Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
I hate everything about you, why I love you? - Hatha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1286 sanaa, 7511 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-10-15 18:01:41
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Sasusakua, mutta ei ihan sellaista jota odottaisi ;) Songfic, laulu on Three Days Gracen I hate everything about you. Biisi inpasi minulle tälläisen idean. Sasuke ei olekaan mikään kiltti poika ;P Ja Shinta on pakollinen OCC-hahmo, jonka keksin kirjoittaessa.

Arvostelu
5
Katsottu 1616 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Every time we lie awake
After every hit we take
Every feeling that I get
But I haven’t missed you yet


Sakura makasi pimeässä huoneessa ja kuunteli kuinka Sasuke nukkui rauhallisena hänen vieressään. Taas yksi tehtävä takana. Taas yksi iloinen koti-ilta. Taas yksi valehdeltu hymy. Sakura huokaisi syvään ja käänsi kylkeään. He olivat naimisissa kolmatta vuotta. Yksi lapsi, joka oli Sasuken ylpeys.
  
Sakura tunsi kuinka inho väänsi hänen vatsaansa muistaessaan Sasuken ahneet kädet hänen vartalollaan ennen nukkumaan menoa. Hän halusi luoda Uchiha-klaanin uudestaan. Sytyttään sen loistoonsa. Ongelma oli vain, että Sakura oli Sasuken ainoa toivo. Ellei Sasuke sitten käynyt muiden naisten luona – kuten Inon, joka edelleen haaveili Sasuken tummista silmistä. Sakura virnisti. Hän lahjoittaisi Sasuken mielellään Inolle. Saisi tietää minkälainen mies oikeasti oli.

Every roommate kept awake
By every sigh and scream we make
All the feelings that I get
But I still don't miss you yet


Sakura hieraisi oikeaa rannettaan. Sitä särki yhä, kun Sasuke oli päättänyt lahjoittaa hieman hellyyttä. Oikeaan poskeen oli kasvamassa mustelma. Sakura oli taas vastustanut miestä. Hän ei kyennyt alistumaan. Syvä huokaus kuului hänen rinnastaan. Ihme ettei kukaan naapureista tullut utelemaan hänen mustelmistaan ja huudoista, joita hän päästi kun Sasuke kohotti kätensä. Edes Naruto tai Kakashi eivät olleet kysyneet mitään. Vaikka joskus Sakura oli näkevinään Naruton silmien kaventuvan ja käden puristuvan nyrkkiin, kun Sakuran mustelmat ja ruhjeet olivat lisääntyneet. Varsinkin silloin, kun hän ei ollut ollut tehtävillä. Kakashi käänsi vain päätänsä. Kumpikaan heistä ei uskaltanut kohottaa katsettaan ja kohdata Sasuken pistäviä silmiä tai nähdä kuinka katkeruus kasvoi Sakuran vihreissä silmissä. Kasvoi kunnes hänenkin silmänsä muuttuisivat mustiksi vihasta, jota hän tunsi.

Only when I stop to think about it...

Olihan heillä hyvätkin aikansa. Sasuke ei aina ollut väkivaltainen. Varsinkaan, jos Shinta oli paikalla. Sasuke ei koskaan uhkaillut poikaansa. Siitä Sakura oli iloinen. Jos Sasuke koskettaisi vähääkään väkivaltaisesti Shintaa, Sakura päästäisi kasvattamansa raivon irti. Mutta niin kauan, kun poika ei tiennyt äitinsä kivusta mitään Sakura antoi asian olla. Poika tarvitsi isäänsä – ja Sasuke poikaansa.
  
Sakura käänsi kylkeään uudestaan ja kääntyi katsomaan tuhisevaa miestään. Kun hän lakkasi ajattelemasta asiaa, kaikki oli hyvin. Sasuke rakasti häntä ja hän Sasukea. Shinta oli onnellinen ja lahjakas. Kaikki oli hyvin. Mutta silti...

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you.


”Sasuke”, Sakura kuiskasi.

Sasuke tuhahti ja laski toisen kätensä vaimonsa rinnan päälle. Sakura tarttui siihen ja silitti sen karheaa pintaa. Sasuke avasi silmänsä ja kohtasi vaimonsa tiukan katseen.

”Mitä nyt?” hän mutisi. Sakura huokaisi ja hymyili.

”En vain saa unta”, hän sanoi hellyyttä tavoitellen, eikä se ollut lopulta vaikeaa.
Sasuke näytti suloiselta katsoessaan häntä uneliaasti hiukset pörröllään. Pieni hymy häivähti Sasuken huulilla. Hän kurottautui ja suuteli hellästi Sakuran poskea. Sakura kirahti, mutta naamio sen naurahdukseksi. Sasuke oli osunut juuri mustelmaan, joka todisti Sasuken rakkautta.

”Koita saada unta”, Sasuke mutisi ja veti Sakuran syliinsä.
Sakura ummisti silmänsä ja yritti selittää itselleen, että kaikki oli taas hyvin. Mutta silti...

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you.


”Huomenta kulta”, Sakura sanoi hymyillen ja ojensi Sasukelle tämän aamiaista.

Shinta oli lähtenyt kouluun ja he istuivat kaksin keittiössä. Ulkona aurinko paistoi pilvien välistä. Sakura avasi ikkunan ja hengitti syvään raikasta kevät ilmaa.

”Onko sinulla vapaata tänään?” Sasuke kysyi ja nosti puikoilla riisipallon suuhunsa. Sakura nyökkäsi ja palasi pöydän ääreen.
  
Hetken hiljaisuuden jälkeen Sakura nosti päätänsä ja tarkasteli miestään. Tummansininen aamutakki yllään Sasuke näytti kotoisalta, turvalliselta ja rakastettavalta. Sasuke kohotti katseensa ja kohtasi Sakuran tutkivan katseen.

”Mitä mietit?” hän kysyi ja laski riisikulhon pöydälle.

Only when I stop to think
About you, I know
Only when you stop to think
About me, do you know


”Miksi?” Sakura kysyi hiljaa. Sasuke kohotti kulmiaan kysyvästi.

”Miksi mitä?” hän kysyi lopulta, kun Sakura ei sanonut mitään. Sakura tuijotti lattiaan ja puristi käsillään vaaleanpunaista kimonoaan.

”Miksi sinä lyöt?” Sakura kuiskasi viimein. Sasuke joutui pinnistämään, jotta kuulisi Sakuran vaimean äänen.

”Minä..”, Sasuke aloitti ja viimein tajusi mitä Sakura oli kysynyt.

I hate everything about you
Why do I love you
You hate everything about me
Why do you love me


Sasuke hiljeni ja kääntyi katsomaan ikkunasta ulos. Sakura oli täydellinen vaimo. Hän oli synnyttänyt hänelle ihanan pojan ja synnyttäisi varmasti lisää. Hän rakasti Sakuraa, mutta jokin hänessä sai Sasuken menemään joskus järjiltään. Niin kuin hän kaksitoista vuotiaana sanoi Sakuralle, hän oli ärsyttävä. Mutta siitä oli yli kymmenen vuotta. Sakura oli kasvanut, voimistunut, kaunistunut. Hän oli loistava ninja, loistava medicci, loistava äiti ja loistava vaimo. Miksi Sasuke löi häntä?
  
Sasuke käänsi katseensa Sakuraan, joka katseli yhä maahan. Hän näki kuinka Sakuran hartiat olivat jännittyneet valmiina ottamaan uuden iskun vastaan. Yhä uudestaan Sasuke ihmetteli miksi Sakura ei vastanut häntä. Hän tiesi, että halutessaan Sakura paiskaisi hänet toiselle puolelle huonetta. Miksi Sakura ei koskaan tehnyt niin?

I hate
You hate
I hate
You love me


”Olen pahoillani”, Sasuke sanoi viimein.

Sakura nosti päätänsä ja katsoi Sasukeen silkkaa vihaa silmissään. Sasuke hätkähti vaimonsa katsetta, mutta ei kääntänyt päätänsä poiskaan. Hetken aikaa he tuijottivat toisiaan haastaen toinen toistaan.
  
Lopulta Sakura nousi ylös ja käveli ikkunan luo. Hän laittoi sen kiinni, jonka jälkeen hän asteli keittiön ovelle. Hän avasi sen ja tuijotti hetken aikaa eteensä. Sasuke katseli hiljaisena vaimonsa tuohuja.

”Entä Shinta?” hän kysyi lopulta, kun huomasi, että Sakura ei lähtenytkään huoneesta pois. Sakura sulki silmänsä ja huokaisi syvään.

”Minä en tiedä”, hän kuiskasi ja istuutui alas. Sasuke veti hänet välittömästi syliinsä.

”Olen pahoillani”, Sasuke kuiskasi Sakuran korvaan ja suuteli hänen otsaansa. Sakura hymähti ja painoi päänsä Sasuken rintaa vasten.

”Tiedän”.


I hate everything about you
Why do I love you

Kommentit (Lataa vanhempia)
Soresta - 2007-10-16 12:27:29
Vau.. *Ihastunut huokaus*
Ihana. <3 Ei keksi muuta sanottavaa, kuin se, että tämä oli erittäin hieno ja koskettava. Jos sinulta saisi lisää samanlaisia ficcejä..? Mutta ei juoneltaan, vain yhtä koskettavia jne.. Äh, mutta kuitenkin; Viis pojoa, ruusu, ha iiiiisot onnittelut. n__n *Ojentaa ruusun*

Raiku16 - 2014-04-14 14:31:20
Aivan ihastuttva tarina! :'') ei voi muuta sanoa. En koskaa aikasemmi oo osannu kuvitella Sasukea ja Sakuraa yhessä, mutta tää oli aivan loistava!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste