyviä ystäviä, kuten me. Kysyn Irukalta ja ilmoitan sinulle sitten.


Hayate yski nyt kahta useammin vedettyään vahingossa savua henkeen ja piti astmapiippua pöydällä valmiina. Muutama oppilas piikitteli aika ilkeästiti Hayatea astmasta, mutta tämä ei ollut huomaavinaan ja yritti jatkaa opetusta. C-luokka oli erityisen häijy ja meteli veti vertoja D-luokalle. Tämä ei tietenkään suosinut Hayatea, joka ei yksinkertaisesti jaksanut huutaa ja vaatia hiljaisuutta. Joten Hayate tyytyi kirjaamaan istunnot viidelle pahimmalle remuajalle ja uppoutui itse omiin ajatuksiinsa. "Pelleileekö Genma minun kustannuksellani? Tuntuu aika epätodelliselta että hän olisi kiinnostunut minusta...''


Iruka oli jäänyt yksin luokkaan ja alkoi pakkaamaan tavaroitaan seuraavaa luokkaa varten. Kakashi kuitenkin porhalsi häiritsemään selittämään jotain treffeistä. Iruka ei tosin jaksanut kuunnella, vaan nyökkäili ja myötäili kaikkeen mitä Kakashi sanoi. 'Mahtavaa hani! Tulen hakemaan sinua töiden jälkeen. Toivottavasti Genma ja Hayate eivät myöhästy kovin paljoa.', Kakashi touhotti. Kuullessaan maininnan Genmasta ja Hayatesta, sekä treffeistä Iruka jähmettyi paikalleen ja siirsi tivaavan katseensa Kakashiin. 'Et kai luvannut että menemme ulos Genman ja Hayaten kanssa!?' 'M-Mutta hani sitähän minä olen tässä kokoajan selittänyt. Etkö tahdokkaan?', Kakashi takerteli vähän säikähtäneenä Irukan kateesta.
'Ovatko Genma ja Hayate yhdessä? Keneltä kuulit?' 'No Genma tuli äskettäin käytävällä vastaan ja ehdotti että menisimme.' Iruka näytti miettivän hetken ja hyppäsi sitten kakashin kaulaan iloisesti hihkaisten. 'Hayate on varmasti onnellinen! Hänhän on pitänyt Genmasta jo kauan! Tottakai me menemme.' Kakashi hieman arvelutti Irukan äkillinen mielialan muutos, mutta eihän se häntä haitannut, nyt hänellä olisi tiedossa illanvieeto rakkaansa ja parhaan ystävänsä kanssa. Ja parasta oli se, että hän pääsisi ylpeilemään Irukallaan Genmalle.
---

Iruka-sensein tunnilla Sasuke yritti käyttää aikansa opiskeluun, mutta löysi itsensä vilkuilemasta blondia, jonka oli pysäyttänyt nurkalla ennen kellon soittoa. Uchiha oli sopertanut nopean anteeksipyynnön ja vilkuillut puna kasvoillaan ympärilleen hermostuneena. Naruto oli katsonut tätä hetken ihmeissään, mutta naurahtanut sitten kevyesti ja sanonut että ymmärsi Sasuken silloisen käytöksen.
Nyt Uchiha ei saanut silmiään irti blondista, joka tiesi vastaukset lähes kaikkiin kysymyksiin. Oli selvää että Iruka oli Naruton lempi opettaja siinä missä Naruto Irukan lellikki. Iruka hymyili aina kauniisti kun Naruto vastasi oikein ja neuvoi mielellään jos tämä pyysi apua. Ketään ei kuitenkaan tuntunut haittaavan vastaava lelliminen vaan osa luokan pojistakin kinnitti huomionsa Narutoon turhankin usein. "Helvetin homopojat! Vielä pahempia kuin fanitytöt..", Sasuke huomasi ajattelevansa ja yritti ryhdistäytyä.


'Naru-chan, viitsitkö neuvoa minua tässä tehtävässä.', Eräs mustahiuksinen poika vinkkasi Narutolle. 'Sai!? Milloin sinä tulit takaisin!?', Blondi huudahti ja näytti pöllähtäneeltä kun ei ollut huomannut toista aiemmin. 'Sain tarpeekseni Sunasta ja päätin palata vanhaan kunnon Konohaan. Tosin lähden taas parin päivän päästä. Olin jo luokassa kun sinä tulit, et vain huomioinut minua.', Saiksi kutsuttu poika Selitti ja näytti hieman loukkaantuneelta. Tarkemmin katsottuna Sasuke huomasi tämän teeskentelevän. Korppi ei itsekkään tiennyt syytä, mutta hän ei pitänyt tästä pojasta. Hymy oli teeskennelty ja kaikki muukin tuntui teennäiseltä. Poika vaikutti rivolta napapaitoineen ja hävytömän alhaisine vyötäröineen. Kaiken kukkuraksi hänellä oli peniksen muotoinen korvakoru. Irukakin oli huomannut tämän ja näytti hieman paheksuvalta, mutta antoi asian olla ja jatkoi opetusta.


'Lähdetkö kanssani syömään koulun jälkeen?', Sai kysäisi sivunmennen ja katsahti hävyttömästi Naruton takamusta. Blondi vaikutti vaivautuneelta ja vilkaisi Kibaan anovasti. 'E-En taida päästä. Minulla on menoa. Anteeksi.' Nyt Sasuke oli sen päättänyt, hän ei missään nimessä pitänyt tästä pojasta ja pitäisi tämän kaukana Narutosta. Sai vaikutti happamalta, mutta loihti kasvoilleen mairean tekovirneen. 'Ymmärrän kyllä jos et tahdo olla tekemisissä kanssani. Eihän sitä tiedä mitä minunlaiseni keksisi tehdä noin suloisellee pakkaukselle. Välillä pelkään menetäväni hallinnan ja...' Kiba oli myös seurannut tilannetta ja heitti Saita kumilla saaden tämän kääntämään huomionsa Narutosta. 'Ah, Kiba Inuzuka. Pitkästä aikaa...' Yksi äkäinen silmäys Kibalta sai Sain huokaisemaan dramaattisesti ja kääntymään pulpettinsa puoleen väärin ymmärretyn oloisena. Moista teatteria ei Sasuke ollut ennen nähnyt. Irukakin oli kai saanut tarpeekseen ja näpäytti Saita tunnilla puhumisesta.
'Kuka vastaa tähän? Jollei kukaan tiedä vastausta, ette pääse välitunnille ennen kuin olette lukeneet alueen uudestaan!', Iruka kailotti äkäisesti melun yli ja sai muutaman hiljenemään. Naruto mietti hetken ja viittasi sitten. 'Kuusi pilkku seitsemän?', Blondi vastasi ujosti Irukalle. Brunetti suli heti ja tämän piti luultavasti hillitä itseään ettei menisi halaamaan Narutoa. 'Oikein Uzumaki! Ottakaa opiksenne te muut ja panostakaa vähän. Pidän kokeen ensi viikolla.' Luokka tietenkin protestoi, mutta Iruka ei kuunnellut vaan viittasi kaikkia poistumaan.


Sasuke suuntasi hieman varovaisesti kohti Kibaa ja muuta porukkaa. Korppi huomasi Naruton kavahtavan pienesti Sasuken huomattuaan ja tarttuvan Nejiä kädestä. 'Hmm? Naru-chan, mitä nyt?', Neji kyseli kummissaan ja käänsi harmaat silmänsä blondin katseen suuntaan. Sasuken iloksi ja harmiksi Naruto ei ollut kavahtanut hänet nähtyään, vain koska Sai asteli hänen takaansa kohti Narutoa. 'Aww, Naruto-chan. Näytät kovin suloiselta kyyristellessäsi Hyuugan takana. Pelotanko minä sinua?', Sai lisäsi dramaattisesti huokaisten ja levitti kätensä näyttävässä kaaressa, miltein osuen Sasukea kasvoihin. 'Oih, pyydän anteeksi. Tarkoitukseni ei ollut suinkaan kolkata sinua.. Uusi tulokas?' 'Uchiha Sasuke.', Korppi esittäytyi välinpitämättömästi ja suorastaan huokui kylmää ilmaa ympärilleen. Hän oli toivonut välttävänsä keskustelun tämän rivon idiootin kanssa.
'Ah, Uchiha.. Huomaa heti että olet sukua Itachi-saman kanssa.', Sai huudahti pienesti ja meinasi koskettaa korpin kasvoja, mutta tämä väisti käden kireän oloisena. "Miksi hän kutsui Itachi-samaksi?", Sasuke mietti kuumeisesti ja näin lähempää katsottuna Sai näytti tutulta. "Se poika joka välitti itachille huumeita!? Mitä hän täällä tekee?", Sasuke oivalsi ja vilkaisi Kibaa merkitsevästi. 'Usko tai älä, Uchiha. Olisi hienoa jos sinunkin silmäsi muuttuisivat pian yhtä punaisiksi kuin Itachi-saman.' 'Mitä jos jättäisit Uchihan rauhaan ja häipyisit, Sai?', Kiba äyskäisi pahantuulisesti ja mulkaisi tätä pahasti huppunsa suojista. 'Selvähän se, Kiba. Olin toivonut että suhtautuisitte minuun jo hieman suotuisammin, mutta olen hyvin pettynyt.', Sai protestoi näyttävästi asettaen käden rintakehänsä päälle ja poistui.


'Kumma tyyppi...', Chouji päivitteli ja jatkoi sipsien mussutusta. Kiba siirtyi lähemmäs Sasukea ja kysyi matalalla äänellä. 'Taisit tuntea hänet jo ennalta?' Sasuke nyökkäsi pienesti. 'Se välitti Itachille huumeita, erään suuren huume porhon suojatti epäilemättä. Itachi sanoi joskus että hän on sukua minulle. En tiedä tarkemmin.' Kiba sätkähti hieman vilkaisi kaventunein silmin Sain jälkeen. 'Arvelinkin jotain sellaista. Suku on pahin.', Shikamaru lausahti venytellen ja nappasi Kiban suupielessä olleen tupakan vetäen henkoset. 'Shika, sun pitää oikeasti lopettaa tuo minun tupakoitteni nappaaminen, olen kohta täys peeaa kun joudun ostamaan kaksin verroin useammin. 'Porukan aivojen palkka..', Shikamaru mutisi ja meni makoilemaan puun alle.
'Mitä Sai täällä tekee? Hänhän asuu Sunassa?', Sasuke kysäisi mietteliäänä. Kiba tuhahti ja nakkasi päätään edelleen Nejin takana kyyhöttävään blondiin. 'Piirittää Narutoa, se tyyppi on umpihomo eikä pelkää näyttää sitä.' Blondi vääntelehti paikallaan kiusaantuneena ja yritti piilottaa punastustaa. 'Minä en vain uskalla sanoa Saille että jättäisi minut rauhaan...'
Shino oli siihen asti ollut aina hiljaa ja Sasuke säpsähti pienesti kuullessaan tämän puhuvan. 'Mitä Sai tarkoitti silmiesi muuttumisesta punaisiksi?'
Sasuke tunsi kaikkien tuiman katseen itsessään ja vilkaisi Kibaan lievästi hädissään, mutta tämä nyökkäsi kehottaen kertomaan. '...Hän tarkoitti että olisi mahtavaa jos minusta tulisi murhaaja kuten Itachista.' Hetken kaiki olivat hiljaa, mutta sitten Naruto puhui hiljaisella äänellä. '..I-Itachi on murhannut ihmisen?' '...Vanhempamme.', Sasuke kuiskasi ja lähti. Blondi irrotti otteensa Nejistä ja riensi korpin perään, jättäen hiljaiset ystävänsä taakseen.


Naruto löysi Sasuken kellarille vieviltä rappusilta ja lähestyi tätä hitaasti. 'Sasuke..?' Korpin selkä nytkähteli ja Naruto tiesi tämän itkevän, vaikkei kuullut ääntä tai nähnyt tämän kasvoja. Hitaasti tunnustelevan oloisena blondi istuutui vanhemman pojan viereen ja kietoi hellästi kätensä tämän ympärille. Sasuke värähti kosketuksesta, muttei työntänyt blondia luotaan. '..Sasuke. Oletko kertonut tuota kellekkään aiemmin?', Naruto kysyi hennolla äänellä ja sai vastaukseksi pienen pudistuksen. 'Sinun pitäisi puhua siitä, muuten ahdistut jollet luovuta osaa tuskasta kenellekkään. Kerro minulle..' Korppi pudisti jälleen päätään ja selvästi häpesi itseään.
'Hyst, älä häpeä itkemistä. Minä pidän tunteensä näyttävistä pojista.', Naruto kuiskasi nyt hullunkurisesti virnistäen ja tökkäsi Sasukea kylkeen hellästi. Korpin selkä ei enää nykinyt ja tämä alkoi saada ääntäänkin takaisin. 'Kiitos.. Naruto.', Sasuke sopersi hiljaa ja blondin yllätykseksi vastasi halaukseen. Hetken pojat vain olivat lähekkäin ja tunsivat toistensa lämmön. Sasuke liikahti ensimmäisenä ja nojasi kasvonsa lähelle blondin kasvoja. Naruto sävähti pienesti tuntiessaan huulet omillaan. Lyhyt suukko maistui suolaisilta kyyneliltä ja tupakalta. "Tällä kertaa viestini oli selvä...", Sasuke ajatteli itsekseen ja lähti jättäen Naruton istumaan portaille. "Sasuke..."

Kommentit (Lataa vanhempia)
Suna-onna - 2007-08-09 07:31:58
Tää on aivan ihana ja tavattoman hyvä tarina (niinku on kaikki muutki sun kirjottamat). Toi loppu on sulone mut mitä Naruto oikee aikoo sanoa? Äkkiä lisää!!!
5 pistettä

Oni-Chan - 2007-08-09 07:52:34
WOWOWOWOW!!!! JATKOO HEI! TÄÄHÄN ALKAA KÄYDÄ MIELENKIINTOISEKSI! 5POJOO!!!!
ZETTAI/hentai5POJOO!!!!

mayssi - 2007-08-09 08:11:20
Ihana, ei kerrassaan mitään moittimista. :) Sopivan jännä. Lisää saa ja pitää kirjottaa. ;) Viitonen.

RafaelinEnkeli - 2007-08-09 15:25:33
Oi, tää on tosi mahti! Pitkä, kiinnostava, söpö, kaikkea. :D Olen lukenut aiemmatkin osat. Jatkoa! Eikä tälle voi antaa muuta kun 5 pojoa.

ABeKoBe - 2007-08-09 16:28:26
Sä sait jatkoo kirjotettuu!!! *fanityttöihqtuskohatusextrasuperhyperiloisesti* <3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3 ja nyt minä luen tämän^^

ABeKoBe - 2007-08-09 17:01:19
sain viimein luettua.. ja kommentti on: <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<33<3<3
<3<3<3<33<3<3<33<33<3<3<33<3<33<3<3<3<33<3<3<33<33
AIVAN IHANAN IHANAN IHANAN LIOSTAVAN SUPER IHANA!!!!!!!!! enkä liioittele hitustakaan^^ *piirtää semen kasvoille sydämen ja hymynaaman* kirjoita pian lisää, joohan semeeeee?<3<3 *ultra-super-hyper-uke-katse*

ABeKoBe - 2007-08-09 17:03:41
Loistavan eikä liostavan^^" 5 pojoa joka tapauksessa^^ T:osaankirjoittaa.com

celebfalas - 2008-04-05 12:20:44
~aaawww~ ihanaaa^^ 5p. vaikka muutamia häiritseviä kirjoitusvirheitä näkyikin.. :) seuraavaa taas lukemaan.

MrXinxu - 2010-08-04 18:19:07
Mä sanon tän taas mut noi naruton kaverit on just ihanii narskaa kohtaa<33 ja joo tä on tämmöne ihana kaikki tykkää narutosta, paitsi saita...ja Harua en kestä -.-

mutta mutta, 5 pistetää<3

MrXinxu - 2010-08-04 18:20:56
Jaja toi Tentenin, Temarin ja Narskan ryhmähali<33 awws.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste