Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pilvetön päivä - Kabi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 284 sanaa, 1745 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-15 23:18:49
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tällainen todella lyhyt ShikaNaru-raapale.
Kevyttä piiloshounenia, eli ikärajaa tuskin tarvitaankaan.

Omistettu Shiroi Ookamille kaikella ystävyysrakkaudella. ♥

Arvostelu
4
Katsottu 1147 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Shikamaru makoili nurmikolla katsellen taivasta. Pienet pilvikummut seilailivat sinisellä alueella ja auringonsäteet yrittivät kurotella pilvien takaa. Keltasiipinen perhonen lenteli ympäriinsä Shikamarun näkökentällä kunnes se laskeutui hänen nenälleen. Shikamaru huokaisi hiljaa ja tuijotti nenänpäällään nököttävää keltaista otusta.

"Typerä otus", poika tuhahti. "Mutta niin vapaa..."

Shikamaru huokaisi jälleen ja risti kätensä niskansa taakse. Pilviä ei ollut enää juurikaan taivaalla ja aurinko häikäisi ikävästi ja poika joutui siristämään silmiään. Vaan ei enää pian, kun vaaleahiuksinen poika kurottautui mölläämään häntä ylhäältä käsin.

"Ai sinä", Shikamaru tuhahti tylysti. Sinisilmäinen poika virnisti ja istahti Shikamarun viereen kysymättä edes saisiko hän tehdä seuraa ystävälleen. Mutta tuskin hänen edes olisi tarvinnutkaan.

"Mitä sinä täällä edes teet Naruto?", makaava poika kysyi ja katsahti vieressään istuvaa Narutoa. Tämä vain kohautti olkiaan ja tapitti silmät suurina taivasta. Shikamaru nosti Naruton puolimaisen kätensä pois niskansa takaa ja hapuili heinänkortta jonka törkätä suuhun, mutta käsi onnistuikin livahtamaan Naruton käteen. Shikamarun kasvoille nousi hento punastus kun Naruto puristi tämän kättä ja hymyili pirteästi.

Blondi katsahti punastelevaan Shikamaruun ja käänsi sitten katseensa takaisin taivaaseen. Pilvet olivat siirtyneet pois taivaalta ja aurinko porotti nyt kuumana taivaalla. Shikamaru hymyili pienesti ja puristi Naruton kättä.

"Tänään on muuten aika pilvetön päivä..."

Kommentit (Lataa vanhempia)
nosse - 2007-12-16 10:33:32
Oi tää oli nii ihana!
Sais olla kyllä enemmän näitä ShikaNaru parituksilla olevia ficcejä.
En keksi oikeen mitään rakentavaa, mutta pidin kyllä tästä :)

Aqua - 2007-12-16 11:15:43
Söpö ^^ Vaikka olikin aika lyhyt :D Eka Shikanaru parituksella ole ficci jonka mä olen lukenut :D 5 pistettä.

Defia - 2007-12-16 14:41:47
Oi, tämähän on mukava^^ Vaikka repesinki tuolle "Shikamaru hymyili pienesti ja puristi Naruton kanssa". Tähän ei ole tungettu mitään turhaa draamaa, mukava piristys päivään. 5p.

Shiroi - 2007-12-16 18:27:43
*liikutuksen kyyneleet* ;___; Kabii... niin mäkin rakastan sua! TÄÄ OLI IHANAAA!! *liikutuksen vesiputous* Yyyh... *rutistaa narska-pehmoaan kuoliaaksi* Kawaiii... Aaaghhh...  viisipistettä...! Mäkin kirjotan sulle vielä DeiSasua, lupaan sen!! *käsi raamatulla*

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste