Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidaran kiusaus osa 8 - Kiseki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2144 sanaa, 13061 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-02-04 15:24:09
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Nyt sain vihdoin kirjotettu jatkoa tähän minun ficciini... Tämän osa sisältää yaoita eli ikäraja on k18. Pienemmät älkää lukeko. 8D Sisältää Itadeitä ja Hidantobia. XD Keh, keh... Jatkoa seuraa varmaan vielä. ^^

Arvostelu
11
Katsottu 1706 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Deidaran silmät avautuivat hiljalleen aamu varhain, jolloin kaikki muut vielä nukkuivat sikeästi. Kello oli jotain kuusi aamulla ja oli vielä vähän pimeääkin ulkona. Itachi nukkui sikeästi Deidaran vierellä ja kädet olivat blondin ympärillä. Varovasti Dei otti Itachin kädet pois ympäriltään antaen toisen vielä nukkua. Tobin naamio oli yöpöydällä ja siinä se pysyikin, koska Dei ei jaksanut vielä paljoa liikkua. Hyvä kun istumaan jaksoi nousta, kun sattui niin pirusti joka paikkaan. Paikat olivat kipeät eilisen takia. Hidan ja Itachi olivat olleet liian raakoja ja Sasorikin oli kuollut, jonkun vitun Sasuken takia. Blondi tappaisi tuon heti, kun vain kykenisi tekemään niin. Hitaasti hän nousi pois sängyltä katsomaan ikkunasta ulos. Hyvä kun sinne asti kykeni kävelemään.

Hänen katseensa kuitenkin kääntyi Tobiin ja Hidaniin, jotka myös nukkuivat hyvin sikeän näköisinä, mutta yhden asian Dei näki heti. Hidanin käsi Tobin haarojenvälissä! Se sai Dein valahtamaan istumaan maahan ja tölläämään kahta hyvin ihmeissään. Ihmeellistä, kun Tobi ei ollut herännyt tuollaiseen ja häätänyt Hidania irti itsestään. Outoa todellakin... Hitain askelin Dei lähestyi noita ja varovasti tarttui Hidanin ranteesta kiinni yrittäen siirtää toisen kättä pois Tobin haarojenvälistä, mutta yhtäkkiä Hidan avasikin silmänsä ja virnisti Deille. Deidara pelästyi kuin mikäkin ja lensi perseelleen maahan, jolloin inahti kivusta.

"Mitä sinä näin aikaisten heräsit?" Hidan kysyi blondilta väsyneenä ja nousi istumaan katsoen Deitä. Tobi mumisi jotain unissaan ja puristi tyynyä käsissään. Dei tuijotti edelleen Hidania hämillään ja nousi sitten varovasti seisomaan ja siitä tuo kipitti varovasti pois makkarista. Hidan haukotteli ja meni takaisin makuulleen supisten jotain Tobin korvaan. Oikeastaan Tobi oli puoliksi hereillä, mutta ei jaksanut välittää mistään, kun väsytti niin paljon. Hidan kietoi kätensä takaisin Tobin ympärille ja suukotti tuon poskea hellästi. Tobi taas punastui hieman, mutta piti silmiään kokonaan kiinni.

"Nuku vain..." Hidan kuiskasi Tobin korvaan ja painoi päänsä tyynyyn. Siihen tuo taas nukahti Tobin viereen. Deidara taas istui sohvalla levottomasti ja tuijotti tyhjää TV ruutua. `Mitä ne oikein ajattelee ja miksi ne on täällä yötä...?´ Deidara mietti ja oli todella hämmentynyt. Hän ei muistanut, että oli päästänyt ne tänne yöksi ja kaiken lisäksi vielä Sasorin kämppään.

Itachi raotti silmiään ja katsoi Hidaniin ja Tobiin, jotka näyttivät nukkuvan sikeästi. Juuri tarpeeksi sikeäksi, ettei helposti heräisi. Itachi nousi sängyn reunalle istumaan ja katsoi hetken lattiaa, kunnes nousi kokonaan seisomaan kävellen rauhallisesti olkkariin blondin luo.
"Huomenta..." Itachi sanoi Deille ja hymyili tuolle. Dei käänsi äkkiä katseensa Itachiin ja tuijotti tuota hämillään.

"H-Huomenta.." Dei sanoi takaisin ja käänsi katseensa toiseen suuntaan. Itachi käveli sohvan eteen ja istahti rauhallisesti blondin viereen, joka ei tainnut havahtua asiasta ollenkaan. Itachi meni vielä lähemmäs toista ja nuolaisi toista korvasta. Se sai vasta blondin värähtämään ja katsomaan Itachiin ihmeissään.
"Mitä sinä...?" Dei sai sanottua ja kääntyi kunnolla katsomaan Itachia, joka vain hymyili iloisesti.

"Olet niin suloinen, Deidara...." Itachi kuiskasi toisen korvaan ja kietoi hellästi kätensä toisen ympärille alkaen suukotella toisen kaulaa hellästi. Dein ilme ei muuttunut minnekään, vaan tuo tuijotti jähmettyneenä eteensä tekemättä mitään.

"Eh... Itachi... Lopeta..." Deidara sanoi hiljaisella ja hieman anovalla äänellä. Itachi ei tehnyt asialle mitään, vaan painoi blondin sohvaa vasten alkaen pyöritellä sormiaan toisen vatsalla, rintakehällä ja kaulalla. Deidara painoi silmänsä kiinni ja puristi käsillään sohvaa.
"Sinä haluat tätä... Eikö totta...?" Itachi kysyi kuiskaten ja nuolaisi blondin kaulaa kielenkärjellään.

"Itachi... Minä... Haluan..." Deidara myönsi ja huokaisi hyvästä olostaan. Itachi virnisti ja suukotti Dein kaulaa monesti samalla oikeaa kättään alemmas kuljettaessaan. Hän melkein makasi blondin päällä, mutta jätti sentään tilaa heidän väliin, että pystyi tunnustelemaan toisen paljasta ihoa. Dei nosti kätensä toisen rintakehälle ja liikutti kätensä alemmas toisen paidanhelmalle saaden vedettyä toisen paidan hitaasti pois. Hän tiputti paidan lattialle ja laittoi kätensä toisen olkapäille puristaen niitä hieman.

"Hmm... En anna Sasuken tappaa sinua... Annan sille pojalle vielä kunnolla köniin, kun pääsen taas käsiksi siihen..." Itachi sanoi Deidaralle hiljaisella äänellä yrittäen olla herättämättä Hidania ja Tobia, jotka edelleen nukkuivat sikeästi.

"Räjäytän sen kuoliaaksi..." Deidara sanoi nopeasti ja käänsi päätään sivulle pitäen silmiään hieman raollaan. Itachi liikutti käsiään toisen keholla, mutta toinen käsistä 'eksyi' Deidaran housujen kohdalle ja siitä se liukui toisen haarojen väliin. Deidaran kasvoille ilmestyi pieni puna, mutta blondi ei kuitenkaan liikahtanutkaan. Itachi tunnusteli toisen heräilevää miehuutta housujen kankaan läpi yrittäen hillitä samalla himoa ottaa toista nyt ja heti tuohon paikkaan.

Deidara voihkaisi hiljaa ja puristi silmänsä tiukasti kiinni. Hiukset oli valahtanut hänen kasvoilleen, mutta se ei häirinnyt Deitä ollenkaan vaikka vähän kutittikin. Itachi avasi hitaasti toisen housuja ja sai ne vihdoin auki. Hitaasti hän laski blondin housuja alemmas ja veti ne pois toisen jaloista heittäen ne lattialle hänen paitansa seuraksi. Dei ei pystynyt katsomaan toiseen eikä halunnut tietää mitä toinen halusi, vaikka jotenkin tiesi sen. Hän ei kuitenkaan halunnut rimpuilla minnekään, vaan pysyi kiltisti paikoillaan ja antoi toisen koskea häneen.

Itachi katsoi toisen kasvoihin, mutta siirsi katseensa alemmas toisen haarojen väliin. Toisen kalu oli alkanut jo heräillä ja Itachilla taas seisoi täysin ja hän oli valmis ottamaan toinen tuohon paikkaan, mutta malttoi sentään pysyä vielä paikoillaan. Dei avasi hieman silmiään ja huomasi Itachin jo availevan housujaan, jotan blondi sulki nopeasti silmänsä ja puristi toisen olkapäitä, missä piti käsiään. Itachi tunsi pari nuolaisua olkapäissään, mutta ei välittänyt niistä yhtään, vaan avasi housunsa ja otti ne kokonaan pois tiputtaen ne blondin housujen päälle.

"Tämä voi tuntua vähän, mutta tiedät sen jo kuitenkin..." Itachi kuiskasi Deille ja nosti toisen jalat hänen olkapäilleen, joten Deidaran kädet irtosivat Itachi olkapäistä ja valahtivat sohvalle, mistä oli vaikea pitää kiinni.

"Eh?" Deidara äännähti ja tunsi yhtäkkiä Itachin komeuden työntyvän häneen sisäänsä ei niin raa'asti kuin eilen, mutta se sattui silti paljon. Voihkaisu karkasi blondin huulilta ja tuon silmät olivat raollaan ja pää oli käännettynä kohti Itachia. Siniset silmät katsoivat Itachin mustiin silmiin anovan tapaisesti ja tuskallisina, mutta silti mieli hyvää täynnä. Itachi ei vielä liikkunut minnekään, vaan antoi toisen tottua tunteeseen hetken aikaa, kunnes Itachi aloitti hieman voimakkaat liikkeensä, jotka saivat Deidaran aina uudestaan voihkaisemaan kivun ja hyvältä tuntuvan tunteen takia.

"Itachiih~" Deidara äännähti huohotuksensa välistä. Hän puristi sohvaa käsillään ja yritti olla välillä voihkaisematta, mutta se oli mahdotonta. Se tuntui hyvältä ja se myös sattui paljon, mutta hän ei halunnut Itachin lopettavan. Jotenkin tuo nyt pystyi luottamaan toiseen ja taas jotenkin hän ajatteli, että Itachilla olisi pahat mielessään. Itachi painoi toista sohvaan ja työnsi itseään toiseen vähän voimakkaammin. Deitä alkoi sattua hieman enemmän, mutta tuo ei valittanut, vaan voihkaukset kuuluivat kovemmilta ja huohotus oli raskaampaa.

Makuuhuoneessa Hidan ja Tobi eivät enää nukkuneet, vaan istuivat vierekkäin sängyllä väsyneinä. Kello ei ollut paljoa ja nyt jo täytyi herätä, kun olkkarista kuului kovaäänistä huohotusta.
"Tobi... Tehdäänkö asialle jotain...?" Hidan sanoi hiljaa Tobille, joka kohautti olkapäitään ja otti naamionsa käteensä ja laittoi sen takaisin naamalleen.

"Tobi pysyy täällä... En halua nähdä, kun Deitä naidaan..." Tobi sanoi hiljaa ja piiloutui peiton alle tukkien korvansa, ettei kuulisi ääniä olkkarista. Hidan naurahti pienesti ja lässähti makuulleen sängylle.
"Haluaako sitten Tobi, että häntä naidaan...?" Hidan kysyi Tobilta virnistäen ja peiton alta ei kuulunut ääntäkään.
`Saisiko Tobi Hidanilta...?´ Tobi ajatteli, mutta pudisteli päätään ja käpertyi peiton alla kerälle.
`Ei tuollaisia saa ajatella!´ Tobi ajatteli ja puristi peittoa käsissään. Hidan virnuili itsekseen ja kuuli yhtäkkiä kauhean huudahduksen olkkarista. Iso anime pisara putosi Hidanin otsalta ja hiukset sojottivat pystyssä.
"Mikä se oli...?" Hidan sanoi itsekseen.

Deidara huohotti kovaäänisesti ja huudahti aina välillä kivusta. Hän oli vain pyytänyt hieman Itachilta lisää, mutta saikin liikaa ja Itachi satutti blondia kovasti. Hänen otteensa olivat rajummat ja voimakkaammat. Jokainen työntö osui Deidaran herkimpään kohtaan tuon sisällä ja sai Deidaran voihkaisemaan kovaan ääneen.

"Sattuuh..." Deidara valitti ja puristi sohvaa kovasti. Itachi ei ollut ajatellut Deidaraa sattuvan noin paljoa, mutta ei lopettanutkaan työntöjään tai edes hellentänyt niitä. Hidanin olisi tehnyt mieli mennä keskeyttämään koko homma, mutta ei viitsinyt mennä. Itachi laukesi parin voimakkaan työnnön jälkeen blondin sisään voihkaisten ja Dei tuli heti toisen perään voihkaisten kovaäänisesti. Molemmat huohottivat vielä ja Itachi nousi pois toisen päältä varovasti. Deidaran katse oli lasittunut kattoon ja tuo tasasi hengitystään.

"Miltä tuntui...?" Itachi kysyi Deidaralta virnistäen ja laittoi housunsa nopeasti jalkaan. Deidara käänsi siniset silmänsä toisen kasvoihin ja posket punottivat.
"Kehtaatkin kysyä..." Deidara mumisi ja kääntyi kyljelleen katsoen taas TV ruutuun.

"Keh... Menen hetkeksi ulos..." Itachi sanoi ja nopeasti sujautti paitansa päälleen. Akatsuki kaapunsa tuo sieppasi naulakosta ja laittoi sen päälleen nopeasti. `Tulet vielä pitämään tuosta, Dei.´ Itachi ajatteli ja virnisteli itsekseen. Hän avasi oven ja nopeasti sujahti ovesta ulos laittaen oven kiinni perässään. Blondi kierähti yhtäkkiä pois sohvalta ja jäi makaamaan siihen mahalleen.

"Voi elämä..." Deidara sanoi ja naputteli sormillaan lattiaa. Hän ei edes muistanut olevansa alasti tai mitään muutakaan. Hidan kurkkasi makkarin puolelta olkkariin ja huomasi Dein makaavan lattialla väsyneenä ja uupuneena. Tobi katsoi Hidanin takaa ja pomppasi yhtäkkiä olkkariin blondin eteen.

"Oliko Deillä hauskaa?" Tobi kysäisi tajuamatta mitä oikein puhuikaan. Deidara tarttui nopeasti Tobin jalkaan ja puri sitä hampaillaan.
"Älä kysy!" Deidara huudahti ja puri edelleen toisen jalkaa. Tobi heilutteli paniikissa jalkaansa, johon Dei oli tarttunut hampaillaan.

"Päästä irtiih!" Tobi huusi ja rimpuili hätääntyneenä. Hidan alkoi nauraa nähdessään Tobin ja Dein kinastelun.
"Olette molemmat niin suloisia!" Hidan huudahti ja käveli noiden kahden viereen virnuillen. `Itachi, Olet oikea pedofiili...´ Hidan ajatteli huvittuneena katsoessaan Deidaran paljasta vartaloa. Deidara vihdoin päästi Tobin jalasta irti ja käänsi katseensa Hidaniin, joka tuijotti häntä virnuillen.

"Et kai sinäkin vielä!" Blondi huudahti ja nappasi housunsa käteensä vetäen ne nopeasti jalkaansa. Tobi hyppäsi kauemmas Deistä ja jäi seisomaan paikoilleen katsoen Hidania namionsa takaa. Hidan naurahti ja hieroi niskaansa väsyneenä.
"En minä sinua kiusaa..." Hidan sanoi ihmeen kiltillä äänellä Deille.
"Mmmm... Tobi on pahoillaan...." Tobi sanoi hiljaa ja käveli makkariin vielä kovin väsyneenä. Hän lässähti mahalleen sängylle ja katseli eteensä jotenkin masentuneena. `Vihaako Deidara minua...?´ Tobi mietti ja sulki hitaasti silmänsä.

----------

Siinä se sitten taas oli :3 Kiva jos luitte tämän/tämänkin osan. ;3 Jatkoa tulee vielä joskus, mutta katsotaan koska tuleeh x3 *virn*

Kommentit (Lataa vanhempia)
jii - 2008-02-04 16:00:39
Niimpä! Miksei Tobi saa? :<
Mutta asiaan, taas hyvä jatko oli ja tällee. Jatkoaa~ <3 8D

EgyLynx - 2008-02-04 16:48:56
Kiitos! ei voi kyllä kuin ihailla koko tätä sarjaa...
mutta pompotat Deitä kuin joku palloilija... mutta sen teet ...
voisinko sanoa: kauniisti ja nautitavasti...

nautti sinä vuorostas täydelisiä pisteitä!

Shibya - 2008-02-04 16:49:35
yosh, dei puree tobia ^^
tää on TROP COOL jatko <33 siis kuten aina, nheehhehee, mwahahaa!

Kabi - 2008-02-04 17:10:34
WAAAAH, IHANAAA. <3____<3 *Kuolee ItaDein yliannostukseen*

LilaTiikeri - 2008-02-04 19:53:07
IEYUYAKFSYTFEWYTDETYAFHGJEIHANA! Ihanista ihanin 5. Palvon sinua. *kuola*

Kawamaru - 2008-03-02 19:15:08
AAGH! Maaialmanloppu! Maailmanloppu! Tähänkö se sitten tyssäsi!? Liian hyvä tarina! Pliis, jatka pian, en jaksa odottaa! Jatka jatka, äägh, nyt meni yöunet ajatellessa mitä siinä voi tapahtua!! 5 pojoo taas

Nekop - 2009-01-25 16:31:46
Vau! Mä luin nää kaikki tänään saat 10p koska ne oli niin hyvii XD

Mut toi Sasorin kuolema oli niin surullinen, että aloin itkeen... *nyyhkyttää hiljaa*

Jatkoo? :D

Raw - 2009-08-14 16:20:45
NAMM!! Yaoitaaa!!!!!! WOOHOO!!! Nöö nöö nöö >w>
5 pojoaa!!! Hywin kirjotettu ja yn. yn. muuta ylistämistä!

Raw - 2009-08-14 16:21:15
JATKOA! >8D

Epi-Chan - 2011-08-20 07:27:59
Haha! Deidara puree Tobia ♥
Itachi on pedofiili -_-
Ja Hidan on "kilttiä poikaa".

Mitä muuta voi sanoa kun... Voi elämä! XD
Hmmm? Tykkääkö Tobi Deistä?
Tobi halusi Dein viereen nukkumaan, mutta Itachi ehti ensin :/ No jaa ;D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste