Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Isojen ihmisten maailmassa osa26 - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1883 sanaa, 11685 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-06 13:17:45
Kansio: Muu - K13-K15

Vieläkö yksi osa? Oletteko yllättyneitä? Niin minäkin. Luulin lopettaneeni tämän kirjoittamisen, mutta vielä kirjoitin tämän osan. Tästä tuli sitten tosi lyhyt. :3 Ja virheitä voi olla, kun kirjoitin WordPadilla.

Arvostelu
6
Katsottu 1382 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto katsoi ensin televisiota ja sitten Kakashia. Sitten hän taas katsoi televisioon. Hän oli nyt aivan pihalla asiasta. Kymmenen miestä juoksentelemassa hullun lailla ruohokentällä ristiin rastiin ja kaksi sitten paikallaan seisomassa. Ja kaiken lisäksi olivat kaikki jahtaamassa yhtä samaa palloa. Eivätkö he voineet hankkia jokainen omaa? Ja sitten kun palloa potkittiin toiseen päähän kenttää, niin Kakashi alkoi huutaa televisiolle täyttä kurkkua. Naruton korviin alkoi koskea.

"NO ETTEKÖ TE OSAA JUOSTA, SENKIN AIVOVAMMAISET IDIOOTIT!" Kakashi karjui naama punaisena, kädet tiukassa nyrkissä.
Naruto tukki korvansa ja loi toiseen vihaisen katseen. Televisioon katsottuaan Naruto näki kuinka keltapaitaiset miehet juoksivat kohti kentän päässä olevaa rautahökkeliä, jossa oli kiinni verkko. Yksi miehistä, se jolla oli pallo, kompastui kai vahingossa vieressä olleen jalkoihin ja kaatui maahan. Se sinivalkopaitainen mies, kenen jalhoihin keltapaita oli kompastunut, oli ottamassa pallon itselleen, mutta silloin toinen keltapaita tuli ja potkaisi pallon kolmannelle keltapaidalle, joka sitten potkaisi pallon rautahökkelin sisään. Kakashin karjunnasta päätellen tämä ei ollut hyvä asia.

"Ei helvetti!" Kakashi kirosi ja suutuksissaan heitti kaukosäätimen maahan. Heiton jälkeen se oli kyllä entinen vehje.

Naruto hengähti shokkeeraantuneena ja osoitti Kakashia syyttävästi sormella. "Sinä kiroilit, se on tuhmaa! Nyt Iruka pesee suusi saippualla!" poika uhkasi. Kakashi tuhahti vähättelevästi ja jatkoi pelin katsomista. Poika oli tyhmyytensä lisäksi aika huonomuistinen ja Iruka oli kaupassa. Tuskin Naruto enään muistaisi asiaa sen jälkeen kun Iruka olisi tullut kotiin.

Mutta vähänpä Kakashi tiesi.

"Hei, olen kotona taas!" kuului Irukan huuto eteisestä. Naruto näytti Kakashille nopeasti kieltä ja lähti ilkeästi virnistäen eteiseen. "Irukaa! Kakashi kiroili!" poika kanteli ja veti Irukaa hihasta olohuoneen suuntaan. Iruka jätti ostoskassit maahan ja seurasi päätäväistä Narutoa olohuoneeseen, jossa sohvalla istui nyrpeän näköinen Kakashi katsomassa televisiota.

"Se kiroili Se kiroili! Se kiroili!" Naruto huusi toistaen yhtä ja samaa lausetta, samalla kun hyppi Irukan edessä ja osoitti Kakashia sormella.
"Kyllä, Naruto, minä kuulin", Iruka huokaisi väsyneenä. Se sai Naruton lopettamaan äskeisen hokemisen, mutta sai hänet myös aloittamaan uuden. "Iruka pesee Kakashin suun saippualla! Iruka pesee Kakashin suun saippualla!" Poika rallatteli ja hypähteli ympyrää television ja Kakashin välissä.

Kakashi nosti rikkinäisen kaukosäätimen lattialta ja tähtäsi heittonsa täydellisesti rallattelevan ja ylienergisen Naruton päähän. Naruton lopetti ärsyttävän kailottamisensa ja hieroi kohtaa, johon kaukosäädin oli osunut. "Tämä kyllä vielä kostetaan", Naruto mutisi ja loi toiseen pahansuovia katseita.

"Naruto, menisitkö vähäksi aikaa vaikka leikkimään Pakkunin kanssa", Iruka pyysi pojalta. Naruto pudisti päätään ja tuijotti niin Irukaa että Kakashia tiukasti. "Te vain yritätte saada minut täältä pois, jotta voisitte pusutella sitten rauhassa!" Naruto sanoi syyttävästi. Iruka punastui syvästi ja tuijotti Kakashia katseella, jonka selvä viesti oli 'tämä on kaikki sinun syytäsi'.
"Minun pitää vahtia täällä, että Kakashi saa varmasti rangaistuksensa", Naruto sanoi päättäväisesti. Iruka vielä loi Kakashiin kuolemaa uhkaavan katseen, ennen kuin käänsi katseensa Narutoon ja vakuutti pojalle, että Kakashi saisi varmasti tuntuvan  rangaistuksen. Naruto mietti hetken ennen kuin loi tylyn katseen Kakashiin ja lähti Pakkunia etsimään.

"Sinä!" Iruka henkäisi vihaisena käännyttyään taas Kakashin puoleen.
"Minäpä minä", Kakashi vastasi hymyillen. Iruka pyöritti silmiään ja tuhahti.
"Minä olen sanonut varmaan tuhat kertaa, että Naruton kuullen ei kiroilla!" Iruka melkein huusi toiselle. "Meidän pitää olla hänelle esimerkkinä nyt kun hänellä ei ole muita!"
"Se on sinun hommasi, se esimerkkinä olo. Minä en ole ikinä sellaiseen hommaan pestautunut", Kakashi sanoi ja katsoi taas televisiota. Irukaa ärsytti toisen välinpitämätön asenne ja se, että tämä katsoi samalla televisiota kun hän puhui hänelle. Iruka yhdellä askeleella astui television eteen ja Kakashi päästi valittavan äänen. Iruka ei välittänyt toisesta, vaan sulki television ja kääntyi taas sitten Kakashia päin.
"Sinusta tulee ilkeä kun olet Naruton kanssa", Kakashi valitti, mutta vaikeni toisen tuomitsevan katseen alla.

"Ketkä pelasivat ja mikä oli tilanne?" Iruka kysyi ja sivuutti täysin toisen valitukset.
"Mitä?" kakashi kysyi hölmistyneenä.
Iruka virnisti ylimielisesti. "Katsoit äsken jalkapalloa. Mitkä joukkueet pelasivat ja minkä oli maalien tilanne?" Iruka kysyi taas. Kakashi pysyi vaiti ja Irukan virne vain leveni. "Miksi sinä katsot sitten peliä, jos et välitä lopputuloksesta?" Iruka kysyi ja kävi Kakashin viereen sohvalle istumaan. Kakashi kohautti olkapäitään ja vastasi: "No joskus on vain kiva katsoa...." Iruka loi häneen epäilevän katseen. "... ja huutaa kun ei ole muuta."
"Sinusta ei sitten ikinä ota selkoa", Iruka naurahti lämpimästi. Kakashi ei tiennyt loukkaantuakko toisen sanoista vai ei. Hän vain jäi tuijottamaan Irukaa. Iruka tajusi toisen tuijotuksen ja punastui. Kakashi katsoi Irukaa suoraan tämän kauniisiin pähkinäisenruskeisiin silmiin. He vain istuivat siinä ja katsoivat toisiaan silmiin.

"Ja nyt kun katsot tarkkaan, niin ne kyllä kohta pussaa", kuului Kakashin huoneen oven suusta selostava ääni, joka sai Irukan ja Kakashin rikkomaan katsekontaktin. Kumpikin kääntyivät katsomaan Kakashin huoneen oven suussa seisovaa Narutoa, joka roikotti sylissään Pakkunia.
"No ettekö te sitten pussaakkaan?" Naruto kysyi ja kallisti päätään.
Kakashi kääntyi virnistäen Irukan puoleen. "Kyllähän me. Eikö niin, Iruka?" Iruka punastui syvästi ja katsoi epävarmasti Narutoa ennen kuin pudisti päätään ja loi toiseen vihaisen katseen. "Ei todellakaan", hän sanoi viileällä äänensävyllä.
"Naruto, käännyt ympäri ja tuki korvasi", Kakashi komensi Narutolle ja sai sekä pojalta että Irukalta kysyviä katseita. Naruto kumminkin päästi Pakkunin sylistään ja kääntyi ympäri.
"Entä nyt?" Kakashi kysyi. Iruka hymyili ja veti toisen maskin alas. Hän nojasi lähemmän toista ja muiskautti nopeasti pienen suukon toisen poskelle. Sitten hän nojasi vielä edemmäs ja kuiskasi Kakashin korvaan: "Ei ikinä Naruton edessä."

"Voinko taas kääntyä?" Naruto huusi kysymyksensä lujaa. "Kyllä", Iruka vastasi ja vetäytyi pois Kakashin läheltä. Naruto oli jo kääntymässä, kun kuuli Kakashin huutavan, että ei vielä.
Iruka oli kysymässä, miksei Naruto voinut jo kääntyä, mutta ei saanut sanottua mitään, kun pehmeät huulet painautuivat hänen omiaan vasten. Iruka yhnähti hieman yllättyneenä, muttei työntänyt toista pois.

"Joko?" Naruto kysyi valittavalla äänellä. Iruka tönäisi Kakashin kauemmas itsestään ja sanoi Narutolle, että tämä saisi nyt kääntyä. Naruto kääntyi nopeasti, toivoen olevansa tarpeeksi nopea ehtiäkseen nähdä Kakashin ilman maskia. Mutta tälläkin kertaa Kakashi oli nopeampi ja maski oli paikallaan. Pettynyt ilme Naruton kasvoilla huvitti sekä Kakashia, että hieman Irukaakin.
Iruka yritti peittää huvittuneen ilmeensä kädellään. Vältelläkseen Naruton vihaista katsetta, hän käänsi katseensa ulos ikkunasta.
"Hei, siellä sataa lunta!" Iruka hihkaisi iloisena. Naruto lopetti Kakashin tuijottamisen ja kääntyi katsomaan ikkunaan, jossa näkyi leijailevan pieniä valkoisia hiutaleita.
"Minä tahdon ulos! Iruka, mennään ulos!" Naruto sanoi ja tärisi ihan innosta. Toisen innostus tarttui nähtävästi myös Pakkuniin, sillä tämä alkoi heiluttaa häntää ja hyppiä Naruton ympärillä. Irukan oli pakko myöntyä mennä Naruton kanssa leikkikentälle.
He kävelivät eteiseen ja pukivat vaatteet päälle.

"Heippa vaan", Kakashi sanoi ja heilutti laiskasti kättään. Iruka loi häneen vihaisen katseen. Jos totta puhuttiin, niin Irukan ei tehnyt mieli palata ulos kylmään. Mutta ei hän tahtonut sanoa innosta pomppivalle Narutolle, että he eivät lähtisi ulos, koska hän oli laiskalla tuulella. Ja Kakashi voisi sitten vain jäädä sisälle löhöämään? Se oli kertakaikkisen epäreilua.
Sitten ilkeän nero idea iski Irukaa.

"Miten niin 'heippa vaan'?" Iruka kysyi vilpittömän kuuloisena. "Kaihan sinä nyt mukaan tulet?" Iruka katsoi toista anovasti ja kyllä, hän myös mutristi alahuultaan. 'Jos hän nyt pystyy sanoa ei, niin hänen täytyy olla sokea', Iruka ajatteli ja sisäällään virnisti pirullisesti.
"En minä taida nyt jaksaa", Kakashi sanoi. Hän nautti suuresti toisen ilmeestä reaktiona hänen kielteiseen vastaukseesa.
'MITÄ?!' Iruka pyyhki tyrmistyneen ilmeen kasvoiltaan ja loiti tilalle hurmaavan tekohymyn. "Hyvä on. Minä ja Naruto tulemme myöhemmin ja pistän sitten ruoan. Heippa!" Iruka sanoi ja aukaisi oven. Naruto änki ovesta ensin ulos, perässä Pakkun. Mutta Naruto komensi Pakkunin nopeasti takaisin sisälle.
"Pakkun ei nyt tule ulos", Naruto moitti koiraa ja heristi sormeaan. Sitten hän meni taas ulos ja Pakkun jäi eteiseen istumaan.

"Hei sitten!" Iruka huikkasi ja meni Naruton jälkeen ulos. Kakashi mutisi hiljaa jotain 'hei'n tapaista ja kääntyi olohuoneen suuntaan. Pakkun jäi vielä istumaan kiinni pistetyn oven eteen hetkeksi, ennen kuin seurasi Kakashia olohuoneeseen.

'"...tulemme myöhemmin ja pistän sitten ruoan..." Hän varmaan ihan vain kiusakseni on ulkona niin kauan, että minulle tulee kiljuva nälkä', Kakashi ajatteli ja aukaisi taas television.
Hetken hän istui siinä ja katsoi jotain dokumenttia vesiputousten vaaroista, ennen kuin ryntäsi nopeasti pukemaan ulkovaatteet ja sitten ulos ovesta.

---

"Ai sinä päätit sittenkin tulla?" Iruka näytteli yllättynyttä Kakashin juostessaan heidät kiinni. Kakashi huohotti raskaasti, eikä saanut tältä vastattua. Kun hän oli saanut hengityksesnsä tasattua, hän sanoi: "Tulin vain tänne tarkistamaan, ettette viivy liian kauan. Tehän voitte jäätyä tänne."
Iruka oli vastaamassa jotain kärkevää, kun hän Kuuli Naruton huudon keinujen luota.

"Sinä tässä idiootti olet, idiootti!" Naruto huusi raivostuneena mustatukkaiselle pojalle, Sasukelle.
Sasuke hymähti ylimielisesti ja sanoi: "Tyhjä tynnyri kolisee eniten."
"Älä nyt yritä vaihtaa puheenaihetta tynnyreihin!" Naruto huusi ja osoitti Sasukea syyttävästi. Sasuke tuhahti ja pyöritti silmiään. "Idiootti."

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2008-01-07 14:14:31
tälle vois tulla viiielä jatkoa *puppy eyes* this is soooo good, didididididi<333 ja nyt...*pirullinen virne* on sinun "rangaistuksesi" aika, tämä tulee siitä, että päätit kirjottaa tähän vielä osan >< *hyppää kaulaan ja rutistaa kovaaa~~* olet IHANAIHANAIHANAIHANAIHANA<3333333 tää on iiihana sarja ja pidän tästä, ja ei oo pakko tulla enää yhtään extra osaa, mutta joskus ois kiva taas kuulla kaksusta ja irukasta ja mielellään vähän *köh*kiihkeissä*köh* meiningeissä^^ mutat ei pakolla, ei pakolla, sinä päätät x333333 mutta kiiiiitos tästä, en ihan kerinny masentuu sen typerän kemian kokeen takia tän ansiosta<3333 lovee thiiiiiiiiiis ja kiiiitos *hyppää uuudelleen kaulaan ja tökkii nenää* nenä, nenä, neä *hih* nenä... viisi pistettä ja IIIIISO vuori nallekarkkeja ja suklaata<333333

ABeKoBe - 2008-01-07 14:15:29
anteeksi jos kommassa on kirjoitusvirheitä ja niitä näitä ja anteeksi että en jaksottanu sitä^^ kiitos vielä kerran tästä<3 x33

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste