Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pienen Perheen elämää. Osa 5 - Soresta
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1512 sanaa, 9464 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-10-13 21:28:13
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Keh. *Kikatusta*
Tämänkin osan loppu tehty viikonloppuna, joten, myöskin sokerihumalassa.
Ei sisällä kirosanoja, eikä mitään rivoa.
Pituudesta tai laadusta en sano juuta enkä jaata. n__n
Huomautuksena sanon, että lopussa on pienoista NejiSakua. Mutta PIENTÄ. Että kehtasinkin toteuttaa ajatukseni.. n__n Eli Hetero-rakkautta luvassa. Siis menneen NaruHinan lisäksi.
Nauttikaa tai jotain sinne päin..

Arvostelu
2
Katsottu 1418 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Heei. Viidennen osan sain siis valmiiksi. Ja tämän jälkeen ajattelin mennä nukkumaankin.. n__n
-------------------------
Anko käveli käytäviä pitkin. Käytävillä oli hiljaista. Siellä kuului muutamien oppilaiden puhumista, kaikki eri luokista.
Nainen näki edessään kaksi keskenään puhuvaa miestä. Toinen heistä oli kertomassa vitsiä toiselle, mutta se keskeytyi kun Anko huusi, ja heilutti kättään: '' Umino-san~~!! Hatake-san~~! Täällä näin! ''
Miehet jähmettyivät kuin taika-iskusta. Anko hyvällä tuulella, aamulla, ei tiennyt hyvää.
'' Mi-mitä nyt, Mitarashi-san? '' Vanhempi miehistä, Kakashi, kysyi hikipisaroiden valuessa hänen naamallaan. Häntä stressasi, hirveästi. Hänellä oli pahoja kokemuksia Ankon aamupirteydestä.
Anko näki hikipisarat, ja virnisti vahingoniloisesti.
'' Tulkaa mukaani. '' Anko sanoi ja hymyili leveästi.
Irukan ja Kakashin kasvoille nousi erittäin epätoivoinen ilme. Näytti siltä, että he voisivat purskahtaa itkuun hetkenä minä hyvänsä. Pienoinen kyynel vierähti molempien kasvoille, jolloin he hyökkäsivät kiinni toisiinsa, ja alkoivat parkua. He rutistivat toisiaan, ja itkivät.

Anko tarttui miehiä käsikynkästä, ja veti ovelle päin, vaikka nämä kuinka estelivät ja itkivät.
'' Emme me halua ryyppäämään! '' Miehet huusivat yhteen ääneen.
Anko pysähtyi, ja päästi miehistä irti. Sekö oli syy, miksi miehet itkivät?
'' Kuka ryyppäämisestä on puhunut? Me harjoittelemme pari tanssia Hokagen syntymäpäiviä varten. '' Anko sanoi, ja purskahti kovaan nauruun. Hän oli melkein kaksikerroin, kun hän nauroi.
'' Ja te saatte auttaa minua. '' Anko jatkoi, ja vakavoitui hieman. Ainakin hän lopetti nauramisen. Muusta miehet eivät tietäneet.
Tsunade pyyhälsi heitä päin tälläytyneenä kuin missi. Tummaa huulipunaa reilusti huulilla, kajaalia silmien ympärillä, ja erittäin haaleanpunaista poskipunaa poskilla.
'' No, eiköhän mennä jo! '' Tsunade totesi hymyillen. Hänellä oli päällään myös avonainen mekko, isohkot korvakorut, ja hiukset sidottu kahdelle letille, jotka laskeutuivat hänen rintojensa yli.
Miehet katsoivat vuoroin Tsunadea, vuoroin Ankoa.
'' Sittenkin ryyppäämään..? '' Iruka kysyi, ja oli valmiina juoksemaan vaikka Venäjälle asti.
Anko napautti Irukaa otsaan, ja katsoi Tsunadea virnistäen.
'' Ei, Sensei. Sinä tulet avuksemme opettamaan oppilaita tanssimaan. Onhan Hokagen syntymäpäivät. '' Anko sanoi pirteänä, kuten aina. Olipa hän iloinen Hokagen syntymäpäivistä. Ehkäpä saisi itsekin tanssia jonkun kanssa? Se oli hänen suunnitelmansa.
Anko tarttui Tsunadea korvasta, ja miehiä hihoista, ja lähti raahaamaan näitä kohti kenttää.

Kentällä oli melkein autiota. Oppilaat olivat huomanneet Ankon poissaolon, ja keskustelivat nyt keskenään. Tytöt omassa porukassa, Sakura ja Ino kovimmassa äänessä. Pojat olivat myös kerääntyneet, mutta puhuivat jotain siitä, kuinka kauniita naisia he olivat nähneet koulumatkallaan.
'' Että kehtasikin häipyä noin vain! Minä aivan luulin, että meillä olisi kunnon liikuntaa, mutta neiti päättikin lähteä huvittelemaan. '' Sakura sanoi tympääntyneenä. Hän otti kaikkein raskaiten opettajan häipymisen. Hän halusi pysyä kunnossa, ja oli siksi liikunnan kannalla. Hän painoi vain 43 kiloa, joka merkitsi hänelle sitä, että hän oli lihava.
'' Kuulitteko sen kuulutuksen? Mihin Mitarashi-sensei muka Hatake-senseitä ja Umino-senseitä tarvitsee? '' Ino kysyi. Hän ei ottanut Ankon häipymistä niin raskaasti, mutta halusi tietää tämän miessuhteista. Kenties hänellä olisi peliä Uminon kanssa? Tai Hataken?
Ino olikin tunnettu siitä, että hän tietää aina, jos kahdella oppilaalla, tai opettajalla on suhde keskenään. Anko taas on eri asia. Hänestä ei tyttö saanut selvää mitenkään.

Pian nelikko saapui kentälle, ja jokainen pää kääntyi katsomaan sitä näkyä. Rehtori meikit naamassa, ja paljastava mekko päällä. Muutama poika joutui pitää kättä nenän edessä, ettei sieltä olisi suihkunnut verta.
Kaksi mies-senseitä normaalivaatteissaan, hiukset pörrössä, hihat venyneinä, sekä Anko. Joka tosin näytti samalta kuin tunnin alussa. Ryhti kunnossa, hame, paita ja takki päällä. Hiuksetkin olivat normaalit.
'' Tänään luokallemme tulee uusi oppilas, ja aloitamme tanssiharjoitukset Hokagen syntymäpäivien kunniaksi. '' Anko sanoi, ja hänen selkänsä takaa asteli suunnilleen Sasuken pituinen henkilö. Tuolla henkilöllä oli kalpea iho, ja ruskeat hiukset.
'' Hauska tavata. Nimeni on Haku, ja tulen Kirigakuresta. Käyn tätä koulua pari kuukautta, joten pyydän. Olkaamme ystäviä. '' Hakuksi itsensä esittänyt, tytön ulkonäön ja äänen omaava henkilö sanoi. '' Niin muuten, olen sitten poika. '' Haku lisäsi.
Poikien päät laskeutuivat hetkessä puoli metriä alemmas. Useimmat olivat menossa pyytämään Hakun osoitetta ja puhelinnumeroa.
Haku käveli poikien vierelle, ja kuunteli sitten tarkasti, mitä Ankolla oli sanottavanaan.
'' Olemme valinneet kymmenen oppilasta, jotka tanssivat Hokagen syntymäpäivillä. Kaksi paria harjoittelevat Tsunaden kanssa, yksi pari minun kanssani, ja kaksi paria Uminon ja Hataken kanssa. '' Anko sanoi, ja kaivoi povitaskustaan paperilappuja. Paperilappuja oli kolme, ja ne oli taiteltu nätisti.
Hän ojensi paperilapun Tsunadelle, Uminolle ja Hatakelle, ja piti itse yhden.

Tsunade tutki lappua, ja sanoi sitten; '' Hyuugat, Uzumaki, ja Haruno! ''
Neji, Hinata, Naruto, ja Sakura kävelivät punastuneina Tsunaden vierelle. Tsunade katsoi nelikkoa huvittuneena. Yksikään heistä ei katsonut muualle kuin maahan, tai tiukasti Tsunaden silmiin.
Iruka ja Kakashi tutkivat omaa lappustaan.
'' Uchiha ja Sabaku! '' Kakashi huusi, ja nosti katseensa oppilaisiin. Temari ja Sasuke nostivat kätensä, ja lähtivät kävelemään kohti Kakashia.
'' Yamanaka ja Aburame! '' Iruka huusi. Hänkin nosti katseensa oppilaisiin, joista suurin osa oli punaisia.
Ino ja Shino kävelivät Uminon ja Hataken luo. Ino oli punainen. Shinokin oli, vaikkei sitä huomannut.

Anko seisoi pontevana jäljelle jääneiden oppilaitten edessä. Oppilaat miltei tärisivät. Ainut, joka ei tärissyt, oli Tenten. Hän pureskeli purkkaa tiuhaan tahtiin.
'' Totuuden hetki! '' Anko hihkaisi, ja avasi omaa lappustaan.
'' Tenten ja Shiro! '' Anko huusi, jolloin Hakun ja Tentenin katseet kääntyivät oikopäätä häneen päin.
He kävelivät hitain askelin Ankon eteen, katse tiukasti edessä.
Anko teki lapusta pallon, ja heitti taakseen. Ulkona tuuli, ja paperipallo sai kokea sen kantapään kautta; Se päätti lähteä kierrokselle koulun ympäri. Ei tosin omasta tahdostaan.
'' Selvä! Akimichi, Inuzuka, Nara, Rock ja Sabakut! Te pelaatte pesäpalloa! Hakekaa Kurenai-sensei sisältä. Pyytäkää häntä valvomaan peliänne. Hän myös antaa teille välineet. '' Anko sanoi, ja vilkutti pojille, jotka jäivät jäljelle. Hän ei välittänyt heistä. Hän halusi viimeistellä oppilaitten tanssiaskeleet nopeasti, jotta saisi itsekin tanssia - puhtaalla omallatunnolla.

Pojat tekivät työtä käskettyä. Gaara potki hiekkaa, ja mumisi jotain tanssimisesta.
Chouji kaivoi takkiaan. Siellä rapisi sipsit, ja niiden pakkaukset. Pian Chouji heitti takkinsa olalleen, ja avasi yhden pussin.
Kuului vain pojan maiskutusta. Muut pojat tukkivat korvansa sormin, mutta Gaaralla oli omat hiekka-korvatulpat.
Kun Kiba kysyi Gaaralta, miksi ne olivat nimenomaan hiekka-korvatulpat, tämä vastasi tyynesti; '' Hiekka on ilmaista, ja kutittavaa. Kädetkään eivät väsy. '' Sen jälkeen Kiba oli hiljaa.

**Toisaalla**
Tsunade seisoi Nejin, Hinatan, Naruton ja Sakuran edessä.
'' Neji, Harunon viereen. '' Tsunade sanoi tiukasti.
Poika hätkähti hieman, ja astui muutaman askeleen Sakuraa kohden.
Hinata katsoi Narutoa punastuen hieman. Poika huomasi Hinatan, ja hymyili tälle leveästi.
'' Huomio! Opettelemme siis valssia, Hokagen syntymäpäiviä varten. Hyuuga ja Uzumaki. Te tanssitte kahdestaan. Samoin toinen Hyuuga ja Haruno. '' Tsunade sanoi, ja katsoi nelikkoa tiukasti. Hän ei halunnut lepsuilla, ei mitenkään. Hän eli siinä uskossa, että jos hän hoitaisi tämän kunnolla, Anko tarjoaisi hänelle kunnon drinkit baarissa.
Sakura katsoi Nejiä mintunvihreillä silmillään. Hänen silmissään Neji oli se satujen uljas prinssi, joka herättäisi prinsessan suudelmallaan. Neji taas näki Sakuran heikkona prinsessana, joka oltiin hylätty monta kertaa.
Vähitellen Nejinkin katse kääntyi Sakuraan päin, jolloin molemmat punastuivat, ja käänsivät katseensa muualle.
-------------------
Nee, mitä piditte? *Huhuilua* Aikalailla kirjoitettu illalla, kymmenen jälkeen.
Taustalla soi, suunnilleen koko ajan, Asian Kung-fu Generationin Haruka Kanata, Sambomasterin Seishun Kyosoukyoku sekä Toshiro Masudan säveltämä TenTenin teema. n__n
Risut, ruusut, ja kaikki sinne päin olevat jutut = Erittäin tervetulleita. Meikä on yksi niistä, joka arvostaa kommentteja enemmän kuin Pisteitä. :)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kabi - 2007-10-14 14:52:06
BRAVOOoooOoodspsskdla.
Tää kommentti ON öö kehittävä ja sitä rataa. okei 5p paipai. 8D

BuBBLe - 2009-01-06 10:05:52
Motto Motto!!lisää tahtoo lisää ja heti!!!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste