Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tätä elämää! Osa 8 - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1791 sanaa, 11139 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-17 18:39:01
Kansio: Muu - K13-K15

Eipä kestänyt kauaa tällä kertaa. Me so proud of herself. :D Pitäisi varmaan sitten varoittaa, että weirdness and maybe OOCness ahead! Ja loppu on tyhmä ja tönkkö kun ei mitään siihen keksinyt. Uh... siinä se oli. *pomppii omaan nurkkaansa* Ja virheitä saattaa olla. ((Me miss word. *mumbles* stupid WordPad...))

Arvostelu
6
Katsottu 1295 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kakashi katsoi kelloa viidennen kerran viimeisen kymmenen minuutin aikana. Hänestä tuntui, että kello oli pysähtynyt tai muuten vaan todella hidas.
Hän huokaisi kymmenennen kerran viimeisen puolen tunnin aikana ja piti katseensa yhä tiukasti ikkunassa. Miksei hän jo nähnyt siellä tiettyä chuuninia kävelemässä sairaalaa kohti? Hän toivoi todella toisen vierailevan häntä. Ainoa vieras, joka hänellä oli siihen mennessä, oli Gai, joka 'miehekkäästi' itkien toivotti Kakashille pikaista paranemista. Gai oli jopa tuonut hänelle kukkia. Kakashi oli ensin ollut heittämässä niitä roskiin, mutta kun oli huomannut kuinka tylsä ja tyhjä huone oli, hän oli pistänyt ne pöydälleen.

Ulkona ilma oli kuiva, mutta kylmä. Yöllä oli  ollut pakkasta. Ihmisillä ulkona oli jo hattua ja lapasta. Muutamalla oli jopa paksumpi takki ja kaulaliina.

Naruto Uzumakilla oli kirkkaanpunainen myssy, tummansiniset lapaset, iso räikyvän kirkas oranssi kaulahuivi ja tavallista takkia paksumpi kellertävän oranssi takki.

Kakashi hieroi silmiään ja katsoi tarkemmin ulos ikkunasta. Kyllä, Naruto se siellä oli kävelemässä sairaalaa kohti. Perässä näkyi laahustavan Sasuke, tavallisesti tummiin vaatteisiin pukeutuneena, ja Sakura kauniissa viininpunaisessa takissa ja pinkeissä lapasissa sekä kukkia kädessä.

Tämä tästä vielä puuttui: Hänen tiiminsä tänne riitelemään ja huutamaan.

Kakashi löi päänsä kevyesti ikkunaan. Vasta sen jälkeen hän muisti otsassaan olevan pienen, mutta kivuliaan haavan. Hän nopeasti nousi suoraan istumaan ja huudahti kivusta. Hän vaikeroiden hieroi kevyesti otsaansa.

Ovelta kuului koputus ja sitten se avattiin.
"Kakashi-san, teille on vieraita", ilmoitti hoitaja lempeällä äänellä. Kakashi vain nyökkäsi ja nousi tuolilta ikkunan luota. Hän istahti sängylleen ja katsoi tiimiään, joka tuli ovesta sisään. Naruto tervehti senseitään äänekkäästi, kuten hänen tapaansa kuului, Sakura tervehti hymyillen ja Sasuke hynähti jotain.

"Miten voit, Kakashi-sensei?" Sakura kysyi huolehtivaisella äänellä ja laski kukat toisen pöydälle Gain tuomien viereen. Hän katsoi hetken ympärilleen, ennen kuin huomasi nurkassa tuolin. Hän vei sen lähemmäs Kakashin sänkyä ja kävi istumaan siihen. Naruto oli jo vallannut valmiiksi sängyn vieressä olleen tuolin. Sasuke meni syrjemmäs muista ja kävi ikkunan alla olevalle tuolille istumaan.

"Öh, sensei?" Naruto nousi ylös istumasta ja heilutti kättään Kakashin naaman edessä. Kakashi ei reagoinut siihen mitenkään. Näkyvässä silmässä oli lasittunut katse. Kakashi tuntui olevan aivan toisissa maailmossa.

"Sensei!" Naruto huusi hetken heiluteltuaan kättään toisen naaman edessä.
"Mitä? Hä?" Kakashi hätkähti ja palasi takaisin maan pinnalle. Hän katsoi Narutoa pölmästyneenä. Sitten hän siirti katseensa Sakuraan ja Sakurasta Sasukeen.
"Milloin te tänne tulitte?" Kakashi kysyi ihmetellen.
Ilme Naruton naamalla oli yhtä ihmettelevä kuin Kakashin. Sakura oli myös hieman pölmästynyt, sekä osaksi kauhistunut. Sasuken ilmeestä ei ottanut kukaan selkoa, mutta hänkin  oli yllättynyt.

"No kiva kun te kumminkin tulitte tänne", Kakashi sanoi lämpimästi hymyillen ja taputti Naruton päätä. "Eiköhän tuossa ole liikaa vaatetta sisälle, Naruto?" Kakashi sanoi ja otti toiselta hatun pois. "Oletpas sinä suloisen näköinen noissa vaatteissa, Sakura", Kakashi sanoi iloisesti ja sai Sakuran hennosti punastumaan. Kun Kakashi kääntyi Sasuken suuntaan, tämä tuntui vain painuvan pieneksi tuolilla.
"Hei sinullekkin, Sasuke", Kakashi sanoi hilpeällä äänellä.

"Oletko kunnossa, sensei?" Sakura kysyi epävarmana.
"Loistavassa", Kakashi vastasi.
Naruto ja Sakura katsoivat toisiaan ja kohauttivat olkiaan.

Kun Kakashi kääntyi Sasuken puoleen juttelemaan tämän kanssa jotain, Naruto siirsi tuolinsa lähemmäs Sakuraa. Ja näin ollen myös kauemmas Kakashista.
"Mikä Kakashi-senseitä vaivaa?" Naruto kysyi kuiskaten.
"Varmaan joku muistikatkos", Sakura sanoi. Hän oli kuullut asiasta Irukalta, kun oli sattumalta tavannut hänet. Iruka oli maininnut jotain jostakin myrkystä, joten Sakura arveli  sen olevan syy outoon käytökseen.

Naruto näytti mietteliäältä hetken. Sitten hänen ilmeensä kirkastui. "Aha! Sinä se olet fiksu, Sakura-chan!" Naruto sanoi ja taputti Sakuraa selkään.
Sakura vain mutisi jotain ja pyöritti silmiään.

Ovelta kuului kolme napakkaa koputusta ja sitten se taas avattiin. Sisään kurkisti Iruka, joka näytti hieman hengästyneeltä. "Ah, te olettekin jo täällä", Iruka sanoi hymyillen kaikille huoneessa. Hän astui kokonaan huoneeseen ja oli sulkemassa ovea.

"Ruka-chaaan!" Kakashi huudahti iloisena ja suorastaan syöksyi halaamaan toista. Iruka päästi korkean ja epämiehekkään äänen toisen kaapatessa hänet tiukkaan syleilyyn. "Miksi sinä et tullut aikaisemmin. Minulla oli niin tylsää!" Kakashi valitti, eikä päästänyt toista irti. Vaikka hänelle oli annettu paljon kipulääkkeitä, häntä sattui hieman toisen halaaminen niin tiukasti. Mutta ei hän välittänyt siitä yhtään.

Iruka yritti parhaansa mukaan häivyttää punaa kasvoiltaan, mutta olosuhteet olivat häntä vastaan.

"Ha! Minä tiesin sen!" Sakura huusi voitokkaana ja osoitti heitä virnistäen samalla.
"Mitä?!" Irukan kasvot olivat vähintään yhtä punaiset kuin Naruton myssy. "Tämä ei ole mitään sellaista!" Iruka kiirehti puolustamaan.
"Älä nyt, Iru-kun! Meillä ei ole mitään syytä kiistää totuutta!" Kakashi sanoi ylen virallisella äänellä.
Sakura ei voinut itselleen mitään, kun hän alkoi kikatella. Hän kääntyi hieman sivuun ja peitti suunsa käsillään.

"Onko Sakura oikeassa, Iruka-sensei?" kysyi Naruto äänellä, joka ei todellakaan muistuttanut hänen tavallista ääntään.
"Ei! EI!" Iruka huusi ja yritti rimpuilla irti Kakashin otteesta. Hän kuuli Kakashin sanovan leikillisellä äänellä, melkein kehräten: "Ei sinun tarvitse kätkeä tunteitasi, Ruka-chan. Minä kyllä tiedän totuuden."
"No sitten!" Naruto huudahti, kuullostaen omalta tavalliselta itseltään. "Päästä Iruka-sensei irti, Kakashi-sensei!" Naruto vaati ja osoitti Kakashia syyttävästi. Kakashi jätti blondin huomiotta ja sai Naruton vielä vihaisemmaksi. Ja mitä vihaisempi Naruto oli, sitä kovempaa hän huusi.

Kohta koko huone oli täynnä metakkaa, jonka aiheutti kikatteleva Sakura, huutava Naruto, Iruka ja Kakashi. Sasuke istui yhä hiljaa ikkunan alla.

"OLKAA NYT KAIKKI HILJAA!" Sasuke huusi kaikella äänellä, minkä irti itsestään sai, ja kaikki hiljenivät. He kaikki tuijottivat tuota poikaa, joka istui tuolissa ikkunan alla. Poikaa, joka harvoin sanoi vapaaehtoisesti kymmentä sanaa enempää peräkkäin.

Sakura mutisi nolona anteeksipyyntönsä, jonka jälkeen muutkin pyysivät.
Sen jälkeen huoneessa vallitsi painostava hiljaisuus.

"Joten..." Sakura aloitti sanomaan jotain, ihan vain rikkoakseen hiljaisuuden. "Oletteko te oikeasti vai..?"
"No ei!" Iruka kiirehti vastaamaan ennen kuin Kakashi ehti nolata häntä enempää. Iruka ei edes ollut huomannut, että toinen oli päästänyt irti hänestä.
"Ei mitä?" Kakashi kysyi ja katsoi Irukaa kummastuneena. "Missä vaiheessa sinä tulit tänne?"
Iruka ei osannut vastata, hän vain tuijotti toista suu auki. Sakura nykäisi häntä hihasta ja varvisti, jotta ylläisi kuiskaamaan toisen korvaan. Vaikka hän kuinka kurotti, hän ei ollut tarpeeksi pitkä. onneksi Iruka hieman kumartui ja Sakura sai kuiskattua toiselle asiansa.
"Tämä ei ole ensimmäinen kerta? Oletteko kertoneet kenellekkään?" Iruka kysyi kuiskaten takaisin.
"Olisiko sitten pitänyt?" Sakura ihmetteli.
Iruka empi hetken ennen kuin vastasi. "Kai muistat myrkyn? Jätin mainitsematta sen, että myrkystä ei vielä tiedetä mitään. Kaikki tieto voisi olla avuksi."
Sakura vilkaisi Kakashia ja kääntyi sitten taas Irukan suuntaan. "Jääkö hän tuollaiseksi pitkäksikin aikaa?" Vastaukseksi Iruka kohautti olkiaan. Sakura tyytyi tähän ja nyökkäsi.
"Sakura."
"Niin?"
"Kannattaisiko sinun nyt mennä kertomaan siitä?"
"Ai niin joo!" Sakura livahti nopeasti ulos ovesta.

Sakuran lähdön jälkeen kaikki olivat taas vaihteeksi hiljaa.

Naruto mulkoili vihaisesti Kakashia ja Kakashi tuijotti kummastuneena takaisin. Kakashi avasi suunsa sanoakseen jotain, mutta silloin Naruto alkoi puhua. "Jos sinä vielä kerran kiusaat Iruka-senseitä, niin minä pidän huolta siitä, että kadut sitä", Naruto sanoi uhkaavalla äänensävyllä.
"Aha", Kakashi vain tuhahti, tajuamatta yhtään, mistä Naruto puhui.
"Älä siinä yhtään 'aha'ttele! Minä kyllä...AUTS! Sakura-chaan!"
Huoneeseen palannut Sakura oli toisen käydessä liian äänekkääksi päättänyt hiljentää tämän mojovalla lyönnillä.

Iruka pystyi pidättelemään naurun sisällään, mutta naamalla hänellä kumminkin oli leveä hymy. Kakashi katsoi häntä mietteliäänä ja kysyi, että mikä häntä noin hymyilytti. Iruka jätti vastaamatta olan kohautusta enempää ja sen sijaan keskittyi seuraamaan huvittavaa näkyä edessään. Naruto huusi jotain ja Sakura mäiskäisi häntä kukkakimpulla.
Kakashikin keskittyi katsomaan tätä.

Sauraavaksi Sasuke huomautti Narutolle terävästi, että tämä kuullosti ihan tytöltä. Naruto ei tietenkään moista loukkausta niellyt ja hyökkäsi Sasuken kimppuun. Tai ainakin oli hyökkäämässä, mutta Sakura otti hänen takistaan kiinni ja piti häntä paikallaan samalla kun löi häntä uudestaan. Sasuke naurahti pilkallisesti ja Naruto ei kestänyt sitä enään. hän riuhtaisi itsensä itri Sakuran otteesta ja syöksyi mustatukkaisen kimppuun.

"Pitäisikö tuohon puuttua?" Iruka kysyi Kakashilta ja katsoi hieman kauhistuneena lasten puuhia.
"Njäh. Kyllä he pärjäävät", Kakashi vakuutti Irukalle.
"mutta Naruto..."
"Naruto on ihan kunnossa."
"Kunnossa?! Häneltävän vuotaa verta nenästä!"
Kakashi vain hymähti. Lapset olivat kovia, ei Narutolla hätää ollut.

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2008-01-18 06:31:45
lisäääh~~~milloin päästään asiaan? I wanna know x333 tää oli ihan hyvä osa, en katellu virheitä, kun olen ATK-tunnilla niin on kiire xDD hyvä tää oli ja tuo kaksun kaksoispersoonallisuus on oia lisä tarinaan ><d no ny rupeen taas seuraa tunnilla ^-^

EgyLynx - 2008-01-18 15:00:44
ouch... tahtoo lukea... milloin 9.?

narusegawa - 2008-01-18 15:04:28
Sinulla on hyviä fickejä. vähän kirjotus virheitä mutta en minä niistä välittäny.
jatkoa...
5p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste