Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
KisaIta-drabble - Jadeile
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 333 sanaa, 2404 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-10-27 14:33:07
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Drabble, eli erittäin lyhyt. Kisame/Itachi.

Arvostelu
2
Katsottu 1993 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Hehehee, hassu homma, että sen kerran kun poistumme sateisesta Mizusta ja saavumme Kazeen, niin täällä on juuri sopivasti sadekausi”, Kisame nauroi astuessaan kumppaninsa kanssa ainoaan aavikon keskellä olevaan majataloon kymmenen mailin säteellä. Itachi tuhahti ja puristi ylimääräiset vedet kaapunsa hihoista ja pudisti hieman päätään, lennättäen vesipisaroita hiuksistaan Kisamen päälle.

”Erittäin huvittavaa”, Itachi vastasi ja käveli takkaa lähimpänä olevaan pöytään ja istui alas. Takka näytti juuri sytytetyltä, mikä ei ollut ihme, koska monsuunikin oli alkanut jotakuinkin sillä hetkellä kun Itachi ja Kisame olivat tähän kirottuun aavikkoon jalkansa laskeneet. Itachi alkoi jo pikkuhiljaa epäillä, että sadesäät seurasivat Kisamea, sillä minne tahansa he menivät, niin aina sattui juuri sopivasti satamaan vettä, vaikka se olisi harvinaistakin niillä seuduilla.

”Älä nyt murjota, löysimme sentään majatalon, joka on vielä sopivasti melko tyhjillään, kuten sinä suosit”, Kisame sanoi istuessaan kumppaninsa viereen. Itachi ei voinut estää itseään piristymästä hitusen Kisamen optimistisuudesta.

”Saisiko herroille olla jotain?” majatalon isäntä kysyi kävellessään maireasti hymyillen asiakkaidensa luokse. Kisame kääntyi hänen puoleensa, mutta vältti hymyilemästä, sillä yleensä ihmiset eivät ainakaan rohkaistuneet hänen hampaidensa näkemisestä.

”Kaksi sakea, kaksi lämmintä ruokaa, mitä teillä nyt onkaan juuri tarjolla, ja huone ainakin ensi yöksi, ehkä pidemmäksikin aikaa”, Kisame vastasi ja ojensi jonkin verran rahaa miehelle, joka näytti ilahtuvat ilmeisesti runsaasta summasta. Tämä kumarsi kohteliaasti ja asteli hakemaan tilattuja ruokia.

”No niin, Dachi-chan, olemme sisällä lämpimässä ja saamme kohta ruokaa ja sakea, eikä meillä ole kiire minnekään, joten hymyilisit vähän. Hymyile nyt mielikseni”, Kisame maanitteli virne kasvoillaan, eikä Itachi voinut mitenkään estää pientä hymyä karkaamasta huulilleen. Kisame vain oli ainut ihminen, joka siihen ihmeeseen pystyi, eikä Itachi haluaisi asiaa mitenkään toisin.


-------------------------------------------------------------------------------

Lisää drabbleja (joita en yleensä tänne sivuille laita) löytyy täältä:
http://www.fanfiction.net/s/3845616/1/Naruto_drabbleja

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste