Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Vahinkolapsi - Kabi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 576 sanaa, 3413 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-27 19:29:53
Kansio: Muu - K13-K15

Tällainen lyhyt ficci joka kertoo Mikotosta ja Itachista ja tämän lapsuudesta. Sasukea EI ole eikä tule OLEMAANKAAN koko ficissä. Joten Sasukefangirlsit huokaiskaa syvään ja pettyneesti. ^_____^

Ficin pohjana käytän Haru-nimisen fiktiopojan (joka täytti eilen 18, joten onnea hänelle. ^___^) lapsuudentarinaa, jonka kehittäjälle, Tookulle kuuluu kiitos.

[Ficciä tullaan vielä muuttelemaan kritiikin myötä lukukelpoisemmaksi]

JA OLISI SITTEN KIVA SAADA SITÄ KOMMENTTIA JOS ANNETAAN 0-3 PISTETTÄ. EN VOI KEHITTÄÄ KIRJOITUSTAITOJANI ILMAN ETTÄ KERROTTE MISSÄ MÄTTÄÄ.

KIITOS.

Arvostelu
9
Katsottu 1329 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Pieni poika käveli hiekkatiellä kädet taskuissaan. Mustat hiukset olivat valuneet kasvojen näkemisen esteeksi, mutta jokainen joka jaksoi vähääkään välittää ja vilkaista pojan paidan selkämystä, tiesi, että tuo poika oli Uchiha Itachi. Pieni, synkkä poika, joka ei avautunut kellekään. Poika, joka asui yksin äitinsä kanssa. Poika, joka oli omalla tavallaan heitteillejätetty. Poika, joka oli äitinsä raskas taakka.

Itachi oli koko Konohan häpeäpilkku. Ei ollut toista joka olisi yhtä huono Akatemian aineissa, ei ollut toista yhtä surkeata shinobia. Eikä voinut olla toista yksinäisempää poikaa koko Konohassa. Kukaan ei halunnut olla Itachin ystävä.

Kaikista huonoimmin meni koulussa. Kun piti koota ryhmät ryhmätöitä varten, Itachi jäi aina yksin ja joutui tekemään työt yksin. Ja koska hänkään ei ollut sieltä viisaimmasta päästä, ne epäonnistuivat aina. Aina tuli opettajilta sanomista. Pieninkin virhe ja koko työ hylättäisiin. Muut lapset katsoivat Itachia aina nenänvartaan pitkin.

Eivät asiat kotonakaan menneet sen paremmin. Äiti tuli aina yöllä kotiin, meni nukkumaan, aamulla herättyään jätti rahaa ja kehotti Itachia tilaamaan ruokaa tai käydä ostamassa valmisruokaa läheiseltä huoltoasemalta. Ei yhtään lempeätä sanaa, ei yhtään halausta, ei ollenkaan huomiota äidiltä. Äidiltä, ihmiseltä, jonka huomiota ja seuraa lapsi tarvitsee. Vain käskyjä, vain pyyntöjä.

Ennen äidin ja isän eroakaan asiat eivät olleet hyvin. Isä huusi koko ajan äidille. Mutta äiti oli kova nainen. Hän ei itkenyt isän sanojen takia. Äiti ei itkenyt koskaan. Äiti ei näyttänyt tunteitaan koskaan. Isää se ei haitannut. Isä huusi silti.

Kerran Itachi pyysi isää lopettamaan.

Isi, äidin tunteisiin sattuu

Mutta isä ei lopettanut.
Isä huusi Itachille.
Isä sai Itachin itkemään.

Mene pois, senkin ärsyttävä, saastainen vahinkolapsi

Itachiin sattui. Sattui syvälle sydämeen. Isän sanat viilsi, isän sanat saivat Itachin sydämen vuotamaan kyyneleitä. Oliko Itachi oikeasti vain saastainen, ärsyttävä vahinkolapsi? Eikö Itachia rakastettukaan? Eikö Itachista välitetty sittenkään?

Mutta Itachihan oli vain pieni, viaton lapsi. Lapsi, jota ei ymmärretty. Lapsi, jota ei rakastettu. Mutta Itachi vain ei tiennyt sitä. Itachilta vain salattiin se, ettei häntä rakastettukaan.

Kun äiti ja isä erosivat, äiti ei itkenyt. Itachi ei ymmärtänyt sitä, miksei äiti itkenyt. Itachin mielestä äidin pitäisi nyt olla surullinen ja itkeä. Itachin mielestä äidin piti vuodattaa tunteitaan eikä padota niitä sisälleen.

Itachi potkiskeli tielle tulevia kiviä ja huokaisi yksinäisyyttään.

Isä sanoi aina että äiti oli jo heikko ennen Itachin syntymää. Itachi vei äidin voimat. Jos Itachi ei olisi syntynyt, äiti olisi tälläkin hetkellä onnellinen ja täynnä elämäniloa. Mutta Itachi oli estänyt sen. Viaton, pieni poika oli estänyt sen.

Itachi oli syy äidin suruun. Itachi oli syy isän vihaan.

~

Isä antoi äidille taakan.
Taakan, joka nimettiin Itachiksi.
Isä antoi äidille minut.
Ison taakan äidin heikoille harteille.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shiroi - 2007-12-27 19:44:08
Annan lupaamani täydet.


MITÄ KETTUA JOKU ON ANTANU NOLLAN???!!

Kingis - 2007-12-27 20:18:01
Ihana... Voi pikku Itachia. Täydet pojot. Joku ei kyllä ymmärrä taiteen päälle, un! Joo, siis ihan älyttömän huonot pisteet.

RafaelinEnkeli - 2007-12-27 20:24:01
Hyvin kirjoitettu ja kaunis ficci. Aika... aika paljon angstia..? Miksi tällä on niin älyttömän huonot pisteet? Annoin 4 p. Ensimmäisen kappaleen lopussa toistat jatkuvasti sanaa "poika", ja minusta se kuulostaa hyvältä siinä. Lisäksi tämä lause on se, mistä pidin kovasti: "Vain käskyjä, vain pyyntöjä." Hassua lukea muuten tekstiä, jossa 'täydellinen' Itachi on itsensä vastakohta. Hyvää tekstiä.

AivoLagi - 2007-12-28 12:15:23
ihana ficci annan 5pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste