Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hinatan Katoaminen - DarkFlame
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 408 sanaa, 2355 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-27 20:36:32
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

No niin eli tässä mu neikä mun kaverin kirjoittamaa tekstiä...Taidan silti pysyä fan-arttien puolella...Elikkäs tämä on NaruHinaa ollos hyvä.

Arvostelu
7
Katsottu 1210 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto ei tahtonut uskoa sitä. Hän ei tahtonut pitää sitä yhtään kummempana kuin pientä lumipalloa, joka putosi hänen eteensä. Siispä hän ei välittänyt siitä. Hissukseen hän palasi takaisin polulle, jota pitkin oli Hinatan kanssa tullutkin. Heillä oli ollut ihan tavallinen päivä, aamiainen yhdessä, pientä hempeilyä ja lopuksi lyhyt keskipäivän kävely kylän ulkopuolella olevassa metsäsässä. Yhtäkkiä Hinata oli lähtenyt juoksemaan perhosen, pienen perhosen perään. Hän oli huutanut Narutolle, että tämä seuraisi perässä, Naruto ei jaksanut, olisi pitänyt. Nyt Hinataa ei näkynyt eikä löytynyt mistään. Se ei ollut unta, mistä voisi ihan yhtäkkiä vain herätä, ei, se oli totta, täyttä totta. Naruto vajosi maahan polvilleen ja itki, itki avoimesti.

Hinata oli juossut sen perhosen perässä jonkin aikaa ja oli lopulta huomannut, ettei Naruto seurannutkaan häntä. Hän oli tullut paniikkiin, ja huutanut apua. Mutta Hinata oli niin syvällä metsässä, ettei kukaan ollut kuullut.
Puut olivat suurempia ja tukevampia kuin metsän reunassa, siellä missä he yleensä kävelivät Naruton kanssa. Hinata tiesi, että Naruto etsisi häntä, etsisi niin kauan, että löytäisi. Hinata hymyili vienosti.

Naruto juoksi eteenpäin kuin hullu. Hän huusi välillä Hinatan nimeä itkunsävyisellä äänellään. Metsä oli suuri, suurempi kuin muut metsät heidän kylänsä ympärillä. Se oli myös pimeämpi, kylmempi ja vaarallisempi. Naruto huokaisi yhä itkien. Hän kompastui maassa olevaan kantoon ja tunsi kuuman ja punaisen nesteen valuvan Pohjettaan pitkin. Naruto ei välittänyt, hän nousi ylös ja jatkoi juoksuaan ontuen ja hitaammin. Hän oli päättänyt etsiä Hinatan vaikka kuolisi.

Hinata söi juuri poimimiaan mansikoita, ja alkoi hyräilemään. Yksi orava tuli paikalle ja alkoi syömään pähkinää. Samalla kun orava nakersi pähkinäänsä Hinata vaipui hiljaiseen uneen.

Naruto oli pysähtynyt tarkkailemaan ja näki aukion, jolla makasi joku vieressä oli pieni orava, joka lähti juoksemaan kun naruto juoksi paikalle. Naruto itki hän oli löytänyt Hinatan. Kaiken sen jälkeen hän ei voinut muuta kuin käpertyä Hinatan viereen ja nukahtaa. Hinata hymyili, hän tiesi, että Naruto löytäisi hänet.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Millie - 2007-12-28 11:06:42
Kiitos dark flame. Ihanaa että noudatit neuvoja, jotka sait. Tähän voisi edelleen lisätä pituutta ja kuvailua, mutta kuten näet pisteistä kaikki täällä arvostavat panostamista ja yritystä. En ymmärrä miksi sinun pitäisi pysyä fan-arttien puolella. Jokainen kehittyy kirjoittaessaan, eikä kukaan ole seppä syntyessään. Sinulla on kirjoitukssissasi vahva pohja. Ne ovat sulavia, kirjoitusvirheitä ei ole. Minun puolestani voit mielihyvin jatkaa. 4 pojoa ja toivomus, että voisin toivottaa sinut tervetulleeksi ficcareiden joukkoon.

Kabi - 2007-12-28 11:38:15
Hienoa, tästä näkee että osaat panostaa tekstitöihisikin. Pidän tästä erittäin paljon, kirjoitusvirheitä ei ole mutta yhdestä kohta puuttui pilkku ja melko lopussa Naruton nimi oli kirjoitettu pienellä. Muita virheitä en havainnut. Olisi saanut olla vähän pidempi, tätä olisi voinut lukea enemmänkin, ja kuvailukin voisi olla hieman monipuolisempaa. Ja vaikka en paljoa NaruHinasta piittaakaan, niin tässä tarinassa se tuntui jotenkin just nappiin osuneelta paritukselta.

Neljä pistettä.

AivoLagi - 2007-12-28 12:07:35
lyhyt;_;mut silti ihana tee ihmeessä lisääX)*näyttää peukaloa*annan 5pojoa

Kawamaru - 2008-05-01 16:02:09
Aika lyhyt TT_TT Mutta juoni oli hellyttävän hyvä ja idea ok. Kuvailua ja pituutta olisin kaivannut lisää. Kirjoitusvirheitä en löytänyt ^^ Paritus kumminkin toimi. 4 pojoo :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste