Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Amazing Ninja Race Jakso 7: osa 3 - BugShino
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2637 sanaa, 16966 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-08-13 18:32:38
Kansio: Muu - muu

Tässä jaksossa lisää Kisamen lempiruokia ja parisuhdeneuvoja. Pettävätkö Hinatan hermot vihdoinkin? Viimeinen pari putoaa kisasta.

Arvostelu
10
Katsottu 1834 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Syvimmät anteeksipyyntömme, että tämä kesti näin kauan. Olimme suuren osan lomasta poissa kotoa, ja näin olleen kaukana tietokoneesta. Tämä osa on siitä hyvityksenä pidempi kuin tavallisesti. Varoituksia ei ole tällä kertaa.
KakaIrua, eli shounen-ai:ta on kyllä mukana, mutta se on kirjoittettu aivan eri tyylillä kuin aiemmat kohtaukset. Uskon, ja toivon, että sen pilaileva ja kliseinen tyyli huvittaa myös tavallisesti shounen-ai:ta inhoavia.

***

Kilpailijat istuivat vaisuina omilla pölkyillään, katsellen maisemia ja toisiaan. Aikaa oli kulunut vasta reilu puoli tuntia ja kaikki olivat edelleen mukana kisassa. Viimein hiljaisuus katkesi, kun Jiraya tallusti paikalle. Hänellä oli takanaan valtava kuorma, jonka peitti vielä suurempi lakana.
    ”Koska kilpailu ei näytä edistyvän tarpeeksi nopeasti, niin tuomaristomme päätti avittaa siinä asiassa. Joten lepuuttakaa silmiänne tässä!” Jiraya julisti, heilauttaen kankaan kärryn päältä. Kaikkien silmät muljahtivat silmäkuopissaan, kun kärry oli täynnä erilaisia herkkuja.

Pari kameramiestä auttoi Jirayaa purkamaan kuorman ja levittään ruokia kilpailijoiden tolppien juureen. Sen tehtyään Jiraya jatkoi:
    ”Ja muistakaa! Jos laskeudutte noilta paikoiltanne, niin putoatte kisasta ja pääsette nauttimaan näistä herkuista.” Tämän jälkeen Jiraya jätti kilpailijat rauhaan.

Lienee turha sanoa, että herkkulasti suoraan alapuolella on suuri houkutus. Tuulettimet työnsivät herkkujen tuoksun väkisin ylöspäin kilpailijoiden nenille. Monet olivat vielä hirveän nälkäisiä, oltuaan pitkään syömättä.
    ”Pakko vastustaa!” Tenten ajatteli, yrittäen jättää tuoreen luumutortun tuoksun huomiotta. Shino vilkuili häntä vähän väliä kuin peläten, ettei tytön tahdonvoima riittäisi.
    ”Kuvittele, että se on raakaa silliä”, Shino auttoi, saaden Tentenin työntämään kielensä ulos inhoavasti.
    ”Yäk! Iljettävää! Miten kukaan voisi edes -?” Tenten aloitti.
    ”Raakaa silliä! Oi, saisinpa nyt raakaa silliä, tai kylmiä ankeriaita!” Kisame huokaili haaveilevasti. Kaikki tuijottivat häntä silmät teekupin kokoisina.
    ”Olisitko ystävällinen ja pitäisit ällöttävät lempiruokasi omana tietonasi?” Itachi tokaisi ärtyneesti.
    ”Mikä nyt mättää? Astuitko kamelinlantaan matkalla?” Kisame kysyi pariltaan, loukkaantuneena lempiruokiensa arvostelusta.
    ”Tuki turpasi ja anna minun olla!” Itachi ärähti vihaisena. Hänellä oli omasta mielestään täysi syy olla kiukkuinen, joutuessaan istumaan liian pienellä alustalla. Hemmetti, hänen takapuolensa hädin tuskin mahtui kokonaan tolpan nokalle!
    ”Anteeksi, oi Teidän Ylhäinen Pikkumaisuutenne!” Kisame tuhahti, saaden Itachilta murhaavan katseen.


Iruka kyyhötti omalla tolpallaan, tuijotellen jalkojaan. Kakashi selitti hänen vasemmalla puolellaan erilaisista tavoista, joilla Iruka olisi voittanut Kisamen. Irukaa ärsytti hetki hetkeltä enemmän, että toinen oli kuin ei huomaisikaan chuuninin huonoa tuulta. Juuri, kun Kakashi oli aloittamassa selostusta chakran oikeaoppisesta käytöstä taistelussa, Iruka räjähti.
    ”...jolloin iskustasi tulee voimakkaampi -!” Kakashi keskeytti selostuksena, väistäessään vaarallisen läheltä lentänyttä kunaita.
    ”Iruka? Mitä?”
    ”Älä. Ikinä. Saarnaa. Minulle. Chakran. Käytöstä”, Iruka pakotti yhteenpurettujen hampaidensa välistä. Nyt hän oli raivoissaan. Tuo itsekeskeinen paskiainen kohteli häntä kuin ninja-oppilasta!
    ”Öh, suutuitko siitä?” Kakashi kysyi, toinen käsi niskansa takana. Iruka ei vaivautunut vastaamaan.
    ”Hei, halusin vain huomauttaa, millä muilla tavoilla asian olisi voinut hoitaa”, Kakashi yritti. Tällä kertaa Iruka jopa vastasi, ääni pisteliäänä kuin arsenikki.
    ”Jätä minut rauhaan.”


Samoin kuin Irukan, myös Hinatan pultit alkoivat uhkaavasti kiristyä, kun Lee jatkoi ’kannustamistaan’:
    ”Hinata-chan, kestäkäämme nämä koettelemukset nuoruuden voiman avulla! Sillä juuri nyt puhkumme sitä niinkuin kaikki muutkin nuoruuden kevätajan nuorukaiset! Tämä olkoon erinomainen harjoitus kurinalaisuudesta ja pälä pälpäti pää...!” Koko tämän pitkän ajan, Hinata oli joutunut kuuntelemaan samaa jauhantaa ja nyt hän oli päättänyt pistää tälle sirkukselle lopun.
    ”...ja kuten suurin ja mahtavin Gai-sensei on sanonut...!” Lee jatkoi höpöttämistään.
    ”Lee! Tuki turpasi nyt ja heti. Minua ei voisi enää viiruakaan kiinnostaa kuunnella ’nuoruuden voima sitä ja nuoruuden voima tätä’-pas***!” Hinata meuhkasi, jolloin Lee hiljentyi kuin häntä olisi lyönyt näkymätön nyrkki. Lee oli aivan äimistynyt kuinka Hinata saattoi olla noin raivoissaan. Eihän Hinata koskaan suuttunut kenellekään.
    ”M-mitä minä sanoin väärin?” Lee uikutti Hinatalle, joka näytti siltä kuin haluaisi lyödä jotakuta, ja kunnolla.
    ”Miksi hel***ssä minun pitää toistaa nämä *** asiat mijoona kertaa, ennen kuin te *#¤* idiootit ymmärrätte mitään?! Ovatko steroidit tuhonneet viimeisetkin aivosolunne, kun ette ymmärrä selvää puhekieltä?!” Hinata raivosi itku kurkussa.

    ”Mikä tuo voimakas chakra-purkaus oikein on?” Itachi ihmetteli, huomattuaan Hinataa ympäröivän auran. Kisame sattui kuulemaan sen ja valaisi tietämätöntä toveriaan:
    ”Vihan voima. Kaikki tuon tytön tähänastiset tunteet olivat pakkautuneet ja nyt ne sitten purkautuivat. En tahtoisi olla tällä hetkellä tuolla.”
Itachi nyökkäsi.


Vastapainona muiden riitelylle, Tenten ja Shino juttelivat varsin rauhallisissa tunnelmissa. Aiheen huomioonottaen, heidän yhteisymmärryksensä ja rauhallisuutensa oli lähes pelottavaa.
    ”Minusta meidän ei pitäisi jatkaa tätä. Tätä, mitä lie suhdetta”, Tenten ilmoitti.
    ”Ei minustakaan”, Shino myönsi melkein helpottuneena. Onneksi Tenten oli aloittanut keskustelun.
    ”Olemme liian erilaisia”, Tenten jatkoi. Shino nyökkäsi.
    ”Sovitaan, että tästä edespäin olemme vain joukkuetoverit. Eikä mitään asiatonta sähläystä.”
    ”Sopii minulle. Voisimme sitten rauhassa siirtyä väljemmille vesille”, Tenten virnisti.
    ”Joko löysit uuden uhrin?” Shino kysyi hyväntuulisesti. Se olisi jopa hyvä. Ei tarvitsisi pelätä, että tyttö muuttaa mielensä.
    ”Ehkäpä”, Tenten vastasi arvoituksellisesti ja hymyili aurinkoisesti.


Sillä välin Kakashi ja Iruka jatkoivat riitaansa.
    ”Voisitko viimein kertoa mikä sinua nyt risoo?!” Kakashi kysyi mykkäkoulua pitävältä Irukalta. Viimein Iruka kyllästyi Kakashin typeryyteen.
    ”Miksi sinun täytyy olla tuollainen omahyväinen, kaikkitietävä pas***inen?! Itse muka tiedät aina miten pitäisi toimia ja saarnaat siitä minulle. Heti, kun keksin jotain itse, niin etkös sinä ala moittimaan sitä ja pitämään omia ideoitasi muka paljon parempia! Luuletko, etten minä tiedä mitään chakran käytöstä, kun joudun opettamaan sitä monta tuntia päivittäin rasittaville kauhukakaroille, jotka eivät edes arvosta työtäni!” Iruka huusi, ja tällä kertaa tosissaan.
    ”Enhän minä edes...!” Kakashi puolustautui.
    ”Kylläpäs!” Iruka keskeytti.
    ”Enpäs!”
    ”Kylläpäs!” Heitä tarkkailevat Kisame ja Itachi alkoivat saada niskakipuja, sillä riita muistutti jo tennis-ottelua, kun molemmat karjuivat toisilleen vuoronperään.

    ”Tämä on täysin turhaa...” Kakashi aloitti, mutta Iruka ei ollut vielä lopettanut.
    ”Jaahas, nyt sinä sitten yrität livistää tästä kuin koira veräjästä! Kuvittelet selviäväsi sillä, että yrität alistaa minut vain siksi, että satut olemaan jounin...” Iruka jatkoi kovaan ääneen.
    ”Ja seme!” Kakashi täydensi omavaltaisesti lauseen, yskäisten lopuksi kuuluvasti.
    ”Niin ja -! Hei, hetkinen! Älä ala sekoittamaan tuollaisia juttuja tähän!” Iruka tiuski noloissaan, melkein astuessaan ansaan.
    ”Anteeksi nyt vain, mutta sinä se tässä olet se, joka keksi huonon suunnitelman ja minä olin se, joka halusi valaista sinua, ettet tekisi samaa virhettä toistamiseen!” Kakashikin karjui vihdoin tosissaan. Se ei tosin tehonnut Irukaan, jonka tempperamentti oli päässyt täysin valloilleen.
    ”Ai sinä et siis luota minuun ja kykyihini hitustakaan?! Tästä ei sinua pelasta se ’suuri-ja-mahtava’ sharinganisi! Ethän sinä olisi mitään ilman sitä!” Iruka nälvi terävästi.
    ”Sharingan ei liity tähän nyt mitenkään, toisin kuin se tosiasia, että sinä olet oikea pihtari! En ole saanut sinulta mitään ties kuinka pitkään aikaan!” Kakashi pamautti, jolloin Kisame ja Itachi olivat pudota tolpiltaan. Tuli äkkiä haudanhiljaista. Sanat pistivät Irukaa kuin kylmä miekka kylkiluiden väliin.
    ”Eli sinua ei kiinnosta mikään muu kuin ’se’? Hatake Kakashi, olen todella pettynyt sinuun”, Iruka nyyhkytti. Kakashi oli juuri sanomaisillaan jotain, mutta ei pystynytkään.

Syvä hiljaisuus valtasi parin, jolloin Kisame ja Itachi pitivät pienen tauon supisten toisilleen, kumman puolella olla. Lopulta Iruka jatkoi:
    ”Se on nyt loppu! Kuulitko?! Loppu!”
Näytti kuin Kakashi olisi saanut sydänkohtauksen, sillä juuri sellainen reaktio hänellä oli.
    ”Ymmärrän, ehkä niin on parempi. Siksi hyppäänkin nyt alas tältä tolpalta pää edellä, räjähdesinetti sidottuna nilkkaani, sillä en halua pilata mitään enempää”, Kakashi julisti hiljaisella äänellä, ja nousi seisomaan, kädet ojossa kuin uimahyppääjällä.
    ”Luulin, että välillämme oli jotain...muutakin kuin seksi”, Iruka lisäsi niiskaisten.


Tuomarien kopilta kuului silloin kamalaa parkumista ja kiroilua, kun Spica (suuri KakaIru-fani) purki tunteitaan hakkaamalla laitteita ja huutamalla:
    ”Miksi?!”
    ”Spica, ole hiljaa! Tuo on säälittävää”, BugShino tokaisi, pelastaen viime hetkellä suuren kuvaruudun. Tämähän oli kuin mistäkin B-luokan draamasarjasta.


Silloin Kisame nousi seisomaan.
    ”Ei, ei, ei! Ei tämän näin pidä päättyä! Tässä pitää olla onnellinen loppu! Ensinnäkin, Kakashi, sinun täytyy huomioida paremmin Irukaa ja kunnioittaa tätä enemmän, sillä kunnollinen parisuhde on aina tasavertainen. Ja, Iruka, etkö huomannut, mitä Kakashi sanoi aiemmin? Hän saarnasi sinulle vain suojellakseen sinua. Ja entä sitten tuo hullu itsemurha-ajatus? Silloin hän osoitti, että todella välittää sinusta”, Kisame selitti näille tolloille.
    ”Öö...ja mistähän lähtien sinä olet käyttäytynyt kuin mikäkin Dr. Phil?” Itachi kysyi kulmakarva koholla. Ihmeiden aika ei välttämättä olisikaan vielä ohi.
    ”En tiedä, tuokin taisi olla jotain genjutsun ja korruption väliltä”, Kisame totesi hämillään.
    ”Jaa...” Itachi myönsi ja jatkoi tämän kaamean parisuhdeterapian seuraamista.

    ”Onko se totta? Rakastatko minua todella?” Iruka kysyi punastuneena.
    ”Siitä lähtien, kun ensimmäistä kertaa tapasimme! Aina ja ikuisesti!” Kakashi vakuutti. Sydämet suorastaan leijailivat ilmassa.
    ”Oi, Kashi!”
    ”Ruka, rakas!”
    ”Apua! Taidan tukehtua siirappiin!” kuului läheisiltä tolpilta.
    ”Hän aamukahvin vuoteeseen on tuonut rakkaalleen
      Valo taittuu ikkunasta onnen hetkeen jokaiseen
      Saa peiton alla koko päivän tehdä taikojaan
      ja tuntea, kun SIIRAPPI peittää maan!”

Ja tähän väliin voitaisiin tunkea auringonlasku ja valtava aalto, joka törmää rantaan, mutta sehän muistuttaisi liikaa Gain ja Leen juttuja.

Samaan aikaan studiossa, BugShino katsoi ruutua suuri hikipisara ohimollaan, kun taas Spica itki vuolaasti.
    ”Tuo oli kauneinta, mitä olen koskaan nähnyt tai kuullut!” tyttö vollotti. BugShinon kulmakarva nytkähti epäuskoisena.
    ”Meidän täytyy palkita Kisame! Suuri amorimme saa ansaitsemansa kunnian, pidän siitä huolen!” hän jatkoi, hypähtäen seisomaan.


    ”Rauhoitu nyt, Hinata-chan”, Lee yritti epätoivoisesti.
    ”Enkä rauhoitu! Olen kurkkuani myöten täynnä noita löpinöitäsi nuoruuden voimasta! Jos potissa ei olisi suuri palkkio, olisin jo luovuttanut!” Hinata huusi kurkku suorana. Hänen tolppansa huojui vaarallisesti voimakkaan auran takia.
    ”Ihan totta, kaadat kohta tolppasi!” Lee varoitti, mikä oli suuri virhe.
    ”Etkä edes kuuntele minua! Juuri tämän takia inhoan miehiä!” Hinata räjähti, kirjaimellisesti. Hänen tolppansa halkesi kahtia ja molemmat puolet kaatuivat eri suuntiin, osuen muihin tolppiin. Seurauksena oli ketjureatio, jonka takia kaikki tolpat lähtivät kaatumaan. Reunimmaisin kaatui studion päälle, jonka katto onneksi kesti. Jiraya pysäytti toisen, kutsumalla Gamabuntan paikalle. Sammakko ei erityisemmin pitänyt uudesta pestistään tolpan pitelijänä, mutta piti mölyt mahassaan.

    ”Mitä pirua?!” Kisame huudahti, kun hänen tolppansa pysähtyi äkisti varsin ikävään kulmaan. Onneksi he olivat ninjoja, muuten olisi tullut ikäviä seuraamuksia.
    ”Rauhoittukaa, ei paniikkia!” Jiraya huusi kilpailijoille, jotka roikkuivat varsin kiintoisissa asennoissa, sillä chakran käyttö oli tässä kisassa kielletty.
    ”Miten tässä voisi edes panikoida?!” Tenten ärähti, kunai tökättynä puiseen tolppaan. Tolpat nojasivat toisiaan vasten ja kilpailijat joutuivat tukemaan toisiaan, jotta eivät putoaisi.
    ”Halusinkin vain, että kuuntelettte, kun ilmoitan, ettei tämä vaikuta kilpailuun mitenkään! Kisa jatkuu edelleen!” Jiraya huusi yläilmoihin, jossa tuli yhtäkkiä haudanhiljaista.
    ”MITÄ?!!!” kuului, kun viesti viimein upposi.
    ”Te roikutte siellä kunnes tiputte!” Jiraya selvensi ja palasi sitten nopeasti pystytettyyn vara-studioon.
    ”Anteeksi”, Hinata piipitti omalta tolpaltaan. Häntä hävetti hirveästi, mutta ainakin Lee oli vaiennut.
    ”Ei se mitään, Hinata-chan! Teit juuri kisasta haastavamman, jotta voimme treenata entistä pontevammin ja saavuttaa tuloksia nuoruuden voimalla!” Lee kajautti. Hinata harkitsi vakavasti luovuttavansa.


Muutaman tunnin kuluttua kaikki olivat aivan puuduksissa eikä suoraan alapuolela tuoksuva ruoka helpottanut yhtään.
    ”Voisitko ystävällisesti siirtää sandaalisi pois sormiltani?!” Itachi karjui Tentenille, joka oli juuri vaihtanut toisen jalan alleen.
    ”No, anteeksi, mutta tässä on vähän vaikea tähdätä, mihin astuu, kun seisoo yhdellä jalalla!” tyttö huusi takaisin. Itachi mulkoili häntä ylöspäin, mutta sai uutta ajateltavaa, kun Kisame tökkäsi Samehadalla häntä pohkeeseen.
    ”Varo vähän sen tikkusi kanssa!” Itachi ärähti eikä ollut ainoa. Kisamen toisella puolella kyykistellyt Kakashi oli saada uuden leikkauksen tukalleen. Väistäessään miekkaa hänen Icha Icha-erikoisjulkaisu putosi takataskusta. Kirja putosi useita metrejä, törmäten kuivaan ja kovaan maahan. Lisäksi sen vieressä sijaitsi harvinaisen iso lantakasa. Kaiken kukkuraksi kirjan alla oleva maa ei ollut kaikkein tasaisimmasta päästä, ja näin ollen Icha Icha liukui uhkaavasti kohti tuota hirvittävää luonnontuotetta. Iruka yritti turhaan estellä Kakashia, mutta jounin ei kuunnellut.
    ”EEEEIIIIIIII!!! En anna sen tapahtua!” Kakashi ulvoi ja loikkasi kirjan perään, riistäytyen Irukan otteesta. Hän onnistui kuin onnistuikin nappaamaan aarteensa turvaan, mutta läsähti itse suoraan tuohon ulosteläjään.
    ”YUH!” kaikki muut lausuivat yhteen ääneen.

Ja kun Kakashi ja Iruka näin ollen putosivat kisasta, ei muillakaan ollut mitään tarkoitusta tasapainoilla tolpilla. Loput pareista hyppäsivät alas, mutta siirtyivät Irukan esimerkkiä noudattaen kauas Kakashista.
Jiraya julisti kilpailun loppuneeksi ja ilmoitti Kakashin ja Irukan pudonneen kisasta.

***

Kisa lähenee loppuaan, samoin siis sarja. Seuraavassa jaksossa selviää jo voittaja. Osia voi tietysti olla muutama eikä extra-jaksoistakaan ole varmaa tietoa. Yritetään kuitenkin saataa sarja pian loppuun.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Fuyu - 2007-08-13 19:28:20
Vihdoin jatkoa! Tätä oon oottanu: Kakashin ja Irukan riita! Vihdoinkin  söpöläiset käyttäytyy normaalisti (ei kaikki oo täydellistä) =) harmi että Kakashi vain ei osannut antaa kirjan mennä ja piti pudota kisasta. Baka!!! *vetäytyy pitämään mykkäkoulua Kakashille*

fumajime - 2007-08-14 04:08:40
JATKOA!!! Uskomatonta! Ita-samaa~<3 Rakastan tätä kirjoitus tyyliä! :D (ja Ita-samaa) Mahtava! *meuhkaa jotain käsittämätöntä* Olen muuten samaa mieltä Fuyun kanssa. *mököttää myös Kakashille* Mutta toisaalta, mitäpä ei tekisi pornokirjansa vuoksi! xD Mahtavaa tekstiä! Muuta ei voi sanoa! ZETTAI5POJOO!!!

Suna-onna - 2007-08-14 11:12:20
Jippii vihdoinkin jatkoa!! Tätä on kyl odotettu.
Toi Kakashin ja Irukan riita oli aivan mahtava.
4 pistettä.

Shiroi - 2007-08-14 12:24:28
Nauroin ihan sikana...XD 5p

Tonnikala - 2007-08-14 12:48:19
KakaIru tipahti.

en ihan odottanut tuota, mutta hyvä veto. ja palkitkaa se Kisame!!!!

5 pistettä.

Narutito - 2007-08-14 13:26:50
Jeash!! Tulihan se uusin!:D Repeilin koko ajan!XDD Ehdottomasti 5p!!^__^

ABeKoBe - 2007-08-14 15:27:23
EI! EI, EI EI EIJEI EIIIIIIIIIIIII!!!!! EI irukaa ja kakashia! NOUUUUUUUUUUU!!!! *itkee silmät päästään* miksi!? miksi sinun piti tehdä tämä minulle??! Vihaatko sinä minua? Ei irukaa, ei kakashia... *byäääh* mutta muuten minä nauroin tälle ihan sikana ja tää oli ihan supermahtis<3 (jos loppua ei lasketa) kiitos tästä lukuelämyksestä^^ *lähtee etsimään tippuneita silmiään*

Soldieri - 2007-08-16 18:51:46
Ei ei ja vielä kerran ei!! kakashi ja iruka ei saa tippua!! mie protestoin... Spica! sun olis pitäny pitää pintasi ja et olis saanu niiden tippua!! pyh. mie en enää lue tätä!! :'( ja en kerro paljon annan pisteitä!

Yuno - 2007-08-18 09:34:11
Hienoa, tätä olikin jo odotettu koko loma ;) Taas tätä ihanan virheetöntä ja hienosti jaoteltua tekstiä, ja muutenkin hyvää luettavaa <6 huumoria! Enpäs osannut odottaa yhtään, että KakaIru putoaisi pelistä, mutta eipä se haitannut minua erityisemmin. (Olenko sadistinen, vai onko normaalia pitää sitä hyvänä juttuna? :D) Itachi ja Kisame jyrää! >D Odotellaan seur. osaa innolla 8D

Karkki - 2008-12-21 16:31:04
mua nauratti niin paljon *nauraa kippurassa* Hinata raivostui hallelujah! : O

Kanaye - 2009-06-03 15:21:03
Kommentoinpa nyt vihdoin tähän osaan.
Luin tässä juuri kaikki osat ja täytyy sanoa että rakastan tätä ficciä ^^ Kiitos~
Laitoin 5 pojoa kaikkiin osiin. Chakrapojot tuli joka osasta muistaakseni.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste