Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus osa 1 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3399 sanaa, 21025 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-22 04:46:02
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tämä sisältää k18 meininkiä, joten pienemmät älkää lukeko. Deidara, Sasori, Hidan ja Itachi ovat tässä pää osin. Homorakkautta siis on tässä ficissä. x'3

Arvostelu
10
Katsottu 2188 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aurinko paistoi taivaalla ja tuuli heilutteli blondin hiuksia suoraan hänen naamalle. Osa hiuksista oli kuitenkin tarkoituksella vasemman silmän päällä, niin ettei sitä kunnolla näkynyt. Deidara käveli eteenpäin kohti Sasorin asuinpaikkaa, kun oli luvannut tulla hänen luokseen. Sasori taas odotteli melko tylsistyneenä kotonaan ja istui sohvalla katsomassa televitiota, vaikka sieltä ei oikeastaan tullut mitään kiinnostavaa.

"Saisi se Deidara jo tulla. Tietää jo varsin hyvin, että vihaan odottamista..." Sasori puhui itsekseen ja nappasi kaukosäätimen nopeasti käteensä. Hän sulki telkkarin ja pudotti kaukosäätimen takaisin päydälle. Hän kävi makuulleen sohvalle ja odotteli Deidaraa hyvin tylsistyneenä. Deidara alkoi kävellä vähän nopeammin, koska ei halunnut Sasorin suuttuvan ja heittävän häntä seinään, joka oli hyvin mahdollista.
`Onkohan Sasorilla jotain erikoista mielessä...?´ Deidara mietiskeli ja pääsi vihdoin Sasorin kodin ovella ja koputti oveen nyrkillään, kun ei tajunnut vaihteeksi soittavan ovikelloa. Sasori nousi nopeasti sohvalta seisomaan ja käveli nopeasti ovelle avaamaan sen. Deidarahan siellä seisoi ja katsoi Sasoria vähän ihmeissään. Sasori tarttui yhtäkkiä Deidaraa ranteesta ja vetäisi tuon sisälle sulkien samalla oven perässä.

"Missä sinä oikein viivyit?!" Sasori kysyi tuolta vähän ääntään korottaen ja katsoi tuota jotenkin tuimasti. Deidara katsoi Sasoria hämillään ja heilutti kättään, josta Sasori piti kiinni.

"Anteeksi... Viimeistelin minun taideteostani, enkä halunnut sen jäävän kesken..." Deidara vastasi toiselle ja hymyili hieman Sasorille, jonka Sasori huomasi heti ja kallisti päätään hieman.

"aijaa..." Sasori sanoi. Hänellä oli päällään vielä akakutsi kaapunsa, koska halusi sitä nyt vain pitää päällään sisälläkin. Deidara taas avasi akakutsi kaavun napit ja ripusti sen naulakolle. Sasori päästi Deidaran ranteesta irti ja katsoi Deidaraa hetken, kunnes siirtyi istumaan taas sohvalle. Hän taputti sohvaa, koska halusi Deidaran tulevan hänen viereensä istumaan. Deidara katsoi Sasoria ja tajusi sitten toisen pyynnön. Hän istahti Sasorin viereen ja katsoi tuota silmiin.

"Oliko sinulla jotain asiaa?" Deidara kysäisi Sasorilta, joka kohautti olkapäitään ja nosti kättään sen verran,että pystyi koskemaan Deidaran poskeen ja silittämään tuota hieman.

"Eihän minulla, mutta halusin vain sinut tänne seuraa pitämään..." Sasori vastasi toiselle ja laski kätensä pois toisen poskelta. Deidara vain tuijotti toista silmiin ja ihmetteli sitä, että hänet oli vain kutsuttu tänne seuraksi, eikä mitään asiaa toisella ollutkaan.

Hidan ja Itachi olivat ihmeellisesti `eksyneet´ Sasorin kodin ikkunalle ja tuijottivat sieltä Deidaraa ja Sasoria, jotka istuivat vain sohvalla ja puhuivat jotain kuulumisiaan. Hidanilla oli mukanaan hänen hieno aseensa, jossa oli ne kolme terää, jolla hän `teurasti´ ihmisiä tuosta vain.
Itachi tuijotti tylsistyneenä ikkunaan ja naputteli sormiaan talon seinään. Hän olisi voinut mennä sisään tuosta vain ja rikkoa noiden kahden keskustelut ja tekemiset, mutta ei raaskinut pilata mahtavaa hetkeä kahdestaan. Hidan taas virnuili itsekseen, kun katseli Sasoria ja Deidaraa. Hänen kädessä oli kamera siltä varalta, että jotain mielenkiintoista tapahtuisi. Kameran tuo oli ottanut joltain tappamaltaan ihmiseltä.

"voisi nyt tapahtua jotain kivaa..." Itachi valitti ja katseli tylsistyneenä ympärilleen. Ei hetkeäkään, kun Itachin silmät vältti ja Sasori ja Deidara suutelivat sohvalla. Hidan nappasi nopeasti kuvan ja alkoi nauraa.

"Nyt nappas hyvä kuva!" Hidan naurahti ja Itachi tuijotti tuota ihmeissään ja katsoi Deidaraa ja Sasori. Deidara näytti vähän punaisemmalta ja Sasori hymyili siellä.

"Mitä tapahtus?" Itachi kohautti toista kulmakarvaansa ja katsoi Hidania kysyvästi. Hidan hymyili ivallisesti ja näytti kuvaa Itachille, joka katsoi todella ihmeissään kuvaan ja purskahti nauramaan.
"Onko ne HOMOJA!?" Itachi huudahti ja alkoi nauraa mahakippurassa.
`taidan kyllä itekin pitää miehistä...´  Itachi ajatteli ja lopetti nauramisensa. Hidan katsoi Itachia virnistäen ja nosti kätensä tuon olkapäälle.
"Nyt näyttämään muille akakutseille..." Hidan sanoi pirteänä ja lähti kävelemään pois päin Sasorin talosta heti Itachi perässään.

Deidara jäi yöksi Sasorille, kun Sasori oli pyytänyt, eikä Deidara halunnut pistää vastaan toiselle. He nukkuivat samassa sängyssä melkein kiinni toisissaan ja näkivät toisistaan unia. Sasori oikeastaan piti Deidarasta kovasti, mutta ei viitsinyt kertoa sitä Deidaralle. Deidara sentään tiesi sen, että Sasori ei ollut ihminen vaan nukke. Sen suudelmankin Sasori oli aloittanut ja saanut Deidaran punastumaan rajusti. Deidara oikeastiin piti siitä kovasti, että toinen häntä suuteli.

Aamu alkoi sarastaa ja aurinko nousi. Sasori heräsi aikasemmin kuin Deidara ja katsoi nukkuvaa Deidaraa hymyillen. Toinen näytti suloiselta, kun tuo nukkui. Sasorin olisi tehnyt taas mieli suudella toista, mutta toinen nukkui nyt niin suloisesti ja ei viitsinyt herättää toista unistaan. Sasori kuitenkin pussasi nopeasti toista otsalle ja meni olohuoneeseen katsomaan televisiota. Deidara nukkui vielä kovin sikeästi ja heräsi vasta tunnin päästä. Hän haukotteli ja venytteli. Sitten hän nousi ylös sängyltä ja käveli väsyneenä olkkariin ja huomasi Sasorin katsovan televisiota.

"Huomenta." Deidara sanoi Sasorille, joka hätkähti ja katsoi Deidaraan väsyneenä.
"Huomenta sinullekin..." Sasori sanoi takaisin ja nousi seisomaan. Hän käveli Deidaran eteen ja kietoi kätensä toisen ympärille hellästi. Deidara katsoi Sasoria outona ja hymyili sitten hieman.

"Mikäs nyt?" Deidara kysyi toiselta ja katsoi tuota silmiin.
"Nooh... siellä olisi taas joku kokous.... siis Akatsuki kokous..." Sasori vastasi toiselle ja päästi irti Deidarasta. Deidara meni laittamaan akakutsi kaapunsa päälle ja Sasorikin laittoi kaapunsa päälle. He lähtivät Sasorin luota salaiselle akatsukin tapaamispaikalle kävellen.

Hidan ja Itachi olivat laittaneet sen kuvan kaikkien akatsukien nähtäville ja katsoivat sitä vielä virnuillen. Muutkin akatsukin jäsenet katsoivat sitä nauraen ja juoruivat Deidarasta ja Sasorista. Sasori ja Deidara tulivat paikan päälle ja ihmettelivät, mitä muut nauroivat ja katsoivat. Muut menivät täysin hiljaiseksi ja pidättelivät samalla nauruaan.

"Mikäs nyt noin naurattaa?" Deidara kysyi muilta ihmeissään ja käveli eteenpäin kohti kuvaa. Järkytykseksi hän näki itsensä ja Sasorin suutelevassa siinä kuvassa Sasorin sohvalla. Deidaran teki mieli pyörtyä siihen paikkaan, mutta ei pyörtynyt vaan hermoistui pahan kerran.

"MITÄ VITTUA TÄMÄ TARKOITTAA!?" Deidara huusi kurkku suorana ja repäisi kuvan irti seinästä. Hän rutisti sen kasaksi ja heitti maahan, josta Sasori sen sitten poimi ja katsoi sitä. Sasorin ilme ei oikeastaan paljon muuttunut, paitsi hymy levisi tuon kasvoille. Hidan huomasi asian heti ja naurahti.

"Katso! Sasorikin hymyilee!" Hidan huudahti ja katsoi Deidaraan, jonka ympärillä liekehti tulta. Hän oli todella ärtynyt ja samalla nolostunut. Ei hetkeäkään, kun tuolla oli valkoinen savi lintu kädessään ja valmiina heittämään sen milloin tahansa.

"KUKA SEN KUVAN OTTI!?" Deidara kysyi huutaen. Hidan virnisti ja nosti kättään.
"Minä ja Itachi" Hidan möläytti vastauksen ja Itachi katsoi Hidania ihmeissään yrittäen olla syytön. Hidan sen kuvan oli ottanut ja Itachin kanssa laittanut sen seinälle kaikkien katseltavaksi. Deidara katsoi Hidania ja Itachia vihaisesti ja käski muita menemään kauemmas. Deidara heitti linnun ilmaan, joka alkoi lentää suoraan Hidania ja Itachia kohti. Deidara nosti toisen kätensä ylös ja nosti siitä kaksi sormea ylös.

"KATSU!" Deidara huusi ja lintu räjähti suoraan Hidanin ja Itachin välissä. Itachi lensi jotain kiveä päin ja Hidan roikkui jossain oksalla pää alaspäin veressä.

"Deidara! sinä senkin!" Hidan huusi puussa ja Itachi hieroi päätään maassa istuen kiven edessä. Deidara käveli Sasorin luo hitaasti ja nolostuneena pää alhaalla. Sasori yritti jotenkin saada Deidaran lohtumaan, mutta turhaan. Kaikki menivät yhteen huoneeseen ja Hidankin oli päässyt alas puusta Itachin avulla. Kaikki seisoi johonkin seinään nojaten ja puhuivat tärkeistä asioista, jopa Deidaran ja Sasorin kuvasta, joka sai Deidaran aina hermostumaan ja tavaroita lentämään.

Kokoontuminen päättyi viiden tunnin päästä ja Deidara lähti suoraan omaan kotiinsa väsyneenä. Sasori katsoi Deidaran perään surullisen tapaan ja lähti itsekin kotiinsa vähän väsyneenä. Jotkut vielä jäivät tukikohtaan ja puhelivat hauskoja. Hidan ja Itachi lähtivät hetken päästä menemään Deidaran kotia kohti pahoja mielessään. Heillä oli kamalia ideoita päässään Deidaran varalle, koska Deidara oli räjäyttättänyt heidät ilmaan yhden vaivaisen kuvan takia.

Deidara potki kiviä matkallaan ja pääsi vihdoin omaan kotiinsa. Hän paukautti oven kiinni ja heitti akatsuki kaapunsa lattialle. Hän lässähti sohvalle istumaan ja katsoi aikaan saamaansa teosta, mutta nousi sitten ylös ja alkoi riisumaan vaatteitaan pois. Hänen oli käytävä suihkussa ja pestä itsensä kunnolla. Hän katsoi käsissään olevia suita, jotka nuolivat Deidaran käsiä ja pureskelivat hampaitaan yhteen. Deidara puri alahuultaan ja sai viimeisetkin vaattensa kokonaan pois. Hidan ja Itachi katsoivat ikkunasta virnuillen nähdessään Deidaran alasti. Mikä ihana näky se olikaan. Deidaralla oli mahtava vartalo ja se kiehtoi Hidania ja Itachia.

"Oletko varma siitä asiasta?" Itachi kysyi Hidanilta, joka katsoi Deidaraa. Hidan käänsi katseensa Itachiin ja virnisti toiselle.
"Kyllä tuota herkku persettä on pakko kokeilla." Hidan virnisti omalle sanomiselleen ja katsahti taas ikkunaan, mutta ei nähnyt Deidaraa missään. Deidara oli painunut suihkuun ja pesi siellä rauhallisena itseään. Itachi hymähti ja käppäili Deidaran ovesta sisään, joka ei ollut lukossa.

Hidan käveli Itachin perässä sisälle ja katseli ympärilleen. Huone ei ollut kovinkaan siisti, mutta eihän se haitannut. Hidan sulki oven hitaasti ja mahdollisimman äänettömästi kiinni. Deidara ei havainnut Hidania tai Itachia vaan pesi itseään mitään ongelmitta. Suut käsissä yskivät saippuaa pois suusta. Deidara nauroi omille käsilleen ja sammutti suihkun.

Hidan avasi varovasti kylppärin oven ja astui kylppäriin kädet lantiollaan. Itachi astui myös sisään ja katsoi alastonta Deidaraa, joka yritti piilotella arkaa paikkaansa ja oli ihan punainen taas kerran.

"Mitä vittua te täällä teet?" Deidara kysyi paniikissa ja nolostuneena. Itachi pamautti oven kiinni ja heitti akakutsi kaavun pois päältään. Saman teki Hidan, joka virnisti Deidaralle.

"Sasori ei ole pelastamassa pientä kaunokaista..." Hidan sanoi Deidaralle ivallisesti. Deidara oli hämillään ja katsoi Hidania ja Itachia silmät pyöreinä. Itachi käveli yhden askeleen lähemmäs Deidaraa ja juoksi nopeasti tuota päin, että Deidara joutui seinää vasten kovalla pamauksella. Kova seinä sattui selkään ihan helvatin paljon ja Deidara katsoi Itachia puna kasvoillaan.

"mitä te teette?" Deidara kysyi ja katsoi molempia. Hidanin käteen oli ilmestynyt neljä isoa naulaa ja kädessä tuolla oli vasara. Itachi katsoi Hidania toinen kulma kohollaan ja ihmetteli, mistä Hidan taas oli saanut jotain ihme vempaimia. Deidara seisoi seinää vasten ja näki Hidanin tulevan eteensä ja tunsi toisen tarttuvan hänen käsistä kiinni. Hidan painoi toisen Deidaran käsistä seinää vasten Deidaran pään ylä puolelle. Suu kädessä halusi purra Hidania, mutta Hidan tunki naulan nopeasti Deidaran kädessä olevaan suuhun ja naulasi naulan kiinni seinään käden läpi.

Deidara huusi kivusta ja yritti päästä irti Hidanin otteesta, mutta turhaan. Itachi piti Deidaran jaloista kiinni samalla, kun Hidan naulasi toisenkin käden samalla tavalla seinään, jolloin Deidara huusi. Kielet oli ulkona Deidaran käsissä olevissa suissa ja veri vana valui molemmista käsistä Deidaran käsivarsia pitkin. Deidaran silmistä valahti kyyneleet ja tuo katsoi Hidania ja Itachia anovasti. hän halusi noiden lopettavan, mitä nyt sitten aikoivatkin. Hidan otti vielä Deidaran jaloista kiinni ja naulasi ne samalla naulalla kiinni seinään. Deidara huusi taas ja ei kuitenkaan yrittänyt rimpuilla, meinaan se sattui. Hidan perääntyi vähän kauemmas ja virnisti Itachille, joka katsoi Hidania.

"Minun vuoroni?" Itachi kysäisi, kunnes katsoi Deidaran kasvoja ja odottamatta vastausta hän tarttui Deidaran miehisyyteen kiinni ahnaasti ja meni polvilleen lattialle Deidaran eteen. Deidara voihkaisi tuntiessaan Itachin käden miehisyydessään ja puna kasvoissa levisi koko kasvoille.

"Lopeta...." Deidara anosi, mutta ei voinut liikkumaan minnekään vaan puristi silmänsä tiukasti kiinni. Hidan virnuili vieressä ja katsoi Deidaran tuskaisia kasvoja.

Itachi nuolaisi Deidaran herkkää ihoa ja sitten miehisyyden päätä. Deidarasta kaikki oli kidutusta ja hänen teki mieli huutaa niin kovaa kuin pystyi, muttei vaan kyennyt. Itachi upotti koko komeuden suuhunsa ja se sai Deidaran voihkaisemaan ja inisemään. Hän halusi pois nyt heti, mutta ei vain päässyt. Itachi piti käsiään Deidaran reisillä ja nuoleskeli ja imi aina välillä Deidaran miehuutta, joka sai Deidaran aina uudestaan voihkaisemaan ja lopulta huohottamaan. Itachi kiusaisi noin Deidaraa siihen asti, että Deidara ei enää kestäisi ja joutuisi laukeamaan tuon suuhun. Itachi painoi Deidaraa enemmän seinään ja imi Deidaran miehisyyttä kovemmin.

Deidara voihki ja huohotti, kunnes kovaäänisen voihkauksen saattelemana tuo laukesi Itachin suuhun. Itachi päästä Deidarasta irti ja nieli osan valkoisesta ja limaisesta nesteestä. Hidan odotti jo innolla vuoroaan ja hänellä seisoikin jo valmiiksi. Hidan katsoi Itachia ja nuolaisi toisen huulia, kunnes painoi voimakkaan suudelman Itachin huulille. Itachi piti suudelmasta ja antoi Hidanille vuoronsa. Deidara katsoi kauhuissaan ja hiessä Hidania ja Itachia.

"Päästäkää mut jo menemään!" Deidara huusi noille ja rimpuili, muttei päässyt minnekään, vaan enemmän verta valui tuon paljaalle iholle. Hidan pudotti housunsa alas ja katsoi Deidaraa himoiten. Deidara katsoi järkyttyneenä Hidania ja painoi silmänsä kiinni. Hidan painoi polvensa Deidaran haarojen väliin ja nuolaisi Deidaran kaulaa himoiten. Hän maistoi myös Deidaran verta tuon käsivarsilta ja liu'utti kätensä Deidaran haarojen väliin ja hyväili toisen miehuutta hellästi. Deidara ähkäisi ja kyynel valahti taas tuon poskelle.

"ole kiltti ja lopeta..." Deidara aneli, mutta Hidan ei perääntynyt vaan työntyi raa'asti Deidaran sisään. Se sai Deidaran silmät revähtämään auki ja huutamaan kivusta. Se sattui niin helvetisti. Mikään ei koskaan ollut sattunut noin paljon. Hidan aloitti voimakkaat ja rajut työntönsä, jotka saivat Deidaran voihkimaan ja huutamaan kivusta. Tuossa ei ollut mitään nauttimista, kun käsiin ja jalkoihinkin sattui pirusti. Kaikkein eniten sattui se kun tunsi Hidanin suurehkon kalun sisällään. Hidanilla ei ollut aikomustakaan lopettaa tekosiaan tai edes hellentää niitä hetkeksikään. Ennemmin tuo niitä kovensi ja halusi nähdä Deidaran tuskaiset ja anelevat silmät, jotka kyynelehtisivät.

Hidan työnsi vielä viimeiset voimakkaat työntönsä Deidaran sisään ja laukesi sitten tuon sisään voihkauksen saattelemana jääden nojaamaan Deidaraan. Deidara voihkaisi kovaäänisesti ja tuli samantien Hidanin perässä loppuunsa ja tuon pää roikkui väsyneenä alas. Pari kyyneltä tipahti lattialle ja tuo alkoi toistamaan Sasorin nimeä kyyneleet silmissään. Hidan tuli pois toisen sisältä ja peruutti pois Deidaran luota ja nosti housunsa kokonaan jalkaansa.

Itachi huokaisi ja nousi seisomaan, kun oli istunut lattialla katselemassa tilannetta. Deidara raukka kärsi pahoja traumoja tuosta ja hengitti kovin raskaasti. Haavatkin olivat isontuneet joutuessaan liikkumaan. Verta oli tippunut lattialle ja seinäkin oli ihan veressä. Itachi laittoi akatsuki kaapunsa päälleen ja antoi vielä Hidanille yhden kunain, jonka Hidan heitti vielä `kiusaksi´ Deidaran mahaan. Deidara ähkäisi kivusta ja verta alkoi valua lattialle.

"Älä sitten vuoda kuiviin.." Hidan vielä sanoi leikillään Deidaralle ja nappasi akakutsi kaapunsa. Itachi ja Hidan lähtivät pois Deidaran kämpästä akatsukien päämajaan muiden luo. Matkalla kuitenkin he näkivät Sasorin käppäilemässä Deidaralle päin ja molemmat katsoivat Sasoria ihmeissään. Sasori ei sanonut Hidanilla eikä Itachille mitään vaan käveli rauhallisesti eteenpäin. Hidan ja Itachi lähtivät nopeasti päämajalle.

Deidara roikkui vieläkin naulattuna seinässä liikkumattomana. Sasori olikin jo päässyt Deidaran kämpän ovelle ja koputti oveen. Hän ei ollut tajunnut, että ovi ei ollut lukossa, vaan odotti Deidaran tulevan avaamaan ovea. Deidara oli kuullut koputuksen ja nosti katseensa kylppärin oveen ja avasi vähän suuta yrittäen sanoa jotain.

"S-sasori...?" Deidara sai sanottua ja katsoi mahaansa, jossa oli kunai, jota hän ei saanut irti millään, kun kädet oli seinässä kiinni. Sasori alkoi jo ärtyä odottamiseen ja tarttui oven kahvaan ja avasi sen nopeasti.

"Deidara! oletko kotona!?" Sasori huusi ja katseli ympärilleen, mutta Deidaraa ei näkynyt. Hän huomasi vain Deidaran vaatteet lattialla ja käveli niiden luo. `eikai se oo menny ulos alasti?´ Sasori mietiskeli ja ajatteli Deidaraa hillumassa ulkona alasti. Hän pudisti äkkiä päätään ja huokaisi.

"Tuskin sentään..." Sasori puheli itsekseen ja venytteli. Deidara inahti pienesti ja yskäisi verta lattialle.
"Sasori... Auta..." Deidara inisi ja katsoi vastapäiseen seinään odottaen Sasoria tulevan apuun. Sasori kuuli juuri ja juuri Deidaran äänen ja ryntäsi kylppäriin. Hän järkyttyi nähdessään Deidaran olevan naulattu seinään kiinni, vielä kaiken lisäksi alasti. Sasori juoksi Deidaran eteen ja kosketti varovasti Deidaran poskea. Deidara värähti kosketukseen ja katsoi Sasoriin kyyneleet silmissään.

"Auta..." Deidara pyysi ja katsoi Sasoria silmiin. Sasori katsoi surullisesti Deidaraa ja vetäisi kunain nopeasti irti Deidaran vatsasta ja heitti sen lattialle. Deidara puri huultaan kovaa, ettei huutaisi. Sasorin teki mieli kysyä ketä tämän teki, mutta jätti kysymyksen myöhemmäksi. Nyt oli vain saatava Deidara elävänä hoitoon. Sasori vetäisi naulat irti Deidaran käsistä ja jaloista. Deidara ei pysynnyt pystyssä vaan kaatui nojaamaan Sasoriin. Sasori nosti Deidaran varovasti syliinsä ja kantoi tuon pois kylppäristä. Deidara katsoi vain Sasoria silmiin surullisena ja ei sanonut yhtään mitään tuolle. Sasori laski varovasti Deidaran sohvalle makaamaan ja nappasi jostain kangasta ja repi siitä sopivia suikaleita.

Deidaralla oli pahasti veren hukka ja tuo ei halunnut kuolla viellä. Lähellä ei ollut mitään hyvää sairaalaa, paitsi lähin oli Konohassa, jossa oli niitä jotka halusivat tappaa hänet ja Sasorin. Sasori kietoi kankaan suikaleita Deidaran käsiin ja jalkoihin, ettei tuo vuotaisi kuiviin. Sasori kietoi vielä ison kankaan palasen Deidaran mahan ympärille, missä oli ollut kunai, joka oli tehnyt mahaan ison haavan. Sasori nosti Deidaran reppariinsa ja nopeasti säntäsi ulos lähtien juoksemaan kohti Konohan sairaalaa.
`Deidara, kestä vielä hetki... ole kiltti... en halua sinun kuolevan...´ Sasori ajatteli.
------------
Siinä se sitten oli tämä ensimmäinen osa... Miten köhän seuraavassa osassa käy Deidaran? sen saat tietää seuraavassa osassa, kun sellaisen kirjoitan ^^'
Kommatkaa jos haluatte ja kiva jos jaksoit lukea tämän.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shibya - 2008-01-22 05:27:19
Voi Deidara parkaa... Mutta tää on hy-vä! jatkoa siis tuleepi, niinhän? En malta odottaa^^ viis pointsia tälle ekalle osalle :)

LilaTiikeri - 2008-01-22 06:00:57
En voi sanoa muuta kuin että: Rakastuin tähän. Tämä piristi ankeaa tiistai aamua! Pisti hihittämään: ""Onko ne HOMOJA!?" Itachi huudahti ja alkoi nauraa mahakippurassa. `taidan kyllä itekin pitää miehistä...´ Itachi ajatteli ja lopetti nauramisensa."
Joitakin kirjoitusvirheitä poimin, mutta... ei väliä! *Kuolaa näppäimistölle* Mahtavaa. GRAU! >8D
Annan kumminkin VIELÄ TOISTAISEKSI 4 pojoa.
Jatkoa? Jatka samaa rataa >8DDD SÄ RULETAT, BEIBI!

jii - 2008-01-22 06:22:14
Juoni oli hyvä, mutta kerronta tökki välillä ja kirjoitusvirheitä oli. Pidin tästä silti ja odotan jatkoaa. :3

Kisu92 - 2008-01-22 12:29:48
tää on siun eka ficci? sanonpahan että perkuleen hyvin kirjoitettu ekaksi! kuvailua oli tosi hyvin, mutta toistoa oli ehkä hiukkasen liikaa. voisit - neuvona ihan - kokeilla miten sulle sopii semmoisten kuten silmienväri taikka hiustenvärin sun muun kuvailu. moneenkin kohtaan olisi sopinut esim näin; Sasori katseli blondia.. tai jotakin tohon suuntaan ^^;; eniten repeilin muutamalle kirjoitusvirheelle.. atakusti xDD.. vai oliko se akakutsi?? no enivei, hyvä ficci, sopivan pituinen ja kuvailua tarpeeksi, ellei kirjoitusvirheitä oteta huomioon ^^ ja ymmärrän erittäin hyvin, jos siulla on lukihäiriö... eräällä tässä kirjoittelevalla on myöskin.. (kröhöm, en myöskään koskaan beettaa tarinoitani.. kröhöm) xD muttah, neljä pistettä ekalle ja hyvinkirjoitetulle ficille n__n

EgyLynx - 2008-01-22 14:30:05
oli kyllä aikas jännä... hmm vasta eka osa... jatkoa on siis luvassa... kiva.
4 pojoo.

izumoampkotetsu - 2008-02-01 11:09:37
Öh, tuota eikös sen järjestön mihin Deidara, Sasori ja muut kuuluu, nimi ole Akatsuki? Kun sinulla lukee tuolla aina, että Akakutsi Esim: akakutsi kaapunsa.

Kawamaru - 2008-03-02 18:14:54
Mua oli vähällä itkettää kun luin, mitä Deille tehtiin! :'( Deidara-raukka... aluksi jätin sen väliin, kun pääsin siihen kohtaan, kun naulat iskettiin Deihin... muutaman päivän päästä luin loppuun. Mutta jokin pakottaa mut lukemaan seuraavan osan. Hirveä tarina... siis silleen pelottava ja kauhea... mutta se ansaitsee viisi pojoo, ihan vaan koska rakastan kauhutarinoita.

Burr - 2011-07-11 21:03:22
Oho, tämä onkin aika vanha ficci ja pitkään olet pitänyt tämän sarjan hengissä kun kerran lisäsit tänään uuden osan tästä :DD Luonollisesti tulen siis kommentoimaan ensimmäistä osaa...

Voi eiii, kuinka ilkeitä Hidan ja Itachi oli Deidaralle! >:O Hidanista olisin kyllä voinut uskoa, mutta Itachikin! D:
Nauroin muuten Hidanin kommentille: "Kyllä tuota herkku persettä on pakko kokeilla." <---- Niin Hidanimainen ja osuva! xD

Hyvä raapustus ja nauraakin sai! :D Tosin jotkut kohdat pisti ihon kananlihalle :'D Jos jotain rakentavaa pitäisi sanoa, niin voisit mielestäni enemmän käyttää enteriä :D Helpottaa nimittäin lukemista! :>

Gaaralove4ever - 2012-06-28 02:19:54
Yhyy..Deidara parka D8 vaikken erityisemmin tykkää siitä, mutta silti D'8

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste