Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Isojen ihmisten maailmassa osa22 - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1609 sanaa, 9560 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-10-17 17:21:05
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Siinä se. Tämän jälkeen kaikki KakaIru-fanit voivat nukkua yönsä rauhallisemmin. Tai jotain sellaista. Valmiina vastaanottamaan kaiken palautteen, as allways.

Arvostelu
7
Katsottu 1301 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Kakashi?” Iruka huhuili eteisestä. ”Vielä kuollut nälkään?”
Vastausta ei kumminkaan kuulunut.

Iruka löysi Kakashin sohvalta makaamasta ja kuuntelemasta iPodia. Pakkun oli tyytyväisenä kerällä Kakashin vatsan päällä. Kakashi näytti niin rauhalliselta, että Iruka olisi luullut toisen nukkuvan. Tämän mahdollisuuden rikkoi kumminkin musiikki, joka toisen korvissa olevista kuulokkeista kuului Irukallekin. Hän sentäs oli huoneen toisella puolella.

Iruka huokaisi ja lähti sitten keittiöön. Hän päätti ensin laittaa ruokaa, vaatteet ehti vaihtaa myöhemminkin. Hymy huulilla hän alkoi hyräillä ruoan laittamisen lomassa.



Kakashi heräsi musiikin maailmasta siinä vaiheessa, kun hän haistoi keittiöstä tulevan tuoksun.
Hän nousi nopeasti sohvalta kiiruhtaakseen keittiöön ja unohti aivan päällään maanneen Pakkunin. Koira päästi kivuliaan ulvahduksen osuessaan kovaan lattiaan. Kakashi seisahti hetkeksi katsomaan koiraa. Tämän noustessa takaisin ylös hän jatkoi matkaansa.
Pakkun loukkaantui tästä ja hyppäsi takaisin sohvalle.

”Iruka, rakas armaani, mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan rakkauttani sinua kohtaan ja-” Kakashi aloitti, mutta tuli keskeytetyksi. ”Suu kiinni ja ruokaa ääntä kohden”, Iruka sanoi tiukalla äänellä.

Kakashi aloitti tyytyväisenä syömään ruokaa, joka oli riisiä ja lihakastiketta. Iruka sen sijaan tökki vain annostaan haarukalla.
”Mikä mättää?” hän kysyi. Iruka näytti olleen ajatuksissaan ja havahtui toisen kysymyksestä hereille.
”Ei mikään”, Iruka vakuutti ja otti haarukallisen ruokaa suuhunsa. Kakashi ei kysynyt enempää ja jatkoi omaa ruokailuaan.

Vähän ajan kuluttua Iruka alkoi taas harhailla ajatuksissaan. Kakashi ei enään kestänyt kilinää, joka syntyi haarukan osuessa lautaseen, toisti saman kysymyksen, kuin hetki sitten.
Vastauskaan ei ollut muuttunut paljoa.
Kakashi kysyi saman vielä uudelleen, tyytymättä samaan vastaukseen.

”Minulla on vain vähän heikko olo”, Iruka selitti. Kakashi kehotti toista menemään lepäämään, eikä Irukalla ollut mitään sitä vastaan. Hän nousi pöydästä, vei asiat tiskipöydälle ja toivotti toiselle hyvät yöt ennen kuin katosi makuuhuoneeseen.


---


”Iruka~! Herätyys!” Kakashi huuteli mennessään herättämään toista. Ei ollut yhtään Irukan tapaista herätä Kakashin jälkeen. Hän myöhästyisi koulusta, ellei heräisi pian.

Kakashi astui sisään toisen huoneeseen vaivautumatta koputtamaan ja löysi Irukan sängyn reunalta puoliksi istumassa, yrittäen kokoajan nousta ylös. Iruka kumminkin horjahti takaisin sängylle makaamaan. Luovuttamatta hän yritti taas hitaasti ylös.

”Mitä herran nimeen sinä oikein yrität tehdä?!” oli kaikki, mitä Kakashi sai sanotuksi. Hän kiiruhti Irukan luokse ja painoi tämän takaisin sänkyyn makaamaan. Hän koetti kädellään toisen kasvoja, jotka olivat hehkuvan punaiset. ”Sinullahan on kuumetta!” Irukan vastaus oli epämääräistä muminaa, josta Kakashi erotti sanoja ’koulu’ ja ’pakko mennä’.
Hän käski toisen pysyä sängyssä ja lähti hakemaan sitten kuumemittaria.

Kun Kakashi palasi takaisin kuumemittari mukanaan, Iruka oli taas yrittämässä ylös.
”Minähän Käskin sinun pysyä sängyssä”, hän huokasi. ”Nojaa, olisithan joutunut nousta istumaan kumminkin.”

”Kauhean kylmä”, Iruka valitti. Hän ei pitänyt yhtään siitä tunteesta, joka hänen päässään jylläsi. Kipu oli valtava ja tuntui, kuin hän olisi keinuvassa laivassa. Hän oli kiitollinen Kakashin avustuksesta istumaan nousemisessa.

”Ja sitten paitaa ylös. Yritä nyt edes vähän nostaa sitä kättä.”
Iruka ei erityisemmin pitänyt Kakashin siitä, kun Kakashi kohteli häntä kuin lasta. Hän kumminkin totteli ja laiskasti nosti kättään. Kakashi jaksamatta odottaa tarttui toisen käteen, nosti sen kuin myös paidan ylös ja pisti sitten kuumemittarin paikoilleen. Iruka kavahti tästä taemmas, yrittäen välttää kosketusta toisen kylmien käsien kanssa.

”Nyt menet takaisin makaamaan ja yrität levätä. Jos minä näen sinun nousevan, niin…” Kakashi piti uhkauksen lomassa pienen tauon miettimiseen. ”…Olen erittäin vihainen.”

”Mistä sinä tietäisit, vaikka harhailisinkin ympäri asuantoa sen jälkeen, kun olet lähtenyt kouluun”, Iruka sanoi, kävi makuulle ja veti lämpimän peitteen päällensä.

”En minä mene minnekään, vaan jään tänne hoitamaan sinua”, Kakashi sanoi, ”sinun terveytesi on opiskeluani tärkeämpää.”

Iruka oli ensin erittäin otettu toisen huolehtivaisuudesta, mutta tajusi sitten todellisen motiivin. ”Sinä vain haluat tekosyyn olla poissa koulusta!”

”Ehkä niin, ehkä näin. Kumminkin minä jään kotiin hoivaamaan toipilasta.” Sitten Kakashi katosi ovi aukosta olohuoneeseen.

Iruka mutisi vielä suoran mielipiteensä toisesta, ennen kuin väsymys pakotti silmät kiinni. Pian huoneesta kuului hiljainen tuhina.


Kakashi palasi myöhemmin huoneeseen Irukan yhä nukkuessa. Hiljaa hän asteli sisälle varoen, ettei herättäisi toista. Hän otti tuolin, käänsi sen toisen sänkyä päin ja kävi istumaan.
’Hän on nukkuessaan niin suloinen näky’, Kakashi ajatteli ja tuijotti toisen nukkuvaa hahmoa.
’Ai niin! Pitikin kysyä…’

Kakashi ravisti Irukaa hellästi olkapäästä saadakseen tämän hereille. Iruka raotti silmiään ja haukotteli. Sitten hän nousi puoliksi istumaan, vaikka päätä särkikin, ja hieroi silmiään.

’Hän on niin suloinen nukkuessaan, mutta vielä suloisempi herätessään’, Kakashi ajatteli ja hymyili auttamatta.  Iruka kysyi, että oliko toisella jotain asiaa, ja Kakashi vastasi: ”Minä vain ajattelin, että sinulla on varmaan pian, ellei jo nyt, nälkä. Minulla itselläni ainakin on. Onko jotain erikoisia pyyntöjä tämän asian suhteen?”

”Jotain, mikä menee kurkusta alas nousematta ylös”, oli toisen vastaus, ennen kuin hän taas meni maaten.

”Jotain, mikä ei nouse ylös. Eli jotain, mitä minä en ole tehnyt”, Kakashi pohti ääneen, ”täytyy kai hakea jostain…” Sitten hän näytti päätyneen jonkunlaiseen ratkaisuun ja sanoi: ”Minä lähden vähäksi aikaa. Älä nouse sängystä, okei? Voit vaikka ajankuluksi mitata kuumeen.”
Hän silitti Irukan kasvoja, jotka olivat vielä kuumat. Sitten hän nousi sängystä ja lähti pois.

”Hmph! Tee sitä, älä tee tätä”, Iruka mutisi peittoon, jonka hän veti melkein päänsä yli. ”Käyttäytyy kuin pahainen kanaemo!” Vaikka kyllä hänen piti myöntää, että huolenpito toisen osalta oli aika mukavaa.

’Sitten kun hän tulee, minä teen sen’, Iruka toisti mielessään ja tuijotti kattoon. Hän oli pohtinut asiaa jossain syvällä mielessään jo viikkoja, mutta alkanut vasta muutamana päivänä tosissaan pohtimaan tätä.

Iruka kuuli Kakashin palaavan ulko-oven käydessä. Sitä seuraavat tömähdykset tulivat luultavasti jaloista pois potkaistuista kengistä. Ja sitä seuraavalle tömähdykselle Iruka ei keksinyt muuta selitystä, kuin että toinen oli pudottanut heidän ruokansa lattialle. Huoneeseenkin kantautuvista kirouksista päätellen ei tahallaan.

Kakashi saapui huoneeseen viimein kantaen kahta pitsalaatikkoa ja yllättyi löytäessään Irukan sängyssä nauramassa peiton alla.

”Mikäs sinulla on?” Kakashi kysyi ja laski pitsat  pöydälle. Nauru loppui ja peiton alta pilkisti Irukan pää.

”Ei mitään”, Iruka vastasi virnistäen. Kakashi vain pudisti päätään ja sanoi sitten: ”Toivottavasti tämä kelpaa, sillä en jaksanut kauas lähteä ja pitsapaikka oli lähin. ”

Iruka nyökkäsi vastaukseksi ja nousi hitaasti istumaan. Jos hän nousisi liian nopeasti, niin maailma heittäisi kuperkeikkaa. Hän onnistui kumminkin välttämään tämän ja pääsi istumaan seinään nojaten. Kakashi antoi hänelle palan pitsasta ja otti sitten omansa, jota hän alkoi mussuttamaan tyytyväisenä.
Iruka otti omastaan muutaman haukun ja pisti sen sitten pöydälle. Se huono puoli kipeänä olemisessa oli se, että kaikki hyvä maistui oudolta. Pitsakin maistui ennemminkin kalaöljylle.

”Kakashi, minulla olisi asiaa”, Iruka aloitti puhumaan. Kakashi keskeytti syömisen ja nosti katseensa toisen vaivautuneisiin kasvoihin.
”No?” Kakashi kysyi, ennen kuin tunki lopunkin pitsan suuhunsa.

”Minä olen ajatellut tätä pitkään ja…” Iruka selitti punastuen. Se oli paljon vaikeampaa, kuin mitä hän oli kuvitellut.

”Sano nyt vain”, Kakashi tokaisi kärsimättömänä.

”No asia on niin, että kaiken harkinnan päätin sen olevan yrittämisen arvoista”, Iruka sanoi sanottua, kasvot yhä punaisena.

”Minkä niin?” Kakashi kysyi.

”Parisuhteen kanssasi.”


---


Kylläpä se jäi mukavaan kohtaan, ne? x3 I'm pure evilness.

Kommentit (Lataa vanhempia)
RafaelinEnkeli - 2007-10-17 17:34:30
Sä lisäsit tän tänne :D ei sillai et se mua erityisemmin häiritsis, mut toi jäi vähä häiritsevää kohtaan. xDD mut mulla on tarpeeks tekemistä oman ficcini kanssa *ylpeilee vaikkei ole edes valmis*

Hen-chan - 2007-10-17 17:46:03
O.O ... wow >D *aplodeja* KakaIruuu <3 jatkoo nopeasti. tykkään sun tekstistä ja ei noita kirjotusvirheitäkään tunnu olevan kenelläkään muulla kain mulla :DDtoivottavasti ne menee yhteen ja adoptoi Naruton ^^ <3

Spica - 2007-10-18 11:07:26
Hei, edistystä! Vihdoinkin 'joku' sai itseään niskasta kiinni (en mitenkään viittaa brunettiimme)
Tuo viimeinen kohtaus oli jotain aivan uskomattoman hulvatonta. Kaksu aivan tietämättömänä mutustaa pitsaa (eikä toivottavasti tukehtunut siihen) ja sitten Iruka pamauttaa ajatuksensa kuuluville :)

Arvaat varmaan, että noin ilkeään kohtaan jätettyä ficciä on pakko jatkaa ja nopeasti, etteivät kärsimättömät lukijat ala ilmestyä ovesi taakse ;)

ABeKoBe - 2007-10-18 11:34:05
LISÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ei muuta sanottvaa, lue vaikka edellinen kommentti jos haluat tietää miltä musta tuntuu.. siis se minkä mä laitoin edelliseen ficsiin.. tai ihan sama^^"

nosse - 2007-10-18 15:39:46
Vau tässä kappaleessa edistyttiin nyt kyllä paljon. Jos Kakashi nyt kieltäytyy nii...no ei se kieltäydy.
Iruka raukka kuumeessa mutta onneksi Kakashi on sitä hoitamassa :D
Nauratti tuo ruoka kohtaus ku Kakashi sano että:
”Jotain, mikä ei nouse ylös. Eli jotain, mitä minä en ole tehnyt” :D
Joo mutta jätit kyllä nii jännään kohtaan että pistäthän jatkoa sitte äkkiä ;)

izumoampkotetsu - 2007-10-19 12:02:02
Mukavaan kohtaan jäi ja jatkoo tulemaan niinkuin olisi jo!
Rakentava palaute on sairaslomalla (taitaa olla kuumeessa).
Mukavan pitkä osa ja virheitä ei osunut silmiin

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste