Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tämä on intohimoa, rakkaani - Hatha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1557 sanaa, 9814 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-02-21 19:46:56
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Sakunaru, Sakusasu, Sakukaka. K-16. Sakura on aikuinen nainen, joka tietää mitä haluaa. Ja hän haluaa kaikki kolme miestä. Eikä ujostele asiaa.

Arvostelu
10
Katsottu 1521 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Intohimo.

Salainen kohtaaminen yön varjoissa. Peiton alla tukahdutettu huokaus. Kaupungilla luotu salainen katse. Tehtävällä tiivis halu yhteistyöhön. Liiallinen suojelu.

Intohimo.

Tämä on intohimoa, rakkaani.

Minä olen naimisissa ystäväni kanssa. Minä rakastan kolmea miestä. Minun haaveissani vaaleat, mustat ja hopeiset hiukset sekoittuvat keskenään. Minun haaveissani minä olen heidän kaikkien, ilman salailua. Todellisuudessa minä voin olla vain yhden. Vain yhden suhteen ymmärretään pitkät katseet ja tarrautuminen tehtävällä. Vain yhden alla minä saan huohottaa ääni intohimosta käheänä. Vain yhtä nimeä minä saan huutaa ilmaan – mutta minä valehtelen.

Silloin kun ylläni vaaleat hiukset muuttuvat mustiksi huudan hänen nimeään, kun ylleni kaareutuu hopeinen joki minä kiljun häntä ja hänen titteliään. Minä rakastan kolmea miestä ja vain yhden kanssa olen naimisissa.

**

”Naruto”

Aviomieheni pörröinen pää nousee ja siniset silmät katsovat minua kysyvinä.

”Minulla on tänään yövuoro”, sanon ja nostan teemukin kasvoilleni salatakseni hymyni. Yövuoro tosiaan…

Uskon, että Sasuke on keksinyt taas satoja tapoja opettaa minua vahvemmaksi. Maistan hänen nimensä jo huulillani. Tuttu värinä käy ruumiini läpi…

”Kun minusta tulee Hokage, saat luvan luopua yövuoroistasi”, Naruto naurahtaa ja kurottautuu suutelemaan poskeani pöydän yli.

”Kehtaatkin”, hymähdän ja hymyilen hellästi Narutolle. Suutelen häntä hellästi suulle.
Rakastan häntä niin paljon. Himoitsen häntä niin paljon. Olen onnellinen, kun saan olla hänen vaimonsa, mutta silti… Musta ja hopea ovat aina kiehtoneet minua.

”Kun sinusta tulee Hokage, minulla ei muuta olekaan kuin yövuorot”, mutisen. ”Tsunade-sama varmistaa, että sinulla riittää yhtä paljon töitä kuin hänellä aikanaan”.

”Varmasti”, Naruto naurahtaa. ”Mutta juuri nyt sinulla ja minulla ei ole töitä”.

Kirkaisen muka kauhusta, kun Naruto hyökkää päälleni ja kaataa minut lattialle. Ynähdän tyytyväisyydestä, kun tunnen hänen kuumat huulensa kaulallani ja päättäväiset kädet rinnoillani. Painan lantiotani vasten Naruton lanteita ja tunnen tutun kohouman. Huokaisen onnesta, kun Naruton käsi eksyy hameeni alle. Niin, meillä on intohimoa. Meillä on halua ja rakkautta, mutta silti en voi olla odottamatta toisia käsiä rinnoillani, toisia huulia kaulallani, mustia hiuksia pääni yllä…

**

”Olet myöhässä”.

Suljen silmäni tyytyväisyydestä kuullessani Sasuken tumman äänen takanani.

”Gomen. Sairaalassa oli hätätapaus”, kuiskaan.

Sinulla on hätätapaus, kun pidät minua odottamassa”, Sasuke kuiskaa korvaani.
Tunnen kuinka hän painautuu minua vasten. Kädet painavat lannettani hänen lanteitaan vasten. Hampaat näykkivät korvanlehteäni. Huokaisen ja painaudun takanani olevaa miestä vasten. Sasuke kääntää minut ympäri ja suutelee minua nälkäisesti. Vastaan suudelmaan ja upotan sormeni hänen hiuksiinsa. Ne tuntuvat karkeilta sormiani vasten, kuin korpin sulat. Yhtäkkiä Sasuke nostaa minut syliinsä ja kantaa minut peremmälle huoneeseen. Olemme yhdessä lukemattomista huoneista Uchica-klaanin talossa. Yksi piilopaikka muiden joukossa.
    
Tunnen pöydän kovan reunan jalkojeni alla, kun Sasuke nostaa minut sen päälle. Huulet eivät erkane huuliltani. Suudelmamme syvenee yhä entisestään. Yhtäkkiä Sasuke irrottautuu minusta ja jää tuijottamaan minua silmiin. Vastaan tuijotukseen haastavasti. Minä en ole enää se ujosteleva pikkutyttö. Minä olen voimakastahtoinen nainen, joka tietää mitä haluaa. Ja minä haluan juuri tällä hetkellä miehen, joka seisoo edessäni. Yhä näiden vuosien ja lukuisten kokemusten jälkeen hän saa polveni veteliksi. Hän on vaarallinen ja silti niin tuttu ja turvallinen yhtä aikaa. Tiedän, ettei Sasuke koskaan satuttaisi minua. Mutta silti. Juuri nytkin hän näyttää siltä, kuin tahtoisi repiä vaatteeni irti, viiltää ihoni rikki ja raiskata minut siihen paikkaan. Virnistän ajatukselle. Toden näköisesti juuri niin hän haluaakin tehdä. Ainoa, vaan että tiedän nauttivani joka sekunnista.

”Mitä hymyilet?” hän kysyy tiukalla äänellä.
Kurottaudun eteenpäin ja nojaan poskeni vasten hänen poskeaan.

”Oletko pelkuri, Uchica Sasuke?” kuiskaan käheästi hänen korvaansa.

Tyytyväisyydekseni näen Sharinganin pilkahduksen ja tiukat kädet haaravälissäni. Huulet iskeytyvät kaulalleni ja tunnen kuinka paitani kiskotaan irti. Kurotan toisella kädelläni alaspäin. Sormeni kohtaavat sen mitä etsinkin. Hitaasti hivutan Sasuken housut alaspäin. Ei mene hetkeäkään, kun tunnen hänen miehuutensa haaravälissäni. Huokaisen syvään ja virnistän ilosta. Tämä on vasta pitkän yön ensimmäinen tunti…

Tämä on intohimoa, rakkaani.

**


”Are, are. Eikai sinua väsytä kaunis kirsikankukka?”.

Tuhahdan ja kaivan kunain esille.

”Are, are sensei. Etkai sinä ole tulossa vanhaksi?”.

Kakashi väistää heittoni helposti ja kiertää taakseni. Nopealla vedolla minä makaan hänen allaan pölyisessä maassa.

”Kaka, meidät voidaan nähdä”, sihahdan, mutta Kakashi vaimentaa minut suudelmalla.

”Siitähän sinä pitäisit”, hän virnistää ja kiskaisee minut mukanaan ylös:

”Sitä paitsi olemme keskellä ei-mitään ja jos joku meidät näkee voimme aina sanoa harjoittelevamme”.

”Kuten mitä? Hengenpelastusta?” tuhahdan. Kakashi naurahtaa ja vetää minut syliinsä.

”Siitä on liian pitkä aika”, hän mutisee hiuksiini. Ennen kuin huomaankaan olemme kadonneet savuna ilmaan.
    
Hopeiset hiukset kaartuvat ylleni. Huokaisen syvään, kun Kakashi liikuttaa lantiotaan eteenpäin. Olemme taas yhdessä piilopaikassa. Yhdessä lukemattomista. Yhtäkkiä tunnen Kakashin kädet lanteillani, kun hän nostaa minut syliinsä. Tuijotan Kakashin erivärisiin silmiin ja tunnen tutun sykkeen sisälläni.
Kakashi painaa huulensa huulilleni. Kädet tarrautuvat lantioon ja alkavat nostella sitä ylöspäin yhä kiihtyvässä tahdissa. Maailma muuttuu säkenöiväksi ja minä huudan. Minä huudan hänen nimeään, vaikka en saisi. Minä huudan hänen titteliään, vaikka en saisi. Ja minä rakastan jokaista tavua hänen nimestään. Minä huudan mitä tahansa, joka ikinen kerta kun hän saa minut tuntemaan näin.

Tämä on intohimoa, rakkaani.

**
”Mikä sinua noin hymyilyttää”, Naruto kysyy ja suutelee poskeani hellästi. Hymyilen miehelleni ja suutelen häntä hellästi.

”Minusta on mukava taas olla teidän kaikkien kanssa”, vastaan ja katson kahta miestä edessäni. Mustaa ja hopeaa. Kakashin toinen silmä kaartuu hymyyn ja Sasuke tuhahtaa tyytyväisenä.

No ottakaa kakkua. Sitä riittää kaikille”, sanon ja ojennan kakkulautasta pöydällä. Jokainen miehistä ottaa palan itselleen.

”Mmmhh, Sakura. Olet taas ylittänyt itsesi”, Naruto huokaa enkä voi olla nauramatta hänen onnelliselle ilmeelleen.

”Tosiaan, Sakura. Tämä on yhtä herkullista kuin leipoja itse”, Kakashi naurahtaa. Virnistän Kakashille ja puristan Naruton kättä pöydän alla. Sasuke tuhahtaa, mutta tyhjästä lautasesta huomaan kakun maistuneen hänelle.
  
Katselen hymyillen miehiä ympärilläni. Rakastan heistä jokaista omalla tavallani. Lasken käden kaartuvalle vatsalleni. Minkähän väriset hiukset lapsellani on? Vaaleat, mustat vai hopeiset? Naurahdan ja Naruto katsoo minua kysyvänä.

”Vauva potkaisi”, vastaan. Naruton silmät leviävät onnesta ja hän koskettaa heti mahaani.

Potki nyt isälle”, hän mutisee mahaa vasten. Käännän katseeni Sasukeen ja Kakashin ja näen heidän onnelliset silmät. Hymyilen ja painan sormen huulilleni. He ymmärtävät merkin. Sanaakaan Narutolle ei sanottaisi yhteisistä öistä. Naruto on mieheni ja siten lapsen isä.

”Isä tässä. Kun sinä synnyt me lähdemme ramenille”, Naruto kuiskii mahalleni. Nauran ja silitän hänen vaaleita hiuksiaan.

Tämä on rakkautta, kultaseni

**

Vuosia myöhemmin istun kuistilla. Katselen kuinka tyttäreni ja poikani leikkivät yhdessä. Naruto istuu vieressäni ja on kietonut kätensä ympärilleni. Painan pääni vasten hänen olkapäätänsä.
Katselen kuinka tyttäreni jahtaa pikkuveljeään, jonka vaaleat hiukset loistavat kilpaa auringon kanssa. Tyttäreni tummat silmät ovat päättäväiset, kun hän saa veljensä kiinni.

”Hippa”, hän huutaa ja juoksu jatkuu taas.

”Kakashi-ojiisan! Sasuke-ojiisan!” poikani kirkaisee ja syöksyy miehiä kohti. Kakashi nappaa pojan lennosta ja Sasuke silittää tyttäreni päätä. Katsahdan miehiä. Molempien kohdalla katseeni lukittuu hetkeksi heidän silmiinsä. Pidemmäksi aikaa kuin olisi soveliasta.

Intohimo.

Salainen kohtaaminen yön varjoissa. Peiton alla tukahdutettu huokaus. Kaupungilla luotu salainen katse. Tehtävällä tiivis halu yhteistyöhön. Liiallinen suojelu.

Intohimo.

Tämä on intohimoa, rakkaani.

Mutta se on myös rakkautta.





Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2008-02-21 20:31:13
Aika erikoinen ficci mutta sehän on tässä hyvää.. ^^
4p. Oli mukava lukea ja virheitä en löytänyt..
=^^=

Cresta - 2008-02-22 10:42:33
Wohoo! Joku voisi ajatella tästä että Sakura on kauhee bitch, mutta mulle tuli tästä mieleen paljon muuta! Tai siis eihän Sakura tuossa oikein tee, mutta tää on kiehtova. ja kaikki paritukset ovat lisäksi ihania<3 Pidin kovin ideasta ja tämä on omapeiräinen. Kirjotustapa ja jotain muuta kuin shonen-aita =priceless! 5 pojoa.^^

No-chan - 2010-10-05 17:37:55
Mä tykkäsin tästä ficistä, vaikka en parituksista pidä ollenkaan. Tämä oli kerrottu omalaatuisella tavalla, mikä on aina plussaa. Ja nuo kaksi viimeistä lausetta vaan on niin totta. Tässä tarinassa on hauskasti ajatellen faktaa ja fictiota samaan aikaan. Mutta 4 pistettä kuiteki :))

criminal99 - 2012-06-04 08:06:19
Heti kun näin nää paritukset olin sillee "Voi Helvetti!!!" Mutta tän luettuani tää oli aika hyvä!!! Sakura on ovela salaisuuksien pitäjä! Olen aina tiennyt että siinä on jotain hämärää.
Mutt 5pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste