Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Isojen ihmisten maailmassa osa27 - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1635 sanaa, 10499 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-02-10 21:20:11
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ha. Sainpas kirjoitettua. :D Vaikka tämä onkin pelkkää fluffia, haleja suukkoja etc. :3 Syytän siitä taas kuuntelemaa musiikkiani. Seraavasta tulee vähemmän tällainen fluffin täyteinen. Kyllä, ihmiset, voin luvata että vielä yksi on ainakin tulossa. Mutta on ihan eri asia, että kuinka kauan siinä kestää. Kirjoitusvirheitä saattaa olla, kun en jaksanut lukea läpi. Älkää kiltit sitten kyselkö jatkosta, että milloin ja tuleeko. Muuten kaikki palaute toivottua. ^__^

Arvostelu
8
Katsottu 1338 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Marraskuu kului äkkiä ja samoin joulukuu. Pian uuteen vuoteen oli vain viikko. Naruto etenkin tärisi kokoajan innostan ja oli jopa entistäkin energisempi. Hän kysyi vähintään kolme kertaa päivässä Irukalta, että voisiko hän katsoa ilotulitusta joka ammuttiin keskiyöllä keskustassa. Ensimmäisillä kerroilla vastaus oli ollut jyrkkä ei. Sitten muutaman päivän jälkeen vastaus olikin 'ehkä'. Viikkojen jankkauksen jälkeen vastaus oli 'hyvä on sitten'. Mutta Naruto kumminkin jatkoi kysymistä, ihan vain varmistuakseen siitä, että pääsisi sinne.


"Jos sinä Naruto vielä kerrankin kysyt tuon kysymyksen, niin saat kieltävän vastauksen!" Iruka huusi raivostuneena ja sai Naruton viimein hiljentymään.
"Voinko minä mennä sinne yksin?" Naruto kysyi oltuaan hetken hiljaa.
"Et missään nimessä", Iruka vastasi jo rauhallisemmalla äänellä. Hänellä oli juuri ruoanlaitto kesken kun Naruto tuli kysymään ilotulituksesta. Hän oli pilkkonut porkkanoita ja melkein leikannut sormeen kun kuuli yllättäen Naruton äänen takaantaan.

"Naruto tules tänne sieltä Irukaa häiritsemästä!" kuului Kakashin ääni olohuoneesta. Naruto totteli kyselemättä ja kuuliaisesti tallusti olohuoneeseen.
Iruka hymähti ja jatkoi porkkanoiden pilkkomista hymyillen samalla itsekseen. Muutaman viimeisen viikon aikana Kakashi ja Naruto ovat lähentyneet huomattavasti. Jopa pari kertaa he ovat puuhailleet jotain keskenään ilman riitoja tai mitään muuta tilannetta, missä Irukan olisi tarvinnut tulla väliin.

"Auts!" Iruka huudahti ja veti nopeasti käden pois leikkuulaidalta. Hän katsoi pientä viiloa peukalossaan, jonka oli leikannut ajatuksissaan. Vertakin tuli vähän. Iruka huokaisi pitkään ja tuskastuneena.

Kakashi tuli juuri silloin keittiöön, kun Iruka oli pistämässä laastaria.
"Mitä kävi?" Kakashi kysyi huolestuneena. Iruka jaksamatta vastata kunnolla, näytti vain laastaroitua peukkuaan.
"Aww. Leikkasitko sormeesi?"
Iruka punastui hieman ja nyökkäsi.
Kakashi antoi toiselle virnistyksen tapaisen hymyn ja otti toisen käden, johon tämä oli leikannut, omiinsa. Hän painoi kankaan peittämät huulensa peukun päähän ja kysyi: "Onko nyt parempi?"
Iruka punastuneempana kuin äsken nyökkäsi.

"Psst, Kakashi!" kuului Naruton kuiskaus keittiön ovensuussa, "joko sanoit sen?"
Iruka kääntyi ensin katsomaan Narutoa ja sitten takaisin Kakashia. "Mitä sinun pitää sanoa?"
Kun Iruka oli kysynyt sen Kakashilta, Naruton ilme oli hieman yllättyneen ja tyrmistyneen väliltä. "Kakashi! Luulen, että Iruka kuuli!" poika kuiskasi ja vilkuisi hermostuneesti Irukaa.
"Ei se mitään kuullut", Kakashi kuiskasi takaisin ja esti itseään vaivoin nauramasta.
Iruka huokaisi ja pyöritti silmiään. Hän katsahti Narutoon ja tämä säikahtäneen hiiren tavoin katosi nopeasti ovensuusta.

Iruka katsoi Kakashiin vastauksia vaativalla katseella.
"Naruto tahtoo alkaa harrastamaan jalkapalloa", Kakashi selitti.
"Ja miksei hän itse tullut kertomaan tätä minulle?" Iruka ihmetteli.
Kakashi kohautti olkiaan ja vastasi: "Sitä sinun pitää kysyä häneltä itseltään."

Iruka oli hetken hiljaa ja tuijotti Kakashia. Hän yritti keksiä jotain syytä, miksi Naruto ei itse kertonut asiaa, mutta ei keksinyt mitään.
"Te olette yhtä outoja kumpikin", hän mutisi.

"Kakashii!" kuului taas Naruton kuiskaus. Kakashi kääntyi puoliksi Naruton suuntaan ja näytti peukkua. Naruton ilme kirkastui ja oli hymy kasvoillaan palaamassa olohuoneeseen, kun Iruka kutsui häntä. Naruto empi hetken, ennen kuin teki täyskäännöksen ja käveli Irukan ja Kakashin luokse.
"Öh, niin?" Naruto tuijotti sen sanoessaan maata ja näytti syystä tai toisesta todella syylliseltä. Iruka huokaisi raskaasti ja polvistui pojan eteen.
"Miksi sinä tahdot alkaa harrastamaan jalkapalloa?" Iruka kysyi.
"Koska Sasukekin alkoi harrastamaan sitä!" Naruto vastasi huutaen, tarmoa täynnä. "Hän luulee olevansa kaikessa niin hyvä, vaikkei varmana ole! Minun pitää olla häntä parempi jossain!"
"Aha..." 'Luojani, miksi minut on ympäröity idiooteilla?' Iruka kumminkin vain hymyili ja sanoi antavasa kaiken tukensa jos asia oli todellakin tärkeä. Iruka tosin epäili tätä, mutta ei todellakaan sanonut sitä ääneen.

"Mahtavaa!" Naruto huudahti ja halasi Irukaa. Pojassa oli sitä jotain joka sai Irukan sydämen sulamaan. Hän vastasi halaukseen ja pörrötti pojan hiuksia.
Heidän halattuaan siinä hetki Irukan takaa ilmestyi käsi, joka työnsi Naruton pois Irukan sylistä. Sitten kädet kietoivat Irukan tiukkaan haliin takaatapäin.

Naruto loi synkkiä katseita Kakashiin, joka vastasi katseisiin yhtä ystävällisesti. Kakashin katseen selvä viesti oli 'minun, älä koske'.

"Kakashii", Iruka sihisi pahaenteisen hiljaa.
"Niin, kulta?"
"Päästä irti", Iruka käski.
"Enkä varmana", Kakashi vastasi virnistäen ja tiukensi otettaan.
"Mokomakin perverssi", Iruka mutisi hieman punaisena. Kakashi vain hymähti ja painoi päänsä Irukan olkapäälle.

Naruto katsoi Irukaa ja Kakashia tuntien olonsa ulkopuoliseksi. Pian lähellä makoillut Pakkun joutui pienen pojan tiukkaan haliin. Naruto piti koiraa roikottaen tiukasti sylissään ja näytti kieltä Kakashille. Kakashi ei mitenkään voinut olla palauttamatta elettä ja näytti kieltä takaisin.

"Älä viitsi, Kakashi", Iruka huokaisi väsyneesti, "viitsisit nyt käyttäytyä kuin ikäisesi kuuluisi."
"Njäh, en ole sellaisella tuulella", Kakashi vastasi virnistäen, "mieluummin halin vain suloista delfiinipehmoleluani."
"Ole kiltti ja kuole", Iruka mutisi ja tunsi halua vajota maan alle Naruton tapittaessa heitä suurilla sinisillä silmillään.

"Jotain rajaa! Tuolla tavalla lapsen edessä!" Naruto kauhisteli leikillään ja sai Irukan tuntemaan olonsa vielä nolommaksi.
"No otappas nyt meistä mallia, Naruto, jotta tiedät mitä sitten tehdä Sakuran kanssa", Kakashi vastasi yhtä leikkisästi.
"Niinpä! Kun Sakura ymmärtää viimein tunteensa minua kohtaan, niin mekin teemme kaikkea tuota", Naruto sanoi.
"Mitä tarkoitat 'tuolla'?" Kakashi kysyi.
"No noita teidän kaikkia halailu-hempeily-suukottelu-juttuja", Naruto sanoi ja viittoi jotain käsillään, jolloin Pakkun pääsi vapaaksi pojan kuristavasta otteesta. Tyytyväisenä tästä koira hypähti pois blondin sylistä ja kävi Kakashin ja Irukan viereen makuulle.
"'Halailu-hempeily-suukottelu-juttuja?'", Kakashi toisti huvittuneena. "Ai niinkuin tällaisia?" Kakashi kysyi virnistäen. Hellitti otettaan Irukasta, ja kiepautti tämän ympäri niin että he olivat nyt kasvokkain. Ennen kuin Iruka ehti tehdä minkäänlaista protestia, niin Kakashi oli jo painanut huulensa hänen omilleen.

"Joo, paitsi että me emme aio tehdä sitä viattomien lasten edessä, aiheuttaen heille elinikäisiä traumoja!" Naruto huusi syyttäen ja karkasi olohuoneeseen, Pakkun perässäään.

Kakashia tämä ei voinut vähempää kiinnostaa. Hän ei nimittäin muuta tarvinnut kuin delfiinipehmolelunsa halittavaksi ja suudeltavaksi. Paitsi mitä Kakashi nyt tiesi, niin harvemmin pehmoleluja pussattiin.
"Olet paljon parempi kuin pehmolelu", Kakashi totesi heidän erottuaan suudelmasta.
"Siis mitä...?"
"Älä kysy", Kakashi sanoi hymyillen ja vakutti, ettei hän tahtonut tietää.
"No en todellakaan. Ties mitä päässäsi liikkuu", Iruka tuhahti. Hän työnsi toisen kauemmas ja nousi ylös.

"Mitä nyt?" Kakashi ihmetteli. Hän tunsi olonsa todella orvoksi yksin lattialla.
"Minun pitää tehdä ruoka", Iruka vastasi.
"Mitä ruokaa?" Kakashi uteli ja nousi itsekkin ylös.
"Keittoa", Iruka vastasi.
"Mitä keittoa?" Kakashi kysyi täsmennystä vaatien.
"Sitä inhokkiasi", Iruka vastasi ja hymyili toiselle säteillen.
"Että sinä olet ihana", Kakahsi sanoi imelällä äänellä ja halasi toista taas takaatapäin.
Iruka hymähti ja nojais hieman toiseen.

Täydellisen hetken meni pilaamaan Naruto, joka juoksi käitiön poikki Pakkun perässään.
"Etpäs saa kiinni!" poika huusi kadotessaan olohuoneeseen, koira tiukasti kintereillään.

"Iruka?"
"No?"
"Ei kai sinua haittaa jos käväisen heittämässä jotain parvekkeelta?"
"Öh... Ei kai...? Jos se ei ole mitään isoa."
"Hyvä!"

Kakashi päästi Irukasta irti ja katosi olohuoneeseen, jossa Naruto ja Pakkun juoksivat para-aikaa pöydän ympäri.

Hetken Iruka pilkkoi porkkanoita rauhallisesti, kunnes kuului olohuoneesta kamala huuto. Iruka laski veitsen käsistään ja nopeasti ryntäsi olohuoneeseen tarkistamaan tilanteen.

Kakashi yritti raahata Narutoa parvekkeen ovesta ulos kanssaan. Naruto huusi naama punaisena itkuisella äänellä potkien ja huitoen käsillään joka suuntaan.

"Kakashi! Mitä sinä luulet tekeväsi?!" Iruka huusi raivostuneena.
"Irukaa! Kakashi-idiootti yrittää hankkiutua eroon minusta!" Naruto huusi hätääntyneenä.
Kakashi päästi irti Narutosta ja yritti näyttää mahdollisimman viattomalta.
"Sulje parvekkeen ovi", Iruka käski rauhallisesti, mutta jäisellä äänellä.
Kakashi totteli kiltisti ja sulki oven.

"Öh... Olen todella pahoillani?" Kakashi yritti selvitella itseään irti tilanteesta, mutta Irukan silmät hohtivat pelottavan pahaenteisesti.

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-02-11 12:19:58
anteeksi:millä sinä kirjoitit?

juttu on aikas lyhyt... mutta muuten kiva...
4/5
Jatko-osia??

ABeKoBe - 2008-02-11 13:24:18
mmmm~~ viimeinkin jatkoa<333 aaah, i am in heaven.. tosi söpöääää x33 olihan niitä kirjoitusvirheitä ja muutama hassulta kuullostava lause, mutta noeisilläväliäkoskaminäpidäntästäsiltiihanälyttömänpaljooon! <333 jatkoa odotellessa, millon se nyt sitten tuleekaan, 5 pistettä ja halirutistusmutistuspuristushaliiiipöö x3

Aqua - 2008-02-11 14:50:56
En osannut odottaan tähän enää jatkoa, joten mukava yllätys :DD Osa oli taas kerran mahtava, Kakashilla ja Narutolla ei oikein suju hyvin, ainakaan lopus enää ;DD

Osa oli tosin hiema lyhyt, muttei se haittaa :DDD 5 pistettä :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste