Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mietin sinua - DarkFlame
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 504 sanaa, 3057 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2007-12-29 14:46:25
Kansio: Paritus (S-K13) - tyttörakkaus

No niin, tässä tulee shoujo-aita. Sitäkun ei selvästikään paljon ole. NaruHina saagan kolmas osa on kesken mutta se on pian valmis.

O.A 4.6

Arvostelu
5
Katsottu 1559 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sakura oli nukkunut viimeyönsä levottomasti, joten nyt hän joi kahvia omassa olohuoneessaan, ja katsoi samalla lintuja heidän takapihallaan. Ne olivat ruskeita ja niillä oli oranssit nokat, joitain rastaita varmaan. Kahvi maistui kirpeälle, joten Sakura jätti sen pöydälle ja haki mehua. Mehu maistui mansikkaiselta, Ino oli antanut sen hänelle edellisenä päivänä. Sakura oli viimepäivinä ruvennut miettimään sitä, että olikö heidän siis hänen ja Inon suhde kehittymässä ystävyyttä vahvemmaksi. Kyllähän Sakura piti Inosta, piti hirveästi, mutta hän ei tiennyt Inon tunteistä häntä itseään kohtaan.

Yhtenä iltana he olivat olleet yhdessä harjoittelemassa, ja jotenkin Sakura oli vahingossa koskettanut Inon rintoja. Ino ei ollut välittänyt. Hän oli pyydellyt anteeksi ja lähtenyt sitten pois. Edellisenä iltana he olivat olleet Inon luota yötä, joten he olivat käyneet suihkussa yhdessä. Sakura oli joutunut hillitsemään itsensä riisuutuvan Inon edessä.

Joka yö Sakura näki unta Inosta, siitä, että he suutelisivat, painautuisivat toisiaan vasten intohimoisesti, koskettelisivat toisiaan. Sitä samaa. Mutta sehän oli vain toiveajattelua, ei niin tulisi käymään. Tai siis niin Sakura luuli. Sakura lähti ulos kohti elintarviketoria ostaakseen hieman ruokaa. Siellä hän tapasi Inon, joka kysyi Sakuralta, että mitä jos mentäisiin tänään uimaan, ja piknikille. Sakura hymyili autuaisesti, sitä hän halusikin koko sydämestään, joten hän vastasi myöntävästi.

He olivat pienellä lammella kylän ulkopuolella. He olivat levittäneet sille viltin. Kumpikin makaili samalla viltillä vain bikinit päällään. Sitten Ino ehdotti, että he menisivät uimaan kilpaa lammen toisesta päästä toiseen. Sen he myös tekivät. He hymyilivät kun aloittivat syömingit, sillä kumpikin heistä oli nälissään. Se tuntui Sakurasta ikuisuudelta. Sitten Sakura ehdotti, että he menisivät heidän luokse yöksi, ja Ino suostui.

Nyt he olivat riisuutumassa suihkuun. Sakura sanoi, että hänellä oli ollut tosi mukavaa uimassa ja Ino hymyili. Kun sakura oli astumassa suihkuun, Ino tarttui hänestä kiinni ja halasi tätä lujasti takaapäin. Sakura hämmästyi, mutta lopulta tajusi, mitä oli tapahtunut. Inon paljas ruumis painautui Sakuraan, ja Sakura nautti siitä enemmän kuin mistään muusta. Sitten he astuivat suihkuun yhdessä. He katsoivat toisiaan pitkään ja siten suutelivat. Huulet ja paljas iho kohtasivat toisensa. Sakuran sydän löi lujaa, lujemmin kuin koskaan ennen. Tästä hän oli unelmoinut. Tätä hän halusi. Nyt he olivat intohimoisesti toistensa kimpussa. He etenivät pois suihkusta kohti sänkyä, yhä alasti. He menivät sänkyyn yhä suudellen.

Aamulla Sakura heräsi ja huomasi Inon vieressään. Hän hymyili itsekseen. Yö oli ollut uskomaton. He sopivat yhteen hienosti. Sitten Sakura kääntyi Inoon ja otti tämän kainaloonsa. He makasivat siinä ajan, joka tuntui ikuisuudelta.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste