Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus osa 2 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3239 sanaa, 19829 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-23 05:41:06
Kansio: Muu - S-K13

Tämä ei tällä kertaa sisällä yaoita, mutta kiroilua ainakin sisältää... Tämä on siis jatkoa viime osalle. Ikäraja on varmaan joku  k13-k15... kai... ^^'

Arvostelu
10
Katsottu 1744 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Deidara katsoi Sasorin olan yli eteenpäin ja hengitti vähän raskaammin. Vaatteitakaan tuolla ei ollut päällä, koska Sasori ei edes ollut ajatellut laittaa mitään Deidaran ympärille tai päälle, kun halusi saada Deidaran mahdollisimman pian kuntoon. Blondin hiukset heiluivat ilmassa, kun Sasori juoksi niin lujaa kuin jaloistaan pääsi kohti Konohaa. Blondin silmistä oli kadonnut surun ja kivun kyyneleet, kun Sasori oli tullut auttamaan tätä hädän hetkellä. Jos hän olisi jäänyt siihen seinään kauaksikin aikaan, niin hän olisi voinut vuotaa kuiviin, eikä se olisi ollut kovin mukavaa.

"Sasori- danna..." Deidara sanoi tuon nimen ja katsoi Sasorin kasvoihin, jotka tuijottivat eteenpäin. Sasori kuitenkin katsahti Deidaraan huolestuneesti.

"Mitä nyt?" Sasori kysyi ja siirsi katseensa takaisin eteensä, ettei kompastuisi mihinkään, kun katsoi Blondia. Deidara punastui pienesti ja siirsi katseensa pois Sasorin kasvoista.

"Olisit voinut panna jotain vaatteita päälleni, ettei kaikkien tarvitse nähdä minua alasti.." Deidara mainitsi ja katsoi sivulle. Sasori taas ei sanonut mitään vaan tuijotti eteensä.
`ai niin... alasti... kuinka ihanaa.... voisin vähän koskea sinne...´ Sasori ajatteli ja pudisteli päätään.
`ei, ei noin saa ajatella... tyhmä minä...´ Sasori sanoi itselleen ajatuksissaan ja näki Konohan portit edessään ja yhden vartian siinä kyttäämässä. Deidara huomasi myös portin ja sulki silmänsä kaiken varalta, että hänelle naurettaisiin tai jotain muuta vastaavaa. Hän ei halunnut räjäyttää koko paikkaa, jonkun nauramisen takia. Sasori juoksi salaman nopeasti portista läpi Deidara repparissaan ja vartija ei edes kerennyt huomaamaan ketä meni ohi. Vartija kuitenkin vain kohautti olkapäitään ja jäi seisomaan siihen portille. Tuskin siitä meni ketään vaarallista heppua, mutta taisi vartia olla väärässä.

Sasuke ja Naruto käveli ihan rauhallisena kahdestaan yhdellä kadulla vierekkäin ja juttelivat kivoja siinä samalla. Sakura taas ilmestyi paikalle väsyneenä ja heti huomattuaan Sasuken hänen väsymyksensä katosi ja hän alkoi hymyilemään.

"Sasuke-kun!" Sakura huusi Sasukelle, joka pysähtyi niin kuin Narutokin ja käänsivät samaan aikaan katseensa Sakuraan. Sakura juoksi molempien luo yli pirteänä ja hymyili.

"Sakura-Chan~" Naruto sanoi Sakuralle ja hymyili myös. Sasuke taas katsoi tylsistyneenä Sakuraa, joka katseli Sasukea hymyillen. Sasori ja Deidara olivat juuri lähettyvillä ja juoksivat suoraan Sasuken, Sakuran ja Naruton ohi. Naruto katsoi niiden perään ihmeissään ja oli ihan pihalla, mitä ne juoksentelivat noin nopeasti. Sasuke taas nyrpisti nenäänsä ja heilautti kättään.

"Hällä väliä ketkä siinä meni..." Sasuke sanoi ja katsoi Sakuraan, joka tuijotti vielä Sasorin ja Deidaran perään. Sasori pysähtyi äkkiä nopeasti ja katsoi taakseen. Tutun näköinen hahmo näkyi takana päin.
"Tuostahan voisi olla apua sinulle Deidara...!" Sasori huudahti Deidaralle, joka nosti katseensa kolmeen nuoreen ninjaan, jotka katsoivat Sasoriin ja Deidaraan päin.

"Tuollahan on se, jolla on sisällään se Kyubi tai mikä nyt olikaan..." Deidara sanoi väsyneenä ja ei huomannut, että Sasori juoksikin kolmikkoa kohti nopeaa vauhtia.

"Mitä vittua?!" Deidara huudahti. Sakura kiljaisi, kun Sasori säntäsi hänen eteensä alaston Deidara selässään. Sasuke puristi kätensä nyrkkii huomatessaan Sasorin päällä olevan akakutsi kaavun ja muisti Itachilla olevan samallainen. Narutokin murisi niille ja heilutti nyrkkiään.
"Tulitteko haastamaan riitaa!" Naruto huusi ja oli lyömässä jo Sasoria poskeen, mutta Deidara kerkesi juuri nappaamaan Naruton ranteesta kiinni verisellä kädellään.

"Ei tultu tappelemaan..." Deidara mumisi ja päästi Naruton ranteesta irti. Sasori katsoi ihmeissään Narutoon ja sitten Sakuraan.
"Sinähän osaat parantaa...?" Sasori kysäisi vielä varmuuden vuoksi Sakuralta, joka nyökkäsi pienesti ja katsoi Sasorin selässä olevaa Deidaraa, joka oli hyvin nuutuneen näköinen hiukset silmillään. Sasuke puristi kättään nyrkkiin vieläkin, mutta oli vielä lyömättä ketään. Sakura osoitti Sairaala rakennusta, joka oli lähettyvillä ja lähti juoksemaan sinnepäin sanomatta mitään. Naruto katsahti vielä kahteen akakutsiin, mutta lähti sitten juoksemaan Sakuran perään. Sasukekin lähti juoksemaan Sakuran perään ja tuo käytti sharingania varmuuden vuoksi. Sasori lähti juoksuun kolmikon perään ja Deidara katsoi maahan, joka välähti aina Sasorin jalkojen alla.

Kaikki säntäsivät sisälle sairaalaan suoraan tiskille, jossa oli yksi lääkäreistä. Sasori katsoi ympärilleen tarkistaen oliko ketään murhan himoista lähettyvillä. Deidara vilkaisi ympärilleen nolona ja katsoi sitten lääkäriä masentuneena. Sakura osoitti Deidaraa lääkärin kysyessä, kuka oli loukkaantunut.
Naruto meni istumaan yhdelle penkille ja Sasuke istahti tuon viereen ärtyneenä ja odotti mahdollisuutta mennä kysymään Sasorilta tai Deidaralta Itachin olin paikkaa, että hän voisi mennä nirhaamaan veljensä. Sakura johdatti Sasorin yhteen potilas huoneeseen ja Sasori seurasi tuota rauhallisesti.

"Laske hänet tuohon sängylle.." Sakura oikeastaan käski ja Sasori teki niin kuin käskettiin. Deidara käänsi katseensa pois päin muista ja mumisi jotain todella epäselvää. Sakura veti todella nopeasti yhden 'peiton' Deidaran päälle, koska ei halunnut katsoa tuota alastomana. Sasori taas huokaisi helpotuksesta ja istahti yhdelle tuolille. Hän katsoi blondia nyt vähän hymyillen ja vilkaisi muita ihmisiä, joita oli kerääntynyt lähelle.

"Mitä te tuijotatte!?" Deidara huusi kaikille ja oli nousta ylös sängyltä, mutta Sasori esti tuon tapahtumasta ja rauhoitteli blondia. Deidara rauhoittui vähän ja katsoi muita ärsyyntyneenä. Tsunade tuli ovesta sisään ja näki akatsuki kaapuisen punahiuksisen pojan istumassa yhdellä tuolilla. Sakura katsoi Tsunadeen ja osoitti Deidaraa, joka makasi sängyllä.

"Hän kuulemma tarvitsee apua..." Sakura sanoi Tsunadelle, joka käveli sängyn viereen ja tarttui Deidaran ranteeseen aika kovaakin. Deidara katsoi Tsunadea ihmeissään ja heilutti kättään yrittäen saada sitä irti Tsunaden otteesta.

"Päästä irti!" Deidara huusi Tsunadelle ja lopetti kätensä heiluttamisen. Tsunade otti kankaan palaset pois Deidaran kädestä ja ihmetteli Deidaran kädessä olevaa suuta, josta vuosi verta. Sasori häädettiin pois huoneesta, koska häntä haluttiin 'kuulustella' jostain akatsukiin liittyvästä asiasta. Hän raahautui turhautuneena pois huoneesta ja hymyili vielä Deidaralle.

Sasuke näki Sasorin ja oli mennä juoksemaan tuon kimppuun, mutta nähdessään Kakashin Sasorin takana hän pysähtyi ja istahti takaisin tuolille Naruton viereen.

"Mitähän tämä tarkoittaa...?" Naruto mietti ääneen ja katsoi Sasukeen, joka vain kohautti olkapäitään ja katsoi lattiaan. Tsunade ja Sakura olivat molemmilla puolella Deidaran petiä. Deidara tuijotti noita ihmeissään ja yskäisi kerran käteensä. Sakura piti toisesta Deidaran ranteesta kiinni ja otti siitä kankaan palaset irti ja katsoi kättä hetken ihmeissään, mutta alkoi sitten parantaa sitä.
Tsunade paransi toista kättä samaan aikaan ja se parantuikin aikasemmin kuin se mitä Sakura vielä paransi. Deidara katsoi ehjää kättään, jonka suu alkoi taas virkoa ja pureskelle hampaitaan yhteen. Blondi hymyili vähän ja katsoi Tsunadeen, joka alkoi parantaa pahinta haavaa eli hänen mahaansa. Sakurakin sai parannettua Deidaran käden ja siirtyi jalkoja parantamaan. Deidara alkoi kyllästyä odottamiseen ja odotti Sasorin tulevan pian takaisin.

Deidara oli saatu piahkoin kuntoon ja hän lepäili sängyllä väsyneenä. Sasoria ei näkynyt vieläkään missään, mutta tuskin tuota oli tapettu. Tsunade ja Sakura lähtivät pois huoneesta ja sulkivat oven perässään. Deidara katsoi niiden perään ja katsoi käsiään väsyneenä. Hän sai taas mahtavan idean ja laittoi kädet yhteen.

"Suudelkaa käsi rakkaani..." Deidara sanoi leikillään ja tunsi kädessään kuolaa. Hän katsoi ihmeissään käsiään ja veti ne erilleen toisistaan. Hän alkoi nauraa kuin mikäkin ja käsien suut näyttivät yhtä aikaa kieltä Deidaralla.

"Mitä? olettepa te hassuja..." Deidara sanoi käsilleen leikkisästi ja säikähti yhtäkkiä, kun ovi pamahti auki ja Sasuke seisoi ovella vihaisena. Siihen jäi Deidaran pelleilyt ja tuo laski kätensä sängylle tylsistyneenä.

"Mitä asiaa?" Deidara kysyi Sasukelta ja huomasi tuon silmät olevan samallaiset kuin Itachilla. Punaiset sharinganit... Deidara käänsi katseensa pois päin Sasukesta ja ei sanonut enää mitään. Sasuke käveli Deidaran sängyn viereen ja tarttui kädellään Deidaran hiuksista kiinni. Deidara säpsähti ja käänsi katseensa Sasukeen.

"Missä Itachi on!?" Sasuke kysyi toiselta todella vihaisena, mutta Deidara ei vastannut mitään vaan masentui entisestään. Itachikin oli ollut ilkeä, niin kuin se pirun Hidan... Hän ei halunnut ajatella aikaisemmin tapahtunutta, mutta ei voinut sille mitään kun se vain tuli päähän.

"Kysyin, Missä Itachi on!?" Sasuke toisti kysymyksen kovemmin ja vetäisi Deidaraa kovaa hiuksista. Sentään ei lähtenyt kuin pari hiusta irti, mutta Deidara ei ollut moksiskaan. Sasuke alkoi hermostua entisestään ja pamautti nyrkillään täysillä Deidaraa poskeen. Deidara yskäisi vähän verta ja katsoi Sasuke nyt vähän vihaisena.

"Miksi sinä noin paljon haluat tietää misä se kusipää on?" Deidara kysyi Sasukelta ja hieroi poskeaan kämmenellään ja suun kieli nuolaisi Deidaran poskea, joka sai Deidaran värähtämään.
"Tapan sen!" Sasuke huusi ja läimäytti Deidaraa poskelle.
"Kerro nyt vaan missä se on!?" Sasuke huusi ja löi uudestaan Deidaraa poskeen kuitenkin tällä kertaa toiseen poskeen. Deidara kurtisti kulmiaan ja huokaisi.

"Valitettavasti en tiedä..." Deidara vihdoin vastasi Sasukelle, eikä edes valehdellut. Oikeastikaan Deidara ei tiennyt yhtään mihin Itachi olisi voinut mennä Hidanin kanssa. Paitsi olihan yksi paikka jonne se olisi voinut mennä ,mutta sitä Deidara ei paljastaisi Sasukelle. Se oli salainen paikka, jollain hänet voitaisiin tappaa milloin hyvässä. Sasuke päästi Deidarasta kokonaan irti ja siirsi toisen kätensä vähän kauemmas jaloistaan. Hänen kädestä alkoi tulla salamia ja siihen ilmestyi salama pallo eli shidori. Deidara katsoi Sasuken punaisiin silmiin ja nousi istumaan sängyllä.

"Haluatko tappaa minut?! No tapa perkele, jos haluat!" Deidara huusi ärtyneenä ja ei hetkeäkään, kun tunsi kauheaa kipua ja näki veren lentävän lakanoille. Sasuke virnisti Deidaralle ja liikutti kättään Deidaran mahassa, joka oli lävistänyt sen kokonaan. Deidara puri huultaan ja nosti kättään ylemmäs yrittäen tarttua Sasuken kaulaan kiinni, mutta Sasuke läppäisi Deidaran käden pois.

"Kerrotko jo totuuden?" Sasuke kysyi Deidaralta virnistäen ilkeästi ja Deidara katsoi mahaansa onnettomana. Tuon suusta valahti verta ja kuuli oven avautuvan hitaasti. Sasori järkyttyi nähdessään Sasuken käden Deidaran mahan läpi. Hän vetäisi akakutsi kaapunsa pois päältään ja mahassaan oleva teräksinen 'nauha' kiertyi Sasuken mahan ympäri ja vetäisi tuon pois Deidaran läheltä päin seinää. Sasuke ähkäisi kivusta ja yritti repiä teräksistä 'nauhaa' pois ympäriltään, mutta turhaan. Deidara kaatui selälleen sängylle ja hengitti raskaasti. Sasori juoksi Deidaran luo ja nosti tuon pään ylös kädellään varovasti. Deidara katsoi Sasori surullisesti ja kyynel valahti taas kerran tuon poskelle.

"Sasori- danna sinä tulit takaisin..." Deidara sanoi Sasorille suruissaan ja nosti hieman kättään koskettamaan Sasorin poskea. Sasori olisi itkenyt, jos olisi pystynyt, mutta kun oli nukke, niin ei voinut.

"Täällä tarvitaan apua nyt heti!" Sasori huusi ja paikalle ilmestyi pari lääkäriä, jotka katsoivat ihmeissään seinässä roikkuvaa Sasukea, jolla oli verinen käsi. Ne järkyttyivät nähdessään Sasorin olevan nukke, eikä mikään normaali ihminen. Deidara inahti kivusta ja lääkärit tulivat tuon viereen ja alkoivat parantaa tuota kuntoon. Sasori istahti tuoliin huokaisten ja katsoi Deidaraa, joka inisi kivusta.

"aiiih!" Deidara huudahti ja rimpuili sängyllä. Sasori veti Sasuken naamansa eteen ja läimäytti kädellään tuota poskeen. Sasuke katsoi Sasoria vihaisesti ja yritti riuhtoa itseään irti, mutta Sasori vain kiristi otetta Sasuken ympärillä.

"Missä Itachi on!?" Sasuke huusi ja Sasori vain kohautti kulmaansa kysyvästi ja heitti Sasuken ovesta ulos.
"ei kuulu sulle..." Sasori sanoi ja veti akakutsi kaapunsa takaisin päälleen katsoen samalla Sasukea, joka mumisi jotain ja lähti sitten pois koko sairaalasta ärtyneenä ja Naruto nousi tuolilta ylös ja käveli Sasuken perään.

Sasori istui takaisin tuolille ja katsoi rimpuilevaa Deidaraa. Deidara saatiin taas kerran jotenkin kuntoon, mutta kyllä vähän kipua tuntui mahassa. Kädet taas vaikuttivat olevan täysin kunnossa, kun ne niin halusivat koko ajan leikkiä, mutta Deidara ei jaksanut vaivautua pistämään niitä yhteen.

"Menkää jo pois... olen jo kunnossa..." Deidara sanoi tai oikeastaan käski lääkäreitä, jotka sitten lähtivät pois puhuen tapahtuneesta. Sasori otti heti tilaisuuden haltuunsa ja siirsi kätensä silittämään blondin poskea. Deidara katsoi hetken Sasoria ihmeissään, mutta hymyili sitten toiselle.

"Olet niin suloinen... Deidara..." Sasori sanoi Deidaralle iloisesti ja laski päätään sen verran, että pystyi nuolaisemaan Deidaran poskea kielellään. Deidara värähti hieman, kunnes rentoitui täysin ja nuolaisi huuliaan. Sasori katsoi Deidaraa silmiin ja avasi hieman suutaan.
"Mitä tapahtui silloin, kun löysin sinut kylppäristä?" Sasori vihdoin kysyi ja Deidaran kasvot alkoivat näyttää vähän surullisilta.
"Hidan ja itachi...." Deidara aloitti ja katsoi käsiään masentuneena.
"kerro lisää..." Sasori kehotti. Deidara katsoi Sasoria vähän ujohkoon tapaan.

"H-he ra-raiskasivat minut..." Deidara pystyi sanomaan ja vajosi pahaan masennukseen. Sasorin ilme muuttui todella hämmentyneeksi ja tuo räpytteli silmiään.
"Miten ne niin pystyi tehdä sulle!? ja miksi?" Sasori kyseli Deidaralta.

"Minä kyllä annan niille turpiin, heti kun nään heidät!" Sasori vielä huudahti ja halasi Deidaraa hellästi. Deidara ei sanonut mitään, vaan masentui aina vain enemmän.

"niin..." Deidara sanoi vielä ja tunsi yhtäkkiä Sasorin huulet huulillaan. Deidara katsoi hetken ihmeissään, kunnes sulki silmänsä ja antoi Sasorin suudella häntä. Sasori nuoli ja suukotti Deidaran huulia, kunnes upotti kielensä toisen suuhun tutkailemaan jokaista paikkaa Deidaran suussa. Deidaran kieli liikkui Sasorin suuhun ja tutki myös toisen suuta yrittäen samalla alistaa Sasorin kieltä, mutta joutuikin itse alistetuksi. Sasori hymyili ja veti sitten kielensä pois toisen suusta. Blondi katsoi Sasoria nyt hymyillen ja nuolaisi huuliaan pois kuolasta.

"lähdetäänkö täältä takaisin kotiin?" Sasori kysyi Deidaralta, joka nyökkäsi vastaukseksi ja siinä samassa Sasori nosti Deidaran syliinsä 'peiton' kera. Deidara hymyili ja otti Sasorista jotenkin kiinni, ettei putoaisi. Sasori lähti juoksemaan pois sairaalasta ja lääkärit ihmettelivät, miksi ne nyt jo lähtivät, mutta eivät huutaneet mitään perään.

Sasori juoksi taas lujaa, mutta tällä kertaa hän hymyili ja Deidarakin hymyili. Konohan portit katosivat nopeasti kauas pois ja ketään ihmisiä ei näkynyt seuraavan missään ja se oli hyvä asia. Deidara oli tällä kertaa Sasorin sylissä, eikä selässä. Nyt hän näkisi Sasorin kasvot hyvin ja oli paremmassa kunnossakin.
"Mennäänkö teille vai...?" Deidara kysäisi Sasorilta, joka hymyili Deidaralle ja nyökkäsi.

"Kyllä... siellä on turvallisempaa, ettei ne raiskarit tule taas..." Sasori naurahti ja kuuli yhtäkkiä rapsahduksen ja pysähtyi salaman nopeasti. Deidara pelästyi ja kierähti vahingossa pois Sasorin sylistä maahan suoraan perseelleen ja arvaakaan, mikä kiroaminen alkoi.
"Ai perkele! vittu, saatana, Mun perseeeeh!" Deidara kirosi perse kipujaan, jotka Hidan oli aiheuttanut kovilla otteillaan aikaisemmin. Sasori katsoi Deidaraa ihmeissään ja silitti tuon hiuksia vähän, kunnes käänsi katseensa sinne missä rasahdus oli kuulunut.

"Tobi on hyvä poika..." Kuului pusikosta ja sieltä Tobi kurkkasi kaksikkoon. Deidaralle ilmestyi iso anime pisara otsaan ja tuo huokaisi.
"TOBII!!!!" Deidara huusi pääpunaisena. Sasori ihmetteli Deidaran huutamista ja katsoi tuota kysyvästi. Tobi tuli pois pusikosta ja katsoi molempia.

"Tobi tuli vain etsimään teitä, kun pomo haluu teidät hänen luokseen puhutteluun..." Tobi sanoi molemmille ja katsoi sauhuavaa Deidaraa. Hän meni kauemmas Deidarasta ja mumisi jotain.

"Te kuulemma olitte Konohassa ja pomo ei tykännyt siitä..." Tobi sanoi ja livisti nopeasti paikalta kadoten jonnekin pusikkoon. Deidara katsoi Tobin perään ja heilutti nyrkkiään.

"Vai sillä tavalla!" Deidara huusi ja nousi seisomaan tajuamattaan olevansa alasti. Sasori virnisti Deidaralle ja nosti peiton maasta käteensä. Deidara näki sen ja punastui.

"iiiks!" Deidara kiljaisi tyttömäiseen tapaan ja vetäisi nopeasti peiton pois Sasorin kädestä ja kietoi sen ympärilleen.
"ei kiva..." Deidara mumisi ja Sasori vain nauroi napaten samalla Deidaran takaisin syliinsä. Hän lähti kohti salaista tukikohtaa juosten ja saavutti sen aika nopeasti, jopa ennen Tobia, joka kipitti Sasorin perässä sisälle. Sasori meni sisälle pirteänä, kunnes näki Hidanin ja Itachin seisovan suoraan edessä. Tobi käveli Hidanin ja Itachin taakse varovasti ja siitä sitten jonnekin kauemmas.

"Te senkin paskiaiset!" Sasori huusi ja laski nopeasti Deidaran lattialle vetäisten samalla akakusti kaapunsa pois. Deidara katsoi Hidania ärtyneenä ja veti peittoa päälleen paremmin. Hidan ja Itachi eivät liikahtaneetkaan, vaan virnistivät samaan aikaan. Heidän takaata ilmestyi synkkä hahmo, joka katsoi punaisilla silmillään Sasoria ja Deidaraa. Itachi nosti kätensä salaperäisen henkilön hiuksiin ja paijasi niitä vähän.

"Ette pärjää noin vaan meille kolmelle, Sasori ja Deidara" Hidan sanoi ivallisesti Sasorille ja Deidaralle.
----------
Kolmannessa osassa saatte tietää ketä on tuo kolmas ja mitä tulee tapahtumaan... ^^' Kiva jos luit tämänkin... :3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shibya - 2008-01-23 06:18:01
jaaahuuuu!!! hämmästyin kun Sasuke meni niitten perään, että en olisi moista uskonut jollakin tavalla, mutta ahaa. Hän halusikin vaan tietoja Itachin olinpaikasta...ihan tyypillistä xD
Tarina oli hiukkasen edellistäkin parempi, jollakin tavalla, onnittelut siitä!
Nauratti kovasti kun Deidara pisti kädet suukottelemaan toisiaan mutta sitten kiusasikin niitä! Pysyin hyvin kärryilllä kokoajan, samaa ei oikein voi sanoa omista tarinoistani.... VIIISI pojoa! Ehdottomasti

EgyLynx - 2008-01-23 10:14:28
kiitos olipas hyvä... siis sanoinko hyvä? ei se on liian pieni sana... tahdon kuulla lisää...
ja kuvakoon pisteeni kuinka paljon :5

jii - 2008-01-23 11:57:07
Deidaran kädet suuteli! Ei saakeli ku repesin. XD Deidara saa nakuilla kokoajan. Mwahah. 8)
Mut siis joo, Akatsuki luki taas kerran aika monesti väärin ja moni lause alkoi pienellä alkukirjaimella, vaikka pitäisi alkaa isolla.
"ei kiva..." Deidara mumisi.. Esim tossa. :3
Noh, jatkoa odottelen. 8'D <3

LilaTiikeri - 2008-01-23 12:33:38
OI oi oi! Rakastan tätä! >8D *Syleilee Kiseki-chania* Annan sulle vielä sen 4, mutta katsotaan jos ensi osassa... >8D

Kisu92 - 2008-01-23 15:57:17
hmmm.. nää on hyviä ficcejä, mut olis parempia mikäli joku beettaisi.. siis virheitten osalta.. hmmm... sopisko jos mä alkaisin beettaamaan vaikka mesen kautta tai lähettäisit näitä osia ja mä korjaisin virheet sekä tekisin muutamia muutoksia (beettarin hommaa) ?? nee-e?

Temotemo - 2008-01-23 20:40:35
aww. tykkäsin Tobista! x'D " tobi on kiltti poika~" awwes.. Ja vielä pusikosta! :'D

ABeKoBe - 2008-01-24 13:19:25
Sasuke ja Naruto käveli~ eiks sen pitäs olla kävelivät? ainakin mun mielest, mutta no jaaaaaah~~~ tykkäsin silti :333333

ei mulla sen kummempia valittamisia ja tää osa oli parempi ku edellinen \^o^/

Kawamaru - 2008-03-02 18:27:25
Uijui, tämä oli jännittävä jakso... Deidara-parka, nyt olen kimpaantunut Sasukelle... mutta toisaalta se oli hauska... Dei-parka ei huomannut että peitto oli valunut x) 5 pojoo, niin hyvä tarina on! Pitää lukee viel seuraava osa... joo, jäin koukkuun... xD

Raw - 2009-08-14 13:59:35
AARGH!!!! Manaan Itan ja Hidanin! Ò.Ó/
Hywä hywä~ >3
Deil peitto vähä välii valahti alas.. Ei haittakaa <3
Mutta! Kirjoitus virheitääääää.... Blööö..
4 pojoa ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste