Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tenken 3 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 9 - Pituus: 1117 sanaa, 7778 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-22 16:50:03 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Sis. StrongNarua, WiseNarua. Naruto ajettin pois Konohasta neljä vuotta sitten ja sen jälkeen hän on luonut itselleen kokonaan uuden elämän vaeltavana ninjana. Hänet tunnettaan nimellä Tenken (Heavenly Blade), mutta vain harvat tietävät kuka hän todellisuudessa on. Nyt hän on kuitenkin olosuhteiden pakosta tullut takaisin ja elää valheellisella identiteetillä.

Tarinan osat

Arvostelu
6
Katsottu 1714 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Hmm.. Jo kolmas osa Tenkeniä, luulen. Nauttikaas.
Disclaimer: En omista edelleenkään. Jos omistaisin, en roikkuisi täällä vaan kuolisin deadlineihin. ^.~’
__________________________________________________________________

Sanon perhe oli asunut Konohassa jo muutaman vuoden. Shiialla oli tänään valmistumispäivä ja Tsuki huolehti tämän kouluunlähdöstä.

"Onko sinulla nyt varmasti kaikki? Kunait, senbonit, shurikenit, eväät?" Tsuki kuulosti huolehtivalta kanaemolta.

Shiia muuttui Narutoksi, joka hieman ärsyyntyneenä huomautti, ettei ollut ollut lapsi enää pitkään aikaan ja että Haku saisi lopettaa huolehtimisen hyvän sään aikana. Sitten poika palasi takaisin hengeensä ja lähti juosten kohti koulua. Hän oli jo pahasti myöhässä. Niin, normaalista aikataulustaan.

Shiialla oli tapana olla luokassa tunnin ennen muita. Silloin hänellä oli aikaa keskustella vanhan ketun kanssa ja siirtää chakralimittäjäänsä hitusen kohti oikeaa tasoaan. Kuin normaalin kehityksen mukaisesti.

Koulussa Shiialla oli useita ystäviä. Kiban nuorempi veli Sen, oli yksi parhaista. Poika muistutti tavoiltaan paljon isoveljeään ja toi Naruton mieleen paljon muistoja aikaisemmilta vuosiltaan. Sen oli hiustenväriltään perheensä mukainen. Tummat hiukset, mutta poikkeuksellisesti siniset silmät. Hänellä oli myös klaanimerkit molemmilla poskillaan ja hänen mukanansa kulki musta koira nimeltään Kuromaru.

Naran perheestä Shiian ystävä oli Shikoro, joka omasi muiden Narojen tapaan kroonisen laiskuuden ja ylivireät aivot. Hänellä oli hyvin tummanruskeat hiukset ja silmät. Shiko-kuniksi kutsuttu poika tapasi nukkua tunnit läpi pulpetillansa ja torkkua seisaaltaan läpi harjoitukset, jolloin Shiia sai tökkiä tätä aina vuorollaan. Shikoro oli tästä kiitollinen, vaikka Shiia olikin kovin usein ’Vaivalloinen Nainen’.

Tentenin nuorempi sisar Ririn kuului myös tähän porukkaan, kuten Hyuuga Haro, joka oli Nejin nuorempi veli. Ririnillä oli mustat hiukset yhdellä nutturalla, tummanvihreät silmät ja aina aseita käsillä. Haro oli sivutalosta, joten hänellä oli ’Cage Bird’–seal otsassaan. Harolla oli lähes yhtä pitkät hiukset kuin Nejillä ja ne olivat vapaina niskassa.

Lisäksi Shinon nuorempi veli Shinio, hiljainen ja vakava tyyppi ja Inokoru, Inon nuorempi veli, viettivät usein aikaa Shiian kanssa, koska tämä ei halveksinut heitä.

Toki luokassa oli muutama, joiden kanssa Shiia ei vain tullut toimeen. Niihin voisi lukea Buta Kinin. Hän oli luokassa se, joka vastasi Sasukea. Muutamalla poikkeuksella. Butalla oli kieltämättä hieman ulkonäköä, mutta poika oli ylimielinen ja itserakas. Butalla oli fanikaarti, Haruno Sakana, selvästi isosiskonsa kaltainen, myös ulkonäöltään vaikka pitikin hiuksensa sidottuina, sekä Niwa Kaeru, vihreäsilmäinen blondi, jolla oli liikaa vapaa-aikaa.

Hinata asteli luokkaan ja oppilaat hiljenivät nopeasti. Hinata selitti pääsykokeen muodostuvan kolmesta osasta; maaliammunnasta, jutsusta ja kirjallisesta osiosta. Ensimmäisessä heidän tuli heittää kymmenen kunaita tai shurikenia kohti maalitaulua ja ainakin kuuden oli osuttava, jotta sai luvan jatkaa koetta. Toisessa osassa heidän tuli suorittaa jokin E- tai D- luokan jutsu päästäkseen läpi, suositeltavana oli kolme bunshinia tai korkealaatuinen henge. Shiia tirskahti tässä. Viimeisessä osassa heidän tulisi vastata kymmenestä kysymyksestä seitsemään oikein, jotta he pääsisivät läpi.

Shiia heitti ensimmäisessä testissä tuloksen 8/10, ei huono mutta ei erityisen hyväkään. Toisessa testissä hän suoritti bunshinit yhdellä ylimääräisellä ja suoritti niille erilaiset henget (A/N: Henge hengen päälle. ..aivan), ja viimeisessä vastasi 9/10:een kysymyksistä oikein. Toisin sanoen Shiia läpäisi loppukokeen hieman normaalia paremmin tuloksin. Kaikki Shiian ystävät, ja ei niin ystävät, pääsivät myöskin läpi.

” Team 1, [insert Tenten’s last name] Ririn, Haruno Sakana ja Kintaro Morita..”, Hinata aloitti ryhmien luettelemisen. Shiia oli puolinukuksissa pulpetillaan. Hän oli jo kerran käynyt läpi tämän ruljanssin, se olisi saanut ihan hyvin riittää. Hän jatkoi kuitenkin kuuntelemista, ” Team 6, Hyuuga Haro, Aburame Shinio ja Tobi Kaoru. Team 7, Sano Shiia, Buta Kin ja Inuzuka Sen. Ja viimeisenä Team 8, Nara Shikoro, Niwa Kaeru ja Yamanaka Inokoru. No niin, hopi hopi syömään ja käyttäkäähän ruokailu tutustumalla uusiin joukkueisiinne.”, Hinata päätti puheenvuoronsa juuri kun koulun kerro soi ruokailun merkiksi.

Shiia riensi Senin luo, joka oli tytön yksi parhaista kavereista, ja iloitsi että pääsi samaan joukkueeseen ystävänsä kanssa. Ruoan jälkeen he palasivat luokkaan, jotta senseit voisivat noutaa ryhmänsä sieltä.

Ensimmäisenä tultiin hakemaan Team 6:sta, heidän ohjaava senseinsä oli Rock Lee. Ryhmän epäuskoinen kauhu naamioitiin äkkiä vakavaksi naamioksi. Muutkin ryhmät haettiin pian sen jälkeen, mutta team 7:an senseistä ei kuulunut mitään.

”Älä vaan sano, että saan Kakashin jälleen..!” Shiia parahti mielessään ja kuin Kakashi olisi kuullut nuo ajatukset, ilmestyi hän luokan ovelle ja ilmoitti, että heidän tulisi olla kymmenen minuutin kuluttua katolla.

”Kertokaapas jotain itsestänne.”, Kakashi aloitti entiseen tapaan.

”Kuten mitä?” Shiia jatkoi vanhaa perinnettä.

”No, tavallista. Mistä pidätte, mistä ette. Unelmat, päämäärät, harrastukset. Jotain sellaista.”, Kakashi-sensei jatkoi.

”Aloita sinä ja näytä esimerkkiä.”, tällä kertaa puhui Sen.

”Minä? Minun nimeni on Hatake Kakashi. Olen ihminen, joka ei tykkää puhua asioistaan. Unelmani eivät kuulu teille, mutta minulla on useita harrastuksia. No niin, sinä sieltä reunasta voit aloittaa.”, Kakashi sanoi osoittaen Buta Kiniä. Poika selvästi leikki Sasukea, sama MINÄ-fiilis ja emopallerous oli näkyvissä.

”Nimeni on Buta Kin. En pidä useimmista asioista, kuten koiranhajuisista ninjankuvatuksista ja tytöistä, jotka kuvittelevat että heistä on johonkin, ja pidän vain harvoista asioista. Minulla ei ole harrastuksia, enkä tarvitse niitä. Minulla ei ole unelmaa, koska olen jo paras.”, Buta päätti esittelynsä aivan niin itserakkaasti kuin Shiia oli arvellut. Sen istui Butan vieressä, joten hän jatkoi.

”Mä oon Kiba Sen, ja tää on Kuromaru. Mä tykkään treenata Kuromarun kanssa ja tehdä piloja. Mä en pidä itseään liikoja täynnä olevista paskiaisista enkä fanitytöistä. Mä harrastan jälkeä Kuromarun kanssa. Unelma on tulla parhaaksi jäljittäjäksi koko Konohassa.”, Sen päätti Kuromarun tukiessa isolla haukahduksella. Shiia huokaisi, hänen vuoronsa olisi seuraavaksi.

”Nimi on Sano Shiia. Pidän treenaamisesta äidin ja isän kanssa ja dangosta. En pidä ihmisistä, jotka arvioivat muita ulkokuoren perusteella. Harrastan…kinjutsua ja kenjutsua. Unelma on olla paras kunoichi.”, Shiia piti puheensa lyhyenä ja selkeänä.

”Nyt kun tiedämme kaiken toisistamme, pidämme huomenna selviytymisharjoituksia. [Insert the normal speech here].”, Kakashi päätti puheensa ja posahti pois näkyvistä. Oppilaat lähtivät pian hänen jälkeensä.
__________________________________________________________________

A/N: Seuraava kappale kertoo sitten ainakin Tenkenin toiminnasta ja pääsykokeesta. Silmät ja sormet hieman ristissä, mutta ihan kelvollista tekstiä siitä tuli. Aika toiminnaton kipale. Palautetta kannattaa kirjoittaa, koska se kannustaa kummasti (pätee muuten kaikkiin kirjoittajiin.) ja ehdotuksia saa antaa, niille pyrin olemaan mahdollisen avoin. Ja sitten ei muuta kuin, Oyasumi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-01-22 17:01:05
vitsikäästä...
ja herkulista.annan tälle osalle
4 pojoo

narusegawa - 2008-01-22 20:30:32
jatkoa. Miä tykkään tästä sarjasta...
4p.

Kingis - 2008-01-24 15:36:25
Mäkin tykkään tästä. Lukeeko tuolla yhdessä kohdassa tarkoituksella Kiba Sen? Ei tässä muuta.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste