Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus osa 6 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1963 sanaa, 12080 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-01-28 16:10:21
Kansio: Muu - S-K13

Tämä on taas jatkoa ficciini ja surullinen osa ainakin mielestäni Y_Y Ikäraja on taas joku k13-k15... Jotenkin en tiedä miksi tein näin surullisen, mutta lukekaa, jos uskallatte :3

Arvostelu
7
Katsottu 1536 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasori sekä Deidara nukkuivat edelleen täysin unessa ja näkivät omia uniaan. Tumma hiuksisen pojan käsi nousi oven kahvalle ja painoi sen hitaasti alas. Ovi aukesi hittasti ja tummahiuksinen poika astu hitaasti sisälle. Mitään ääntä ei kuulunut, eikä Sasori ja Deidara liikahtaneetkaan sohvalla. Pieni kuusta tuleva valo osui tumma hiuksisen kasvoihin, joka hymyili ilkeästi. Punaiset sharingan silmät katsoivat paria täynnä vihaa ja halua tappaa toinen niistä. Sasuke se siinä seisoi ja tuijotti nuoria ilkeästi miekka kädessään.
`Tulin häiritsemään teidän niin suloista unta...´ Sasuke ajatteli ja käveli äänettömin askelin kohti paria nostaen miekkaansa vähän ylemmäs. Hän astui vielä viimeisen askeleen ja pysähtyi sohvan viereen katsomaan kahta tarkemmin. Hän nosti miekkaansa kädessään hitaasti ja katsoi Sasoriin ilkeästi.

`Hyvästi... Paskiainen...´  Sasuke ajatteli ivallisesti ja veti miekkansa Sasorin rinnassa olevan 'sydämmen' läpi. Sasorin silmät aukesivat välittämästi ja tuo ähkäisi kivusta. Huomatessaan Sasuken seisovan vieressä hänen silmänsä katsoivat tuota pelkästä hämmennyksestä. Deidara kierähti yhtäkkiä pois Sasorin sylistä eikä ollut kuullut Sasorin ääntä ollenkaan. Lattialle putoaminen sai blondin heräämään ja avaamaan nopeasti silmänsä.

"Mitä hel-?" Deidara aloitti ja nousi nopeasti istumaan. Nähdessään Sasorin makaavan sohvalla miekka rintansa läpi sai blondin todella järkyttyneeksi, mutta ketään ei näkynyt lähettyvillä. Sasuke oli nopeasti lähtenyt ulos ja jättänyt miekkansakin vielä Sasoriin kiinni.
"Dei..." Pieni avuton ääni kuului Sasorin suusta ja tuo käänsi kauhistuneen näköiset kasvonsa blondiin. Deidaran poskelle valahti kyynel ja tuo nousi jalat täristen seisomaan katsoen Sasoriin.

"Onko tuo paha asia...?" Deidara pystyi kysymään, kun ei tiennyt minkä läpi miekka oli lävistetty ja kuinka tärkeä se olisi. Sasorin kasvot muuttuivat surulliseksi ja tuo ei pystynyt ollenkaan liikkumaan.
"S-se on minun sydämmeni...." Sasori sanoi surullisena ja suupielelle valahti lilan väristä "myrkkyä". Deidaran poskelle alkoi putoilla aina vain enemmän kyyneliä ja tuo meni hyvin surulliseksi.

"Et saa kuolla!" Deidara huusi suruissaan ja painautui Sasorin rintakehää vasten. Sasori olisi itkenyt jos vain olisi kyennyt.
"Dei... Minä oikeasti r-rakastan sinua...." Sasori sanoi viimeisen lauseensa ja sulki silmänsä. Elettäkään tuo ei enää tehnyt tai mitään muutakaan. Dei nosti katseensa punapään kasvoihin ja kyyneleitä alkoi putoilla Sasorin rintakehän päälle.

"Sasori?" Deidara katsoi Sasoria suruissaan ja heilutti tuon vartaloa yrittäen saada toista liikkumaan.
"SASORI-DANNAA! Et saa kuolla! Herää, Sasori! Herää!" Deidara huusi itku kurkussaan ja kietoi kätensä Sasorin kuolleen ruumiin ympärille ja itki tuon rintakehää vasten.

Deidara ei liikkunut siitä mihinkään, vaan rutisti toisen kehoa hellästi. `Kuka tämän teki...?´ Deidara mietti ja päästi hitaasti Sasorin ruumiista irti ja katsoi Sasorin kasvoja surullisena. Hän tarttui varovasti miekkaan ja veti sen irti Sasorin sydämmestä. Hän puristi siitä kovaa ja kääntyi auki olevaan oveen päin.

"Kuka tekikin tämän, niin kuolee varmasti!" Deidara huusi ja juoksi ulos välittämättä siitä, että hänellä ei ollut paitaa päällään. Miekka pysyi tuon kädessä edelleen ja hän pysähtyi välittämästi nähdessään pystyhiuksisen pojan seisovan selkäpäin häneen.
"Tulit varmaan palauttamaan miekkani...?" Sasuke kysyi ilkeästi ja katsoi Deidaraan olkansa yli virnistäen samalla. Deidara puri huultaan ja puristi miekkaa kädessään.

"TULIN TAPPAMAAN SINUT!" Deidara huusi ja juoksi nopeasti kohti Sasukea ja yritti samalla osua miekan kanssa Sasukeen. Sasuke kuitenkin väisti sen nopeasti hyppäämällä ilmaan ja yritti potkaista Deidaraa. Blondi sai osuman niskaansa ja kaatui polvilleen maahan purren samalla huultaan.

"Oletpas sinä hidas..." Sasuke sanoi tylsistyneenä ja katsoi, kun blondi nousi takaisin jaloilleen ja katsoi Sasukeen vihaa täynnä olevilla silmillään.

"Mitä siitä...?" Deidara sanoi vihaisena ja juoksi kohti Sasukea alkaen huitoa miekalla minne sattuu yrittäen aina osua Sasukeen, mutta Sasuke oli niin nopea, että kerkesi aina väistämään oman miekkansa. Deidara huitoi sillä kuin hullu, vaikka ei osannutkaan käyttää miekkoja, mutta se oli ainut mitä pystyi käyttämään nyt. Blondi ei huomannut, että Sasuken jalka oli suoraan hänen naamansa edessä ja sai kovan potkun naamaansa. Hän lensi vähän kauemmas suoraan puuta päin ja miekka lensi pois tuon kädestä. Sasuke nappasi miekan käteensä ja jäi seisomaan se kädessään Deidaran eteen. Blondi valui maahan istumaan ja katsoi surullisesti sekä vihaa täynnä olevin sinisin silmin.

"Miksi sinä tapoit Sasorin...?" Deidara kysyi hiljaa ja puristi kätensä nyrkkiin. Sasuke huokaisi ja kyykistyi Deidaran eteen.
"Se oli kosto..." Sasuke vastasi ivallisesti Deidaralle ja tarttui tuon hiuksista kiinni. Deidara puri huultaan ja läimäytti Sasukea poskelle, niin lujaa kuin pystyi. Sasuken pää kääntyi sivulle Deidaran läimäyksen takia ja tuo löi Deidaraa nyrkillään poskeen. Deidara sylkäisi verta ja lennähti pois puun luota, kun Sasuke oli samalla päästänyt tuon hiuksista irti.

"Keh..." Sasuke sylkäisi maahan ja käveli Deidaran päälle, kun tuo makasi selällään maassa.

Deidara ei katsonut enää Sasukeen, vaan jonnekin ihan muualle. Hän muisti Sasorin viimeiset sanat ja uskoi sen olevan täysin totta, niin kuin se olikin.
`Minäkin sinua...´ Deidara ajatteli ja kyynel valahti taas tuon poskelle. Sasuke naurahti ja istahti toisen päälle kontilleen laskien miekkansa toisen kaulalle.

"Voisin tappaa sinut tässä samalla..." Sasuke sanoi toiselle ja painoi miekkaa enemmän toisen kaulalla, että Deidara tunsi sen. Blondi käänsi hieman päätään nähdäkseen Sasuken kasvot, joissa ei näkynyt olevan muuta kuin vihaa ja masentuneisuutta.

"Tapa rauhassa, pääsen ainakin silloin Sasorin seuraksi..." Deidara sanoi surulliseen äänen sävyyn ja sulki silmänsä ollen valmiina kuolemaan. Yhtäkkiä tuli pieni tuulen puuska ja Sasuke painoi miekkaansa enemmän Deidaran kaulaan, niin paljon, että blondin kaulasta valahti veripisara. Sasuke oli juuri painamassa miekkansa Deidaran kaulan poikki, mutta yhtäkkiä akatsuki kaapuinen henkilö tönäisi kovalla vauhdilla Sasuken pois Deidaran päältä. Miekka lensi hieman kauemmas ja upposi maahan pystyyn. Itachi istui Sasuken mahan päällä ja läimäytti kovaa Sasukea poskelle.

"Mitä sä luulit tekeväs Deille!?" Itachi huusi Sasukelle, joka katsoi vähän peloissaan isoveljeään.
"E-En minä mitään..." Sasuke vastasi hieman täristen. Deidara katsoi taivaalle lasittunein silmin kyynelten alkaessa taas putoilla tuon poskilta maahan. Hidan käveli Deidaran viereen ihmeissään ja kyykistyi tuon viereen.

"Mikä on?" Hidan kysyi Deidaralta ihmeissään ja painoi kätensä toisen kaulalle varovasti pyyhkäisten tuon kaulalta hieman verta, mutta tällä kertaa hän ei maistanut sitä, vaan pyyhkäisi veren kaapuunsa. Blondi ei sanonut mitään, eikä edes ollut huomaavinaankaan ketään. Itachi katsoi Deidaraan ja nousi pois Sasuken päältä, joka nousi nopeasti seisomaan ja juoksi pois niin nopeaan kuin pääsi ottaen miekkansa mukaan.

"Deidara..." Itachi sanoi ja käveli blondin viereen katsoen tuota hämillään. Deidara ei edelleenkään tehnyt elettäkään, vaikka Hidan heiluttelikin kättään tuon naaman edessä.

"Haloo? Onko kaikki kunnossa...?" Hidan kysyi tuolta ihmeissään ja kokeili kaulasta blondin sykettä, ettei tuo ollut kuollut, mutta sydän sykki edelleen ja blondi hengitti normaaliin tapaan. Kasvot olivat kuitenkin surulliset ja vihdoin tuo liikautti edes vähän kättään.

"Sasori..." Deidara sai sanottua ja kyyneliä alkoi virrata tuon silmistä. Itachi katsoi Hidaniin ja sitten Deidaraan.
"Mitä Sasorista?" Itachi kysyi blondilta ihmeissään. Blondi vihdoin siirsi katsettaan molempiin ja jäi katsomaan heitä surullisin silmin.

"H-Hän on... K-Ku-Kuollut..." Deidara vaikeroi ja käpertyi kerälle alkaen itkeä hiljaa. Hän ei edes välittänyt vaikka nuo kaksi olivat raiskanneet hänet. Ulkona oli pimeää ja Sasorin asuntokin näkyi ihan lähellä, jonka ovi oli auki. Hidan ja Itachi nousivat samaan aikaan seisomaan ja katsoivat Deidaraa hieman surullisesti, koska jos Sasorin kuolema oli totta, niin Deidara varmaan vaipuisi ikuiseen masennukseen.

"Kuka sen tappoi...?" Hidan kysyi Deidaralta ja hieroi niskaansa. Deidara nousi varovasti istumaan ja katsoi maahan masentuneena.
"Sasuke..." Deidara vastasi hiljaa ja Itachi käänsi nopeasti katseensa sinne päin minne Sasuke oli juossut.

"Sasuke... Sinä senkin..." Itachi puhui itsekseen ja käänsi katseensa Deidaraan. Hidan nyrpisti vain nenäänsä ja auttoi blondin takaisin pystyyn tai oikeastaan nosti tuon syliinsä. Deidara ei havahtunut yhtään vaikka pääsi toisen syliin. Kyyneleet olivat kuitenkin loppuneet ja tuo katsoi Hidania masentuneena. Itachi käveli Hidanin viereen ja nuolaisi huvin vuoksi huuliaan.

Yhtäkkiä Tobi hyppäsi puskasta suoraan Hidanin, Itachin ja Deidaran eteen.
"Tobi haluaa Deidaran pariksi!" Tobi huudahti ja katsoi Deidaraa hymyillen, joka vaipui entistä masentuneeksi. `Ei kiitos...´ Deidara ajatteli masentuneena. Hidan huokaisi ja katsoi Tobia elettäkään tekemättä.

"Tobi on hyvä poika ja lopettaa Dein kiusaamisen..." Hidan sanoi Tobille ja virnisti tuolle vähän vihjailevasti. Itachi katsoi Hidaniin ihmeissään ja naurahti pienesti.
"Voi elämä..." Itachi sanoi ja katsoi Deidaraa, joka tuijotti taas jonnekin kauas ja olemattomaan. Tobi astui askeleen taakse päin Hidanista ja kääntyi nopeasti, mutta kolautti päänsä puuhun ja kaatui maahan selälleen.

"Jauts..." Tobi päästi suustaan ja katsoi ylös huomaten Hidanin katsovan tuota huvittuneena.
"Oletpas sinä tyhmä.." Hidan sanoi Tobille ja nosti Deidaran Itachin syliin, joka otti mielellään blondin syliin. Deidara ei päästänyt suustaan ollenkaan mitään, vaikka äskeinen tilanne olikin ollut vähän huvittava. Hidan nosti Tobin nopeasti syliinsä ja lähti kävelemään eteenpäin katsomaan Sasorin asuntoon. Tobi ihmetteli Hidanin käytöstä ja katsoi tuota toisella silmällään.

"Miksi sinä minua kannat?" Tobi kysyi ihmeissään Hidanilta, joka virnisti taas tuolle. Itachi käveli Hidanin takana Deidara sylissään. Kaikki astui Sasorin talon ovesta sisään ja huomasivat Sasorin ruumiin makaavan sohvalla liikkumattomana.
"Sasori on oikeastikkin kuollut..." Tobi sanoi ja tarttui toisella kädellään Hidanin kaapuun kiinni. `Kauhea...´ Hidan ajatteli. Itachi puri huultaan ja katsoi sitten Deidaraan, joka näytti taas järkyttyneeltä ja surulliselta.
"Sasori-danna..." Deidara sanoi surullisesti.
---------------------
Uuh... T_T *niisk* Juuh... tulee vielä jatkoa tähän sitten jossain vaiheessa :3 Deidara raukka... sillä oli TOSI huono päivä... Minua surettaa Dein puolesta... *ei tiedä miksi edes kirjoitti näin surullista...* Nooh... Mahtavaa jos jaksoit lukea tämän :'3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shibya - 2008-01-28 16:17:05
tummahiuksinen poika...kah, pystytukkainen poika!! xD
TOOSI HUONO PÄIVÄ DEIDARALLA *nyyhkis nyyhkis*
sumeilta silmiltäni en löytänyt mitään virhettä.. jälleen. viisi *nyyh* pointsia!!

jii - 2008-01-28 16:21:36
HIDANTOBIA! AHAHAH! >8DDDDD *kierii maassa* Ja eiiii! Ei Sasori saanut kuollaaa~ ;;  ;; Deidei parka. 8< Ja Itachi ja Hidan oli yllättävän kilttejä Deidaralle. 8o Mut juu, JATKOA! Janoan ja vaadin ja ja.. joo. XD

LilaTiikeri - 2008-01-28 20:03:21
*kyyneliä silmistä* R.I.P Sasori. *niisk* Deidaral on tosi paska päivä. Mut jatkoa!

EgyLynx - 2008-01-29 14:27:41
...sanoton... mutta semmoista on elämä...

nyt oot ansainut todella hiennon palkinnon...
viisi kappaletta piste tähtiä,ole hyvä!

Kawamaru - 2008-03-02 18:59:02
Kyynel valu, myönnän! NYYH, Sasori-raukka! Luulin aluks et se ois Kisame tai Tobi, joka oli ikkunassa... ja hämmästyin ku Ita iski Sasken sivuu. Sasori, ei kai se oikeesti kuollu... pakko lukee lisää...

Raw - 2009-08-14 15:23:04
Voi ku on veljesrakkautta.. XDD Virhei löysin pari, mutta muuten kiwa :3
Toom... Huono päivä Deillä ;<<<<
SASORI ELOON! En halluu et Dei angstaa =w=
5 pojoaaah~

-Pain- - 2011-07-26 13:56:28
Eieiei liian surullista.. Ei saa kirjottaa näin surullista.. Aloin itkemäänkin.. Ja itken vieläki :333 Ja kyllä, olen liian nuori lukemaan Yaoita mutta rakastan sitä <3 Ja tää on aivan mahtava, mutta LIIAN SURULLINEN.. Oon itkeny jo monessa kohtaa >:: (Olen herkkä ihminen) mutta viisi pistettä..

Epi-Chan - 2011-08-20 06:49:12
Aiajaijaijaijai! Sasoriiih! XC Mutt... Jotenkin musta tuntui, et mä olisin sun asemassa kirjoittanu myös ton tapasen jatkon. Deidaralla on tosiaan huonoin päivä ikinä! 13 perjantai?

Mitäääh! Itachi ja Hidan on kilttejä Deille? Ihania ovat, vaikka kieltämättä "vähän" pervoja! ^^'

Tobi XD Tobi on suloinen! Awww~♥ >_<

Gaaralove4ever - 2012-06-28 03:01:43
Tobi pelasti tämän kirjoituksen suloisuudellaan, mutta yhyy Sasoriii D:

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste