Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus osa 3 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2171 sanaa, 13364 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-24 19:06:12
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

tämä on siis kolmas osa ficiini ja sisältää yaoita eli ikäraja on k18, joten pienemmät älkää lukeko, jos ette kestä. ^^' Tämä sisältää siis poikarakkautta... :3

Arvostelu
9
Katsottu 1698 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasori ei nähnyt Hidanin ja Itachin takana olevaa henkilöä, eikä Deidarakaan sitä nähnyt vielä.
"Tule esiin, kuka lienetkin olevasi!" Sasori huusi. Itachi siirtyi pois takana olevan tieltä, joka astui sitten yhden askeleen eteenpäin. Kukas se olikaan....? Deidaran ilme oli hämmäntynyt ja tuo katsoi kummastuneena henkilöä.

"Sa-Sasuke, etkö vihaakaan Itachia?" Deidara sai sanottua jotenkin ja raahautui vähän kauemmas muista kaiken varalle, ettei häntä vaikka kiusattaisi. Sasuke astui lähemmäs Sasoria ja virnisti ivallisesti tuolle. Sasori vain katsoi Sasukea ihmeissään ja sitten Itachia ja Hidania, jotka vain seisoivat Sasuken takana vierekkäin.

"Valehtelin silloin sairaalassa..." Sasuke sanoi ja katsoi Deidaraa ja sitten taas Sasoria.
"Vai valehtelit... Oikun oli mukavaa! Täytyi sitten vielä lävistää mahani!" Deidara huusi Sasukelle ja pamautti nyrkkinsä maahan vihaisena. Sasori yritti kietoa teräksisen 'nauhansa' Sasuken ympärille, mutta tuo kerkesi hyppäämään taaksepäin Itachin ja Hidanin väliin.

"Sasuke! Pidä huolta siitä Sasorista!" Itachi käski Sasukea, joka nyökkäsi ja lähti juoksemaan metsään päin Sasori perässään, joka ei tajunnut että Sasuke vain ohjaisi tuon kauemmas Deidarasta, Hidanista ja Itachista.

"No niin... Oletkin jo valmiiksi ilman vaatteita, Deidara kulta..." Hidan sanoi Deidaralle ivallisesti virnistäen. Deidara katsoi noita ihmeissään ja nousi nopeasti seisomaan peitto ympärillään. Hänellä valitettavasti ei ollut mukana hänen saveaan, mitä hän olisi juuri tarvinnut.

"kulta..." Deidara sanoi ja huokaisi. Hän ei kylläkään ollut kenenkään kulta, paitsi Sasorin. Hidan virnisti ja astui lähemmäs Deidaraa, joka peruutti heti askeleen taakse päin. Itachi katsoi ympärilleen ja nopeasti juoksi Deidaran ohi, mutta ei tehnyt tuolle mitään. Deidara vilkaisi taakseen, jossa Itachi seisoi mitään tekemättä. Hidan piti kolmiteräistä asettaan kädessä ja heitti sen yhtäkkiä kohti Deidaraa, mutta Deidara kerkesi hieman väistää sitä, mutta sai naarmun jalkaansa. Hidan veti aseensa takaisin käteensä ja nuolaisi verta yhdeltä terältä.

"Älä nyt saakeli ala tappelemaan..." Hidan sanoi ja virnisti. Deidara puri huultaan ja yritti potkaista Itachia, mutta valitettavasti ei osunut kenenkään.
"Saakeli..." Deidara kirosi ja tunsi yhtäkkiä kipua hänen jalassaan ja huomasi jalasta tulevan paljon verta, mutta se ei ollut se kohta mihin Hidan oli osunut aseellaan. Hidan nauroi ja katsoi Deidaraa. Deidara huomasi yhtäkkiä Hidanin jalassa olevan jonkunlainen terävä esine, joka oli lävistänyt Hidanin jalan. Se oli samassa kohtaan mistä Deidaraltakin tuli verta.

"Mitä sinä?" Deidara sai sanottua ja katsoi Hidania ihmeissään. Hidan vetäisi terän irti jalastaan ja heitti sen maahan. Hänen ympärillä oleva kuvio hävisi kokonaan. Se oli ollut samallainen kuin Hidanin kaulassa olevassa kaulakorussa. Hän astui pari askelta lähemmäs Deidaraa, mutta Deidara ei tällä kertaa liikkunut minnekään.

Sasori jahtasi Sasuke ja yritti osua Sasukeen teräksisellä 'nauhallaan'. Joskus osui jotenkin Sasukeen, mutta ei kovin pahasti, että Sasuke olisi lopettanut juoksemisensa.

"Pelkääks sä noin paljon, että täytyy juosta karkuun!" Sasori huusi Sasuken perään, joka vihdoin pysähtyi ja käänsi katseensa Sasoriin. Sasorikin pysähtyi ja katsoi Sasukea vihaisena.
"hmm...." Sasuke mumisi ja katsoi Sasoria punaisilla silmillään. Sasori katsoi Sasukea takaisin ja yritti taas osua tuohon. Sasuke oli jo vähän naarmuilla, mutta ei se haitannut tuon liikkumista yhtään. Parisen puutakin oli kaatunut vahingossa matkalla. Ainakin huomasi missä nuo oli mennyt. Löytäisi sitten helposti takaisinkin.

"Etkö jo tajua...?" Sasuke kysyi Sasorilta, joka kohautti kulmaansa kysyvästi ja katsoi ihmeissään Sasukea.
"Mitä nyt pitäisi tajuta!" Sasori huusi. `ei se ymmärrä... Deidara raukka...´ Sasuke ajatteli ja virnisti.
"Ei mitään.." Sasuke sanoi ja juoksi kohti Sasoria. He alkoivat tappelemaan ja hiekka pöllysi jalkojen alla.

Hidan hyppäsi nopeasti Deidaraa päin ja kaatoi tuon selälleen maahan.
"Ai vittu!" Deidara kirosi ja katsoi hämillään Hidania, joka istui blondin päällä kontillaan.
"Hehe..." Hidan päästi suustaan ja siirsi Deidaran kasvoilla olevia hiuksia sivummalle.

"Lopettakaa jo perkele!" Deidara huusi Hidanille sekä Itachille. Itachi hieroi niskaansa ja avasi Akatsuki kaapuaan. Hidan siirsi kättään alemmas Deidaran haarojen väliin ja virnisti Deidaralle, joka punastui rajusti.
"EEH!? LOPETA!" Deidara huusi ja työnsi äkkiä käsillään Hidanin pois päältään. Hidan lensi istuvalteen maahan ja katsoi Deidaraa ihmeissään.

"Perkele! Alatko sä urppaa mulle!?" Hidan huusi vihaisena. Deidara nousi nopeasti seisomaan ja piti peittoa päällään mahdollisimman tiukasti, ettei sitä saataisi pois tuon päältä.
"Ette enää koske muhun senkin pervot!" Deidara huusi molemmille ja juoksi niin nopeasti kuin pääsi pois Hidanin ja Itachin läheltä. Itachi vain kohautti olkapäitään ja katsoi Deidaran perään. Hidan alkoi hermostua ja nousi seisomaan nopeasti.

"Itachi! Miks et vittu tehnyt mitään!?" Hidan huusi Itachille. Itachi katsoi vain Hidania vähän ihmetellen ja kohautti taas olkapäitään.
"Nooh... en minä tiedä..." Itachi vastasi tylsistyneenä Hidanille. Hidan nyrpisti nenäänsä ja lähti juoksemaan Deidaran perään. `Vittu sen kanssa...´ Hidan kirosi päänsä sisällä ja katsoi juostessaan samalla puita tylsistyneenä ja ärtyneenä.
"Deidara! Missä vitussa sä oot!?" Hidan huusi ja pysähtyi katselemaan ympärilleen, mutta ketään ei enää näkynyt missään.

Deidara säntäsi kotiinsa ja nopsaan alkoi kiskoa housujaan jalkaansa. Kipu jalassa ei haitannut tuota mitenkään. Hän sai housut jalkaansa ja alkoi laittaa verkko paitaansa päälleen.

"Toivottavasti olin tarpeeksi nopea..." Deidara puhui itsekseen ja nappasi Akatsuki kaapunsa käteensä. Hän meni etsimään saveaan ja löysi sen nopeasti. Hän laittoi vyön ympärilleen, jossa oli kaksi 'koteloa', jotka sisältivät savea. Akatsuki kaapunsa tuo laittoi päälleen nopeasti ja pinkoi sitten ulos. Ulkona seisoi Hidan kädet vyötäröllään.

"No mitäs sinä nyt aijot?" Hidan kysyi vähän ärtyneenä Deidaraa, jolla oli kädet savea sisältävissä 'koteloissa'.
"Hmm... en mitään..." Deidara vastasi tylsistyneenä ja nosti molemmat kätensä pois 'koteloista'. Suut pureskelivat savea ja hetken päästä sylkäisivät sen pois suustaan. Deidara puristi käsiään vähän ja sai muotoiltua niistä erinlaisia lintuja.

"Jaahas.." Hidan sanoi tylsistyneenä. Tuuli puhalsi edelleen, mutta nyt vähän kovemmin. Hiukset heiluivat tuulessa ja blondi katsoi Hidania vihaisena.
"Miksi teet minulle näin..?" Deidara kysäisi ärtyneenä Hidanilta, joka virnisti ilkeästi.

"Ai miksi, koska se on niin perkeleen kivaa!" Hidan sanoi vastauksensa huvittuneena ja laski aseensa, niin että sen terät upposivat maahan. Itachi ilmestyi yhtäkkiä Deidaran taakse, mutta blondi kerkesi huomata sen ajoissa ja hyppäsi kauemmas muista.

"Keh..." Deidara äännähti ja heitti yhden linnun maahan, joka muuttui sitten isommaksi, jonka selän päälle Deidara hyppäsi nopeasti. Hidan sylkäisi maahan ja käveli lähemmäs Deidaraa. Lintu lähti ilmaan Deidara selässään. Pieni tuulen vire kävi linnun siivistä Itachin naamaan. Hän vain käänsi vähän päätään ja huokaisi. Deidara katsoi korkeammalla linnun selässä alas Hidaniin ja Itachiin.

"Ettepäs saa minua täältä alas!" Deidara huusi ja istahti linnun selän päälle väsyneenä. `haluan nukkumaan...´ Deidara ajatteli ja haukotteli väsyneenä.

Hidan katsoi ylös Deidaraan vihaisena ja heitti aseensa kohti Deidaran lintua. Deidara ei huomannut mitään heti, vasta sitten kun linnun pää putosi. Hän nousi nopeasti seisomaan ja hyppäsi pois linnun selästä, kun se putosi maahan. Blondi pääsi hyppäämään yhdelle puun oksalle ja jäi seisomaan siihen katsoen Hidania vihaisena. Hidan vain alkoi nauramaan ja heitti aseensa kohti Deidaraa ja Itachi juoksi pikaisesti Deidaran taakse. Deidara katsoi ensin eteensä ja sitten taakse, mutta sai yhtäkkiä potkun selkäänsä ja lensi päin puuta. Hidan ei taaskaan osunut mihinkään.

"Voi nyt saatana!" Hidan kirosi ja katsoi Deidaraa, joka valusi puuta pitkin alas. Deidara oli väsynyt ja lässähti selälleen maahan katsoen taivaalle väsyneenä. Hidan ja Itachi käveli Deidaran viereen ja katsoivat tuohon virnistäen.
"No niin..." Hidan sanoi ja oli juuri tarttumassa Deidaraan, mutta Itachi kerkesi aikasemmin ottamaan Deidaraa kauluksesta. Itachi nosti Deidaran puuta vasten ja siirsi kätensä tuon kaulalle ja kuristi tuota vähän.

"Hehe..." Itachi naurahti ja katsoi blondia silmiin. Deidaran jalat eivät osuneet maahan ja tuo yritti rimpuilla pois Itachin otteesta, mutta Itachi kuristi tuota vain kovemmin.
"P-päästä... i-irtih" Deidara vaikeroi ja yritti potkia Itachia mahaan, mutta Itachi siirtyi hieman pois Deidaran jalkojen tieltä. Hidan katsoi vähän mustasukkaisena Itachia ja Deidaraa, kun hän olisi halunnut tehdä jotain, mutta Itachi kerkesi aikasemmin.

"Itachi hei... anna mun välillä..." Hidan pyysi Itachilta, joka vilkaisi Hidaniin kysyvästi ja nosti Deidaran ilmaan suoraan Hidanin eteen kuristaen tuota samalle. Hidan tökkäisi Deidaraa selkään kovaa ja vetäisi blondia myös hiuksista.
"Kih..." Deidara äännähti ja alkoi taas rimpuilemaan epätoivoisesti.

Itachi haukotteli ja heitti Deidaran maahan selälleen hypäten heti tuon mahan päälle. Deidara ähkäisi pienestä kivusta ja yritti työntää Itachia pois päältään, mutta toinen painoi liikaa.
"Itachi olet läski!" Deidara huusi Itachille, joka katsoi Deidaraa murhaavasti ja pamautti Deidaraa nyrkillä suoraan nenään, josta tuli sitten verta.

"Iteeh..." Deidara valitti ja alkoi taas epätoivoisesti rimpuilemaan. Itachi repäisi Akatsuki kaavun pois Deidaran päältä ja irrotti vyön, jossa oli ne 'kotelot' ja heitti sen kauemmas.
"Mitä vittua luulet tekeväsi!" Deidara huusi Itachille yrittäen taas rimpuilla. Hidan nappasi äkkiä Deidaran käsistä kiinni ja tunki sormensa tuon kädessä oleviin suihin, jotka purivat Hidanin sormia, mutta ne eivät saaneet Hidanin sormia sentään poikki. Itachi heitti oman kaapunsa kauemmas ja repäisi Deidaran päällä olevan verkkopaidan pois. Hän koski sormillaan Deidaran rinnassa olevaan 'tikattuun' suuhun, joka sai Deidaran puraisemaan huultaan.

"Lopeta..." Deidara sanoi ja katsoi Itachia ilkeästi, mutta yhtäkkiä Itachi veti Deidaran housut pois jalasta ja mitään ei ollut housujen alla kuin paljasta ihoa. Deidara punastui taas rajusti ja alkoi rimpuilla avuttomasti. Hidan piti tiukemmin kiinni Deidaran käsistä ja nappasi sitten vähän hiuksiakin käteensä. Itachi avasi housunsa ja siirsi toisen kätensä Deidaran pakaroiden väliin ja työnsi kaksi sormea kivuliaasti Deidaran sisään. Deidara voihkaisi kivusta ja liikutti jalkojaan todella levottomasti.

"Grr..." Itachi äännähti Deidaralle ja veti sormensa pois tuon sisästä. Ei kestänyt kuin hetki ja Itachi työntyi Deidaran sisällä voimakkaasti ja sai Deidaran huudahtamaan kivusta.

"Aah... Lopetaah..." Deidara anosi ja kyynel valahti tuon poskelle. Itachi virnisti Deidaralle ja aloitti voimakkaa ja rajuhkot työnnöt, jotka sattui Deidaran mielestä niin perkeleen paljon. Blondi voihkaisi ja alkoi huohottaa kovaäänisesti. Hidan katsoi Deidaran tuskaisia kasvoja virnuillen.

"Deidara-chan~" Hidan sanoi Deidaran nimen ivallisesti. Itachi rajunti otteitaan todella paljon ja sai Deidaran huutamaan kivusta ja kyynelehtimään.

"Aah... niin tiukka..." Itachi kuiskasi Deidaran korvaan ja nautti kaikesta todella paljon. Deidara taas vain kärsi ja halusi kuolevansa siihen paikkaan. Puskasta kuului pientä rapinaa ja pupu pomppasi pusikosta, joka sai Itachin, Hidanin ja Deidarankin katseen siihen, mutta sitten Itachi käänsi Deidaran katseen itseensä ja jatkoi touhujaan. Joku kuitenkin oli oikeasti pusikossa, mutta ei tahtonut tulla pois pusikosta, kun tapahtui liian raakaa katsottavaa hänelle.
---------
Neljäs osakin tulee ja silloin saat tietää ketä siellä pusikossa myllää x'D Kiva jos luitte tämänkin ficcini. ^o^

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-01-24 19:24:29
erf en olisi osanut kuvitelaakaan että se kolmas olis Sasuke...
...oikestaan luulin sen olevan hyvä-poika-Tobi...
hmm... enpäs sanokaan kettä veikaan pusikoon...

Itachi... läski?

pisteitä annan 4.



Shibya - 2008-01-24 19:31:59
JEEEE <3<3<3<3
Ai miksi, no siksi kun se on kiva!!!!
xD muutamia kirjoitusvirheitä havaitsin, mutten pysähtynyt niitä mietiskelemään!
....Deiiiiiii!!!! Taistele vastaaaan!
viisi pojoingiaaa!

LilaTiikeri - 2008-01-24 20:01:00
En voi sanoa muuta kuin... eityeuoifhdssdlteIHANA! Nyt saat sen 5 pojoa! >8DD

jii - 2008-01-25 17:20:02
"Itachi olet läski!" Deidara huusi Itachille.. REPESIN TÄYSIN. XD Ahaha. Älä kysy. >D
Joo siis, nam nam, kiva jatko oli taas. Osaan kommentoida, tiedän. Ää.. tota.. jatkoa! En nyt muuta osaa sanoa. XD

Kawamaru - 2008-03-02 18:36:11
Luulin että se kolmas oli Leader eli Pein... Dei-parka joutuu taas vaikeuksiin... mutta alan nyt lukea seuraavaa osaa. Akatsukien tappelu... aika vaikuttavaa.

Gaaralove4ever - 2012-06-28 02:45:54
Repesin kun Deidara haukki Itachia läskiks xD
Yhh en kyllä haluis olla Deidaran sijassa tällä hetkellä ):
Mut hyvää stoorii tulee ;D!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste