Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tenken 2 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 9 - Pituus: 1095 sanaa, 7840 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-17 09:02:32 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Sis. StrongNarua, WiseNarua. Naruto ajettin pois Konohasta neljä vuotta sitten ja sen jälkeen hän on luonut itselleen kokonaan uuden elämän vaeltavana ninjana. Hänet tunnettaan nimellä Tenken (Heavenly Blade), mutta vain harvat tietävät kuka hän todellisuudessa on. Nyt hän on kuitenkin olosuhteiden pakosta tullut takaisin ja elää valheellisella identiteetillä.

Tarinan osat

Arvostelu
4
Katsottu 1594 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tästä alkoi kehittyä jotain, mutta sitten iski pikkuinen Writer’s Blog, mutta urhoollisesti kävin sitä päin. Ja sain sen hieman kallistumaan. Ja vaikka tämä saattaa vaikuttaa ihan ookoolta, niin tältä puuttuu edelleen juoni. Aivan.
Disclaimer: Little Mustard Masashi Kishimoto
__________________________________________________________________

”Miksi minun täytyy aina olla nainen? Miksei Zabuza voisi olla välillä? Narutoo..” Haku valitti Narutolle heidän matkatessa kohti Konohaa apostolinkyydillä.

Naruto vain hymähti ja korjasi Hakua; ”Äläpäs valita, Tsuki. Minähän olen myös tyttö ja sitä paitsi Zabuzalle olisi ollut paljon vaikeampi laittaa genjutsu, kuin sinulle. Ja sitä paitsi sinulle on helpompi esittää naista kuin muille. Lapselle se ei ole niin tarkkaa!” Naruto virnisti Hakun loukkaantuneelle ilmeelle ja halasi tätä.

Muille tiellä näytti kulkevan vain tavallinen perhe. Perheen isä, Aigo, oli rotevaharteinen, ruskeasilmäinen ja ruskeahiuksinen, päivänpaahtama mies, jolla oli rauhallinen olemus. Hän kantoi suurinta osaa tavaroista. Perheen äidillä, Tsukilla, oli pitkät punertavankeltaiset hiukset ja sinisenharmaat silmät. Hän oli sorja varreltaan ja oli pukeutunut harmaanviolettiin kimonoon. Heidän jaloissaan pyöri tyttölapsi, Shiia, joka oli poikatyttömäinen, elämänhaluinen lapsi, jolla oli ruskea lyhyt tukka ja samanlaiset silmät kuin äidillään.

Naruto oli laittanut jokaiselle chacralimittäjät, joka sai heidän chackratasonsa näyttämään sitä, mitä he halusivat. Naruto oli myös laittanut heille niin vahvat genjutsut, että byakugankaan ei näkisi sitä, saati sitten sharingan. Jotta he eivät heikkenisi, hän oli asettanut kaikille monikertaisen painovoiman. Zabuzalle hän asetti chacrarajaksi keskitasoisen chuuninin, Hakulle vahvan geninin ja itselleen normaalin, alle kouluikäisen, joka on saanut hieman harjoitusta.

Mukanaan heillä oli sen lisäksi sama sinertävänharmaa kettu, genjutsun alla koirana, sekä hevonen kuljettamaan muita tavaroita. Kettu oli nyt keskikokoinen vaalea susikoira, ja hevonen musta Shire.

Vihdoin he saapuivat Konohan porteille, missä Kotetsu ja Izumo päivystivät.

”Voisimmeko päästä Hokagen puheille. Se koskee viipymistämme täällä. Tulemme Takigakure no Satosta, pitkän matkan takaa.”, Haku esitti asian ystävällisesti vartijoille, joista toinen lähti. Oletettavasti Hokagen luo. Pian toinen vartija palasi ja lupautui ohjaamaan heidät Hokagen luo.
_________________________________________________________________

Kolmikko käveli rauhassa katua pitkin heidän uudelle talolleen. Se ei ollut suuren suuri, mutta kelpasi heille. Keskustelu Hokagen kanssa oli mennyt hyvin, kukaan ei ollut unohtanut tarinaa jonka Naruto heille kehitti.

Itse Hokage ei ollut nähtävästi epäillyt mitään, vaan toivotti perheen Konohagakure no Satoon tervetulleiksi. Hän oli määrännyt kuitenkin Hakun ja Zabuzan taidot testattavaksi, jotta heidät voitaisiin liittää tilastoihin. Haku oli ilmoittanut toimivansa medic-ninjana ja Zabuza sanoi toivovansa astua chuuninin tehtäviin. Hokage oli mielellään luovuttanut heille paikat.

Ringo, kettu koiran genjutsussa, pyöri iloisesti heidän ympärillään asunnossa. He oli tyytyväisenä vallannut yhden naruton vaatekasoista itselleen ja nyt tutki ympäristöään.

”Eikö tämä vaikuta lainkaan Tenkenin toimintaan?” Tsuki kysyi laukkuaan penkovalta pikkutytöltä, Shiialta, joka muuttui genjutsun purkautuessa pitkälettiseksi blondiksi mieheksi.

Mies löysi vihdoin käärön jota etsi, puraisi peukaloaan niin, että siitä tuli hieman verta ja pyyhkäisi käärössä olevien kirjoitusten yli hieman verta. Hän virnisti, kun kääröstä ilmaantui täysi ninjan varustus. Ihonmyötäinen musta asu, käsineet joissa oli metallinpalat rystysten kohdalla, mustat ninjan peruskengät, suuri määrä perusaseita ja kaksi pitkähköä katanaa, sekä anbu-naamio joka esitti kettua. Mies virnisti tyytyväisenä ja vastasi: ”Eihän toki. Tenken toimii yöllä ja Shiialla on vain koulu. Muulloin voin treenata tai nukkua. Sitä paitsi, on hyvää harjoitusta vältellä Konohan Anbu-joukkoja.”.

Mies poistui kylpyhuoneeseen ja tuli pian takaisin pukeutuneena aiemmin mainittuihin varusteisiin. Hän hyppäsi ikkunasta yöhön ja katosi varjoihin. Hahmoa seurasi pian kaksi muuta, jotka sulautuivat varjoihin yhtä sulavasti kuin ensimmäinenkin.
__________________________________________________________________

Aamulla Shiia ja Tsuki kävelivät kohti koulua. Shiia pyöri iloisesti ’äitinsä’ ympärillä ja jahtasi perhosia parhaansa mukaan. Ihmiset katselivat ohimenevää paria ja hymyilivät heille, osa jopa tervehti.

Koulun pihalla pyöri useita lapsia ja Shiia sulautui heidän joukkoonsa hyvin. Hänet otettiin pian mukaan poikien leikkeihin, kun tyttö osoitti pätevyytensä taistelussa. Osa muista tytöistä katseli Shiiaa kateellisena, kun tämä oli niin helposti poikien seurassa, osa katseli ihailevasti jo nyt taitavaa kunoichin alkua.

Tunti oli jo alkanut ja Shiia nuokkui tunnilla. Opettajana toimi Hinata, Konoha kahdestatoista. Nuori nainen oli jotenkin päässyt eroon änkytyksestään ja piti tiukkaa kuria luokassa.

Hinata silmäili uusia oppilaita ja koetti painaa mieleensä oppilaiden nimiä sitä mukaa, kun nämä esittäytyivät. Hän huomasi myös Shiian nuokkumisen. Tyytyväisenä Hinata huomasi, että tytön vuoro olisi seuraavaksi ja pääsi näpäyttämään oppilasta.

”Sinä ruskeahiuksinen tyttö vihreässä paidassa, sinun vuorosi!” Hinata sanoi selvällä äänellä. Hämmästyksekseen Hinata sai huomata tytön piristyvän hieman ja vastaavan reippaasti.

”Minun nimeni on Shiia Sano. Olen kotoisin Takigakure no Satosta, mutta muutin isäni ja äitini kanssa Konohaan pari päivää sitten. Vanhempani ovat opettaneet minulle hieman taijutsua, kenjutsua ja hieman chackran käyttöä. He myös kertoivat minulle tämän kylän historiaa.” , Shiia päätti puheenvuoronsa ja vajosi takaisin tuolilleen puolihorroksen omaiseen tilaan.

Muu luokka katsoi tyttöä joko ihaillen tai kateellisena. Tytön vanhemmat olivat opettaneet tälle jo niin paljon, vaikka Shiia oli niin nuori. Hinata katsoi tyttöä mietteissään ja oli tyytyväinen, että luokalla oli ainakin yksi ei niin kovapäinen. Tunneilla nukkuminen ei kuitenkaan tulisi missään nimessä kyseeseen, oli tyttö kuinka taitava tahansa.
_________________________________________________________________

Samaan aikaan Hokagen toimistossa muutama anbu oli jättämässä raporttiaan Tenkenin saapumisesta lähialueille.

Hokagena toimiva Tsunade rypisteli kumiaan mietteissään ja kultaiset silmät vaeltelivat huoneessa. Rauhallisella eleellä hän käski anbujen lähteä toimistosta. Tsunade kaivoi pöytänsä laatikoista pullon sakea ja Bingo-bookin. Hän selasi kirjan sivuja eteenpäin, kunnes löysi Tenkenin tiedot.

Tenken (SS-luokka)
(Henkilöllisyys tuntematon)
Käyttää miekkaa, jota kutsutaan Amatsu Shichiyoku Tanryoku (Heavenly Moon’s Courage) sekä kodaichia Kitsune’s Keiro (Fox’s Path). Ja on Hiten Mitsurugi-ryu miekkailutyylin mestari.
Suoritettujen missionien määrää ei tiedetä.
Epäillään solmineen liittoja useiden kylien kanssa.
Kitsune summon.
Varmoja tuntomerkkejä ei ole.


Tsunade sulki kirjan ja laski päänsä käsiensä varaan samalla huokaisten. Mitä Tenken mahdollisesti halusi Konohan läheltä?
_________________________________________________________________

A/N: Juu, en myöskään omista Rurouni Kensiniä, ihan vain tiedoksenne.
Loppu oli sitten kirjoitettu lievässä kuumeessa ja silmien sumuisuudessa A.K.A. en vastaa kirjoitusvirheistä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-01-17 10:07:07
kaunista. yksinkertaisesti kaunista!


Oni-Chan - 2008-02-14 16:01:36
enymmärrämitn.com

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste