Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tenken - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 9 - Pituus: 1045 sanaa, 7422 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-02 17:35:18 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Sis. StrongNarua, WiseNarua. Naruto ajettin pois Konohasta neljä vuotta sitten ja sen jälkeen hän on luonut itselleen kokonaan uuden elämän vaeltavana ninjana. Hänet tunnettaan nimellä Tenken (Heavenly Blade), mutta vain harvat tietävät kuka hän todellisuudessa on. Nyt hän on kuitenkin olosuhteiden pakosta tullut takaisin ja elää valheellisella identiteetillä.

Tarinan osat

Arvostelu
5
Katsottu 1775 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Ensin varoituksen sana: Sisältää StrongNarua ja WiseNarua! Jos et pidä, häivy! Tarinassani Haku ja Zabuza eivät ole kuolleet, vaan jotenkin ihmeen kautta selviytyivät ’The Great Naruto Bridge’ltä elossa pois. Selitys tulee tarinan sivussa. Syynä tähän on kirjoittajan vakava Writer’s Blog. Pitkän puhelinkeskustelun jälkeen kuitenkin innoituksen jatkaa tätä, joten olkaa hyvä.

Disclaimer: Jos omistaisin Naruton, se ei todellakaan olisi sellaista kun se on nyt..
___________________________________________________________

Tenken

Mustaviittainen hahmo istui korkealla puun oksalla. Hän antoi katseensa pyyhkiä alueen yli ja hahmo rentoutui hieman, mikä oli huomattavissa hartioiden laskeutumisena. Missään ei näkynyt merkkejä muista oleskelijoista. Tuuli ei kertonut muusta kuin omiin ääniinsä rakastuneesta lintuparista ja talvivarastoja keräävästä oravasta.

Ympäristössä oli useita korkeita ja vanhoja puita, luultavasti muutama sata vuotta vanhoja. Maata peitti paksu, vihreä sammalmatto ja siellä minne hahmo oli pystyttänyt leirinsä oli hieman paljasta hiekkamaata ja lähellä solisi puro. Sammalmättäiden yläpuolella sankka pensaikko toi suojaa vaeltajalle.

Tumma hahmo hyppäsi alas korkealta puusta ja laskeutui maahan äänettömästi, hieman polvista joustaen. Pitkä hupullinen viitta peitti suurimman osan hahmon ruumiinrakenteesta. Viitan helman alta näkyi pari maihinnousukenkiä ja hieman tummaa housukangasta. Se mitä ei näkynyt, vaikka se siellä varmasti olikin, olivat piilotetut aseet. Pari stilettiä oli piilotettu saappaiden varsiin, kengän välipohjassa oli pari piilotettua terää. Sääriin oli kiinnitetty useita koteloita ja remmejä pitämään kunait, shurikenit ja kirjoituskääröt käden ulottuvilla.

Hahmo suoristautui, nosti kaksi sormea huulilleen ja vihelsi kaksi kimakkaa vihellystä, jotka kuulostivat linnun huudoilta. Pian pusikosta sujahti esiin sinertävänharmaan värinen kettu, jonka korvien ja hännänpää oli oranssinpunainen. Kettu kiersi hahmon jalat kerran ja istui tämän viereen. Tumma hahmo pudottautui istualleen ketun viereen ja rapsutti sen korvantaustaa.

Hahmo laski huppunsa alas ja sen alta paljastui pitkä puoleen selkään ulottuva keltaisenblondi tukka joka oli letitetty ja kaksi terävää tummansinistä kuulasta silmää, jotka välähtelivät valkeina sekä kolme merkkiä kummallakin poskella. Hän puheli ketun kanssa hetken ja nyökkäsi sitten ja kettu katosi pusikkoon.

Naruto oli viettänyt jo neljä vuotta tien päällä, eläen vaeltavana ninjana. Hänet tunnettiin nimellä Tenken (Heavenly Blade= Taivaallinen miekka), mutta vain harvat tiesivät kuka hän oikeasti oli. Nyt Naruto oli jo 18-vuotias ja kerännyt ympärilleen luotettavan joukon tukijoita. Gaara oli lähtenyt Sunasta ja liittynyt Naruton joukkoon, jättäen Temarin Kazekageksi. Myös Tayuya, Oto four:sta oli liittynyt Naruton joukkoon, kun tämä oli peitonnut Orochimarun ja vienyt miehen mielenterveyden. Akatsuki oli hyväksynyt Naruton tarjoaman yhteistyön rauhan ja nykyään Itachi, Deidara, Pein ja Kisame käyvät tapaamassa ystäviään niin usein kuin mahdollista. Ja Narutolla oli yhteistyökumppaineita kaikkialla; Kumossa, Iwassa, Amessa, Kusassa, Sunassa, Takissa, Yukissa, Otossa, Kirissä, mutta ei Konohassa. Ensimmäisinä joukkoon olivat liittyneet Haku ja Zabuza, joiden hengen Naruto pelasti vuosia sitten Kirissä.

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! SAI!

”Ei!” Haku huusi ja oli rynnätä Zabuzalle suunnatun Chidorin eteen, mutta Naruto piti häntä käsivarresta liian tiukasti.

”Voitko tehdä kaksi jääpeiliä. Yhden tänne ja yhden Zabuzan viereen.”, Naruto pyysi Hakulta. Haku teki kuten Naruto pyysi ja katsoi kysyvästi poikaa. Naruto ei kuitenkaan vastannut, vaan keskittyi jutsuihinsa.

Ensin Naruto loi kloonin ja asetti sen päälle hyvin vahvan genjutsun, joka sai sen näyttämään Hakulta ja siirsi sitten kloonin Zabuzan vieressä olevan jääpeilin eteen ja samalla Chidorin tielle. Hän ohjasi genjutsua itse ja sai huomion siihen. Sitten Naruto loi toisen kloonin ja asetti sen päälle Zabuzaa esittävän genjutsun. Hän vaihtoi Zabuzan ja kloonin paikat ja alkoi ohjata molempia genjutsuja. Hän viittasi Hakulle, että heidän kahden olisi parempi häipyä, ennen kuin sumu hälvenee.

Zabuza oli hieman hämmentynyt pojan taituruudesta, mutta totteli käskyä kyselemättä. Olihan Naruto juuri pelastanut Zabuzan varmalta kuolemalta, kuten myös Hakun.

”Teethän lopustani kunniallisen.”, Zabuza sanoi ja kääntyi Naruton puoleen. Poika hymyili hiukan ja nyökkäsi. Zabuza nyökkäsi kiitoksen ja hän ja Haku katosivat paikalta shunshinilla.

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! KAI!

____________________________________________________________

Kolme vuotta sitten Naruton verenperimä (bloodline) oli aktivoitunut demonichackran vaikutuksesta. Katsugan (Piercing eye= Tutkiva silmä), kuten Naruto kutsui sitä, muistutti hyvin paljon Hyuuga-klaanin ja Uchiha-klaanin verenperintöjen risteytystä. Kyuubi oli selittänyt asian Narutolle.

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! SAI!

”Kyuubi, miksi Katsugan muistuttaa Sharinganin ja Byakugania niin paljon?” Naruto kysyi hämmentyneenä mielessään asustavalta demonikuninkaalta. Hän ei muistanut isänsä tai äitinsä hallinneen moista Kekkei-Genkaita. Kyuubi oli näet kertonut kaiken minkä tiesi Naruton vanhemmista.

”Kaikki Kekkei-Genkait ovat peräisin demoneilta. Jotta ihminen on voinut saada moisen ’taidon’ on hänellä oltava edes hiukkanen demoniverta suonissaan. Aikoja sitten demonit ja ihmiset elivät sulassa sovussa keskenään ja joskus jopa pariutuvat. Toisin sanoen Hyuugilla ja Uchihoilla on oltava demoniverta suonissaan. Heidän demoniverensä on kuitenkin laimentunut jo niin paljon, että heidän Kekkei-Genkainsakin ovat heikentyneet huomattavasti alkuperäisestä. Sinun veresi on kuitenkin niin demonista, että sinulla on demonin silmä. Se on lähes kaikkivoipa ja on esiaste kaikista muista Kekkei-Genkaista, mitä maassa on.”, Kyuubi hiljentyi vihdoin ja jätti Naruton pohtimaan kuulemaansa.

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! KAI!


Naruto heräsi mietteistään, kun edellisen ketun jäljessä asteli pari henkilöä. Naruto nousi ja tervehti Hakua ja Zabuzaa.

”Hei! Näkee teitäkin välillä. Mitä teille kuuluu?” Naruto virnisti kahdelle miehelle, kun osoitti heitä istumaan kaatuneelle puunrungolle.

”Hei, Naruto.” Haku sanoi nuorukaiselle ja jatkoi; ”Iwa epäilee jotain Konohan suunnalta ja pyytää sinulta palvelusta. He haluavat jonkun soluttautuvan kylään ja selvittävän, mitä siellä nykyään tehdään. Mitä sanot, Naruto?”.

Naruto mietti hetken ja nyökkäsi sitten. ” Kiinnostaisiko teitä liittyä mukaan joukkoon. Minulla on idea, mutta tarvitsen pari muuta avuksi…”.

Zabuza ja Haku nyökkäävät. Naruto hymähtää ja alkaa selittää Zabuzalle ja Hakulle suunnitelmaa.

Cliffuhangeki no jutsu!
____________________________________________________________

A/N: Otin itseäni niskasta kiinni ja kirjoitin sen yhdessä illassa ja nyt näpit ovat turtuneet. Aloitin hieman jatkoakin, mutta sillä luultavasti kestää. Itse olen aika tyytyväinen tähän, mutta se ei tarkoita, että lukijat pitävät siitä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2008-01-03 08:58:34
W-WOW! Vähänkö siisti! *innostui* Täähän on aivan mahtava! Näin hyvä ficci ansaitsee 5 pojoo ja JATKOA! *heiluttaa viirejä*

Nuti - 2010-07-12 08:11:29
Ihan jees tämä, mutta karsastan syvästi noita sulkujen sisällä olevia käännöksiä keskellä tekstiä. Ne ovat hyvin kömpelöitä, ja esimerkiksi mielestäni englanninkielisiä käännöksiä ei tarvitsisi lainkaan. Jos haluat pitää käännökset, voisit mielestäni kirjoittaa pikemminkin vaikka näin:

Hänet tunnettiin nimellä Tenken, Taivaallinen miekka, mutta vain harvat...

Got it? Ei pätkäise lukijan ajatusvirtaa niin pahasti kuin mitä sulut. Muuten ficin kirjoitusasu on hyvä ja ideakin on jees, mutta tuo sulkutauti vain vaivasi. Ai niin, lisää kielien sekoittamisia voisi välttää kirjoittamalla "Oto Four" (japania ja englantia sekaisin, aijai!) vaikka muotoon "Ääninelikko". Tai sitten etsit sen japaninkielisen nimen. Tai englanninkielisen. Ei sekakieliä, kiitos!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste