Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Brother bonding - Jadeile
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 336 sanaa, 2259 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-04 16:37:20
Kansio: Muu - S-K13

Sasuke ja Itachi pienenä, ei paritusta. Raapale. Tolkutonta söpöilyä.

Arvostelu
5
Katsottu 1260 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Isoveli, tuletko leikkikentälle kanssani tänään?”

Itachi räpäytti unisena silmiään, venytteli raukeana ja kömpi sängystään ylös. Hän haroi hiuksiaan pikkuisen Sasuken hymyillessä iloisena ja loikkiessa hänen ympärillään. Itachi ei voinut olla hymyilemättä näylle.

”Hyvä on, hyvä on. Käy pukemassa yllesi sillä välin kun minä syön aamiaista”, Itachi vastasi, jolloin Sasuke kiljaisi riemusta ja lähti kipittämään huonettaan kohti. Vanhempi veljeksistä pudisti naureskellen päätään ja asteli keittiön suuntaan. Kolmevuotias pikkuveli oli välillä hieman rasittava, mutta aivan liian suloinen, että siitä voisi kantaa kaunaa.

”Huomenta Itachi-kulta”, hänen äitinsä tervehti hänen astuessaan keittiöön. Itachi nyökkäsi hymyillen ja istuutui pöytään, johon äiti heti kantoikin lautasellisen onigireja. Mustahiuksinen poika valikoi joukosta lupaavimmalta näyttävän, joka hänen ilokseen sisälsikin umeboshin. Itachi mutusti tyytyväisenä aamiaistaan Sasuken sännätessä keittiöön.

”Mennään jo, Dachi!” Sasuke intoili hyppien ylös ja alas niin, että hänen hiuksensa muistuttivat hetken päästä linnunpesää. Itachi vilkuili Sasuken hiuspehkoa mietteliäänä ja päätti, että myöhemmin opettaisi tälle hiukan hiuslakan käyttöä. Samassa hän huomasi, että pojassa oli pielessä muutakin kuin hiukset.

”Sasuke, tulehan tänne”, Itachi sanoi, jolloin kummastuneen näköinen pikkuveli kipitti tottelevaisesti hänen luokseen. Isoveli laski puoliksi syödyn onigirinsa lautaselle, pyyhkäisi käsiään lautasliinaan ja tarttui sitten Sasuken paidan hihoihin.

”Vedä kädet sisään”, hän pyysi ja parin silmänräpäytyksen jälkeen Sasuke totteli, jolloin Itachi pyöräytti hänen paitansa ympäri. Sasuke katsoi paitansa etuosaa ja huomasi, että vasta nyt hän näki paidassaan olevan kissankuvan, josta niin kovasti piti. Iloisesti hymyillen Sasuke työnsi kätensä taas ulos hihoistaan.

”Opettele laittamaan paitasi oikeinpäin, Sasuke”, Itachi sanoi ja pörrötti veljensä hiuksia.

”Opettelen, isoveli!” Sasuke vastasi hymyillen aseistariisuvasti.

Kyllä, Itachin pikkuveli oli laittoman suloinen aina silloin tällöin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Miyuki-chan - 2008-01-04 17:12:31
Awww... Ihana, näin lyhyesti sanottuna. Ja Sasuke on todellakin halittavan söpö tässä tarinassa, vaikken muuten paljoa hahmosta pidä. Mukavaa lukea välillä tällaisia drabblejakin välillä. :3 Saat 5 pistettä, kun en mitään kirjoitusvirheitäkään löytänyt. ^w^

Aqua - 2008-01-04 17:16:16
suloinen ^^ Sasuke on tosi suloinen tässä tarinassa, samoin Itachi ^^ 5 pistettä ehdottomasti :D

ABeKoBe - 2008-01-05 15:30:53
Aww~~ toshi suloista^^ toi paita väärinpäin-homma kruunas koko jutun^^ kipittäminen on niin... *huokaus* suloista ^3^ *kukuku..* no ei minulla mitään valitettavaa ole, eikä mitään kritiikkiäkään ;) joteeeeeeen, eiköhän pistemäärä ole ihan selvä ^o-  

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste